Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

GS'ın bu tempoyu ve ön alan baskısını -ki suni bi' baskı- sürdürmesi mümkün değildi. İkinci yarı Atiba, rakibi daha önde karşılayınca gole kadar ikinci topların çoğunu kazandık ve atak devamlılığı sağladık. İkinci yarı Oğuzhan daha olgun bir oyun oynayınca skoru aldık. Final aksiyonlarında başarılı olabilsek daha farklı bir galibiyet alabilirdik.

Çevrimdışı Tolga

Çok rahat kazanmamız gereken maçı zor kazandık aslında puan kaybı yaşasaydık derinlemesine konuşacaktım fakat artık gerek kalmadı.

Gönül rahatlığıyla 14. şampiyonluğumuzu kutlayabilrisiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Tosic'i çok beğendim onu da atlamayayım.

Çevrimdışı tangaz

kazandık belki ama Sosa ile büyük maç oynamak  :alala: :alala: :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa cok sanssizdi. Inanilmaz pozisyonlar kacirdi, biraz daha konstantre olsaydi cok net skor olacakti.

Olcay beni delirtti bu macta. Top ayaginda inanilmaz derecede yetersiz, cabuk karar alamiyor. Kisa paslasmalari nekadar iyi olsada kesinikle SL'e cikilamaz bu oyuncu ile. Mecbur bir kanat lazim.

Orta sahanin da nekadar onemli oldugunu gorduk. Resmen adamlar ilk yari Emre-Selcuk ile ustunluk kurdu. Cok iyi bir on libero sart.

Su eksiklerimizi gidersek ligi okadar kolay domine ederiz ki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:23:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kazandık belki ama Sosa ile büyük maç oynamak  :alala: :alala: :alala:

Söylediğimiz zaman istikrarsız diye eh oluyor kaç kez yazdım.

İyi oyuncu, seviyorum da ama bir çizgi var bir türlü aşamıyor orayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gomez Töre'yi kucaklamış.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:23:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa cok sanssizdi. Inanilmaz pozisyonlar kacirdi, biraz daha konstantre olsaydi cok net skor olacakti.

Olcay beni delirtti bu macta. Top ayaginda inanilmaz derecede yetersiz, cabuk karar alamiyor. Kisa paslasmalari nekadar iyi olsada kesinikle SL'e cikilamaz bu oyuncu ile. Mecbur bir kanat lazim.

Orta sahanin da nekadar onemli oldugunu gorduk. Resmen adamlar ilk yari Emre-Selcuk ile ustunluk kurdu. Cok iyi bir on libero sart.

Su eksiklerimizi gidersek ligi okadar kolay domine ederiz ki.

Kesinlikle. İyi yedek olur seneye, ligde de lazım bize ama Şampiyonlar Ligi'nde başka bir oyuncu gerekli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Sosa arka arkaya net pozisyonları harcayınca umudum azalmıştı ama Gomez beklediğim gibi bu maçta da golünü attı ve kazandık :icool:

Çevrimdışı tangaz

Söylediğimiz zaman istikrarsız diye eh oluyor kaç kez yazdım.

İyi oyuncu, seviyorum da ama bir çizgi var bir türlü aşamıyor orayı.

anadolu takımlarına karşı oynatırım ama kritik hiç bir maçda oynatmam kornerleri ve yan duran topları çöpden farksız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

15 maçtır takımı sırtında taşıyan oyuncuyu eleştirenlere bence şampiyonluk fazla...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:26:49
  • Beşiktaş / Bodrum
15 maçtır takımı sırtında taşıyan oyuncuyu eleştirenlere bence şampiyonluk fazla...

Abartıyorsun bazen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

maç sayfasında herkes golü şu atar bu atar derken içimden atarsa golcü atar diyordum yanıltmadı beni.  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Abartıyorsun bazen.

Olur böyle maçlar. O oyuncu olmasa bugün şampiyon olamazdın.

Çevrimdışı tangaz

gerçekler böyle. şampiyonlukla gerçekleri ayırt etmek gerekir...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:28:24
  • Beşiktaş / Bodrum
anadolu takımlarına karşı oynatırım ama kritik hiç bir maçda oynatmam kornerleri ve yan duran topları çöpden farksız.

Kaliteli oyuncu. İyi oynadığı zaman gerçekten çok katkı veriyor ama kötü hali çok kötü. Ligin ilk yarısında yoktu bildiğin yoktu. Geçen sene de yoktu son 6 maça dek.

İstikrar sorunu ne olacak bilmiyorum ama bu bölgeye bir oyuncu daha gerek bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

büyük oynadığı tek derbi söyleyemezsin. hatta deplasmandaki tottenham maçı hariç iyi oynadığı tek büyük maç söyleyemezsin...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:30:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Olur böyle maçlar. O oyuncu olmasa bugün şampiyon olamazdın.

Abartı orası değil zaten şampiyonluk fazla kısmında. Bunu kimse kimseye söyleyemez.

Oyuncu bizi ligin 2. yarısı sırtladı. İlk yarısı ise sahada yoktu.  Tek bir oyuncuya bağlanamaz o yüzden şampiyonluk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bugün Sosa'yı eleştirdim. Fakat "Sosa ile olmaz demek" absürt bile değil. Bugün kaçırdıklarına değil, girdiği pozisyonlara bakarım.

Çevrimdışı Ensar

vay arkadaş yarım saat sürdü sevinciniz başladınız yine çekiştirmeye :D siz şampiyonluk felan kutlayamazsiniz :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Abartı orası değil zaten şampiyonluk fazla kısmında. Bunu kimse kimseye söyleyemez.

Oyuncu bizi ligin 2. yarısı sırtladı. İlk yarısı ise sahada yoktu.  Tek bir oyuncuya bağlanamaz o yüzden şampiyonluk.
büyük oynadığı tek derbi söyleyemezsin. hatta deplasmandaki tottenham maçı hariç iyi oynadığı tek büyük maç söyleyemezsin...

Eleştiri başka, olmaz demek başka. Bunu her futbolcu için yapıyorsunuz. Olcay, Quaresma, Töre, Sosa iki maç kötü olunca Gomez.. Kim kaldı geriye?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:32:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa ile olur. Zaten daha biz neyiz ki Sosa'yı beğenmeyelim. Ama Sosa'ya istikrarsız dendiği zaman da olur 1-2 maç denmez. 17 maç yoktu bu adam bu sene.

Kesinlikle ben de sonuca bakmam girdiklerine bakarım. Olcay'ı Olcay yapan da bu. Ancak eksikleri göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

maçı dışarıda izledim golden sonra izleyemedim bakamadım
sosa şanssızdı. herkes aynı standardı tutturamayabiliyor. olcay q17 fecaattiler. atiba oğuzhan büyük çok büyük karakterler
herkesin yüreğine sağlık çok çok mutluyum

Çevrimdışı dkn_34

düşünmek ve fener aynı cümle içinde yan yana kullanılamaz. düşünmek beyin gerektirir  :D
fener bir asır beyinsiz yaşıyor..
sahada Gomezi gören kaçıyor
BEŞİKTAŞ fenere çok iyi koyuyor.
artık gerçeklerden kaçılmaz
düşünmek ve fener aynı cümle içinde yan yana kullanılamaz
çünkü
düşünmek beyin gerektirir.