Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306656 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

nasıl başlarsa öyle gidermiş bununki de o hesap gelir gelmez okan buruk tayfun korkut ali güneş mustafa doğan die başlayan gereksizlerle kulübü devir alır almaz borca soktu  bir de bu salakları alırken stadı büyütücem diye ilk 6-7 hafta deplasmanda oynadık sonrası çorap söküğü gibi kıçımıza kaçtı...
adam fbli doldurdu takimi su 10 senede bir suru fbli geldi yazik, simdi bir internette aratmak lazim kimleri aldik fbli soyle bakinca @tangaz erol bulut kalmis galiba tek.
rezillik yemin ediyorum
sonra adem, yula, kursat off

Çevrimdışı ahmetx

Çağrı milleti tatlı rüyalardan uyandırmış. Ben stoperlerin Marcelo ya da yabancı transfer - Rhodolfo -Tosiç - yerli transfer -  şeklinde olacağını düşünüyorum. Ne İsmail ne de Tolga satılmaz .Serdarın yerine bir sağ bek ,İsmailin yanına bir sol bek alınır.Boyko ,Töre ve Pektemek satılırsa yerlerine birer oyuncu alınır diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 14:28:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SLYKRT

Twitterdan niangı almış külübüz biz illaki birilerini buluruz rahat olun
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

passolig ve bilet aldın mı passolig ne ara geldi :D hadi hayırlı uğurlu olsun @Mehmet Ali C.
saol kardeşim passoya hemen başvurdum yetişmezse gişede tek maçlık giriş kartını alacağım biletide yiğitcan devirler başlayınca devredecek  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi hasankale

Şampiyonlar ligine ismail,Eren,Beck,Serdar Kurtuluş ve tabiki en büyük bomba Tolga gibi oyuncularla gideceksek eğer hiç gitmeyelim.Kendimizi rezil rüsva etmeye gerek yok..

Çevrimdışı tangaz

adam fbli doldurdu takimi su 10 senede bir suru fbli geldi yazik, simdi bir internette aratmak lazim kimleri aldik fbli soyle bakinca @tangaz erol bulut kalmis galiba tek.
rezillik yemin ediyorum
sonra adem, yula, kursat off

@mylife1903 son yazdıkların hep rızanın yetersiz₁ transferleri alabilseydi rizede 170 boyunda pigme bir tunuslu stoper vardı onu da alacaktı. gökhan keskin yardımcısıydı bunun abi takımın (Küfür Yasak)₁₃ istifa edelim dediğinde tazminatsız mı gidicez demişti yabancılar tazminat alıyor bizde alalım demişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Altyapıdan sağ ve sol bek mevkiine alternatif yok mu? Yoksa ne iş yaparlar altyapıda?Kimse altyapıda neden bir Gomez yok demez ama neden İsmailin veya Serdarın 1 tık daha üstü yetişmiyor diye sorar.

Tamam üst düzey olmasın ama şu takıma yedek olarak katkı verecek altyapıdan gençler çıkmalı. Altyapıdan sorumlu teknik personel kimdir acaba? Altyapı başarısızlığını nasıl açıklar?

Çevrimdışı canergiray77

saol kardeşim passoya hemen başvurdum yetişmezse gişede tek maçlık giriş kartını alacağım biletide yiğitcan devirler başlayınca devredecek  :sevinc :sevinc
hayallerini yıkmak istemem fakat passolig ile ilgili birşey görmedim ben stadyum cevresinde
( ic bloklarda varsa bilmiyorum yanıltmak istemem iyice arasştır derim ) @Mehmet Ali C.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı can1903

Töre gider. Quaresma Çine 15e satılır.

Vodafone sponsorluğunda Robben gelir  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bunun kesinliği var mı? Satıldığı sezon içerisinde kalır normal şartlarda. Ersan'dan gelen kullanılabilecekse biraz daha olumlu bakabiliriz.
twetter'dan fatih doganla konuşmuştum, ersan çine gittiğinde avrupa'da transfer dönemi kapandığı için gelen paranın kullanımının bir sonraki transfer dönemine aktarıldığını söylemişti..

Çevrimdışı ahmetx

Altyapıdan sağ ve sol bek mevkiine alternatif yok mu? Yoksa ne iş yaparlar altyapıda?Kimse altyapıda neden bir Gomez yok demez ama neden İsmailin veya Serdarın 1 tık daha üstü yetişmiyor diye sorar.

Tamam üst düzey olmasın ama şu takıma yedek olarak katkı verecek altyapıdan gençler çıkmalı. Altyapıdan sorumlu teknik personel kimdir acaba? Altyapı başarısızlığını nasıl açıklar?
alt yapı daha bu topraklara uğramadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 son yazdıkların hep rızanın yetersiz₁ transferleri alabilseydi rizede 170 boyunda pigme bir tunuslu stoper vardı onu da alacaktı. gökhan keskin yardımcısıydı bunun abi takımın (Küfür Yasak)₁₃ istifa edelim dediğinde tazminatsız mı gidicez demişti yabancılar tazminat alıyor bizde alalım demişti.
Severim Riza kaptani ama cok zarari dokundu besiktasa, abi benim baska kriterlerim var Besiktas takimi icin. tipine bakacaksin. diksiyonuna bakacaksin, oyle kolay degil besiktas camiasini temsil etmek. Suleyman Seba saclar kesilecek, dedimi kucuk metinden, buyuk metine, buyuk metinden Metin 3`e kadar herkes tras olurdu.

cift pasaportlu cocuklari katmiyorum ama rizanin transferleri dogru duzgun turkce konusamiyordu. Emlakci bir tanidigim vardi bunlar bir tanesi buna gitmis, off cocuk sinir krizi gecirmisti.

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler passolig ile ilgili birşey sormak istiyorum ben passolig cüzdan olanından aldım buna ben para atarsam mağazalarda kredi kartı gibi kullanabilir miyim post makinesinden birde gerek telefon faturam yada internet alışverişinde bunu kullanabilir miyim kullandık'tan sonra kartımda ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim bu bana çok lazım özellikle fatura ödeme kısımları için bilen yada kullanan varsa bana detaylı açıklama yaparsa özelden çok sevinirim
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı RQ7_351903

Plaza'da var stadın orda yok, yanılmıyorsam maç günü 4 veya 5'e kadar alman lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonlar ligine ismail,Eren,Beck,Serdar Kurtuluş ve tabiki en büyük bomba Tolga gibi oyuncularla gideceksek eğer hiç gitmeyelim.Kendimizi rezil rüsva etmeye gerek yok..
onemli olan katilma. Ali Eren, Erman guracar ile oynamis takimiz sampiyonlar liginde.

Çevrimdışı ahmetx

Çok kalite 2 stoper alınmazsa Şampiyonlar Liginden uefaya geçmemiz zor bana kalırsa orta sahada bütün yük Atiba da olacak tek başına çünkü.

Çevrimdışı mylife1903

Sampiyon kiz takimi var onun sag beki bile ismailden daha iyi futbolcu.

Serdar bana batmiyor, oynasa da batmiyor, oynamasa da.
Bana batan oynamayan Mustafa Pektemek. Veli de oynamiyor ama Veli de beni rahatsiz etmiyor.
Ismail olayi hepten ustune tez yazilmasi gereken bir durum. Adamin futbolcu lisansi olmasi bile bir surpriz, bu cocuk besiktastan 7 yildir para kazaniyor, yaptigi is saglikli yasam icin spor yapmak.
Ismail takimda kalirsa 3 sene daha kalecilerin ne kadar kotu oldugunu, stoperlerin yetersiz₁ oldugunu konusuruz.

Besiktasin tek problemi ismaildir.

ismail gitsin, transfer yapilmamasina ben raziyim, kadronun korunmasi halinde.
takimi bozan ismaildir. tac atamayan bir futbolcumsu.

genc takimdan alsinlar sol bek cocugu koysunlar takima, bu taim 11 kisi oynasin artik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Plaza'da var stadın orda yok, yanılmıyorsam maç günü 4 veya 5'e kadar alman lazım.
süzerde demi dostum sorun olmaz heralde 1 haftaya gelmez mi kart zaten ?

Çevrimdışı nusretaslanturk

onemli olan katilma. Ali Eren, Erman guracar ile oynamis takimiz sampiyonlar liginde.
abi bu yeni kura sistemi olayı karışık yalnız,önemli olan katılma diyorsunda, bayern- real aynı torba'dan gelebilir..yani 3 tane taş..lı klüp bir arada gelebilir..bu savunma hattıyla rezil-kepaze oluruz,gittiğimize gideceğimize pişman ederler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkesten özür dilerim arkaşlar gece geç saatlerde Beşiktaştan sabiha gökçene ulaşım nasıl olur ve kaç saat sürer ortalama ?

Çevrimdışı RQ7_351903

Süzer'de değil akaretler Bjk Plaza'da.

1 haftaya zor gelmesi  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

abi bu yeni kura sistemi olayı karışık yalnız,önemli olan katılma diyorsunda, bayern- real aynı torba'dan gelebilir..yani 3 tane taş..lı klüp bir arada gelebilir..bu savunma hattıyla rezil-kepaze oluruz,gittiğimize gideceğimize pişman ederler
Besiktasiz, kura gunu yonetmelik cikar bize Real ve barca gelir.
kim gelirse gelsin cikar topumuzu oynariz, takmayin kafaya. biz 5 yedik 6 yedik 8 yedik, muhim olan mangirlari toplayip torba atlamak, rezil olmayiz, gecen seneki gibi gecer maclar 2-0 3-1 falan kaybederiz deplasmanda kendi evimizde bir tane 2-0 maglup oluruz kalan 2 maci kazaniriz.
gelsin en guclusunu versinler zaten.
Real-Bayern-PSG gelsin 3 sene bunlarla oynadik mi 4. sene bunlari evire cevire

Çevrimdışı tangaz

süzer değil BJK plaza süzere gidersen kolundan tutarlar ritz carltona sokarlar önüne yalandan bir yemek koyup 200 euro kitlerler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Süzer'de değil akaretler Bjk Plaza'da.

1 haftaya zor gelmesi  :evillol:
tamam oradan alırım  :evillol: :evillol: sorun olmaz inş

süzer değil BJK plaza süzere gidersen kolundan tutarlar ritz carltona sokarlar önüne yalandan bir yemek koyup 200 euro kitlerler  :D
abovv :D yanından geçmem memur adamım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herkesten özür dilerim arkaşlar gece geç saatlerde Beşiktaştan sabiha gökçene ulaşım nasıl olur ve kaç saat sürer ortalama ?
Buradan inceleyebilirsin arkadaşım.

http://www.havatas.com/yolcuservisi/taksim-sabihagokcenhavalimani.aspx

Korku akıl katilidir.