nedir abi bu yönetimden çektiğimiz yaa çıkıp delikanlı gibi sol bek peşinde koşmazlarki? zamanında alsaydık holebası ospinayı şimdi puromuzu içiyorduk viski eşliğinde. 3ün5in hesabını bu kadar yapıp sonra kendi ayağına sıkan bir yönetim yeryüzünde yoktur. Gomez düşeş gelmiştir. onun dışında bu sene yapılan 8 transferin 7si vasat ve vasataltı adamlardır. aslıan bakarsak bu yönetime rağmen şampiyon olucaz bence...
abi sorma holebasi nasil kacirdik anlamiyorum. hala oynar bizde, gitsin alsinlar hayir demem.
ospinayi falan gectim, rustuyu gondermesine ayar oldum ben. birak oynasin feda sezonu ayagina indirim alirdin rustuden, saygi goren bir kaleci rustu sonucta. son yillarin en kaleciye benzer kalecisi adam turk futbolunda. birak oynasin iste yok bu yasta kalecimi olurmusmusta mundar ettik adami. kalsaydi 3 sene daha oynasaydi paramiz cebimizde kalirdi. gider ospinayi alirdik. mcgregor geldi gitti tolgaya bir suru para verildi boykoya para verildi. simdi rustu 3. kaleci olurdu, gunay ikinci bir kaza aninda cik rustuyle oyna. yemin ediyorum tolgadan daha fazla guven verir kalede bugun koysan kaleye, o ispanyol 10 sene daha kalmayacak ki burada o gidince rustu gecerdi kaleci departimaninin basina. offff fikret orman seninde cok abuk sabuk yanlislarin oldu, bir demiroren degil ama neyse