Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306551 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

herkesten özür dilerim arkaşlar gece geç saatlerde Beşiktaştan sabiha gökçene ulaşım nasıl olur ve kaç saat sürer ortalama ?
Saat kaça yetişeceksin
Uçağından en az 2 saat önce bin havataşa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Saat kaça yetişeceksin
Uçağından en az 2 saat önce bin havataşa
6.20 de bineceğim 3.30 da varmış ona binerim

Çevrimdışı tangaz

abovv :D yanından geçmem memur adamım

ben bir gün palamut bilmemne die bir yemek söyledim sadece 2 halka palamut geldi koca tabakta yanına bir kaç soğan halkası ile kaş göz yapmışlardı palamutların üzerine de ne alaka ise jöle sürmüşlerdi doyma ihtimalin yok öyle diyim 130 euroydu  :bandit: sonra gidip istiklalde kuru pilav yiyip karnımızı doyurmuştuk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

zengin parasını nasıl bitirecek böyle yerler olmasa @tangaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

zengin parasını nasıl bitirecek böyle yerler olmasa @tangaz

aynen öyle üstadım. bakma biz şirket karşılıyordu da kalıyorduk ama otel muazzamdır hilton sheraton falan yanına yaklaşamaz yataklar çarşaflar falan banyolarda kozmetik ürünleri off off offf süpper...@ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı can1903

abiler kardeşler passolig ile ilgili birşey sormak istiyorum ben passolig cüzdan olanından aldım buna ben para atarsam mağazalarda kredi kartı gibi kullanabilir miyim post makinesinden birde gerek telefon faturam yada internet alışverişinde bunu kullanabilir miyim kullandık'tan sonra kartımda ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim bu bana çok lazım özellikle fatura ödeme kısımları için bilen yada kullanan varsa bana detaylı açıklama yaparsa özelden çok sevinirim
Passolig destekli AVM yok. Yani burada yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bir gün palamut bilmemne die bir yemek söyledim sadece 2 halka palamut geldi koca tabakta yanına bir kaç soğan halkası ile kaş göz yapmışlardı palamutların üzerine de ne alaka ise jöle sürmüşlerdi doyma ihtimalin yok öyle diyim 130 euroydu  :bandit: sonra gidip istiklalde kuru pilav yiyip karnımızı doyurmuştuk  :D
abi o paraya ben izmirde 3 4 arkadaşıma rakı balık ısmarlarım :D

Çevrimiçi hasankale

onemli olan katilma. Ali Eren, Erman guracar ile oynamis takimiz sampiyonlar liginde.
Abi gözünü seveyim o malum skoru yazdırma bana.İşte o kafayla gidip yıllar boyu unutulmayan rezil bir maç yaşamaktan korkuyorum.

Çevrimdışı tangaz

abi o paraya ben izmirde 3 4 arkadaşıma rakı balık ısmarlarım :D

yunan adalarında 8-10 arkadaşına ısmarlarsın  :icool:

Çevrimdışı aoguzd

abiler kardeşler passolig ile ilgili birşey sormak istiyorum ben passolig cüzdan olanından aldım buna ben para atarsam mağazalarda kredi kartı gibi kullanabilir miyim post makinesinden birde gerek telefon faturam yada internet alışverişinde bunu kullanabilir miyim kullandık'tan sonra kartımda ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim bu bana çok lazım özellikle fatura ödeme kısımları için bilen yada kullanan varsa bana detaylı açıklama yaparsa özelden çok sevinirim

cüzdana attığın parayı hiç bir şekilde atm'den nakit olarak geri çekemiyorsun fakat kredi kartı geçen her yerde kartındaki bakiye kadar dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. online alışveriş de buna dahil. kalan bakiyeni de passolig.com adresi internet bankacılğından öğrenebilirsin ama şifre alman lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yunan adalarında 8-10 arkadaşına ısmarlarsın  :icool:
abi dönüş biletimi de aldım kapalıda osmanlı maçını izleyeceğim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

twetter'dan fatih doganla konuşmuştum, ersan çine gittiğinde avrupa'da transfer dönemi kapandığı için gelen paranın kullanımının bir sonraki transfer dönemine aktarıldığını söylemişti..

işte herkes bunu atlıyor bide atınç'tan gelen para var 7+1 8 milyon € hiç oyuncu satmadan oyuncu alabileceğiz.

Free dani alves,ben arfa kiralık fabio coentrao,skertel,subotic :)

Bide satacak olduğumuz adamlar var Pektemek,Töre,Boyko,Veli,Quaresma,alexis,franco,milosevic,tosic :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

cüzdana attığın parayı hiç bir şekilde atm'den nakit olarak geri çekemiyorsun fakat kredi kartı geçen her yerde kartındaki bakiye kadar dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. online alışveriş de buna dahil. kalan bakiyeni de passolig.com adresi internet bankacılğından öğrenebilirsin ama şifre alman lazım.
Kalan bakiyeyi bankamatiklerden de öğrenebiliyorsun 25 30 kuruş karşılığında..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

işte herkes bunu atlıyor bide atınç'tan gelen para var 7+1 8 milyon € hiç oyuncu satmadan oyuncu alabileceğiz.

Bide satacak olduğumuz adamlar var Pektemek,Töre,Boyko,Veli,Quaresma,alexis,franco,milosevic,tosic :)
pektemeği alan adama madalya takalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

abi dönüş biletimi de aldım kapalıda osmanlı maçını izleyeceğim :D

farkındayım bahtın hep açık olsun ayağın uğurlu gelir inşallah ve şampiyonluk turu ile taçlanır güzel günün  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milosevic ağır sakat elimizde kaldı satamayız.
Tosic gitmez gitsede bonservisini veririz
Veli bir senedir hatta bir buçuk senedir futbol oynamıyor maaşı karşılığında belki bonservisi verilebilir
Pektemek'e bu kadar maaşı varken kimse talip olmaz

Bir tek Quaresma ve Boyko para eder görünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

farkındayım bahtın hep açık olsun ayağın uğurlu gelir inşallah ve şampiyonluk turu ile taçlanır güzel günün  :D
inş abi :D şampiyonluk kupasını alacağız  :D

Çevrimdışı canergiray77

bilgi için çok teşekkür ediyorum bu çok iyi oldu vallahi ablamın kartını kullanıyordum fatura ödeme sisteminde :D doğal olarak bi atışma oluyordu aramızda bu bilgileri verdiğin için çok sağol @aoguzd
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bilgi için çok teşekkür ediyorum bu çok iyi oldu vallahi ablamın kartını kullanıyordum fatura ödeme sisteminde :D doğal olarak bi atışma oluyordu aramızda bu bilgileri verdiğin için çok sağol @aoguzd
Yalnız dikkat et taksit özelliği yok, bankamatik kartı gibi düşün oradaki paran kadar alışveriş yapabilirsin.. Yanlış anlaşılma olmasın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Milosevic ağır sakat elimizde kaldı satamayız.
Tosic gitmez gitsede bonservisini veririz
Veli bir senedir hatta bir buçuk senedir futbol oynamıyor maaşı karşılığında belki bonservisi verilebilir
Pektemek'e bu kadar maaşı varken kimse talip olmaz

Bir tek Quaresma ve Boyko para eder görünüyor.

Töre+Gomez???

Çevrimdışı canergiray77

Yalnız dikkat et taksit özelliği yok, bankamatik kartı gibi düşün oradaki paran kadar alışveriş yapabilirsin.. Yanlış anlaşılma olmasın :)
tek çekim tarzı yani birşey alıyorsam 10 lira diyelim anında 10 lirayı çekiyor bu işlerde biraz cahilimde fakirlikten işte :D @Serhat Akkaya
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Töre+Gomez???
Arkadaşın belirttiği futbolcular üzerinden yazdım. Gomez'in ben başka bir takıma satılacağını düşünmüyorum. Töre ise şu haliyle 6-7 milyon euro maksimum eder..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tek çekim tarzı yani birşey alıyorsam 10 lira diyelim anında 10 lirayı çekiyor bu işlerde biraz cahilimde fakirlikten işte :D @Serhat Akkaya
Estağfirullah, aynen öyle tek çekim gibi düşün. para yükledikçe alışveriş yapabilirsin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Töre+Gomez???
Para eden butun adamlari satalim paf takimiyla cikalim. O adamlar para ediyorsa bir sebebi var. ben olsam toreyi bile satmam. Onumuzdeki sene sampiyonlar liginde her topu kullansin piyasa yapsin butun frikiklere vursun bir tanesi hasbel kader kaleye girse iyi para eder.

Denklem cok basit
Ismail ve pektemegin yerine adam
Rodilfonun durumuna gore 1 adam
Gelen mangirlar borc odemek icin.

Yok illa satacaksak ancak oguzham kurtarir yeni transferleri.