Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305450 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şimdi en önemli haftaya geldik.Bugün fenerbahçenin başakşehiri yendiğini düşündüğümüzde haftaya fenerbahçe bizden önce oynayacak.Fenerbahçenin gençlerbirliğini yenip bizimle puan puana geldiklerinde beşiktaşlı futbolcularımız sankinliği ve şampiyonluğa odaklanmışlığın en büyük testi olacak.artı olarak konya maçıda hafta içi olacağından en ufak bir morel bozukluğu geçen seneki gibi takımı kötü etkileyebilir.Bu arada fenerin sivas maçıda sivasın kümede kalma maçı olacak benim düşünceme göre
Son 2 haftanın maçları aynı saatte oynanacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SLYKRT

Son 2 haftanın maçları aynı saatte oynanacak :)
Pardon o zaman geçen gün tv yorumcuları konuşurlarken dikkatimi çekmişti.Aklımda bulunsun araştırmadan tv yorumcularına güvenmem bundan sonra eyw  :tabe:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Pardon o zaman geçen gün tv yorumcuları konuşurlarken dikkatimi çekmişti.Aklımda bulunsun araştırmadan tv yorumcularına güvenmem bundan sonra eyw  :tabe:
:icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Kupa töreni olmaz sadece yönetim, şampiyonluk gelebilir diye hazırlık yapabilir ve şampiyonluk gelirse statta kutlama yapabiliriz.

TFF, şampiyonluk resmi olarak belli olana kadar kupayı vermiyor hiçbir takıma :)

öncelikle günaydın Çılgınlar  :D

futbolda bir golün ne büyük önemi olduğu görülüyor, hem atılan hem yenilen...
fb maçında alexis o saçma hatayı yapmasa 2.golü yemeyecektik ya da gomez + cenk son dakikalarda kaçırdıkları golü atsalardı şuan ikili averajlar eşit ve genel averaj avantajı da biz de olacaktı. osmanlı maçını kazandığımız anda şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemiş olacaktık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bravo Tosiçe işte bu büyük takım oyuncusu karakteridir bu bildiğin böcek gibi eziyor renklileri, duruşa bakarmısınız bildiğin buz adam.   :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

öncelikle günaydın Çılgınlar  :D

futbolda bir golün ne büyük önemi olduğu görülüyor, hem atılan hem yenilen...
fb maçında alexis o saçma hatayı yapmasa 2.golü yemeyecektik ya da gomez + cenk son dakikalarda kaçırdıkları golü atsalardı şuan ikili averajlar eşit ve genel averaj avantajı da biz de olacaktı. osmanlı maçını kazandığımız anda şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemiş olacaktık.
o gün maçtan sonra bu averaj işini yazanlar olmuştu , yenilmisiz ne averajı kardeşim diye içten içe kızmıştım , ama haklı çıktılar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Bravo Tosiçe işte bu büyük takım oyuncusu karakteridir bu bildiğin böcek gibi eziyor renklileri, duruşa bakarmısınız bildiğin buz adam.   :claps:
çok komik ya :kop: iki cuceyi aldı kollarının altına yiyorsa hareket et :D

Çevrimdışı Ensar

Sezonun en önemli belki de şampiyonluk maçına çıkacağız ama amigonun kafasına bakar mısınız? Islıklamayın!

yavaş yavaş bitecekler , uymayın bunlara , onlar laylaylom yaptıkça siz ıslık yapın maça etki edin , takımla beraber mücadele edin , güçlerine güç katın

Çevrimdışı Atkar

Seneye Ben arfa/Van der wiel ve 1 iyi stoper 1 kaleci gelirse takım gerçekten level atlar.Ben Arfayı gerçekten çok istiyorum

Çevrimdışı tangaz

çok komik ya :kop: iki cuceyi aldı kollarının altına yiyorsa hareket et :D

herif o kadar sağlamki kıpırdayamadı pigmeler yakın temasla sertliği alttan üstten hissettirdi renklilere kollarının arasında  :D

Çevrimdışı Ensar

herif o kadar sağlamki kıpırdayamadı pigmeler yakın temasla sertliği alttan üstten hissettirdi renklilere kollarının arasında  :D
maç sırasında çok kızdım gerginlik işimize gelmez diye ama helal olsun ezdirmediler ezdik :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada muhteşem ! degajları ile ünlü kalecimiz bizi 74deki kurtarışı ile şampiyon yaptı. sezarın hakkı sezara  :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

bu arada muhteşem ! degajları ile ünlü kalecimiz bizi 74deki kurtarışı ile şampiyon yaptı. sezarın hakkı sezara  :claps:
Dün maç 0-0 bitse en çok sövülen adam da Sosa olurdu muhtemelen  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic okuz gibi guclu yalniz tam sırp , Kolay kolay yikamazsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yani zaten 2 tane top geldi kaleye birisi avuta gitti birisini de kurtardı. Kalede dursun diye para vermiyoruz gol kurtarsın diye veriyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü maçın yıldızı tek kelime ile Oğuzhan'dı. Oğuzhan geride oynadığı zaman potansiyelini kesinlikle sahaya yansıtamıyor, mutlaka ilerde oynaması lazım, ayrıca Sosa'dan çok daha bitirici bence ceza sahası çevresinde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Dünkü maçın yıldızı tek kelime ile Oğuzhan'dı. Oğuzhan geride oynadığı zaman potansiyelini kesinlikle sahaya yansıtamıyor, mutlaka ilerde oynaması lazım, ayrıca Sosa'dan çok daha bitirici bence ceza sahası çevresinde..
+1

Çevrimdışı ahmetx

Yani zaten 2 tane top geldi kaleye birisi avuta gitti birisini de kurtardı. Kalede dursun diye para vermiyoruz gol kurtarsın diye veriyoruz :)
Kaleciliğini zaten beğenmiyorumda karakter olarak da en sevmediğim oyuncu Tolga ,umarım seneye aramızda olmaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En sevdigim oyuncularimizin basinda geliyor formama Ismini bile yazdirdim ama dun beni bile çıldırtti

Strestenmidir nedir anlamadim onun kalitesindeki ve tecrubesindeki adamin kacirmayacagi Golleri kacirdi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Tosic okuz gibi guclu yalniz tam sırp , Kolay kolay yikamazsin
dün her iki renklilerin kıl olduğu adam Tosicti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

En sevdigim oyuncularimizin basinda geliyor formama Ismini bile yazdirdim ama dun beni bile çıldırtti

Strestenmidir nedir anlamadim onun kalitesindeji ve tecrubesindeki adamin kacairmayacagi Golleri kacirdi
Sosa derbilerde çok gergin oynuyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaleciliğini zaten beğenmiyorumda karakter olarak da en sevmediğim oyuncu Tolga ,umarım seneye aramızda olmaz .
Beşiktaş'la uzaktan yakından alakası yok karakterinin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

yavaş yavaş bitecekler , uymayın bunlara , onlar laylaylom yaptıkça siz ıslık yapın maça etki edin , takımla beraber mücadele edin , güçlerine güç katın
@Necmi abi okumasın  :evillol: :evillol: dünkü maçı tv den izlerken farkına vardınızmı,gs tribünleri bizim ataklarımızda nasıl islıklıyolardı..
ıslığın etkisi lay lay lomdan daha fazla

Çevrimdışı Kemal

Alexis bizi resmen içten çürüttü resmen , Fb ve Akhisar maçlarında.  İddaa ediyorum o golü yemesek FB bizi yenemezdi .

neyse geçmişe mazi, 2 maçta 6 puan ve şampiyonluk başka söze gerek yok .  Real ve Barçaya oynasa insan çıkar parçalar .

Çevrimdışı Ensar

@Necmi abi okumasın  :evillol: :evillol: dünkü maçı tv den izlerken farkına vardınızmı,gs tribünleri bizim ataklarımızda nasıl islıklıyolardı..
ıslığın etkisi lay lay lomdan daha fazla
bende bunu diyorum zaten abi :D