Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Bilic'i eleştrimek, yetersiz ya da uyumsuz bulmak ayrı şey ama takıma hiç bir şey katmadığını söylemek büyük insafsızlık. Kaldı ki Şenol Güneş bile imza attıktan sonraki açıklaması dahil 2-3 kez takımın kuruluşundaki katkısında bahsetmiştir.

Samet Aybaba için de benzer şeyler düşünüyorum.

Çevrimdışı solar

Madem saat gec olmus öfkeler kusulmaya baslamis, denge olsun diye belirteyim, Bilic'ten nefret etmiyorum. Kusursuz degildi tabi ama ona gelene kadar nefret edecek bir dolu özne bulunur gerekirse.

Çevrimdışı Kemal

Bilic iyi bir oyun şablonu oturttu ve Oğuzhan dışındaki oyuncuların gelişimine katkıda bulundu.

O zaman da söyledim elinizde çok yüksek bütçe varsa Bilic en doğru tercih olur. Çünkü savunmayı ön planda tutan güçlü takım ssavunması olan ancak hücumu yetenekli oyuncuların spontane varyasyonlarına bırakan bir teknik adam.

Pereira da böyle. O yüzden ikisi de şampiyon olamadı, olamazlar.

En önemli özelliği oyuncudan anlaması. Töre'de ısrarcı oldu, Atiba'yı getirdi, Sosa'yı istedi. West Ham'da da aynı şekilde.

Dk 65 Almeida çıkar eneramo girerdi , 1 0 veya 0 0 ken bile çift forvete dönmezdi , sağ açık atiba bile oynattı Kerime şans vermedi , geçen senede Ba nin alternatifi Pektemeğe taktı , stoperde Necipe kafayı taktı , uefa da kendini göstermek için ligi sattı sırf PL de takipçileri motive olsun diye böyle uzar gider .

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe mi yüksek bütçe? Ben dev bütçelerden bahsediyorum. Paris, Chelsea gibi takımlar için çok doğru tercih olur.
büyük bitçe ve o bütçeyle alınan doğru oyuncu tercihlerinden bahsediyor.. fenerin yaptığı oyuncu tercihleri doğru değildi..
Neyse ne, kusura bakmayın Bilic nefreti inanılmaz bir boyutta bende Çağrı abi iyi biliyor zaten :D

Bakın sadece Pektemek-Cenk ikilisinden Pektemek'i tercih etmesi, Tolgay'ı sürekli oyundan çıkarması ve Oğuzhan'ı oynatmaması Bilic'ten nefret etmeye yeter de artar bile. Oynadığımız 8 derbiden 1 puan aldık ya 1. Bu adama saygı falan duymam ben.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez %50 %50 miş cenk dedi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ne dana programcı la bu 360daki parlak ...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

Hele su kahrolasi inadi vardi ya adamin Pektemek konusunda. Bilic'i cok severim ve SL'e gidemediginden uzuldum West Ham ile, ama Pektemek'i kanata koyup Kerim'i harcamasi, Pektemek'i santrforora koyup Cenk'i harcamasi, Veli'yi Oguzhan'a tercih etmesi gibi sacma sapan hareketlerde bulundu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 00:00:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic'i eleştrimek, yetersiz ya da uyumsuz bulmak ayrı şey ama takıma hiç bir şey katmadığını söylemek büyük insafsızlık. Kaldı ki Şenol Güneş bile imza attıktan sonraki açıklaması dahil 2-3 kez takımın kuruluşundaki katkısında bahsetmiştir.

Samet Aybaba için de benzer şeyler düşünüyorum.

Kesinlikle katkısı var. Şu kadro Samet Aybaba'nın elinden direk Şenol Güneş'e geçse şu tabloyu göremeyebilirdik.

Ara geçişte olabilecek en doğru hocalardan birini seçtik. Oyuncuların savunma yanını ciddi anlamda güçlendirdi. Sistem ezberletti. Şuan bu kadar iyi şok pres yapıyorsak Bilic sayesindedir.

Şenol Güneş ise üzerine koyarak oyunu olması gerektiği gibi oynattı. Şimdi yapılacak olan set oyununu da bu takıma yerleştirip mükemmeli yakalamak. Bknz. Benfica
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

İki tercih arasında kalsam samet aybabayı biliçe tercih ederim.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Neyse ne, kusura bakmayın Bilic nefreti inanılmaz bir boyutta bende Çağrı abi iyi biliyor zaten :D

Bakın sadece Pektemek-Cenk ikilisinden Pektemek'i tercih etmesi, Tolgay'ı sürekli oyundan çıkarması ve Oğuzhan'ı oynatmaması Bilic'ten nefret etmeye yeter de artar bile. Oynadığımız 8 derbiden 1 puan aldık ya 1. Bu adama saygı falan duymam ben.
ne kadar istemesen'de bilic yükselecektir..önümüzdeki 5 yıl içinde absürt takımlarla görebiliriz

Çevrimdışı Eray

Hayır bir de Bilic bu takıma nasıl Avrupa'da hiçbir başarı katmamış anlamak güç. Yahu bu takım değil miydi geçen yıl içerde dışarda Arsenal'e kök söktürüp yediği şanssız golle CL kapısından dönen? Tottenham'lı gruptan lider çıkan? Liverpool'u tokatlayan? Brugge'e kişisel hatalar yüzünden yenilmese yarı finale ordan da belki finale finalden de kupayı alacak?
Bu yıl ne oldu? Son maçına 1. girdiğimiz gruptan 3. olarak elendik Avrupa'dan. Bu Şenol Güneş'i başarısız mı yapıyor şimdi?
Lütfen uzatmayalım yoksa Bilic'e ayaküstü kin kusacaklar varmış burda anlaşılan.

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 00:03:57 Eray ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 00:02:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne kadar istemesen'de bilic yükselecektir..önümüzdeki 5 yıl içinde absürt takımlarla görebiliriz

Arsenal'in başında göreceğiz 5 yıl içinde. Ve yine yanlış tercih yapacak. Bilic de Arsenal de..

Savaşçı takıma winner hoca, winner takıma savaşçı hoca gerekir diye düşünüyorum her zaman.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

Ne dana programcı la bu 360daki parlak ...
Sabahtan beri bi kulağının arkası kaldı onun zaten bizim evde..  :akuma:

Çevrimiçi murat

Hayır bir de Bilic bu takıma nasıl Avrupa'da hiçbir başarı katmamış anlamak güç. Yahu bu takım değil miydi 2 sene önce içerde dışarda Arsenal'e kök söktürüp yediği şanssız golle CL kapısından dönen? Tottenham'lı gruptan lider çıkan? Liverpool'u tokatlayan? Brugge'e kişisel hatalar yüzünden yenilmese yarı finale ordan da belki finale finalden de kupayı alacak?
Bu yıl ne oldu? Son maçına 1. girdiğimiz gruptan 3. olarak elendik Avrupa'dan. Bu Şenol Güneş'i başarısız mı yapıyor şimdi?
Lütfen uzatmayalım yoksa Bilic'e ayaküstü kin kusacaklar varmış burda anlaşılan.

Sorunda zaten burada.adam avrupa ligini düşündü hep.lig atmosferi farklıdır avrupa farklı.bizim önceliğimiz ile onun önceliği farklıydı.

Çevrimdışı Sidi27

Yaw su Keli hic sevmiyom niye cikti bizimkiler sunu Programina Adam Sacma sapan sorular soruyor sanane kardesim hangi oyunucu daha cok yemek yiyorsa daha sik giyiniyorsa sanki Adam takim ruhunu bozmak istiyor  :akuma:

Demin cenk canli yayinda olcayi aradi olcay diyor : baktim keratalar cikmis progama  :lol: :evillol: olcayin konusmlari cok hosuma gidiyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasıl ne payı var? Gökhan Töre, Atiba, Sosa, Oğuzhan hepsi Bilic döneminde filizlendi, Şenol Güneş de hepsini büyüttü. Bilic ile Avrupa'da coşuyorduk hatta Tolga'nın yediği o gol olmasa finaldeydik belki de kupayı alacaktık. Ayrıca ligde gayet güzel top oynatıyordu. İnsafsızlık yapmamak gerek.
Yahu hadi bizi gectim futbolculari da mi dinlemiyorsun be kardesim :alala:

Gormuyormusun hepsi isyan ediyor adamdan illallah etmisler sen hala gelip savunuyosun su adami :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

Sorunda zaten burada.adam avrupa ligini düşündü hep.lig atmosferi farklıdır avrupa farklı.bizim önceliğimiz ile onun önceliği farklıydı.
Bence değil abi adamın elinden gelen buydu ve evet biraz takıntılıydı zaten sonunu da takıntıları getirdi. Ayrıca benim de Bilic'e en çok kızdığım şey, sezon bitmeden West Ham ile anlaşmasıydı. Eğer West Ham ile sezon ortasında anlaşmasaydı geçen yıl bu takımı şampiyon yapardı.

Çevrimdışı Çağatay

Arsenal'in başında göreceğiz 5 yıl içinde. Ve yine yanlış tercih yapacak. Bilic de Arsenal de..

Savaşçı takıma winner hoca, winner takıma savaşçı hoca gerekir diye düşünüyorum her zaman.

yani diyorsun ki Wenger 5 yıl içinde vefat edecek :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eronimo18

Arkadaşlar kabul edelim ki  Beşiktaş  son 15 senedir ( 2014'e kadar diyelim ) gerileme çağına girdi.

Biliç yurt dışından gelen biri olarak Beşiktaş'ı Fb ve Gs'nin gerisinde olduğunu düşündü

yani Beşiktaş'ımızın büyüklüğünü algılayamadı.

Özellikle derbilerde oynattığı oyun bunu kanıtlıyor bence.

Bilic'in hayatının özeti Hajduk Split'tir. En büyük hatası ise Hajduk Split ile Beşiktaş'ın kaderini bir görmesidir.
HADİD - 20

Çevrimdışı Karabay

metin albayrak çok güzel konuşuyor

Çevrimdışı Anıl

Hayır bir de Bilic bu takıma nasıl Avrupa'da hiçbir başarı katmamış anlamak güç. Yahu bu takım değil miydi geçen yıl içerde dışarda Arsenal'e kök söktürüp yediği şanssız golle CL kapısından dönen? Tottenham'lı gruptan lider çıkan? Liverpool'u tokatlayan? Brugge'e kişisel hatalar yüzünden yenilmese yarı finale ordan da belki finale finalden de kupayı alacak?

Adam Avrupada PR yaptı ve kendini daha devre arası transfer döneminde premier lige attı. Geçen sene takımı Aziz Yıldırım veya Duygun Yarsuvat yönetse utanır Pektemek'i Cenk'e tercih etmez, Tolgay'ı sürekli oyundan çıkarmazlardı.

Çevrimdışı onurturan

Yani başka bişey çıkmıyo burdan  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben nefret ediyosam kişisel bi olaydan değil, Beşiktaş'a verdiği zarardan dolayı nefret ediyorum kendisinden. Her ne kadar inanmasam da verdiği katkılar umrumda bile değil.
+1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Oraya çıkıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canergiray77

ilk kez tolga zengin'e katılıyorum "arsenal ile görülecek hesabımız vardı"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77