Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

sezonun açılış maçını düşün hat-trick yaptı 90 dk oynadı o sıcakta düşüp bayılmadıysa hiç bir yerde bayılmaz. sürekli 11 oynarsa ilhan mansızı dahi unutturabilir...
haftada 2 90dk da çıkarabilir yani.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ben hiç bir futbol programını izlemiyorum , canınız sıkılmasın istiyorsanız herkese tavsiye ederim .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

haftada 2 90dk da çıkarabilir yani.

benim iddiam 2 tane çıkarmasın 1 tane çıkarsın yönünde. benim hedefim avrupa değilki lig şampiyonluğu. ben 3 sene ligde şampiyon olup sürekli ŞL oynayıp parayı kaldıralım mantığındayım... Gomez giderse de 1 değil 2 golcü almalıyız çünkü pektemek olmayacağı için 2 santraforla yola çıkmak hata olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

bu defans 5 lisinden en az 3 ü yerine sağlam oyuncular alınmazsa Ş.L den gol rekoru yiyip döneriz.

Çevrimdışı ahmetx

benim iddiam 2 tane çıkarmasın 1 tane çıkarsın yönünde. benim hedefim avrupa değilki lig şampiyonluğu. ben 3 sene ligde şampiyon olup sürekli ŞL oynayıp parayı kaldıralım mantığındayım... Gomez giderse de 1 değil 2 golcü almalıyız çünkü pektemek olmayacağı için 2 santraforla yola çıkmak hata olur...
ama oyuncular tam tersini düşünüyor  :D

Çevrimdışı SLYKRT

gomez giderse yerini doldurabilecek tek forvet ibrahimoviçtir.Ver 7-8 milyon euro para ver 5m euroda imza parası bu adam Beşiktaşı galaksi yapar.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar linç edilme riskini göze alarak görüşümü belirtmek istiyorum.Sampiyonlar Ligi nde kendini ispatlamış oyuncu gerekliligini ve rakipler üzerindeki psikolojik etkisini bir yana bırakarak yazıyorum.

Her nekadar özellikle Sampiyonlar Ligi için,stratejik öncelikler içinde önceligimiz potansiyele yatırımdan ziyade nokta atışı olsa da Cenk in patlayıcı gücü,top saklaması,sürati,top indirmesi,duvar olabilmesi ve topla dikine gidebilmesi gibi fundamental özelliklerinin Gomez den daha üstün oldugunu,disiplinli çalışmayı elden bırakmazsa ondan daha komple bir forvet olabilecegini düşünüyorum.Cogunluktan farklı düşündügümü biliyorum ama Cenk e ,kendisinin hırsına ve potansiyeline cok inanıyorum.

Mario Gomez i bizim bulmamızdaki şansımız kadar kendisinin de arkasında ''çok değişik dişlileri olan büyük bir hücum makinesi'' ve tam anlamıyla parlatıcı bir hoca olmasından dolayı kendisi de bence cok sanslı.İnsallah kalır ve bizimle maddi manevi büyük basarılara imza atar ama bence de Tangaz ın dedigi gibi büyük resme bakınca gidecek gibi duruyor,aksi halde şu zamana kadar kalması konusunda gerek yönetimden gerek kendisinden gelen bütün beyanatler oldukca yuvarlak tabirler içeren temkinli beyanatler...

Kalsa da gitse de önümüzde konsantre olmamız ve baska hiç birsey düşünmememiz gereken üç maç var.İsmail di Eren di Gomez di bunlara takılmadan bütün takımın sadece bu üç maca odaklanacagı ortamı yaratmak için yönetim ve teknik kadroya cok büyük iş düşüyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dükkandayım Herkes bana erdem gomez gidiyormuş resmileşmiş fiorentinaya dönmek istediğini yazılı olarak göndermiş felan diyorlar
Yalan dedim ama renkliler sevinçten göbek atıyorlar özellikle fenerliler
Cha Cha giderse üzülürüm be birader
http://www.tomnash.eu/gomez-button.html
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 12:23:03 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı cisse557

İyi bir ücret getirdiği takdirde bütün futbolcular gidebilir benim gözümde. Gomez ve Töre'nin gidişini düşünüp gözümde dolarlar beliriyor

Çevrimdışı ahmetx

İyi bir ücret getirdiği takdirde bütün futbolcular gidebilir benim gözümde. Gomez ve Töre'nin gidişini düşünüp gözümde dolarlar beliriyor
Gomezden biz para alabiliyor muyuz?

Çevrimdışı cisse557

Gomezden biz para alabiliyor muyuz?
Evet. Fiorentina satarsa %40, biz satarsak %50 veya %60. Erdal Torunogullari açıklamıştı canlı yayında.

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın da adamlarda 20 yılda bir bomba patlıyor sonra önlemini alıyor. Zaten benim yazımda da bir defa olsa bizde sıkıntı olmazdı demiştim. Bizde haberleri biraz takip ediyorsan neredeyse her hafta bir yerde bomba patlıyor en az 5 10 kişi ölüyor. Hatta geçen bir tane Bursa'da camide patladı, 3 kişi öldü diye haber değeri bile taşımadı. Ben bile zaman zaman taksime çıkarken "lan acaba çıkmasam mı?" diyorum. Adamlar bu konuda daha hassas.

Ha sen Türkiye Fransa ve İsviçre'den daha güvenlidir diyorsan, senin görüşündür tabi. Nereden baktığına bağlı.
komsunun tavugu

teror ile yasamaya aliskin olan biziz, turkiyede bomba patladikca benim turk oldugumu bilenler devamli arar sorar, turkiyenin yerini bilmeyen insanlar telaslanir.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaslar linç edilme riskini göze alarak görüşümü belirtmek istiyorum.Sampiyonlar Ligi nde kendini ispatlamış oyuncu gerekliligini ve rakipler üzerindeki psikolojik etkisini bir yana bırakarak yazıyorum.

Her nekadar özellikle Sampiyonlar Ligi için,stratejik öncelikler içinde önceligimiz potansiyele yatırımdan ziyade nokta atışı olsa da Cenk in patlayıcı gücü,top saklaması,sürati,top indirmesi,duvar olabilmesi ve topla dikine gidebilmesi gibi fundamental özelliklerinin Gomez den daha üstün oldugunu,disiplinli çalışmayı elden bırakmazsa ondan daha komple bir forvet olabilecegini düşünüyorum.Cogunluktan farklı düşündügümü biliyorum ama Cenk e ,kendisinin hırsına ve potansiyeline cok inanıyorum.

Mario Gomez i bizim bulmamızdaki şansımız kadar kendisinin de arkasında ''çok değişik dişlileri olan büyük bir hücum makinesi'' ve tam anlamıyla parlatıcı bir hoca olmasından dolayı kendisi de bence cok sanslı.İnsallah kalır ve bizimle maddi manevi büyük basarılara imza atar ama bence de Tangaz ın dedigi gibi büyük resme bakınca gidecek gibi duruyor,aksi halde şu zamana kadar kalması konusunda gerek yönetimden gerek kendisinden gelen bütün beyanatler oldukca yuvarlak tabirler içeren temkinli beyanatler...

Kalsa da gitse de önümüzde konsantre olmamız ve baska hiç birsey düşünmememiz gereken üç maç var.İsmail di Eren di Gomez di bunlara takılmadan bütün takımın sadece bu üç maca odaklanacagı ortamı yaratmak için yönetim ve teknik kadroya cok büyük iş düşüyor.
Katılıyorum , Şenol hocanın sisteminde gol kralı olmamak için Pektemek gibi bir yetenekte olmak lazım . Cenk Tosunda toplamda en az 30 golü bulacaktir.

Çevrimdışı SLYKRT

Başkan getir şu İBRA yı 1 yıl oynasın kız kulesinin yanına İbrahimoviç heykeli yapılsın
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

gomezden öyle büyük bonservis rakamı beklemeyin.
çine gitmeyecek sonuçta verilecek en fazla 10 milyon olur yarısı 5 bize gelir fazlasını bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Abi üstüne binip kırbaçı vuralım diye dediydim ben  :biggrinking:
ya birak gebersin ben kirbaclarim indiana jones gibi

Çevrimdışı ahmetx

Evet. Fiorentina satarsa %40, biz satarsak %50 veya %60. Erdal Torunogullari açıklamıştı canlı yayında.
süpermiş bu , Fio ya dönerse yandık o zaman  :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gomez giderse şahsen Dzeko ya da Falcao'yu beklerim..

Gomeze madrid 30 milyon verse 15 milyonu bize gelse güzel olmaz mı :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Abi Fio'ya döneceğini hiiç zannetmiyorum ya, bizden giderse avrupada bi transfer yapar :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Akıl tutulması yaşamıyorsa gitmez herhalde

Çevrimdışı mylife1903

abi hep yaziyorum son elema avrupa ligi icin. 6 mac sonunda avrupa ligi, mangirlar cepte. okuz degiliz ya 3 sene sampiyon olunca torba atlariz, sonra gruptan cikmayi kovalayabiliriz.

abi dusunsene ismail vs neymar ismail vs ronaldo falan hic gerek yok sinir krizi falan gecirmeye biz cebimize bakalim. ne guzel uefa borclari odeyecek, demirorenin son kalintilari

Çevrimdışı OrhanAker

Ohhh bugün de gomez gitmiş yerine transferi yaptikmi bari :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

gomezden öyle büyük bonservis rakamı beklemeyin.
çine gitmeyecek sonuçta verilecek en fazla 10 milyon olur yarısı 5 bize gelir fazlasını bekleyip sonra hayal kırıklığına uğramayın...
Öyle demeyin 5 milyona deli topçular alırız devre arası transferleri tenzih edersek.

Çevrimdışı tangaz

haberler doğru ise Gomezin menajeri çakallık peşinde. imza parası derdinde. fio satarasa 50-50 bonservisi kırışıyoruz. biz satarsak 60-40 kırışıyoruz. AMA haberlere göre menajer fio'ya sözleşmeyi feshedelim demiş fio kabul etmemiş.

EssiLor

• Ziyaretçi

Haydi Gözümüz Aydın Başkan Açıklama Yapmış
Fikret Orman: Basında Gs bize yatacak oynamayacak gibi haberler çıkıyor böyle dedikodular dolanıyor bunlar yalan yanlış şeyler
Gomez Türkiyede ve Beşiktaşta mutlu beşiktaşta kalmak istiypr bizde ondan Memnunuz kalmasını istiyoruz bunlar yalan haberler herkez işini yapsın
Kaynak BJK ORG