Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305778 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Baya bir yanlış anlamışım böyleyse. 2-3 takviye ile çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak diye okudum sanki Ntvpsor'da.

"Bu oyunu daha da geliştirip" diye söyledi o cümleyi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Baya bir yanlış anlamışım böyleyse. 2-3 takviye ile çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak diye okudum sanki Ntvpsor'da.

hatta trtspor da ersin düzülen  :D de hocanın bu ifadesine katılmıyorum gs.nin 2-3den fazla takviyeye ihtiyacı var die bir cümle kurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. herkese iyi geceler  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Keşke maç günleri nöbet yazdırmasaydım kendime de izleyebilseydim son iki maçı :bawling:

Bugün izlemedim dellendim hastanede.

Ne yapıp edip son iki maçı izlemem lazım yiyim totemini ya :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

beyler gol 76 da geldi , puan 76 oldu  :bandit:

Çevrimdışı Gordon Baba

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Beyler benim merak ettiğim bi konu var,

Diyelim ki Osmanlı maçı sonrası şampiyon olduk, o maçtan sonra mı semtte kutlama yapılır

Yoksa Konya maçından sonra mı? Ona göre semtte izlicem maçı :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Diyelim ki Osmanlı maçı sonrası şampiyon olduk, o maçtan sonra mı semtte kutlama yapılır

insanlar her türlü kutlama yapar semtte de , resmi kutlamalar ve kupa töreni muhtemelen 20 mayıs cuma Vodafone arena da olur

Çevrimdışı MrtBlgc

Şampiyon olduğumuz maç semt mahşer yeri olur. Yarınki olası Fb mağlubiyetinde bile ufaktan kutlamalara başlanır diye düşünüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

o herif ya deliydi ya beşiktaşlıydı seviniyordu orta sahada yatarken  :D
Millet manyamjs reis.
Dunyanin en klas gol sevincininyasadik tt arenada, taraftarimizla birlikte, adam tam zamaninda sahaya girdi, bu sahaya girdigi an tosic ve marceloyu izleyin nasil olsa top buraya gelirse hakem oyunu durduracak diye, ataga ciktilar ve hemen gol geldi.

Cok karizmatik gol sevinci yasadik butun camia

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesi ben allah korudu bu mac. Neden sol taraftan gonderdi takimi anlamadim. Ilk 25 dakika quaresma topa deymedi. Gonder bombayi caroleun kucagina. Sol taraf ana baba gunu zaten. Ama bu konuda oguzhan iyi laflar isitti benden. Oyunun yonunu degistiremiyor oguzhan. Bu kadar akilli, bu kadar yetenekli oyuncusun oynatacaksin herkesi.

Gokhan tore ise beni hayal kirikligina ugratti. 25 dakika oynadi uzatmalarla beraber ve hic karakter koyamadim.

Towic olayina gelince, hep yazdim adam kotu oyuncu degil, kotu sezon geciriyor, diye. Mesela ismail kotu oyuncu, iyi sezon gecirmesi onu iyi bir tercih yapmaz, ayni tosici kotu oyuncu yapmayacagi gibi. Her iyi bek oyuncusu stoper olarak oynar ama her stoper oyuncusundan iyi bek performansi alamazsiniz. Tosici bek olarak oynatmak lazim. Bizim icin iyi oyuncu adam gidip ispanyada ilk 5e oynayan takimlarda tercih edilmez ama bizim icin oldukca yeterli bir oyuncudur tosic.

Futbolculari elestirirken bizim takiminda dunyanin bir numarali takimi olmadigini anlamamiz lazim.

Çevrimdışı RevivaL

Töre de bir kıpırdanma var yalnız, geçtiğimiz haftalardaki gibi yürümedi oynadığı süre boyunca.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın Cenk'in asisti, Gomez'in golü ile mest olanlar  :ishock:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yasin A.

Olcay'ın cezası nedeniyle Töre'yi yüksek ihtimal osmanlı maçında 11'de göreceğiz, GS maçında kıpırdandı biraz, Osmanlı maçını kurtarırsa taraftarı tekrar kazanır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün Oğuzhan'a bayıldım hem oyun anlamında hem de liderlik anlamında. Olası tüm gerginliklerde oradaydı olayların daha fazla büyümemesi için. Hep böyle olması dileğimle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün Oğuzhan'a bayıldım hem oyun anlamında hem de liderlik anlamında. Olası tüm gerginliklerde oradaydı olayların daha fazla büyümemesi için. Hep böyle olması dileğimle.
Aynen
Böyle davranması çok güzel,kulağı çekilmiş sanırım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önümüzdeki sene bu takımın kaptanları Oğuzhan ve Cenk olmalı. İkisi de bunu sonuna kadar hak ediyor, hem bu kulübe olan sevgileriyle hem de duruşlarıyla..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı federo

Bizden ve fenerden sonra bu ligin en diri takımları Konya-Başakşehir-Osmanlı-Gençlerbirliği 
Keşke kalan maçlarda gs ile olsaydı, ilk yarı iyi olmasak da gerçekten arada 31 puanlık takım farkı var. Tam motivasyonla kalan iki maçı da alacağız inşallah. Ayrıca yazdığım diğer iki takım ile de kendileri oynuyor!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Önümüzdeki sene bu takımın kaptanları Oğuzhan ve Cenk olmalı. İkisi de bunu sonuna kadar hak ediyor, hem bu kulübe olan sevgileriyle hem de duruşlarıyla..

Kesinlikle katılıyorum :claps:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne kadar güzel bir pazartesi ya sendrom falan kalmadı şahane bir gün seneye iyi kaleci, iyi stoper,iyi sol bek 3 tane iyi transfer seneye de şampiyonluk demek

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın herkese,mutlumuyuz?

Çevrimdışı mylife1903

Simdi lickt den tosicin pozisyonuna baktim, yavrum benjm 100bin euro orim verirdim ben sana. Sinmeyeceksin iste. Ofsayt bayragini gorunce iyi gecirdi gsliye, gsli debelenince haddini bildirdi, kotten bacak sarbi dayilaninca onu da kafakola aldi. Bize boyle oyuncular da lazim, adam kesinlikle cirkef degil ama damarina basinca patladi. Bu kargasa da ismail neredeydi acaba?

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gomez'e bir kez daha hayran kaldım. Adam çok istekli, kaç defa defansa geldi, kafa ile top çıkardı, son dakikalar da geride kaldı. Maç sonu da objektif değerlendirmeler yapmış.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 09:26:15 RevivaL ]

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Bu akşam FB'nin yenmesi büyük sürpriz olur. Muhtemelen 1-1 veya 2-2 berabere biter o maç. Fener bizim geçen seneki halimiz gibi, Volkan Şen yardıracak da RVP'ye indirecek de o vuracak da gol olacak. Fener'in tüm hücum planı Volkan üzerine... düşünün vasatlığı. Haa, Emre veya Bekir çılgın yatarsa bilmem ama normal şartlarda sonuç beraberlik olur.

Haftaya şampiyonluk maçına çıkacağız büyük ihtimal.

Sosa konusunda büyük fırtına kopmuş. Takımda mutlaka tutulmalı, bu sene ekstra en az 12 puanı var sadece kendisinin aldığı. Dünkü maçta genelde kötüydü ama şanssızdı da. Bu takım bu sene 4 adam üzerinden şampiyon oluyor: Gomez, Sosa, Atiba, Ozzy. bu 4'lünün yeri tartışılamaz bile. Büyük maçlarda ortada olmadığının ben de farkındayım ama bu takımın önemli bir parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 2+1 yıllık yine 1,8 civarı sözleşme yenilensin.

Seneye hiç bir oyuncu almasak dahi mutlaka 1 kaleci (karcemaskas rulez) bir sol bek. İki elimiz kanda olsa bunları almamız lazım. En kritik hamleler bunlar olacak. Muhtemelen sadece kaleci ve sol bek transferi dahi defans düzenini %30-40 iyileştirecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari