Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305402 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

Hava bügun ne kadarda güzel yaaaa  :icool: :icool:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hayat Beşiktaşlıya güzel be yaw  :guitar:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Fener bugün yenilsin de bayraklarla inelim merkezlere.

Çevrimdışı OrhanAker

Yataktan kalktigimdan beri sırıtıyorum :D ne kadar güzel yaaa

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin

Gune Gucune Güç kattik marsi ile baslamak paha biçilemez bir duygu :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Haftaya Olcay'ın yoklugunda Cenkin oynamasını isterim. Cenk adanmışlığı en yüksek oyuncu. Şampiyonluğa 1 hafta kala o mevkiide defansa da koşacaktır pres de yapacaktır kendi görevini de yapacaktır. Canını dişine takip oynar. Şenol hoca ona tek maçlık görev tanımını iyi anlatır güzel bir maç çıkarır. Gönlümden geçen bu.

Tahminim ise Töre oynar. Kanatlar sıkıntılı olur yine.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

şimdi fener puan kaybederse haftaya osmanlı maçını kazanırsak kupa töreni maç sonu olur mu :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Persie bügün 11 gol atarsa Gomez'i yakalayacak bunu daha önce bir tek Gol kralı filminde Sait (Kemal Sunal) başarmıştı :D  :evillol:

Çevrimdışı Yakup

şimdi fener puan kaybederse haftaya osmanlı maçını kazanırsak kupa töreni maç sonu olur mu :D

evet oluyor. en son  örnek adanaspor örneği tff artık bu konularda aceleci davranıyor  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kemal

Olcay'ın cezalı olması kötü oldu. Osmanlı ligin iyi kontraatak takımlarından biri. Haftaya rakibin birçok atağını başlamadan bitirebilirdi Olcay.

Kimin yüzünden sarı yedi ve kime tepki gösterdi bir izleyin pozisyonu. Her taşın altından çıkan 2 isimden biri.

Çevrimdışı Ensar

evet oluyor. en son  örnek adanaspor örneği tff artık bu konularda aceleci davranıyor  :)
of of of :D süper olacak inşallah :D maça biletim olup gelememek ne kadar iğrenç birsey ya

Galatasarayli Bir Baba Besiktasli 2 oglu ile Toki arena da !!

Helal olsun cocuklara

Bizimkisi bir Ask hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Osmanlı maçına eski açıktan bileti olup gidemeyecek varsa gişe fiyatına talibim. Babamı götürmek istiyorum yeni stadımıza..
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 10:13:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Mete gecen sezon Uefa da mac yönetiyordu ama bu sezon hic gorev vermediler sanirim

Su performansa Avrupada mac verilmeli...

Snijderin , Q17 yi düşürdüğü poziyonda Frikik + Sadi karti vermemesi dışında yine hatasiz ve adil bir mac yönetti

Umarim gelecek sezon bu performansinin ödülunu alir Uefa dan

Bu ulkede Tarafli tarafsiz cogu kişinin takdirini kazanmak kolay degil bir hakem icin bravo Mete kalakvana :claps:

o pozisyonda bence bir şey yoktu , Kuarejma kendini attı ve Mete Hoca iyi yakaladı , hatta Sneijder alkışladı Mete Kalkavan'ı.

o pozisyonda bence bir şey yoktu , Kuarejma kendini attı ve Mete Hoca iyi yakaladı , hatta Sneijder alkışladı Mete Kalkavan'ı.
Uzaktan yani pilot kameradan izleyince kendini atmis gibi gorunuyor fakat yakin cekimden izleyince Snaijder arkadan Q17 nin direk olarak ayagina kayiyor yani direkt arkadan müdahale var net faul ve sari kart

Pozisyonu yakin cekimden tekrar izlemeni tavsiye ederim

Çevrimdışı eaglekartal

fener maçında bile bukadar koşmadı hırslı oynamadı gsliler.biran ne oluyorz lan dedim şükürki yendik.ama idda ediyorum biliç olsa bu senede koyverirdik onu hiç affedemiycem nedense 2 yıldır üstüste şampiyon olabilirdik neyse.osmanlı çok ters takım yani 3 golden az atmamamız gerek galibiyet için çünkü 1 gol kesin 2 gol yüksek ihtimal yeriz. 3 gol atarsak kazanırız.inşallah bu akşam bir beraberlk çıkar başakşaehirden pek umudum olmasada.sonrası yazın heyecanlı bir trasnfer dönemi olacak.çok üst düzey 3-4 oyuncu yeter seneye çok sağlam bir takım oluruz önüde arkasıda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı maçı için bilet transfer işlemi ne zaman başlar

Çevrimdışı worns

Bu akşam Fb puan kaybetmeyebilir. Son bölümde geriden geldikleri için kaybedecek bir şeyleri olmadan oynuyorlar. Kazanmaya devam etmeleri beni şaşırtmaz. Başakşehir'in maça ne ölçüde motive olacağı da belirsiz.

Bunun için ciddiyetimizi kaybetmemek gerekiyor. Osmanlı rahat oynayacak ve çok ters oyuncuları var. Bu rahatlık onlara ekstra performans olarak da dönebilir. İleri bile çıkamayacakları bir hücum-orta alan baskısıyla atak sürekliliği sağlamalıyız.

Olcay'ın yerine Cenk oynamalı. Hırslı ve şampiyonluğa odaklanmış durumda, doğru taktik uyarıları alırsa defansif anlamda bile işini yapar. Fizik açıdan her şeyi kaldırır gibi görünüyor. Gökhan, Quaresma'nın kötü gününde olma riskine karşın onu yedeklemeli.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Osmanlı maçı için bilet transfer işlemi ne zaman başlar

Şimdi baktım transfer yapılabiliyor.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı FatihKartal41

Osmanlıspor maçına bileti olup gidemeyecek arkadaşlar var ise biletlerine talibim

Çevrimdışı ahmetx

fener maçında bile bukadar koşmadı hırslı oynamadı gsliler.biran ne oluyorz lan dedim şükürki yendik.ama idda ediyorum biliç olsa bu senede koyverirdik onu hiç affedemiycem nedense 2 yıldır üstüste şampiyon olabilirdik neyse.osmanlı çok ters takım yani 3 golden az atmamamız gerek galibiyet için çünkü 1 gol kesin 2 gol yüksek ihtimal yeriz. 3 gol atarsak kazanırız.inşallah bu akşam bir beraberlk çıkar başakşaehirden pek umudum olmasada.sonrası yazın heyecanlı bir trasnfer dönemi olacak.çok üst düzey 3-4 oyuncu yeter seneye çok sağlam bir takım oluruz önüde arkasıda
Tosiçle defans artık birden fazla yemez görüntüsü var ama.

Çevrimdışı Tolga

Kupa töreni olmaz sadece yönetim, şampiyonluk gelebilir diye hazırlık yapabilir ve şampiyonluk gelirse statta kutlama yapabiliriz.

TFF, şampiyonluk resmi olarak belli olana kadar kupayı vermiyor hiçbir takıma :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SLYKRT

Şimdi en önemli haftaya geldik.Bugün fenerbahçenin başakşehiri yendiğini düşündüğümüzde haftaya fenerbahçe bizden önce oynayacak.Fenerbahçenin gençlerbirliğini yenip bizimle puan puana geldiklerinde beşiktaşlı futbolcularımız sankinliği ve şampiyonluğa odaklanmışlığın en büyük testi olacak.artı olarak konya maçıda hafta içi olacağından en ufak bir morel bozukluğu geçen seneki gibi takımı kötü etkileyebilir.Bu arada fenerin sivas maçıda sivasın kümede kalma maçı olacak benim düşünceme göre
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK