Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Arthur

sorun benim söyleyip söylememem değilki bu gençlerin en büyük sorunu bu en kolay şekilde öğrenecekleri
bir şeyi bile araştırma ihtiyacı duymamaları ve her söylenene inanmaları burda kızıncada kızdı oluyorum ama bu zihniyet sizi
birilerinin güttüğü koyun yapar burda önemli olan koyunmu olmak yoksa koyunları güden çobanmı olmak.
burda sürekli birilerinin yönlendirmesiyle haraket eden insanlar var yönlenmeyin siz yönlendirin.
Beşiktaş kulüp olarak büyümeyecek sadece bizlerde büyüyeceğiz sosyal medyada hükmeden olacağız
buda başkalarının dümen suyuna girmemekle olur.
bizim haber sitesinde bütün dünya ligleri var en basiti oraya bakabilirsiniz
http://haber.besiktasarena.com/istatistikler-puan-durumu-fikstur
eminim haberiniz bile yoktur olsa öğrenmek bir tık uzağınızda olurdu :bandit: :bandit:
Necmi abi ama benim üzerimden gençlere taş atmış ama haklı. Çoğumuz araştırmıyoruz. Herkes durmadan Gomez gidecek mi diye konuşuyor. Açıp bir Tff sitesinden baksalar adamın Mayıs 2017 ye kadar bizde olduğunu görürler  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SLYKRT

Forum kurallarını ters mi düşer ,abes mi kaçar yada olabilirliği nedir tam bilmeden yazıyorum ama şampiyonluğumuzun şerefine forum içi para toplayıp ya forum içinde ihtiyaç sahiplerine yada çocuk bakım yurdu felan olur 10-15 ne çıkarsa forma hediyesi kampanyası yapsak sizce nasıl olur daha doğrusu böyle bir imkan varmı katılım sağlanırmı ? @Necmi @ahmetx @Oktay @cagrı @Efe
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Hollanda medyası, Robben'in Sn. Torunoğulları'nı evinde ağırlamasını haber yapmışlar büyük jest die  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305

Mükemmel ya gül gül çatladım :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Hollanda medyası, Robben'in Sn. Torunoğulları'nı evinde ağırlamasını haber yapmışlar büyük jest die  :bandit:

alemin kralı geliyor geliyor geliyorrrr :D

Çevrimdışı tangaz

alemin kralı geliyor geliyor geliyorrrr :D

skrtel n'koulou ortalama bir alman sol bek robben bu kadar yeter...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

n'koulou anlaştı galiba abi :)

Çevrimdışı panic13

geçen yıl gomez transferi gündeme geldiğinde, "alınabilir bir risk" demiştim. çünkü adamın form düşüklüğünün, sakatlık geçirmesi, kendisine hiç uygun olmayan bir ligde ve takımda oynaması gibi sebepleri vardı. yani form düşüklüğü gayet açıklanabilirdi ve bu sezon patlama yapması da açıklanabilirdi. futbolculuk karakteri de göz önünde bulundurulduğunda, formunun yükselmesi çok da büyük bir sürpriz olmadı açıkçası.

gelelim falcao'ya. falcao alınırsa gomez'den daha maliyetli olur, bu kesin. ayrıca ben falcao'nun bu denli düşüş yaşamasını gomez kadar kolay açıklayamıyorum. türkiye'ye gelirse büyük ihtimalle toparlar diyemiyorum. yani gomez transferinden daha riskli bir transfer. ancak falcao'nun da vaat ettirdikleri daha fazla. adamın 35 40 atma ihtimali de var. büyük ikilem...

torres en sevdiğim futbolcalardan birisidir. gol atınca mutlu olurum ancak kendisi bitik ve mutsuz olmak için sebep arayan bir yapısı var. türkiye gibi bir yerde bu adam her gün oturup ağlar. :D

Harika açıklamışsın. +1
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Gomez sokana kadar (topu çizgiden içeri) konuşsunlar boşver :D
Yoooo senol gunes sokup, cikartana kadar (cenk'i) da konusabilirler

Çevrimdışı mylife1903

çArşı konfeti Cagrisi yapmış :busted_cop:

Cok iyi olur be NOSTALJIK olur cokda guzel olur :bandit:
@tangaz konfeti ile kafasi yarilan oktay miydi?

Çevrimdışı mylife1903

Ortega meselesine dönmesinde sonra.Ne yazdığını biri açıklasın millet ona göre yaysın
Hahha burasi koskaca besiktas camiasi, almanca bilen bulunur, onlarin fb cumhiriyetlerinde ispanyolca bilen yoktu yahu, topu topu turkiyeden ibaretler

Çevrimdışı mylife1903

offf @Necmi abi çok fena kapak döşemiş. ben hep diyorum yeni nesil çok tembel hiç araştırma yok üstelik internet denen nimet her an elinizin altında bir mesaj yazmadan önce 10 saniye google amcaya sorsanız ziyadesi ile cevap alıyorsunuz die. ben bişeyler yazdığımda genelde googledan bilgi alır bilgimi teyid eder öyle yazarım.

@Necmi abi gençler hiç halk kütüphanesinde araştırma yapıp dönem ödevi hazırlamadıkları için tembellik içlerine işliyor...
Yaaa abi sorma ansiklopedi desen, kufur ediyorsun sanip girisecekler

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305
Dohtor bu ne, allahtan tuvalette oturuyordum yoksa donlara edecektim, ulan mitis birsey olmus bu.

Offff cok guldum cok. Insallah basimiza bir is gelmez. Hala korkuyorum

Neyse donumun onunu arkasini karistirmam artik. Sari taraf on, kahverengi arka

Çevrimdışı Gordon Baba

Quaresma herhangi bir üçlüye dahil olamaz; o tektir :)
Atiba-Oğuzhan-Sosa uygundur :)

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma herhangi bir üçlüye dahil olamaz; o tektir :)
Atiba-Oğuzhan-Sosa uygundur :)
Tolga ismail ve pektemek yahu

Çevrimdışı Gordon Baba

Tolga ismail ve pektemek yahu

Günay Güvenç: "Cenk abi, Tolga abi ve ben.. Biraz lüks mü oldu ne."

Çevrimdışı Bishamon

Giroud gelirse taraftarımızı sinir krizine sokar  :D

Çevrimdışı Gordon Baba

Giroud gelirse taraftarımızı sinir krizine sokar  :D

Giroud iyi oyuncudur ya. Şimdi EPL stoperleriyle bizimkiler bir değil, bu kaleciler için de geçerli. Giroud'un arkadaki beşlimizle ilişkisini hayal edince epey umutlanıyorum. Ama Giroud'u alabileceğimizi de sanmıyorum.

Çevrimdışı Bishamon

Giroud'un arkasında Özil var dünyanın en iyi 10 numaralarından biri.Bu yıl 15 maç boyunca gol atamadı

Giroud'un arkasında Özil var dünyanın en iyi 10 numaralarından biri.Bu yıl 15 maç boyunca gol atamadı

demba ba'da hiçbirşey atamıyordu burda defansif oyun oynamamıza rağmen 18 gol attı :)

Çevrimdışı Bishamon

5-6 tanesi penaltıydı zaten

5-6 tanesi penaltıydı zaten

farketmez penaltı'da beceri işidir bak her forvet atamıyor örnek gomez :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk