Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı canergiray77

Estağfirullah, aynen öyle tek çekim gibi düşün. para yükledikçe alışveriş yapabilirsin..
çok sağol abi ya takılıyorum öyle :D ya biraz birşeyler atıcam devamlı uğraş olmasın gitsin kalsın orda lazım oldukça kullanacağım özellikle fatura sistemi için çok iyi oldu bu @Serhat Akkaya
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşın belirttiği futbolcular üzerinden yazdım. Gomez'in ben başka bir takıma satılacağını düşünmüyorum. Töre ise şu haliyle 6-7 milyon euro maksimum eder..

töreyi biliçe 10-12 arası rakama belki iteleriz ben gomezin kalmayacağını ve 6-10 arası bir para kazandıracağını tahmin ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Arkadaşlar, transfer algoritmamızı hala öğrenemediniz:

1-) Beşiktaş, Subotic'le ilgileniyormuş gibi yapıp hedef şaşırtarak fenerin yıllık 8-10 milyon euro maaşla almasını sağlar.

2-) Fenerliler, ellerinde sırp bayraklarıyla Subotic'i hava alanında karşılar.

3-) Aziz Yıldırım'ın egosu zirvededir. Beşiktaş'ı, Oğuzhan'ı alıp Konyaspor'a kiralamakla tehdit eder.

4-) Beşiktaşlılar, yönetimi vizyonsuz olmakla suçlar.

5-) Şamil Cinaz iddiaları iyiden iyiye artmaya başlar, taraftar yönetimden umudunu keser.

6-) Günler hızla ilerlerken KAP sayfasını yenileye yenileye F5 eskir.

7-) 3 hafta sonra Erdal Torunoğulları 1000 euroya Badstuber'i alır.

8-) Emre Bol, ''Hayaller Subotic, hayatlar bad stoper'' esprisi yapar.

9-) Renkliler tarafından sakatlık esprileri yapılır.

10-) 4 ay sonra Badstuber milli takıma davet edilir.

11-) 9 ay sonra Badstuber ligde Nani'den fazla asist yapmış olur.

12-) Fenerliler, yeni teknik direktörlerini Subotic'e fazla forma şansı vermediği gerekçesiyle eleştirir.

13-) Ertesi yıl yeni gelecek teknik direktör Subotic'e devamlı forma verir. Subotic bir türlü bekleneni veremez. Bir süre sonra volkan demirel ile Subotic tartışır. Subotic, top ayağına geldiği her an ıslıklanır, tribünlerden adam gibi adam volkan demirel sesleri yükselir.

14-) Artık her billboard, apartman ön cephesi, masaüstü ve telefon ana ekranında Fikret Orman'ın DJ kabinindeki fotoğrafı vardır.

Bir forumdan alıntıdır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar, transfer algoritmamızı hala öğrenemediniz:

1-) Beşiktaş, Subotic'le ilgileniyormuş gibi yapıp hedef şaşırtarak fenerin yıllık 8-10 milyon euro maaşla almasını sağlar.

2-) Fenerliler, ellerinde sırp bayraklarıyla Subotic'i hava alanında karşılar.

3-) Aziz Yıldırım'ın egosu zirvededir. Beşiktaş'ı, Oğuzhan'ı alıp Konyaspor'a kiralamakla tehdit eder.

4-) Beşiktaşlılar, yönetimi vizyonsuz olmakla suçlar.

5-) Şamil Cinaz iddiaları iyiden iyiye artmaya başlar, taraftar yönetimden umudunu keser.

6-) Günler hızla ilerlerken KAP sayfasını yenileye yenileye F5 eskir.

7-) 3 hafta sonra Erdal Torunoğulları 1000 euroya Badstuber'i alır.

8-) Emre Bol, ''Hayaller Subotic, hayatlar bad stoper'' esprisi yapar.

9-) Renkliler tarafından sakatlık esprileri yapılır.

10-) 4 ay sonra Badstuber milli takıma davet edilir.

11-) 9 ay sonra Badstuber ligde Nani'den fazla asist yapmış olur.

12-) Fenerliler, yeni teknik direktörlerini Subotic'e fazla forma şansı vermediği gerekçesiyle eleştirir.

13-) Ertesi yıl yeni gelecek teknik direktör Subotic'e devamlı forma verir. Subotic bir türlü bekleneni veremez. Bir süre sonra volkan demirel ile Subotic tartışır. Subotic, top ayağına geldiği her an ıslıklanır, tribünlerden adam gibi adam volkan demirel sesleri yükselir.

14-) Artık her billboard, apartman ön cephesi, masaüstü ve telefon ana ekranında Fikret Orman'ın DJ kabinindeki fotoğrafı vardır.

Bir forumdan alıntıdır.

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Gomez anavatanina bir yolculuga cikar mi? Almanlar 20 vermez bence. Belki ingilazlar verir, en guzeli gomezi fenere satalim, aziz gundem degistirmek icin 30 verir belki

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez anavatanina bir yolculuga cikar mi? Almanlar 20 vermez bence. Belki ingilazlar verir, en guzeli gomezi fenere satalim, aziz gundem degistirmek icin 30 verir belki
abi takımın en iyi adamını fenere mi satalım :D

Çevrimdışı tangaz

gomeze wolfsburg para verebilir yıllardır santrafor bulamıyorlar para çok o takımda. ingilizlerde verebilir. ben fiorentinanın 10-12den aşağı satmayacağını düşünüyorum yarısı bize gelir. boykoyuda evertona itelesek 5e töre de 8e gitse eder sana 20 civarı para onunlada transfer yapar bizimkiler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomeze wolfsburg para verebilir yıllardır santrafor bulamıyorlar para çok o takımda. ingilizlerde verebilir. ben fiorentinanın 10-12den aşağı satmayacağını düşünüyorum yarısı bize gelir. boykoyuda evertona itelesek 5e töre de 8e gitse eder sana 20 civarı para onunlada transfer yapar bizimkiler.
abi gomez kalmalı gitmemesi için şartlar zorlanmalı 25 yaşındaydım gördüğüm en iyi forvet tam bir winner tüm kritik maçlarda iş yaptı gerekirse 4.5 milyon eurolar verilsin ama kalsın

Çevrimiçi Kapkarakartal

Almanyada Gomez'i alabilecek ve almak isteyebilecek tek takım Wolfsburg'tur bence. İngiltere'ye giderse iyi paraya gider diye düşünüyorum tabi gitmezse daha iyi olur. :)

Çevrimdışı kyiv

Alman olsun çamurdan olsun. Bize gelen Almanların içinde kötü çıkan var mı? Auman,Kuntz,Schaefer,Münch,Hilbert,Hengen,Fink,Ernst,Beck,Gomez.

Alman olsun Alman!

Çevrimdışı mylife1903

Alman olsun çamurdan olsun. Bize gelen Almanların içinde kötü çıkan var mı? Auman,Kuntz,Schaefer,Münch,Hilbert,Hengen,Fink,Ernst,Beck,Gomez.

Alman olsun Alman!
Iccen sarabi alacan alamani

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 15:44:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe Başakşehir'i deplasmanda 5 yıldır yenemiyor.

Deplasmandaki son 4 maçın 3'ünü Başakşehir kazandı 1'i berabere bitti.

Biz Galatasaray'ı yendikten sonra iddaa oynayanlar Başakaşehir'e direk 1 oynasın iyi para alırlar.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 15:46:16 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Ya biz yenersek bunlar zaten hayatta yenemez, bizim Galatasaray'ı yenmemiz şampiyonluğu getirir.

Çevrimdışı Tolga

Seneye savunmada kalite artmazsa Şampiyonlar Ligi'nde olmamızın sportif açıdan hiçbir espirisi olmaz.

Sadece maddi anlamda kazanç sağlamış oluruz o kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

Çok pardon...Askerdim bir Sixten Veit mı ne öle biri gelmiş seyredemedim. Daumun hediyesi galiba?Herhalde en kötü oydu.

Badstuber,Lahm veya Goetze en azından birini siyah beyaz forma altında hayal ediyorum. Hayali bile güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz Galatasaray'ı yendikten sonra iddaa oynayanlar Başakaşehir'e direk 1 oynasın iyi para alırlar.
beni en çok çekindiren yıllardır hep iyi oynayıp kaybettik şansımız tutmuyor bir şekilde kazanıyorlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye savunmada kalite artmazsa Şampiyonlar Ligi'nde olmamızın sportif açıdan hiçbir espirisi olmaz.

Sadece maddi anlamda kazanç sağlamış oluruz o kadar.
şampiyonlar ligi ve ismaili aynı karede düşünemiyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 15:50:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Çoğunluk beraberlik diyor yalnız bence Fenerbahçe puan bile alamayacak bu hafta.

Başakşehir ilk yarı üstünden geçer Fenerbahçe'nin o moralle maç 2-0 2-1 3-1 gibi biter.

Kazanıp 6 puan yapar haftaya Şeref Bey'de kupayı kaldırırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

şampiyonlar ligi ve ismaili aynı karede düşünemiyorum  :evillol: :evillol:
İsmail-Eren ve Serdar-Beck ile Devler Ligi'nde olmayı düşünemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çoğunluk beraberlik diyor yalnız bence Fenerbahçe puan bile alamayacak bu hafta.

Başakşehir ilk yarı üstünden geçer Fenerbahçe'nin o moralle maç 2-0 2-1 3-1 gibi biter.

Kazanıp 6 puan yapar haftaya Şeref Bey'de kupayı kaldırırız.
yunus emrenin orta saha dediği visca feneri yıkacak  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sedat.Y

abi o paraya ben izmirde 3 4 arkadaşıma rakı balık ısmarlarım :D

Sahilevlerinde benim gittiğim mekanda o paraya 120 tl.ye 70 lik  rakı, 4 çipura(kültür)80 tl,salata meze 300 tl.ye çıkarsın 100 tl. de cebinde kalır ...Devir hesap devri   :money:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bence Fener'e bakmayı bırakıp biz kendi işimize bakmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

abi gomez kalmalı gitmemesi için şartlar zorlanmalı 25 yaşındaydım gördüğüm en iyi forvet tam bir winner tüm kritik maçlarda iş yaptı gerekirse 4.5 milyon eurolar verilsin ama kalsın

benimde gönlüm kalmasından yana ama gitme ihtimali de var, giderse adayım Wilfred Bonny  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sahilevlerinde benim gittiğim mekanda o paraya 120 tl.ye 70 lik  rakı, 4 çipura(kültür)80 tl,salata meze 300 tl.ye çıkarsın 100 tl. de cebinde kalır ...Devir hesap devri   :money:
oo abi narlıderede oturuyorsun demek güzel yer valla :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 15:54:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Turgay Demir de bu sene rüştünü benim gözümde ispatlamıştır.

Böyle devam ''dayı''.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli