Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281667 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Asıl herşey şampiyonluk geldikten sonra başlayacak. Şampiyonluğa elbet tüm Beşiktaşlılar sevinecek ama bu sevinci uzun tutup rehavete kapılmamak lazım.
İlk olarak Türkiye'de ligin şaibe ile anılmasına yol açan haksız rekabet ortamı yaratan, Türk futbolunun marka değerini yerlerde süründüren  yapıların , küçük olsun benim olsun zihniyetinin sorgulanması için çalışmalara başlamak gerekecek.
PFDK,MHK, hakem gözlemcileri , bütün bunların ana kümesi olan Futbol Federasyonu, 5 gramlık akıllarıyla sözde algı operasyonu yaptığını sanan başta bazı medya çalışanları olmak üzere bir takım şahıslar  kısaca futbolu kirleten tüm unsurların sorgulanması için ön ayak olmalı kulübümüz.
İkincinin üçüncünün sözünü dinleyen olmaz ama şampiyon kulüp olarak Türk futbolunu yerin dibine sokan zihniyeti , oynanmak istenen çirkef oyunu çok uç noktalara kaymadan sonuç alıcı doğru söylemlerle dile getirirsek Beşiktaş'ın sonraki senelerde elde edeceği şampiyonluklar için de sağlam bir temel atılmış olur.
Diğer yapılması gerekenler kulüpten menfaat bekleyen , kulübü kendi çıkarları için aracı olarak kullanmak isteyen menfaat çetelerinden, şahıslarından kulübü uzak tutmak , kurumsallaşmayı sağlayacak doğru adımları atmak, kulübü belli bir düzen ve ilkeler üzerinde daha sağlam temeller üzerinde oturtma, insanlara sempati duyacağı doğru isimleri kulüpte barındırmak , sosyal projelerde yer alıp taraflı tarafsız herkesin beğenisi toplamak türünden işler.

Çevrimiçi Necmi

10gün kadar önce erdal torunoğulları aspora konuk olduğunda açıkladı programı bulup izleyin. kısaca özet geçeyim size. ilk başta evet 2 yıllık kiralanıyor kontrat maaş vb ona göre yapılıyor son anda babası devreye giriyor terör korkusunu dile getiriyor ve ekliyor kontrat 1 yıllık olsun hatta karşılıklı tazminat maddesi de olmadan fesih hakkı olsun diyor bunun üzerine kontrat değişiyor satınalma opsiyonlu 1 yıllık kiralama deniyor opsiyon yazılacağı zaman adamlar ne yazalım diyor torunoğullarıda başkanı arıyor abi kontrata bir rakam yazmak gerekiyor ne diyelim diyor başkanda 1000 lira diyor torunoğulları abi ciddimisin diyor başkanda madem formaliteden hukuk yerini bulsun die bir rakamsa evet diyor ve 1000 euro rakamı böyle ortaya çıkıyor... 2.yıl  fiorentinaya dönerse ve fio satara %50-50 para kırışılıyor bizde kalırsa ve biz satarasak da %60-40 kırışılıyor... torunoğulları tv.de bunları anlattı medya uydurması değil...
yanlış anlamışsın bizdeki kiralık anlaşması 2+1 yıllık tff sitesine girersen görürsün
aslında nisan ayında gideceğini bildirirse florentinaya gidebilirdi. yoksa otomatik olarak kalır bir anlaşma yapmaya gerek yok
ama biz sonrasını garanti altına almak için bir kontrat yapabiliriz.o senin dediğin ilk yılın sonunda gomez isterse iki yıllık anlaşmayı bozabilir
oda florentinaya geri dönmek koşuluyla. Yada biz istemezsek hiç bir tazminat ödemeden bozabiliriz. @tangaz
torunoğullarını bende dinledim. ancak florentinaya gidip bizle anlaşmasını bozarsa ondan sonra florentina satarsa %50 geçerli oluyor.
yoksa şimdi florentinanın satma hakkı yok iki yıl boyunca tüm hakları bizde bunu bir tek gomez bozabilir.

Çevrimdışı mylife1903

itfaiyeci hortumunu da kullanmış mı  :kop: :kop: :kop:
Atiba masajdaymie abi, hortumsuz cikmis dergiye o yuzden

Çevrimdışı firewater

O bu değilde yarı veya çeyrek final maçının Türkiye-Almanya olduğunu. Forvetler Cenk ve Gomez  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı mylife1903

florentinayla opsiyonumuz yok iki yıllığına kiraladık bedelide 1000 Euro
ve satış hakkı bizde Gomezlede 2+1 yıllık kiralık anlaşması yaptık
florentinanın bonservisi başkasına verme gibi bir hakkı yok
Bir tek koşul var Gomez bizde oynamak istemezse florentinaya gidebilir ama başka takıma gitme hakkı yok.
Başka takım isterse bizimle anlaşma yapmak zorunda florentina satamaz
ikinci bir maddede bizde oynamak istemezde florentinaya giderse ve daha sonra florentina onu başka bir takıma satarsa
bize bonservisinin %50 sini vermek zorunda bizde kalırda biz satarsak biz bonservisin %40 ını florentinaya
ödemek zorundayız 1000 Eura iki yıllık kiralık anlaşmasının bedeli oluyor
Arkadas ne anlasmaymis kafayi yedim okurken, havuz problemi gibi. Yarisina geldim dondum bastan okudum, ayna karsisinda tekrar ettim iki arti biri gorunce hepten unuttum ne okudugumu, dondum bastan basladim.
Bahcivan ahciya, ahci sofore, sofor bekciye sonra bunlarin hepsi tesisatciya

Çevrimdışı tangaz

Arkadas ne anlasmaymis kafayi yedim okurken, havuz problemi gibi. Yarisina geldim dondum bastan okudum, ayna karsisinda tekrar ettim iki arti biri gorunce hepten unuttum ne okudugumu, dondum bastan basladim.
Bahcivan ahciya, ahci sofore, sofor bekciye sonra bunlarin hepsi tesisatciya

konu kesin uşakta çözüme kavuşacak  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Biz şampiyonluğu ilan ettikten sonra oynanacak tiyatroyu seyredin bence çok eğlenceleli olacak
Renkli başkanı hemen gündemi değiştirmek için hamle yapacak
Basın toplantısı düzenleyecek hemen.
1- istifa ediyorum ama genel kurulda adayım diyebilir.
2- pareirayı gönderip üzerine garip yorumlar yapacak ki gündem değişsin
3- ben bizi karıştıranları biliyom onların kafalarını kopartırım diyecek
4- Hasbelkader şampiyon oldular hakem falan diyecek
5- Medyaya giydirecek
6- o caner yokmu diyecek uzun sert açıklama yapacak

Bunları yapacak ki Beşiktaşın şampiyonluk haberleri gündemden çok çabuk düşsün, bunun için medyada yeterince tetikçisi  zaten var.
Hatta kongrede karşısına fason bir aday bile çıkarttırabilir. rekabet varmış gibi göstermek için.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sozkul

gerçekten çok moralim bozuluyor abi , bi süre uzak durmak en iyisi

Şampiyonluğa koşarken nasıl moralini bozabiliyorsun @Ensar , hayret ediyorum.

Çevrimdışı sozkul

Biz şampiyonluğu ilan ettikten sonra oynanacak tiyatroyu seyredin bence çok eğlenceleli olacak
5- Medyaya giydirecek

Bunları yapacak ki Beşiktaşın şampiyonluk haberleri gündemden çok çabuk düşsün, bunun için medyada yeterince tetikçisi  zaten var.
Hatta kongrede karşısına fason bir aday bile çıkarttırabilir. rekabet varmış gibi göstermek için.

inşallah dediğin gibi olur, bizim 3-5 sene daha ihtiyacımız var Aziz Yıldırıma.  :)

Çevrimdışı Renton

Konu dışı ama edirneden çarşıya geleceğiz kutlamalara maçı izlemek için rezervasyon falan gerekli mi dışarıda kalmayalım gelince.bilen biri yardım ederse  :)
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tangaz

inşallah dediğin gibi olur, bizim 3-5 sene daha ihtiyacımız var Aziz Yıldırıma.  :)

azize 10 sene diye söz vermişti  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konu dışı ama edirneden çarşıya geleceğiz kutlamalara maçı izlemek için rezervasyon falan gerekli mi dışarıda kalmayalım gelince.bilen biri yardım ederse  :)
Ne rezervasyonu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet gerekli butun mekanlar dolup tasiyor cunku..

4-5 saat oncesinden rezarvasyonunu yaptir ondan sonra git Eglen cArsida maca 25-30 dakika kala git mekana oh mis..

Bu arada ickili-ickisiz , yemekli-Yemeksiz farketmiyor butun mekanlar Full+Full çekiyor..

Ickisiz yemeksiz mekanlarda bile mac ücreti 15-20 liradan basliyor simdiden soyleyeyim ona göre hareket edin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ne rezervasyonu?
Carsi da mac izlemek.icin mekanlara rezarvasyon gerekli mi diyor abi ben gereken cevabi yazdim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

azize 10 sene diye söz vermişti  :upto:
abi seneye aziz ve vitor kalırsa sezona net favori başlarız 3.yıldızı takarız  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet gerekli butun mekanlar dolup tasiyor cunku..

4-5 saat oncesinden rezarvasyonunu yaptir ondan sonra git Eglen cArsida maca 25-30 dakika kala git mekana oh mis..

Bu arada ickili-ickisiz , yemekli-Yemeksiz farketmiyor butun mekanlar Full+Full çekiyor..

Ickisiz yemeksiz mekanlarda bile mac ücreti 15-20 liradan basliyor simdiden soyleyeyim ona göre hareket edin..
o zaman biz ucuza gidiyoruz stada yunus :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 2 maçı da kazanacağımıza inancım tam. O simetri tutacak aga :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

o zaman biz ucuza gidiyoruz stada yunus :D
Ozellikle ickili bir mekanda maci izlemek kisi basi 100 Tl den fazla tutar Mehmet Ali

Beşiktaş istanbulun en luks ve en pahali semtlerinden biridir gerek ev kiralari gerek dukkan kiralari gerek alisveris gerek yiyip icme acisindan En pahali semtlerden biri..

Çevrimdışı Bekrakn

5- Medyaya giydirecek

kahin gibisin abi :D

-ekstra olarak -gomez için şimdiden başladılar ama- başta cenk, oğuzhan ve sosa için transfer haberleri yapılır.
-ola ki bazı oyuncularımız transfer oldu bu defa bi oyuncu gitti takım toparlanmaz yazıları yazılmaya başlanır.
-ve geleneksel şenol güneş haberleri (devler peşinde, başka takımlarla görüşüyor, şampiyonlar ligini kaldırabilecek vizyonu var mı başlıklı haberler. malum saçlarından dolayı vizyonsuz ilan etmişlerdi)
-ardından kapanış :D

bir ay içinde bu haberleri bolca görürüz medyada. hele euro'16 oyuncularımız için güzel geçerse

Çevrimdışı Oktay

Ozellikle ickili bir mekanda maci izlemek kisi basi 100 Tl den fazla tutar Mehmet Ali

Beşiktaş istanbulun en luks ve en pahali semtlerinden biridir gerek ev kiralari gerek dukkan kiralari gerek alisveris gerek yiyip icme acisindan En pahali semtlerden biri..
sana önümüzdeki sene  sağ kalırsak sözüm olsun bir maç numaralıda maç paslıcam ..ben unutmam ama sen yine hatırlat bana  :ok: @Yunus Emre Dökmeci

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aziz eskisi kadar meydanda at koşturamaz. Medya grupları Aziz'den yavaş yavaş desteği çekmeyi başladılar. Aziz'i bypass geçerek haber yapıyorlar artık. Misal haber yapacaklar Aziz ve şurekasını katmadan Fener'in lehine Beşiktaş'ın aleyhine olacak biçimde haber yapıyorlar. Birden yapamayacaklarını biliyorlar Aziz'i yavaş yavaş etkisiz eleman haline getirip kulüpten uzaklaştırmaya çalışacaklar.
Aziz'in başkanlığı devretmesi için Aziz'in uygun göreceği ismin Aziz'den icazet alması gerekiyor başta. Bu isim Ali Koç olabilir mi? Ali Koç , Aziz'den icazet alır mı? Almaz . Bu durumda Aziz'in en fazla yapabileceği  iplerin yine kendi elinde olacağı kukla bir başkan çıkarmak olur.
Aziz yükümlükler altına girdi. Şampiyonluğa bağlıydı herşey. Şampiyon olsaydı yaptığı harcamaları şampiyonluğun getirdiği gelirlerle telafi edecek efsane takım kuran efsane başkan olarak huzur içinde ayrılacaktı. Bu durumdayken kulüpten elini çekerek gidemez . Ama bir gerçek var ki algı kanalları , lobi olarak kendisine eskisi kadar destek verilmeyecek , kendisi etkisiz eleman haline getirilip kulüpten uzaklaştırılmaya çalışılacak.
Vitor falan da kovulmaz. Eminim Aziz 10 kez yoklamıştır Vitor istifa etmek istiyor mudur diye 4 milyon avroluk tazminattan kurtulmak için . Deniz bitti Fener için.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşta hiç bir mekanda kişi başı 150 altında hesap gelmiyor fikslemişler hepsi
Beşiktaşta maç falan izlenmez geleni yolunacak kaz gibi görüyorlar.
İstanbulda oldukça kaliteli yerlerde bile böyle bir hesap gelmez
en iyisi boykot etmek zaten biz Beşiktaşta seyrettiğimiz maçları kaybettiğimiz için orda izlemiyoruz
ama insanların bırakması gerekiyor bunlar resmen kazıklıyor milleti

Çevrimdışı zekotha

Şu takımda gitmemesi için elinden geleni yapman gereken 3 futbolcu var Gomez, Atiba ve Oğuzhan diğerlerinden bazıları ederine bazıları da reddelimeyecek teklife satılabilir ama bu üç futbolcu en az bir sene daha şampiyon olmak için takımda tutulmalı. Tutulması için fedakarlıklar yapılmalı. Çok yanlış yapıyoruz hele Wolfsburg gibi bi takıma kaptırırsak ve bu tamamen Gomez'in tercihi olmazsa yönetim çok saçma bir kumar oynamış olur. Gomez'in Avrupa'ya Beşiktaş'tan vazgeçip giderek akıllıca bir hareket yapabileceği 2-3 takım var; Real Madrid (Benzema'yı satarsa), Man Utd ve Uefa'yı alırsa (Liverpool). Diğer takımlarda ya oynayamaz ya da tercihen saçmalar. Bu 3 takım dışında kendi isteğiyle gitmek istiyorsa yönetime bişey demem ama elinden geleni yapmayan yönetim halt eder. Kimse Beşiktaş'tan büyük değil duygusallıklarına girmeyelim. Gomez kendi stilinde Avrupa'nın en iyi 4-5 forvetinden biri. 4-5 verseler kızmam

sana önümüzdeki sene  sağ kalırsak sözüm olsun bir maç numaralıda maç paslıcam ..ben unutmam ama sen yine hatırlat bana  :ok: @Yunus Emre Dökmeci
Hafta ici birgun maci olabilir @Oktay abi

Malum biliyorsun isim geregi Hafta sonu maclarina fazla gelemiyorum ancak izin alip geliyorum oda senede belki 3-4 mac icin ama hafta ici maçlarında sorun yok :icool: