Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305316 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dün her iki renklilerin kıl olduğu adam Tosicti.
Ahmet abi aylardir söylüyordum burada bu adam solbek degil bize bunu solbek diye kitleyen en buyuk renklidir diye , Tosic stoper oynamali diye..

Bu adam stoper hemde baya stoper milli takiminda da stoper oynuyor bizde de stoper oynadigi hicbir macta hata yapmadı Hoca doğruyu gec buldu ama buldu onemli olan bu

Ben seneye Tosicin ALTERNATIF ( yedek ) stoper olarak kadroda tutulup , iyi bir solbek alip ismaili kulubeye yollanmasi taraftariyim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

tosic'in en beğendiğim yanı gelen topları ayağıyla indirip oyun kurması idi :D dan dun vurup uzaklaştırmadı. böyle şeyler hiç görmediğimiz için bizim takımda acayip hoşuma gitti mutlu oldum :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

tosic'in en beğendiğim yanı gelen topları ayağıyla indirip oyun kurması idi :D dan dun vurup uzaklaştırmadı. böyle şeyler hiç görmediğimiz için bizim takımda acayip hoşuma gitti mutlu oldum :kop:
:kop: :kop:

Ayagi da baya düzgün biraz daha hizli bir oyuncu olsa tadindan yenmez..

Marceloyu baya baya tamamladi bence sertligi , Sogukkanliligi ve mucadeleci yapisi ile...

Herkes akilli olacak !!

Burası Beşiktaş !

Çevrimdışı halvetifarazi

şampiyon olacak takımın kalecisi top tuttu diye seviniyoruz. işte sırf bu yüzden tolga ile sözleşme yenilenmemeli.

Çevrimdışı ahmetx

Alexis bizi resmen içten çürüttü resmen , Fb ve Akhisar maçlarında.  İddaa ediyorum o golü yemesek FB bizi yenemezdi .

neyse geçmişe mazi, 2 maçta 6 puan ve şampiyonluk başka söze gerek yok .  Real ve Barçaya oynasa insan çıkar parçalar .
Alexis , Motta ,İsmail ,Necip,Tolga , Boyko el bombalarıyla şampiyon olacağız şaka gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bayağı bayağı bir şampiyonluk hikayesi yazılıyor :D konuşulacak o kadar çok şey var ki , stadsiz deplasmanlar , Akhisar da direkten dönen karşılıklı iki top , şeref beyin açılışı ve etkisi , stoperlerin sezonun ikinci yarısı tamamen değişmesi felan :D

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi aylardir söylüyordum burada bu adam solbek degil bize bunu solbek diye kitleyen en buyuk renklidir diye , Tosic stoper oynamali diye..

Bu adam stoper hemde baya stoper milli takiminda da stoper oynuyor bizde de stoper oynadigi hicbir macta hata yapmadı Hoca doğruyu gec buldu ama buldu onemli olan bu

Ben seneye Tosicin ALTERNATIF ( yedek ) stoper olarak kadroda tutulup , iyi bir solbek alip ismaili kulubeye yollanmasi taraftariyim
İşin ilginç tarafı geçen yıl gençlerde de stoper oynadı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gordon Baba

Gunaydin

Gune Gucune Güç kattik marsi ile baslamak paha biçilemez bir duygu :super:

Benim tercihim bu. Romantik Beşiktaşlılardanım :)

Alexis , Motta ,İsmail ,Necip,Tolga , Boyko el bombalarıyla şampiyon olacağız şaka gibi
Ismail yerine Motta olsaydi suan sampiyonduk..

Emre colakin pzosiyonunda Ismail efendi yine yerinde yoktu ve Tosic oraya yama yapmak zorunda kaldi topta Tosicin boşalttığı yere gidince emre tolga ile karsi karsiya kaldi..

Yani dun yine bizi yakıyordu az daha Ismail

Çevrimdışı ahmetx

Emre colakin pzosiyonunda Ismail efendi yine yerinde yoktu ve Tosic oraya yama yapmak zorunda kaldi topta Tosicin boşalttığı yere gidince emre tolga ile karsi karsiya kaldi..

Motta kafa olarak İsmailin ikizi sadece biraz daha yetenekli.

Çevrimdışı Ensar

Benim tercihim bu. Romantik Beşiktaşlılardanım :)
of gordon baba of yaktın beni :D

Motta kafa olarak İsmailin ikizi sadece biraz daha yetenekli.
Hic katılmıyorum

Sezonda en az 4-5 Asist 2-3 Golle oynuyordu Motta , Ayagi düzgündü ve iyi orta açıyordu biraz laubaliydi ama savunmada ismail kadar yerini kaybetmiyordu..

Çevrimdışı ahmetx

Hic katılmıyorum

Sezonda en az 4-5 Asist 2-3 Golle oynuyordu Motta , Ayagi düzgündü ve iyi orta açıyordu biraz laubaliydi ama savunmada ismail kadar yerini kaybetmiyordu..
Sen son 2 yıl derbi seyretmemişsin  :D .Motta yüzünden her maç 1-0 geride başlıyorduk.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hic katılmıyorum

İkisi de dengesizin önde gideni,al birini vur öbürüne
Bek oynayacak adamlar bu kadar dengesiz olmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen son 2 yıl derbi seyretmemişsin  :D .Motta yüzünden her maç 1-0 geride başlıyorduk.
Motta da tam bir felaket. İsmail'le ikisi o konuda yarışır. Motta'nın yaptırdığı penaltıları gördüğü kırmızı kartları unutmadık :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Bu sezon Beşiktaş ile Süper Lig'deki 25. golünü atan Mario Gomez ülkesinin basınında da manşet oldu.

Almanya'nın en tirajlı gazetelerinden olan Bild; "Gomez-Poldi karşılaşmasında kazanan Gomez" manşetini atarken, Beşiktaş'ın ligde şampiyonluğa koştuğunu ve Gomez'in de attığı 25 gol ile gol krallığının en büyük adayı olduğunu okuyucularına aktardı.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için de bir parantez açan Bild; "Poldi Galatasaray'ın yenlgisine engel olamadı. Ligde 7. sıraya düşen Galatasaray'da hayal kırıklığı ile geçen bir sezon yaşanıyor" başlığı atıldı.

Almanya'nın bir diğer tanınmış gazetelerinden olan Spiegel ise "Gomez attı Beşiktaş kazandı" manşetini atarken, Beşiktaş'ın ligde şampiyonluğa gittiğini ve Gomez'in de attığı goller ile lige damga vurduğunu yazdı.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Bu sezon Beşiktaş ile Süper Lig'deki 25. golünü atan Mario Gomez ülkesinin basınında da manşet oldu.

Almanya'nın en tirajlı gazetelerinden olan Bild; "Gomez-Poldi karşılaşmasında kazanan Gomez" manşetini atarken, Beşiktaş'ın ligde şampiyonluğa koştuğunu ve Gomez'in de attığı 25 gol ile gol krallığının en büyük adayı olduğunu okuyucularına aktardı.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için de bir parantez açan Bild; "Poldi Galatasaray'ın yenlgisine engel olamadı. Ligde 7. sıraya düşen Galatasaray'da hayal kırıklığı ile geçen bir sezon yaşanıyor" başlığı atıldı.

Almanya'nın bir diğer tanınmış gazetelerinden olan Spiegel ise "Gomez attı Beşiktaş kazandı" manşetini atarken, Beşiktaş'ın ligde şampiyonluğa gittiğini ve Gomez'in de attığı goller ile lige damga vurduğunu yazdı.

Haber Kaynağı: DHA
:icool:

Çevrimdışı ahmetx

İkisi de dengesizin önde gideni,al birini vur öbürüne
Bek oynayacak adamlar bu kadar dengesiz olmaz
Hem Motta hem İsmail bek alt yapısı almış oyuncular değiller , pozisyon almayı ve defans yapmayı bilmiyorlar . İsmailin ilk sezonunda antepten hocası Güveç Kurtara İsmaili sormuşlardı. İsmail sol açık oyuncusu olarak takıma alınmış , öndeki oyuncularımız daha iyi olunca oynaması için bek olmasını önerdim asıl mevkisi sol açık demişti. Mesela Beck bu ikisine göre yeteneği daha az ama alt yapısı olduğundan pozisyon almayı,  savunmada alan daraltmayı ,hücumda alan açmayı biliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 12:14:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe bugün puan kaybedince Osmanlı maçına kadar olan bir hafta geçmez  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

sneijder yada podolski ismail'in tarafından baskı yapsaydı kesinlikle oradan gol yerdik bence teknik adamları yer değişikliği yapmadı
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77