Arkadaslar linç edilme riskini göze alarak görüşümü belirtmek istiyorum.Sampiyonlar Ligi nde kendini ispatlamış oyuncu gerekliligini ve rakipler üzerindeki psikolojik etkisini bir yana bırakarak yazıyorum.
Her nekadar özellikle Sampiyonlar Ligi için,stratejik öncelikler içinde önceligimiz potansiyele yatırımdan ziyade nokta atışı olsa da Cenk in patlayıcı gücü,top saklaması,sürati,top indirmesi,duvar olabilmesi ve topla dikine gidebilmesi gibi fundamental özelliklerinin Gomez den daha üstün oldugunu,disiplinli çalışmayı elden bırakmazsa ondan daha komple bir forvet olabilecegini düşünüyorum.Cogunluktan farklı düşündügümü biliyorum ama Cenk e ,kendisinin hırsına ve potansiyeline cok inanıyorum.
Mario Gomez i bizim bulmamızdaki şansımız kadar kendisinin de arkasında ''çok değişik dişlileri olan büyük bir hücum makinesi'' ve tam anlamıyla parlatıcı bir hoca olmasından dolayı kendisi de bence cok sanslı.İnsallah kalır ve bizimle maddi manevi büyük basarılara imza atar ama bence de Tangaz ın dedigi gibi büyük resme bakınca gidecek gibi duruyor,aksi halde şu zamana kadar kalması konusunda gerek yönetimden gerek kendisinden gelen bütün beyanatler oldukca yuvarlak tabirler içeren temkinli beyanatler...
Kalsa da gitse de önümüzde konsantre olmamız ve baska hiç birsey düşünmememiz gereken üç maç var.İsmail di Eren di Gomez di bunlara takılmadan bütün takımın sadece bu üç maca odaklanacagı ortamı yaratmak için yönetim ve teknik kadroya cok büyük iş düşüyor.