Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322406 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Ghezzal kisa paslasmalari, oyun zekasi ve guzel top kontrolu ile oyunumuza cuk diye oturacak isim, ama adim gibi eminim taraftar "yeterince hizli degil, santrofor arkasi oynasin" der.

Çevrimdışı Deadam

MEdya hem sarı kediyi gaza getirmeye hemde bizim oyuncuların kafasını karıştırmaya, yönetimi zor durumda bırakmaya çalışıyor.

Töre iyi gitse kesin kurşunlanma davasını ısıtıp sürerlerdi ortaya,
Oğuzhan dışarı çıksa gece alemlerde diye yazarlardı.
Ortada birşey yok bari uyduralım diye
Gomez gidecek, tosun gemileri yaktı gitmek istiyor. Tolgay ayrılmak istedi,
O buna kafa attı diğer ona yumruk attı
Başkandan şok galatasaray çıkışı,

Beşiktaşın fikstürü zor.
 Gibi abidik gubidik haberlerle algılarla oynanmaya çalışıyor.

Üstüne birde zaten oynayan oyuncuların mevkiisine transfer haberleri yapılıyor ki orada oynayan oyuncunun kafası karışsın.

Dikkate almayın
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 13:05:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ghezzal kisa paslasmalari, oyun zekasi ve guzel top kontrolu ile oyunumuza cuk diye oturacak isim, ama adim gibi eminim taraftar "yeterince hizli degil, santrofor arkasi oynasin" der.

Tam istediğimiz kanat tipi bizim. Basit oynar, verkaça girer ve sonuca gider.

Olcay'ın yetenekli versiyonu dersek cuk oturur. Topsuz oyunda çok iyi. Sadece markajı Olcay kadar iyi değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Cenk süper golcü ama 90 dk yı çıkaramaz .

120 dakikayı bile çıkartır. + En az Gomez kadar gol atar.

Çevrimdışı tangaz

Yıllar geçti şu Beşiktaş taraftarının ota b*ka inanma hastalığı geçmedi.

gökhan dinç 2 gündür radyolarda Metin albayrakın ismini vererek duyuruyor eren albayrak transferini @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Caner'i, Srna ve Veloso'yu alacağız! Onlar olmazsa plase olarak Topal ve Gönül :evillol:

İnlerinize giricez ulan pes'te kazanıcaksanız anca şampiyonluğu :bandit: :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2016, 13:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caner'i, Srna ve Veloso'yu alacağız! Onlar olmazsa plase olarak Topal ve Gönül :evillol:

İnlerinize giricez ulan pes'te kazanıcaksanız anca şampiyonluğu :bandit: :bandit:

Srna underrated kalan bir oyuncu. Javier Zanetti'den hiçbir eksiği yoktu, hakettiği saygıyı görmedi para kazansa da mükemmel bir bek. Shakthar'da bırakır futbolu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Ola ki ayrıldı Dünya'nın sonu değil.

Yeni forvet Wilfred Bony olur.

Kiralık mı?

Çevrimdışı tangaz

Ve bu adam en hırslı ve her maçta hırslı, adeta 2 kişilik oynayan bir adam. Atiba'nın heykeli dikilmeli Süleyman Seba'nın heykelinin yanına...

hayatı kitap haline getirilip altyapı oyuncularına profesyonellik dersi die zorunlu ders olarak okutulmalı.
kitapta efsane sol kanat oyuncumuz Alan Walsh'dan da bahsedilmeli.

engin arşivimden bir anektod anlatayım size;

bir maçta son 10 dk oynuyor abimiz. maç bitiyor herkes gidiyor bu inönüye çıkıp 80 dk. tek başına antrenman düz koşu falan yapıyor. durumu fark eden gazetecinin biri yanına gelip ne yaptığını sorduğunda "benim kontratım hafta içi antrenmalara çıkmak ve haftasonu 90dk. sahada kalmaya yönelik kalan 80 dk.yı tamamlıyorum" demiş ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Savaş

Eğer denildiği gibi Gomez gidecekse Cenk'i yedekleyecek biri alınmalı. Cenk 11'i haketti artık.

Çevrimdışı atalay

gökhan dinç 2 gündür radyolarda Metin albayrakın ismini vererek duyuruyor eren albayrak transferini @atalay

Oyuncu imza aşamasında lakin biten bir şey yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Dinç'e de bizim taraftar inanıyorsa yuh diyorum başka bir şey de demiyorum.

Çevrimiçi 38life

A sporu açın
Gomez kalıyormu gidiyomu
Açıklanıyor

Aspor kim? Gomez'in manajeri mi yoksa Beşiktaş kulübü basın sözcüsü mü? yok değilse neyi açıklıyor ve neden ciddiye alalım?

Srna underrated kalan bir oyuncu. Javier Zanetti'den hiçbir eksiği yoktu, hakettiği saygıyı görmedi para kazansa da mükemmel bir bek. Shakthar'da bırakır futbolu.

Keşke alabilsek rahat 3 sene götürür sağ tarafı.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Oyuncu imza aşamasında lakin biten bir şey yok.

inşallah ismail'i gönderip yedeklemek için eren albayrak düşünülüyordur.

Keşke alabilsek rahat 3 sene götürür sağ tarafı.

seneye sağ bek gg,beck olucak büyük ihtimalle :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Dinç'e de bizim taraftar inanıyorsa yuh diyorum başka bir şey de demiyorum.

adam 2 gündür yönetici ismi vererek bu haberi yapıyor.
yuh dediğin kişilerden biri benim ve yaşım 2 katından +1 fazla... @Samet Ç

Hocam düşünmek istemiyorum ama İsmail+Eren yapıcaklar gibi hissediyorum :bawling:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

yok eren 11, ismail yedek olarak planlaniyordur, erenin sezon basi kampinda capraz baglari kopar, gene ismail oynar.

Çevrimdışı tangaz

Hocam düşünmek istemiyorum ama İsmail+Eren yapıcaklar gibi hissediyorum :bawling:

Aynı korkuyu yaşıyorum ...

Çevrimdışı Sidi27

Abilerim Gomez olayi galiba dogru alman basinda hep Gomez haberleri geciyor 1000€ zaten artik alamiyormusuz iki hafta önce mi ne bitmis artik almak istesek bile zaten baska türlü alacaz Dun Wolfsburg istiyor gomezi yaziordu alman Basininda bencede gidecek gibi ama yinede giderse gittsin yolu acik olsun..... :by2: Baskanimiz onun yerinede cok iyi bir forvet alir :super:

tahminim değildir öyle olmamasını umut ediyorum.

Sağ bekler : Beck,Gökhan gönül
Sol bekler : Eren,X Transfer.

Çevrimdışı mylife1903

gokhan dinc kim? ben onu anlamiyorum bir, yonetim neden bilgi sizdiriyor bu adama iki.

ayip denen birsey var.

Aynı korkuyu yaşıyorum ...

Mesela Caner+Eren olsa ona okeyim abi..

-Mustafa Kemal Atatürk