Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279933 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

aksine şampiyonluk kesinleşti!

eyyamcılar şimdi son 2 hafta şunu yapacaklar; beşiktaş osmanlıyı yenecek, gs akhisarı yenecek, son maç osmanlı akhisar berabere kalırken gs kayseriyi yenecek gs.yi 5. yapılacak senaryo böyle  :bandit:
bir trabzon maçı hatırlıyorum, barış memişti sanırım,haksız kırmızı kart görmüştü ve tribün baya tepki göstermişti.. abartırlarsa gene tribün bu tavrı koyar mı ortaya

Çevrimdışı tangaz

Ulaaann gene hatlar karisti bende.
Ahci, bahcivana sinra bahcivan, hizmetciye, sofor, ahciya, sonra hepsi usaga boyle miydi abi?

Gs ancak hukmen kazanirsa mac kazanir artik, heriflerin pili bitti bence bizim macta

katil uşak abi hiç kasma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 17:32:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bir trabzon maçı hatırlıyorum, barış memişti sanırım,haksız kırmızı kart görmüştü ve tribün baya tepki göstermişti.. abartırlarsa gene tribün bu tavrı koyar mı ortaya

sanmam hepimiz şampiyonluk eğlencesinde  :halay: çekiyor olacağız bu sefer  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gignac

http://www.transfermarkt.com.tr/andre-pierre-gignac/profil/spieler/43907

Meksika'da 44 maç 31 gol.

Takımı ise 8.

gignac benim adamım 3 sene önce pascal çok yazıp çizmişti alın şu adamı die yıllık 3,5 yada 4,5 kazanıyor meksikada
safkan golcü her kulvarda sokuşturmuş 31 golü

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 17:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gignac benim adamım 3 sene önce pascal çok yazıp çizmişti alın şu adamı die yıllık 3,5 yada 4,5 kazanıyor meksikada

4 alıyor. Ama Meksika'da gayriresmi de sağlam kazancı vardır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

4 alıyor. Ama Meksika'da gayriresmi de sağlam kazancı vardır :D

:D marıhuanada veriyollardır buna  :bandit:

bu arada cincon bizim maçtan sonra Pfdk' ya sevk edilmedi mi henüz?

Çevrimdışı tangaz

bu arada cincon bizim maçtan sonra Pfdk' ya sevk edilmedi mi henüz?

edildi çirkin ve kötü tezahürattan

Çevrimdışı mylife1903

yıllar sonra bir tane dürüst hakem geldi, beşiktaş lehine düdük çalan demiyorum dürüst diyorum ya..nasıl üstüne gidip nasıl küfrediyorlar adama renkliler hemen. biliyorlar, taraftarlarıda çok iyi biliyor dürüst bir zeminde mücadele ettiğimiz sürece kazanamayacaklarını..

Çevrimdışı Eray

Başkan, Falcao'nun fotoğrafını beğenmiş Instagram'dan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:tabe: :tabe:

veli ile everton ve west-ham ilgileniyor haberi düştü..ingiliz medyasından
:halay: :halay:

Başkan, Falcao'nun fotoğrafını beğenmiş Instagram'dan.

bence medya'yı yönlendiriyor..sene sonu fener'de görebiliriz falcao'yu baya baya bir bonservis bedeliyle

Çevrimdışı Bekrakn

ntvspora göre kjaer gençler maçında yokmuş defansta yerini dolduramayabilirler. lehimize her haber kabulüm :D

yıllar sonra bir tane dürüst hakem geldi, beşiktaş lehine düdük çalan demiyorum dürüst diyorum ya..nasıl üstüne gidip nasıl küfrediyorlar adama renkliler hemen. biliyorlar, taraftarlarıda çok iyi biliyor dürüst bir zeminde mücadele ettiğimiz sürece kazanamayacaklarını..
Aynen öyle..

Takmiyorum artik ben onlari..

Mete kalkavan ADAMDIR !

Çevrimdışı Yado

2 gülek dedik yine ismael çıktı karşıma , gereğinden fazla itici değil mi ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence medya'yı yönlendiriyor..sene sonu fener'de görebiliriz falcao'yu baya baya bir bonservis bedeliyle
yok ya nusret imkansız öyle bir şey kimseyi alamaz fener o bütçesi yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi tüm maç boyu hakeme küfür ettiler bize de etmişlerdir tv'den net duyamadım ama mete kalkavan iyi hakem hata yapsa da kasti bir şey yapmaz

Çevrimdışı SLYKRT

Bizim taraftarımızın en güzel yanı eleştirel yanının gelişmiş olması allahtan barcelonayuı felan tutmuyoruz aga yoksa neden bukadar başarılıyız diye şikayetçi olmaya başlardık.Düşünün sene eleştirecek adam yok.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mavi Tuna

Basın, Gomez işini fazla kaşıyor bunun hayırlara yorulacak bir tarafı yok. Dikkat çekmek, şampiyonluk rehaveti oluşturmak. Akıllı olmak gerek.

Yönetimin gereksiz açıklamalara girmemesi gerek bizim tek odaklanmamız gereken Pazar günü oynanacak Osmanlı maçı bundan ötesi yok. Orada şampiyonluk gelsin Gomez'in kalması da %90 olur. Adam akıllı ve profesyonel burada ki sevgi ve potansiyelin de farkında.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 18:06:00 Mavi Tuna ]