Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309756 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

tosicin defansta oynadığı maçlarda hiç gol yemedık .
trabzon ve mersin maçlarında iyi maç çıkarmıştı .
tosic formayı daha erken alsaydı şuan şampiyonluğu kutluyorduk .
defansta çok olgun oynuyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sosa ,zeki ve özel bir oyuncu. Çevresinde de zeki ve özel oyuncular olmalı ki  takım içinde sorumluluk dağılsın, üzerine fazla yük binmesin , verimliliği daha üst düzeyde olsun. Bizim meselemiz Sosa, Gomez gibi oyuncular olmamalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Keisnlikle katılıyorum bu adam Stoper bunu kim bize solbek diye kitlediyse en buyuk renklidir

Seneye 3.cu stoper olarak takimda kalmali iyi bir sol bek alinarak ismail kulubeye yollanmali
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:49:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa ,zeki ve özel bir oyuncu. Çevresinde de zeki ve özel oyuncular olmalı ki  takım içinde sorumluluk dağılsın, üzerine fazla yük binmesin , verimliliği daha üst düzeyde olsun. Bizim meselemiz Sosa, Gomez gibi oyuncular olmamalı.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Etrafını donatırsak tabi ki performansı daha da artar ama bu istikrarsızlığı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Seneye ne olacak o durduğunda duracak mı takım? ALternatif kanat/iç özellikli bir oyuncu gerek bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Atalay rövanş filan yok ortada konunun odağını değiştirme.

Saygısızlık yapıyorsun. Cümleleri biraz törpülemen gerek fazla kibir var saygısızlığa dönüşüyor.

Bilmukabele...

Çevrimdışı Gordon Baba

Yanlış hatırlıyorsun kardeş; Akhisar ve Sporting maçlarında savunmada Tosic oynuyordu.

Çevrimdışı Tolga

Tosic'in en önemli özelliği havadan gelen her topa direk kafa ile uzaklaştırmıyor.

Yere indirip sakince oyun kurmamızı sağlıyor. Sol bek için yetersiz fakat stoper bölgesinde işimizi görüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:52:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi badem gözlü olmasın diye yazıyorum Tosic evet en stabil stoper şuan tamamlayıcı olarak.

Ancak tabi ki yeterli değil. Önümüzdeki sezona bakarsak, Tosic gideceğine Alexis gitsin, Tosic 4. stoper olsun isterim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Sosa tabi ki cok ozel ve yetenekli bir oyuncu fakat ligin ilk yarisi ortaya hic birsey koyamadi.

Saha da Sosa diye bir oyuncumuz olsaydi ilk yari 17/17 ye yakin kapatirmisiz ben bunu anladim ikinci yari.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Rıdvan neyin kafasını yaşıyor? Oldu o zaman rakip gol atacakken sahaya birini sokalım, oyun dursun.

Sahaya giren taraftarla topun olduğu bölge arasında 35-40 metre var, oyuna hiçbir etkisi yok. Niye durdursun hakem? Güntekin de hala "Gördüyse durdurması lazımdı" diyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Etrafını donatırsak tabi ki performansı daha da artar ama bu istikrarsızlığı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Seneye ne olacak o durduğunda duracak mı takım? ALternatif kanat/iç özellikli bir oyuncu gerek bize.
@Çağrı sezonun yarısında yoktu diyorsun sürekli ama haksizlik ediyorsun sezonun ilk yarisinda bile aldigi aldırdığı 3 tane mac var

Hic bir oyuncu her mac ayni performnsi veremez her futbolcunun inisli cikisli donemi olur bunu en iyi senin biliyor olman lazim ama konu Sosa olinca hic objektif olamiyorsun bunu kabul et

Ozinin de Q17nin de Gokhaninda cok kotu oldugu istikrarsiz olduğu dönemler oldu..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:54:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa tabi ki cok ozel ve yetenekli bir oyuncu fakat ligin ilk yarisi ortaya hic birsey koyamadi.

Saha da Sosa diye bir oyuncumuz olsaydi ilk yari 17/17 ye yakin kapatirmisiz ben bunu anladim ikinci yari.

Bunu anlatmaya çalıştım hep.

34 maçın 34'ünde de aynısını beklemek tabi ki olmaz ancak 15 maç yokolmak da kabul edilir bir şey değil. Sorunu neyse çözmemiz gerek çözersek tam bir kaptana dönüşecek çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:55:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı sezonun yarısında yoktu diyorsun sürekli ama haksizlik ediyorsun sezonun ilk yarisinda bile aldigi aldırdığı 3 tane mac var

Hic bir oyuncu her mac ayni performnsi veremez her futbolcunun inisli cikisli donemi olur bunu en iyi senin biliyor olman lazim ama konu Sosa olinca hic objektif olamiyorsun bunu kabul et

Ozinin de Q17nin de Gokhaninda cok kotu oldugu istikrarsiz olduğu dönemler oldu..

Yunus Emre Quaresma muamelesi yapmaya çalışıyorsun ama yemezler :D

Ben Sosa'yı severim en objektif baktığım oyuncuların da başında gelir. İlk yarı yazarken ilk 13 maçı kastediyorum. Ne tabela ne oyun katkısı vardı sıfıra yakındı.

Oğuzhan inip çıkabilir daha 23 yaşında Sosa'nın 10 maç oynamama gibi bir lüksü yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yanlış hatırlıyorsun kardeş; Akhisar ve Sporting maçlarında savunmada Tosic oynuyordu.
Akhisar macinda Alexis oynadi..

Sporting macinda Gayet iyi ve hatasiz bir 65 dakika cikardi lakin Tolga yumurtlayinca takim olarak dagildik o ayri konu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Özel hayatında problem yaşamazsa , rahat kafayla kalitesi artırılan bir kadroyla şampiyonlar liginde oynayan , şampiyonluğu daha sağlam adımlarla hedefleyen takımda yeni statta eskiye oranla daha istikrarlı olacaktır Çağrı. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 22:57:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Özel hayatında problem yaşamazsa , rahat kafayla kalitesi artırılan bir kadroyla şampiyonlar liginde oynayan , şampiyonluğu daha sağlam adımlarla hedefleyen takımda yeni statta eskiye oranla daha istikrarlı olacaktır Çağrı. 

Katılıyorum. Ama yine de sol kanat özelliği olan Olcay'ın yerinde oynayacak, düşünce ortaya atabileceğimiz bir oyuncu gerek.

Danny ve yaşlanmadan önce Hustzi bu tip oyunculardı. Nedved bunların Allah'ıydı tabi istediğim bu tip oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dkn_34

akhisar ilk maçta rhodolfo tosic
ikinci maçta biddon alexis marcelo oyn oynadı.
ben 2. yarıyı baz alarak söylemiştim 2.yarı savunma dengemiz tamamen bozulduğu için .
geçen akhısar maçında bidon alexis yerine tosic oynasaydı  rahat bir galibiyet alırdık .

Çevrimdışı Ensar

ulen sosa dünyaları kaçırdın be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan bu takimin en yetenekli,en degerli oyuncusu. Gecen senelerdeki Oguzhan ile bu seneki Oguzhan arasinda okadar cok fark var ki. Bu sene Allahin izniyle sampiyon olursak bu yine Oguzhan icin muthis bir deneyim olacak ve kendini biraz daha gelistirmis duruma gelecek ki, surda yakinda Avrupa Kupasi var. Onumzeki sezon da SL deneyimi alirsa, 2016-2017 sezonun sonunda Atleti gibi takimin yolunu tutar.

Çevrimdışı RevivaL

Şunu da unutmayalım. Tosic'in ilk 11'de başladığı maçlarda puan kaybetmedik

ulen sosa dünyaları kaçırdın be :D
Cok kızdım bugun ama seviyorum bi yandan da cok maca direkt etki etti diyorum cani sagolsun :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şunu da unutmayalım. Tosic'in ilk 11'de başladığı maçlarda puan kaybetmedik

adamı yanlış yerde oynatıyormuşuz meğerse :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2016, 23:01:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş'in sözlerinde çok özel bir kuple var.

2-3 takviye ile seneye çok daha güçlü şekilde şampiyon olabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

Akhisar macinda Alexis oynadi..

Sporting macinda Gayet iyi ve hatasiz bir 65 dakika cikardi lakin Tolga yumurtlayinca takim olarak dagildik o ayri konu

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=140088

:s20: :s20: