Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adamın 2 yıllık kiralık sözleşmesi var hala Fiorentina ile masaya oturulacak diyorlar. Biri bir haberi yanlış şekilde bir yayıyor ardı arkası kesilmiyor.
büyük yanlış ama karakartalın yaptığı olacak şey değil kafasına göre yapılır mı böyle bir şey mutluyken moralim bozuldu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

benmi sallıyorum sen haddini bil istersen @bordelais bu üslupla burda duramazsın
öğrencimi girecek o mekanlarada o paraları ödeyecek iki kişi oturup 350 lira hesap ödediğin yere
hangi öğrenci girer
ne oldu orda mekanınmı varda zoruna gitti. 7-8 bira bir büyük rakıya meze falan yokken 650 lira
hesabın geldiği yerlerden bahsediyoruz. Ben köyiçiyle ilişkimi kestim kimseninde gidip kazıklanmasını tavsiye etmem.
bir dahada herhangi bir kişiyle bu üslupta konuşursan burdan gidersin @bordelais
burda her şeyden önce saygı aranıyor.
:D
Zaten sapla samanı birbirine karıştırmış. Sen köyiçi pahalı, mezeleri sıradan ve kalitesiz diyorsun O ise ama Beşiktaş'ta 5 - 6 tane üniversite var diyor. Sanırım senin bir bütün olarak ilçeyi kastettiğin şeklinde anlamış.
Uslup konusuna girmeye gerek yok zaten
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum bu iş Euro 2016'dan önce netleşmeli.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:29:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evet zaten kesinlikle bu tür provoke edici, yalan haberlere itibar edilmemeli. Taraftarların artık bunun farkında olup galeyana gelmemesi gerek.

Euro 2016'da çok üst düzey bir performans gösterip, büyük bir takımdan teklif almadığı sürece Gomez burda kalır.

Aynen öyle. Wolfsburg istediği kadar zengin olsun ne verecek Gomez'e yıllık 15 milyon mu? Hayır. Bunu Premier lig ekipleri vermiyor. Vereceği 7-8 milyon. O da bizim vereceğimize eşit oluyor.

Gomez ücretler eşitken Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı varken; Bundesliga'da ilk ikiye giremeyeceği kesin, Uefa'ya ön eleme ile gidecek takımı seçecekse zaten hiç kalmasın burada.

Benim gördüğüm Gomez akıllı davranır sevildiği yerde kalır. 3 sezon arka arkaya Şampiyonlar Ligi'nde oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

şahsen kolpa basının dediklerine zerre kadar inanmıyorum şuan için önemli olan Beşiktaş'ta şampiyonluğu yaşaması gomez'in sonra euro2016'da göstereceği performans daha sonra teklifleri dinleyecektir gerek kulüp gerek oyuncu ona göre kararını verecektir heleki şampiyon olupta şampiyonlar ligine gidersek dahada kalma hevesi olacaktır gomez'in gomez gidersede yerine gelecek isim ondan daha iyi bir isim olabilir şahsen falcao'yu istemem.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gomez giderse yok X kişisi gelir o da 20-25 atar. O 20-25 gol atacak olan X kişisi 32. haftada kırılma maçında G.S.'ye karşı maçın tek golünü atacak kadar tecrübeli , kaliteli , güçlü karaktere sahip mi?
Yorum yapan çoğu arkadaş yüzeysel , mantıksız yorum yapıyor.
Gomez kalır veya kalmaz . Kalmazsa ki umarım böyle  olmaz bunun nedeni Beşiktaş değil ülkenin , Türk futbolunun rezil durumundan  olur. Gomez gider veya kalır ama bizim önümüzdeki bu handikap halen yerinde kalacak.

Çevrimdışı Tolga

şahsen kolpa basının dediklerine zerre kadar inanmıyorum şuan için önemli olan Beşiktaş'ta şampiyonluğu yaşaması gomez'in sonra euro2016'da göstereceği performans daha sonra teklifleri dinleyecektir gerek kulüp gerek oyuncu ona göre kararını verecektir heleki şampiyon olupta şampiyonlar ligine gidersek dahada kalma hevesi olacaktır gomez'in gomez gidersede yerine gelecek isim ondan daha iyi bir isim olabilir şahsen falcao'yu istemem.
İşte bu olmamalı.

Şampiyona sonrasına kalırsak o ayarda bir oyuncu ile anlaşmamız uzun sürer. Bu iş şampiyonadan önce netleşmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:33:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine söylüyorum bu iş Euro 2016'dan önce netleşmeli.

Kesinlikle kalmaz sonrasına. Öyle ben bir oynayayım teklif çıkmazsa kalırım gibi bir durum olamaz zaten yönetim buna izin vermez.

Şampiyon olduktan sonra ya Evet ya Hayır bu kadar basit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

sen sanırım sinirli bir günündesin yazıları yanlış okuyorsun, kimse ahmak değil kimse de oyuna falan gelmiyor, sadece genç arkadaşlar gazetelerdeki haberlerle heyecan yapıyor hepsi bu...

ben gomez giderse mesajları düşmeye başladığında cenkinde bu sistem de 25 gol atacağını yazanlardanım yıllardır aldıklarımızı değil satmadıklarımızı dillendirir ve eleştiririm. gomez wolfsburg konusunda da gomezin ne alacağı beni ilgilendirmez ben wolfsburg gibi para saçan bir kulüp kalkıp fiorentina ile işi pişirse ve kalkıp 25-30 milyon euro ödese bonservise ve bize 15 milyon gelse ellerimi ovuştururum ona vurgu yapıyorum wolfsburg bu paraları verebilir örnekleri ile. bu wolfsburg yıllardır para saçıyor ama santraforsuzlukdan dökülüyor grafite-dzeko sonrası bir türlü forvet bulamadılar gomeze ciddi para saçabilirler  :money:

iyide mantıklı düşünmek gerekiyor wolsburg dediğin takım uefa ya bile kalamamış Gomez defalarca şl de oynamak istediğini söylüyor
adamın derdi para olsa florentinadan daha fazla alırken bize gelmezdi. Bazı şeyleri düşünmeden sırf basına bakıp yaygara kopartmanın anlamı ne
@tangaz   herkesde şampiyon olmuşuz gibi bir rahatlık var. Yok daha şampiyon olmadık basında bizi karıştırıp fenere avantaj sağlamak için
çabalıyor burda bu oyuna gelirse insanlar bunun adı ahmaklık değilde ne olur. Osmanlıya yenildiğimizi bir hesaplayın bakalım neler olur
burda oyuncu satıp oyuncuya sallayıp sonrada o oyunculardan çıkıp şampiyon olması bekleniyor. o heyecan yapan genç arkadaşlarda yapmasın onlarda
çocuk değil onların yaşındaki insanlara vatan emanet ediliyor. 20 yaşına gelmiş biride artık doğruyu yanlışı bir zahmet hesap etsin

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle kalmaz sonrasına. Öyle ben bir oynayayım teklif çıkmazsa kalırım gibi bir durum olamaz zaten yönetim buna izin vermez.

Şampiyon olduktan sonra ya Evet ya Hayır bu kadar basit.
Öyle olmalı zaten.

Net bir şekilde ya kalacağım ya da gideceğim diyecek ki biz de ona göre çalışmalarımızı yapabilelim.

Çevrimdışı graser

Adamın 2 yıllık kiralık sözleşmesi var hala Fiorentina ile masaya oturulacak diyorlar. Biri bir haberi yanlış şekilde bir yayıyor ardı arkası kesilmiyor.

Basın boyle devam ederse MARİO GOMEZ bizim basına inat gideceği varsa da kalacak. Kişilik o kadar sağlam yani.

bu mümkün olursa adam bizim basına yüzyılın ayarını verecek.

Çevrimdışı canergiray77

İşte bu olmamalı.

Şampiyona sonrasına kalırsak o ayarda bir oyuncu ile anlaşmamız uzun sürer. Bu iş şampiyonadan önce netleşmeli.
zaten gomezde hep diyordu kardeşim almanya kadrosuna seçilmek form tutmak ve takımımda şampiyonluk yaşamak form tuttu kadroya seçildi allahın izni ile şampiyonluğa gidiyor euro2016 onun için çok önemli bence transfer pazarıda euro16dan sonra başlayacaktır diye düşünüyorum bütün takımlar için öyle bence @Tolga
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

iyide mantıklı düşünmek gerekiyor wolsburg dediğin takım uefa ya bile kalamamış Gomez defalarca şl de oynamak istediğini söylüyor
adamın derdi para olsa florentinadan daha fazla alırken bize gelmezdi. Bazı şeyleri düşünmeden sırf basına bakıp yaygara kopartmanın anlamı ne
@tangaz   herkesde şampiyon olmuşuz gibi bir rahatlık var. Yok daha şampiyon olmadık basında bizi karıştırıp fenere avantaj sağlamak için
çabalıyor burda bu oyuna gelirse insanlar bunun adı ahmaklık değilde ne olur. Osmanlıya yenildiğimizi bir hesaplayın bakalım neler olur
burda oyuncu satıp oyuncuya sallayıp sonrada o oyunculardan çıkıp şampiyon olması bekleniyor. o heyecan yapan genç arkadaşlarda yapmasın onlarda
çocuk değil onların yaşındaki insanlara vatan emanet ediliyor. 20 yaşına gelmiş biride artık doğruyu yanlışı bir zahmet hesap etsin

Abi, ben gomezin aklının parada olmadığından adım kadar eminim öyle olsaydı italyada gezer tozar 2 senede 11 m cebine koyar sonra amerika çin falan yapardı. adamın kafası ciddi karışık die düşünüyorum bir yanda ailesinin endişelerini dile getirmesi (terör vb) baskısı diğer yanda ise Beşiktaşda gördüğü sevgi saygı huzur mutluluk... bakalım hangi kararı verecek bekleyip göreceğiz ama her halükarda kazanan biz olacağız  :bandit: @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 15:42:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar Gomez konusunu kapatıyoruz. Gider kalır maçtan sonra konuşulur.

Osmanlıspor maçına dek konuyu ve spekülatif haberleri burada paylaşmayın silinecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Ne gomeZmis arkadas gina geldi. Butun gun is yapamadim. Oturdum durdum. Karismis ortalik. Bu havada osmanlispor da saplar bize sonra hastaneler dolar tasar. Daha bu sezonu bitirmedik, giderse de bu sezon gitmeyecek ya bu arkadas.
Once bu lig bi tescil edilsin. Sampanyamizi bir icelim.
Sonra konusuruz gomeZi momeZi.

Basin zaten gerizekali. Uymayin sunlara.

Gokhan tore icin vardi boyle haberler, silah cekmis, agzina sokmus falan diye
Yahu silahi ceken gokhan degil, agza sokan gokhan degil acin o eksisozlukte basligi var, gerizekali tuzagi resmen. Adam bizim oyuncumuz bir mac daha, sampiyon olalim oturup konusuruz. Ben 5 milyon verilmesine de karsiyim gomeZe.  3.5 kalsin 1 milyon imza parasi verilir huzur icinde cozulur o is.

Yeter aaaaa elim ayagim dolandi zaten.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez yine mi gitti. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

bırakın mario gomezi  canı nasıl isterse öyle hareket etsin.. bi gomez gider başka gomez gelir şuanda popileritemizle istediğimiz golcuyü alma kapasitesindeyiz giden ağam gelen paşamdır :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez yine mi gitti. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sekmez :D

Aksama geri gelir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur

Bu Gomez haberlerini yapan adamlar açıp da sözleşmeye bile bakmıyorlar. İyice saçmaladılar. Bunların yaptığı haberciliği benim 9 yaşındaki yeğenim daha iyi yapar. Aynı sitede Gomez'in bir dergiye verdiği röportajdan alınan "Beşiktaşlı Mario olarak anılmayı tercih ederim" haberi ile "Gomez Veda Ediyor" haberi yaklaşık 3-4 saat içinde yayınlanıyor. Bunlar kendi yayınladıkları haberleri de okumuyor. Ayrıca Gomez'in kalıp kalmayacağını bize transfer olduğu zaman verdiği röportajlardan bile anlarsınız. Bize geliş amacı; kendini tekrar bulmak,milli takıma yükselmek ve efsane olacağı bir kulüp olarak görmesi olan bir adam neden 30 yaşında bulduğu böylesi güzel bir ortamı bırakıp gitsin. Buna ancak renkli basın inanmak ister :bandit:   

Çevrimdışı Bekrakn

@Bekrakn  :D mantık bu olmalı elbette mesela YD Q7yi ilk getirdiğinde döktürüyordu devre arası a.madrid 25 m verdi dünya kulübü yapıcaz die satmadık burak serdar kurtuluş g.zan ismail pektemek fernandes bu saydığım isimleri 70 milyon bonservisle satabilirdik hiç birinden kuruş kazanmadık. gomezden gelecek paranın küçük bir kısmı ile wolfsburgdan bas dostu al sol beke de caneri al canere her maç 10 tane orta aç die talimat ver bas dost bizim kazma stoperlerin arasında her maç kafayla gol atmazsa ismimi değiştiririm. biz golcü bir takımız RVP bizde olsaydı belki gomezden fazla atardı o derece yanii

abi dünya kulübü olacağız diye nice paralardan olduk. en basitinden fernandes olayı. biraz iyi performans gösterdi mi adamı ailedeki muhabbeti güzel zengin enişte yerine koyuyoruz. ayrılırsa bir daha kimya tutmaz mantığına varıyoruz. bir anda barça, madrid, chelsea olalım hevesindeyiz ama porto da dünya kulübü ajax da. adamlar çatır çatır yeni yetenekler çıkarıyor. örnek almamız gereken böyle takımlar olmalı.

yaşı baya fazla ama ola ki büyük paralara gitmeye karar verirse yapılacak en mantıklı hamle yine tecrübeli bir forvet ve yanına gençlerden bir iki kişi daha bulmak olacaktır. tosun paşa da var zaten gomezden baya bir winner'lık öğrenmiştir. güzel bir forvet kadrosuyla yine kotarırız ligi. yeni gençler de yavaş yavaş tecrübelenir bu sayede.

aynı mantıkla bütün takım işlerse her gidenin yeri bir şekilde dolar evelallah :D

Çevrimdışı Necmi

İşte bu olmamalı.

yok kardeşim nisanda bildirmesi gerekiyordu kendisi 30 mayısa kadar süre istemiş
bu iş bu ay biter sonrası yok büyük ihtimal şl ye kalıp kalamayacağımızı görmek istedi.

Çevrimdışı firewater

Azizin yalamalarının gazına gelmeyin. Fikret başkan işini bilir Şampiyonadan sonra 30 veren varsa gider yoksa kalır bu kadar net. Konuyu kapatın artık :D

Şu kupayı bi alalım Fikret başkandan Azizi sinir küpü yapacak 2-3 hamle bekliyorum (Caneri uygun fiyata almak gibi  :D )
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 15:48:24 firewater ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim camia kadar uğraşılan bir başka takım olamaz gs şuan berbat durumda bizim gomez kadar konuşulmuyor tr de hiçbir büyük takım 32 maçta 31 puan fark yemez liderden utanılmaz durumdalar ama konuşulmuyor  :bandit:

Çevrimiçi hasankale

Gomez konusu bencede maç sonuna kadar kapansın artık.Adam iyi golcü eyvallah ama oynadığı takımın Beşiktaş ve hocasının Şenol güneş olduğu unutulmasın.Şenol Güneş in oyun sistemi tüm golcü oyuncuların isteyeceği şekilde.Gomez fenerde yada G.saray da bu kadar gol atamazdı.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Basının huyudur Beşiktaş iyi giderken hevesi kursakta bırakacak haberler yapmak, kafaya takmayın. Adam burada mutluyum diyor işte kendi ağzından.
Be the change you want to see in the world. 🦅