Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ozellikle ickili bir mekanda maci izlemek kisi basi 100 Tl den fazla tutar Mehmet Ali

Beşiktaş istanbulun en luks ve en pahali semtlerinden biridir gerek ev kiralari gerek dukkan kiralari gerek alisveris gerek yiyip icme acisindan En pahali semtlerden biri..
nesi lüks istanbulun en kalitesiz mekanları toplanmış
Beşiktaş olmasa hepsi sinek avlar. mezeler berbat servis berbat
doğru dürüst maç yayını bile izleyemiyorsun ama hesap istanbulun en lüks
restoranlarıyla yarışıyor Biz Köyiçini bıraktık artık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen nereleri ve hangi semti önerirsin necmi abi @Altuğ abi elma pub iyi diyordu sanırım beşiktaşta

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapma abi dukkan kiralari 5-10.000 Dolar dan basliyor Besiktasta..

Babam 30 sene esnaflik yapti Besiktasta..

Kirik dökük evlerin kiralari bile 2.000-2.500 Tl den başlıyor @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sen nereleri ve hangi semti önerirsin necmi abi @Altuğ abi elma pub iyi diyordu sanırım beşiktaşta
Aynen Elma pub guzel :ok:

Çevrimiçi Necmi

Şu takımda gitmemesi için elinden geleni yapman gereken 3 futbolcu var Gomez, Atiba ve Oğuzhan diğerlerinden bazıları ederine bazıları da reddelimeyecek teklife satılabilir ama bu üç futbolcu en az bir sene daha şampiyon olmak için takımda tutulmalı. Tutulması için fedakarlıklar yapılmalı. Çok yanlış yapıyoruz hele Wolfsburg gibi bi takıma kaptırırsak ve bu tamamen Gomez'in tercihi olmazsa yönetim çok saçma bir kumar oynamış olur. Gomez'in Avrupa'ya Beşiktaş'tan vazgeçip giderek akıllıca bir hareket yapabileceği 2-3 takım var; Real Madrid (Benzema'yı satarsa), Man Utd ve Uefa'yı alırsa (Liverpool). Diğer takımlarda ya oynayamaz ya da tercihen saçmalar. Bu 3 takım dışında kendi isteğiyle gitmek istiyorsa yönetime bişey demem ama elinden geleni yapmayan yönetim halt eder. Kimse Beşiktaş'tan büyük değil duygusallıklarına girmeyelim. Gomez kendi stilinde Avrupa'nın en iyi 4-5 forvetinden biri. 4-5 verseler kızmam
neden basının dolduruşuna geliyorsunuz Wolfsburg kimki tercih etsin kaldıki bizden aldığını
bayern dışında bir takım veremez Almanyadan birde kalburüstü bir takım istemedikçe gomez bir yere gitmez
milletin dolduruşuna gelmeyin amaç karıştırmak

Çevrimdışı can1903

Gomez'i 1 yıl daha kiralamak için uğraşmaktan başka çaremiz yok. Bence maaşı artırılıp 1 yıl daha kiralanacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Yapma abi dukkan kiralari 5-10.000 Dolar dan basliyor Besiktasta..

Babam 30 sene esnaflik yapti Besiktasta..

Kirik dökük evlerin kiralari bile 2.000-2.500 Tl den başlıyor @Necmi abi
dükkan kiralarının başka yerlerde dahamı ucuz olduğunu sanıyorsun
in sahile bak bakalım kiralar neymiş birde menülerine ve fiyatlarına bak
kirayı fazla ödüyor diye kalkıp fahiş fiyata önüne çöp koyma hakkımı var.

Çevrimiçi Necmi

Gomez'i 1 yıl daha kiralamak için uğraşmaktan başka çaremiz yok. Bence maaşı artırılıp 1 yıl daha kiralanacak.
gomez zaten bir yıl daha bizde biz iki yıllık kiraladık
neyi anlamak istemiyorsunuz aç tff ye bak sözleşme duruyor orda
ancak gomez istemezse florentinaya gider. Başkada kimseye gidemez.
ancak biz ikna olursak satarız. satış hakları bizde.

Çevrimdışı can1903

gomez zaten bir yıl daha bizde biz iki yıllık kiraladık
neyi anlamak istemiyorsunuz aç tff ye bak sözleşme duruyor orda
ancak gomez istemezse florentinaya gider. Başkada kimseye gidemez.
ancak biz ikna olursak satarız. satış hakları bizde.
Ben buna inanmıyorum abi maalesef. İnşallah böyledir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

dükkan kiralarının başka yerlerde dahamı ucuz olduğunu sanıyorsun
in sahile bak bakalım kiralar neymiş birde menülerine ve fiyatlarına bak
kirayı fazla ödüyor diye kalkıp fahiş fiyata önüne çöp koyma hakkımı var.
Tabiki yok @Necmi abi ama Istanbulun en pahali semtlerinden biri oldugunu anlatmaya çalışıyorum ki oyle yani..

Ha Besiktastan pahali semtler yok mi tabiki var daha luks mekanlarda tabiki var ben genelden bahsediyorum..

Çevrimdışı tangaz

neden basının dolduruşuna geliyorsunuz Wolfsburg kimki tercih etsin kaldıki bizden aldığını
bayern dışında bir takım veremez Almanyadan birde kalburüstü bir takım istemedikçe gomez bir yere gitmez
milletin dolduruşuna gelmeyin amaç karıştırmak

wolfsburg çok paralı bir kulüp @Necmi  abi draxlerı 36 milyona aldı schürle desen 32ye aldılar şuan dünyanın en iyi sol beklerinden biri olan rodriguez onlarda diledikleri anda 40a satarlar m.citydeki de bryune denen herifi 22ye alıp 74e sattılar mevcut kadro değeri 200 milyon euroya yakın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizde de hata var renkli basının galeyanına çok çabuk geliyoruz biraz daha rahat olmamız lazım ben inanmıyorum twitterdaki şeylere

Beşiktaş ilçesinde 5 veya 6 tane üniversite var, her sene binlerce öğrenci geliyor. Bilmeden sallama

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Eray

Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu forum ilk açıldığı zaman başka bir forumdan görüp kayıt olmuştum ancak pek girmemiştim hesabıma. Artık burda takılma kararı aldım. :lol: İnşallah beraber nice şampiyonluklara...

Çevrimdışı firewater

Beşiktaş ilçesinde 5 veya 6 tane üniversite var, her sene binlerce öğrenci geliyor. Bilmeden sallama

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
 :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu forum ilk açıldığı zaman başka bir forumdan görüp kayıt olmuştum ancak pek girmemiştim hesabıma. Artık burda takılma kararı aldım. :lol: İnşallah beraber nice şampiyonluklara...

:hosgeldin aramıza. Daha çok şampiyonluklar göreceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba herkese.

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı firewater

Ben buna inanmıyorum abi maalesef. İnşallah böyledir.

İşte basın bu algıyı oluşturmak istiyor. Ortada böyle bir sorun yok ama varmış gibi gösteriyor :D :D

Çevrimiçi Necmi

wolfsburg çok paralı bir kulüp @Necmi  abi draxlerı 36 milyona aldı schürle desen 32ye aldılar şuan dünyanın en iyi sol beklerinden biri olan rodriguez onlarda diledikleri anda 40a satarlar m.citydeki de bryune denen herifi 22ye alıp 74e sattılar mevcut kadro değeri 200 milyon euroya yakın
iyide ne verecek gomeze bizden aldığını alabilmesi için 7-8 M€ gibi bir rakam vermesi gerekiyor
sence verirmi bir tek o paralara ingiliz takımları çıkar artık eski devirler bitti.
kaldıki gidersede gider yeri dolmayacak hiç bir oyuncu yok. Artık bundan kurtulalım
bir oyuncuyu isteksiz elde tutmanın mantığı yok bizde oynamak için bizde oynamayı istemesi gerekiyor
fernandesten akıllanmadık Bari töre den akıllanalım geçen sene satmadıkta ne oldu burda
satılsın diye az söylemedim.şimdi 10 M a bile satılmaz mümkün değil o nedenle ederini bulan her oyuncu gider kim olursa olsun
yeride dolmaz değil yeterki sistemimizi koruyalım orta seviyenin üstü her forvet bizde 20 golü geçer
Gomez kendi rızasıyla kalmak isterse o zaman katkısı olur ama bu işler zorlamayla olmaz.
Bitti artık oyuncu kalsın diye fahiş paralar ödeme devri. Birde bu konuyu neden konuşuyoruz anlamadım neden renkli
basının oyununa geliyoruz adamlar bir umut bizi karıştırıpta şampiyonluktan etmek için son kurşunu sıkıyorlar.
kusura bakmayın ama ancak ahmaklar bu oyuna gelir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

ağza bak ağza.

Çevrimdışı Tolga

Merhaba herkese.

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karakartaldan mario gomezle yollar ayrılıyor diye cevap geldi  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

iyide ne verecek gomeze bizden aldığını alabilmesi için 7-8 M€ gibi bir rakam vermesi gerekiyor
sence verirmi bir tek o paralara ingiliz takımları çıkar artık eski devirler bitti.
kaldıki gidersede gider yeri dolmayacak hiç bir oyuncu yok. Artık bundan kurtulalım
bir oyuncuyu isteksiz elde tutmanın mantığı yok bizde oynamak için bizde oynamayı istemesi gerekiyor
fernandesten akıllanmadık Bari töre den akıllanalım geçen sene satmadıkta ne oldu burda
satılsın diye az söylemedim.şimdi 10 M a bile satılmaz mümkün değil o nedenle ederini bulan her oyuncu gider kim olursa olsun
yeride dolmaz değil yeterki sistemimizi koruyalım orta seviyenin üstü her forvet bizde 20 golü geçer
Gomez kendi rızasıyla kalmak isterse o zaman katkısı olur ama bu işler zorlamayla olmaz.
Bitti artık oyuncu kalsın diye fahiş paralar ödeme devri. Birde bu konuyu neden konuşuyoruz anlamadım neden renkli
basının oyununa geliyoruz adamlar bir umut bizi karıştırıpta şampiyonluktan etmek için son kurşunu sıkıyorlar.
kusura bakmayın ama ancak ahmaklar bu oyuna gelir.

sen sanırım sinirli bir günündesin yazıları yanlış okuyorsun, kimse ahmak değil kimse de oyuna falan gelmiyor, sadece genç arkadaşlar gazetelerdeki haberlerle heyecan yapıyor hepsi bu...

ben gomez giderse mesajları düşmeye başladığında cenkinde bu sistem de 25 gol atacağını yazanlardanım yıllardır aldıklarımızı değil satmadıklarımızı dillendirir ve eleştiririm. gomez wolfsburg konusunda da gomezin ne alacağı beni ilgilendirmez ben wolfsburg gibi para saçan bir kulüp kalkıp fiorentina ile işi pişirse ve kalkıp 25-30 milyon euro ödese bonservise ve bize 15 milyon gelse ellerimi ovuştururum ona vurgu yapıyorum wolfsburg bu paraları verebilir örnekleri ile. bu wolfsburg yıllardır para saçıyor ama santraforsuzlukdan dökülüyor grafite-dzeko sonrası bir türlü forvet bulamadılar gomeze ciddi para saçabilirler  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaşta hiç bir mekanda kişi başı 150 altında hesap gelmiyor fikslemişler hepsi
Beşiktaşta maç falan izlenmez geleni yolunacak kaz gibi görüyorlar.
İstanbulda oldukça kaliteli yerlerde bile böyle bir hesap gelmez
en iyisi boykot etmek zaten biz Beşiktaşta seyrettiğimiz maçları kaybettiğimiz için orda izlemiyoruz
ama insanların bırakması gerekiyor bunlar resmen kazıklıyor milleti

Özel günlerde fiksliyorlar çünkü büyük bir talep oluyor, böyle günlerde ne yeyip içersen iç adam başı en az 130-150 oluyor.
Galatasary maçı böyleydi mesela. Çünkü büyük bir taelp oluyor.
Osmanlı maçı dahada pahalı olur.
Diğer günler Beşiktaş pahalı değil bence..