Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308093 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

arkadaşlar passolig direkt internetten başvuruluyor değil mi yardım lazım
Evet.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 13:49:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
git burdan ya moralimizi bozdun :D

Rene Adler
Dani Alves
Subotic
Skertel
Fabio Coentrao

bu kadro kurulacak o kadar :D

Valla gerçekçi olalım baştan bence çok uçuyoruz sürprizlere açık olalım sonra :D

Coentrao kiralık benim de aklımda Veloso ile beraber ama ikisini de Lizbon alacak büyük ihtimalle.

Kiralıklara çökecez yine anlaşılan

Olursa böyle olacaktır. Kiralık Cherysev göz önünde bulundurmak gerek.

Ya herşeye tamam'da sol bek ve sağ bek'e adam gibi oyun alınmazsa gelecek sene başarı olmazsa hiçkimseye bok atmasınlar, hakemdi oydu buydu.İkisi ile de hiç bir b.. olmaz.

Çözüm üretmek zor para olsa tamam ama oyuncu satılmadan alabileceğimiz bek çok az var piyasada.

verdin zehiri çekildin kenara  :bandit:

Biraz gerçeklerle yüzleşelim de derbiye ve şampiyonluğa odaklanalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Valla gerçekçi olalım baştan bence çok uçuyoruz sürprizlere açık olalım sonra :D

Coentrao kiralık benim de aklımda Veloso ile beraber ama ikisini de Lizbon alacak büyük ihtimalle.

Olursa böyle olacaktır. Kiralık Cherysev göz önünde bulundurmak gerek.

Çözüm üretmek zor para olsa tamam ama oyuncu satılmadan alabileceğimiz bek çok az var piyasada.

Biraz gerçeklerle yüzleşelim de derbiye ve şampiyonluğa odaklanalım :D
Bunlar hep senin oyunların, inanmıyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

ya yok o kadar kötü değil çağrı abartıyor hem eren hem ismail ne ola ki :D

Biz şimdi bi monaco kadar yokmuyuz adamlar fabio coentrao'yu kiralıyorlar biz kiralayamıyakcakmıyız :D

Dani alves free bırakılcak alamıcakmıyız.

o tarz kiralıklar yerine daha gençleri tercih ederim
ama opare gibi değil tabiiki
lakin durumumuz Çağrı'nın dediği gibiyse
öyle çok beklentiye girmeye gerek yok
belki bizden birileri giderse gelecek para ile alınır
ama mesela töre giderse aras geleceği için
oradan gelecek para sol bek ve stopere harcanır
bonservissiz anlaşacağımız adamlar kilit nitelikte olacak
bu sefer fırsatı kaçırmamak lazım
önümüzdeki sene yatırım yaparsan kesin şampiyonsun
zaten rakiplerin durumu ortada
ama almayıp mevcutlarla idare ederiz bi sene daha dersen şampiyonluğu riske edersin
önümüzdeki sene asıl öldürücü darbeyi vurmamız lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bence yapılması gereken hamle boyko - 5 töre - 10 milyon toplam 15 milyon euro bütçe yapıp kaleye mandanda stopere zapata kanata arfa  free transferler yapmak mantıklı duruyor 15 milyonluk bütçe de defansa harcansa mantıklı olur.

bu arada Gomezden 6-10 milyon arası bonservis gelme ihtimalide olasılıklar arasında duruyor (%50 olayı)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

alakası yok. babası kimseye güvenmediği için işleri çocuklara devretmiyor. aksi halde YD iyi bir patrondur.
abi super patron dusunsene ismail, tabata, del bokse, ferrari tapiyordur adama.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 13:56:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Adam bize patronluk yapmadı ki, casusluk yaptı  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar as once bi fuara katilmak icin İtalya ya geldim.Aklimda ne is be guc ne de fuar var.Cok buyuksun Besiktas,cok buyuksunuz Besiktas taraftari!Ver coskuyu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Maalesef görünen şu.

Sol bek Eren - İsmail olacak.

Sağ bekte Serdar ile +1 yapılıp seneye bırakılacak.

1 üst düzey stoper alınacak. ( Skrtel-Subotic ) Arayış var belli.

1 vasat üstü tamamlayıcı stoper alınacak. ( Zapata )

Boyko satılırsa kaleci alınacak.

1 de sürpriz yıldız kovalanacak. ( Veloso - Arfa ) Olmazsa denedik olmadı denilip vazgeçilecek ve kadro böyle şekillenecek.

Çok beklentiye girmemek gerek elde maalesef para yok hep sözleşmesi bitecek olan veya free bırakılacak oyuncuların peşinde olmamız bu rotayı gösteriyor.
Sol bekte İsmail- Eren düşünülmesinin parasızlıkla hiç ama hiç alakası yok . Parasızlık mazeret olarak öne sürülemez.
1 üst düzey bir tamamlayıcı vasat üstü 2 stoper alınacak. Boyko satılırsa kaleci gelecek. Bir box to box orta saha bir de yıldız kovalanacak .Bu kadar transfer ele alınırken bu takımda  yedek bile olup olmayacağı sorgulanan  mental olarak çok çok zayıf ve yetenekleri sorgulanan bir oyuncuyu ilk 11'de tutmak için en üst çabayı göstermeye devam edeceğiz Tolga ile rekabet etmesi için Boyko'yu alırken gösterdiğimiz çaba gibi. Parasızlık değil 'Bizim çocuk' durumu en iyi açıklar bunu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maalesef görünen şu.

Sol bek Eren - İsmail olacak.

Sağ bekte Serdar ile +1 yapılıp seneye bırakılacak.

1 üst düzey stoper alınacak. ( Skrtel-Subotic ) Arayış var belli.

1 vasat üstü tamamlayıcı stoper alınacak. ( Zapata )

Boyko satılırsa kaleci alınacak.

1 de sürpriz yıldız kovalanacak. ( Veloso - Arfa ) Olmazsa denedik olmadı denilip vazgeçilecek ve kadro böyle şekillenecek.

Çok beklentiye girmemek gerek elde maalesef para yok hep sözleşmesi bitecek olan veya free bırakılacak oyuncuların peşinde olmamız bu rotayı gösteriyor.

O zaman bi zahmet başkan elinde Tolga-İsmail-Serdar-Pektemek falan varken hala Avrupa Kupası getireceğiz demesin.

Sporting ve Brugge maçının siniri hala mevcut benim gibi başka insanlarda da.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

olay iki aydir benim dedigim yere geliyor.
Ismaili gondersinler, canere isterse 5 milyontl imza parasi versinler alsinlar ve transferi kapasinlar.

UEFAya belge olarak ismailin herhangi bir mac goruntusu gosterilip, 7 yildir neden habire transfer yaptigimizin nedenini bulduk sonunda, bunu ve pektemegi gonderdik, desinler olay tamam.

umit karaal miydi neydi o cocuk o oynasin caner olmuyorsa erenle beraber.

kimseyi almasinlar cop alacaklarina. zaten bu yonetimin duzgun bir transfer yapacagina hala inanmiyorum bir iki transfer donemi daha gecirmemiz lazim ki guven tazelesinler. karnimda bir agridir, sezer, eneramo, gokhan suzen, ugur boral falan

en buyuk korkum trabzondan onur ve ozerin bize sokusturulmasi ayrica. ozer hurmaci tam baskanin sevdigi futbolcu tipi, ayni sezer

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar as once bi fuara katilmak icin İtalya ya geldim.Aklimda ne is be guc ne de fuar var.Cok buyuksun Besiktas,cok buyuksunuz Besiktas taraftari!Ver coskuyu
sorma bende telefondan yazmaktan okumaktan sikildim ofise geldim. daha gecen senenin bilancolarina dokunmadim, umrumda degil ne is ne bisi, su sene bior kazasiz belasiz bitse

Çevrimdışı tangaz

patronluğu iyi ama nereden bilecektik ki ajan provakatör olduğunu :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Fanatik marcelonun bonservisinin alınacağını, alexisi göndereceğimizi yazmış. Alexisi kim alır ki bu saatten sonra 😄 zarar etmesek bari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O zaman bi zahmet başkan elinde Tolga-İsmail-Serdar-Pektemek falan varken hala Avrupa Kupası getireceğiz demesin.

Sporting ve Brugge maçının siniri hala mevcut benim gibi başka insanlarda da.
Çağrı'nın belirttiği kötü senaryo gerçekleşirse elimizde Tolga, Boyko, Serdar, İsmail ve Eren gibi elimizden ileriki yıllarda bedaya çıkartacağımız ve üst düzeyi geçtim orta düzey bile verim alamayacağız 5 tane adam olacak, Mustafa'yı katmadım bile bunların içerisine. Artık futbol takımına daha profesyonel gözle bakmanın zamanı geldi, Bu sene lig istediğimiz yönde gitti ama ileriki senelerde hep böyle gitmeyebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 14:11:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar duyum filan değil bahsettiğim durum sadece olası senaryo.

Bu bu işin vasatı olur. Sol bek İsmail gidip Eren+ üst düzey bir oyuncu gelirse vasat üstü olur.

Üstüne Ben Arfa'yı alabilirsek iyi olur. Bir de sağ bek alırsak çok iyi biter durum ama gerçekleri de konuşmak gerek oyuncu satmadan hiçbir şey netleşmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc osmanlı maçında vodafone arenadayım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 14:12:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Fanatik marcelonun bonservisinin alınacağını, alexisi göndereceğimizi yazmış. Alexisi kim alır ki bu saatten sonra 😄 zarar etmesek bari

İspanya'dan aldığımıza verecek 4-5 kulüp çıkar yen, lige yükselenlerden zarar edeceğimizi sanmıyorum Avrupalı oyuncudan çoğunlukla zarar edilmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

patronluğu iyi ama nereden bilecektik ki ajan provakatör olduğunu :)
ilk yillarinda acemidir dedik sonra sapitti. demeci vardi ben kimsenin sevmedigi besiktas baskani olacagim, besiktasin hakkini yedirmeyecegim, diye. gul gul sonra gene gul

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı olsun şampiyonluğu kutlayacaksınız inşallah :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayırlı olsun şampiyonluğu kutlayacaksınız inşallah :ok:
inşallah kardeşim :D

Çevrimdışı canergiray77

passolig ve bilet aldın mı passolig ne ara geldi :D hadi hayırlı uğurlu olsun @Mehmet Ali C.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

ilk yillarinda acemidir dedik sonra sapitti. demeci vardi ben kimsenin sevmedigi besiktas baskani olacagim, besiktasin hakkini yedirmeyecegim, diye. gul gul sonra gene gul

nasıl başlarsa öyle gidermiş bununki de o hesap gelir gelmez okan buruk tayfun korkut ali güneş mustafa doğan die başlayan gereksizlerle kulübü devir alır almaz borca soktu  bir de bu salakları alırken stadı büyütücem diye ilk 6-7 hafta deplasmanda oynadık sonrası çorap söküğü gibi kıçımıza kaçtı...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Arkadaşlar duyum filan değil bahsettiğim durum sadece olası senaryo.

Bu bu işin vasatı olur. Sol bek İsmail gidip Eren+ üst düzey bir oyuncu gelirse vasat üstü olur.

Üstüne Ben Arfa'yı alabilirsek iyi olur. Bir de sağ bek alırsak çok iyi biter durum ama gerçekleri de konuşmak gerek oyuncu satmadan hiçbir şey netleşmiyor.
ersan'dan gelen para yaz transfer döneminde kullanılabiliyor..gökhan'ı satma durumu var, en kötü ihtimalle 7-8m a giderse, en az 14 m transfer bütçemiz olacak..çook karamsar bakmışsın, olabilecek en kötü senaryo'yu yazmışsın :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 14:24:05
  • Beşiktaş / Bodrum
ersan'dan gelen para yaz transfer döneminde kullanılabiliyor..gökhan'ı satma durumu var, en kötü ihtimalle 7-8m a giderse, en az 14 m transfer bütçemiz olacak..çook karamsar bakmışsın, olabilecek en kötü senaryo'yu yazmışsın :)

Bunun kesinliği var mı? Satıldığı sezon içerisinde kalır normal şartlarda. Ersan'dan gelen kullanılabilecekse biraz daha olumlu bakabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli