Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295104 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Avrupa'nın 15 üst düzey lig liderleri arasında yediği gol ortalaması en yüksek takımız. Bunun acısını Avrupa'da çektik bu sene, Kupada çektik ligde lideriz ama seneye böyle gitmez acilen önlem almamız lazım yoksa Avrupa'da seneye Lisbon la filan oynamayacağız çok daha üst düzey takımlarla oynayacağız..
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 17:03:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

senelik 4m euro, artı monaco bitirdi o işi

piyasa değeri 7.5 milyon € olan biri için senelik 4 milyon € çok değil mi ?

http://www.transfermarkt.com.tr/gregory-van-der-wiel/profil/spieler/45548

Şampiyon olursak ki büyük ihtimal olacağız,o sevinçle tolganın ve ismailin tüm hataları unutulur ikisiylede sözleşme yenilenir. Sorun şu ki, solbek kesin alınacakta, üst düzey bir kaleci alacak mıyız?

Çevrimdışı FatihKartal41

Önümüzdeki sezon için ayrılan futbolcu olmazsa 1 tane bile orta saha forvet alınmasın razıyım. Ama şu kale defans halledilsin artık. Yıllardır aynı dert.

Çevrimdışı Ensar

Avrupa'nın 15 üst düzey ligi arasında yediği gol ortalaması en yüksek takımız. Bunun acısını Avrupa'da çektik bu sene, Kupada çektik ligde lideriz ama seneye böyle gitmez acilen önlem almamız lazım yoksa Avrupa'da seneye Lisbon la filan oynamayacağız çok daha üst düzey takımlarla oynayacağız..
emin misin abi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

emin misin abi ?

lig liderleri arasında denmek istenmiş sanırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

lig liderleri arasında denmek istenmiş sanırım.
Evet, düzelttim zaten iletimi sonradan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar Axel WİTSEL  ve Hulk da benim transfer listem 3 5 2 oynatıcam takımı

Boyko

Beck - Rhdolfo - İsmail

Atiba - Oğuzhan

Axel- Sosa - Quaresma

Hulk-Gomez
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyko

Beck - Rhdolfo - İsmail

Atiba - Oğuzhan

Axel- Sosa - Quaresma

Hulk-Gomez
İsmail mi yazıyor orada?  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Korku akıl katilidir.

psg'den aldığı para bu

vergileri düşünce oyuncuya ne kalıyor ?

Çevrimdışı yedic

Akhisar in ust diregi Tolga'nin 3 senede kurtaramadigi maci kurtardi o yuzden vodafone arena mumkunse bundan sonra akhisar in kale direklerini kullanalim.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar travma yasatmak istemiyorum ama turkiyeye oyuncu getirmek cok zordur.
Bazi seyleri parayla bile cozemezsiniz.
Gelen oyuncularin defosu olur, diyorum inanmak istemiyorsunuz.

Simdi basliyoruz saymaya mesela quaresmadan gidelim. Bu herifin devamliligi olsa, takim oyunu oynasa, hocasini dinlese buraya gelmez. Gel mezzzz.

Beck biraz daha hirsli olsa, hucumda daha aktif olsa, topu cok iyi kullansa buraya gelmez.

Aci ama gercek bu.

Alexis az daha hizli olsa, kopuk kopuk oynamasa buraya gelmez.

Tepki veriyorsunuz ama dogrusu bu. Teknik direktorler bu oyunculardan verim almak zorunda. Bazen gozunuzu kapatacaksiniz, bazen sirtini sivazlayacaksiniz, oyununuzu az degistireceksiniz bu adamlardan takim yaratip verim alacaksiniz.

Yahut bizim yaptigimiz gibi gurbetci oyunculara yoneleceksiniz. Hepsi ister turkiyede oynamayi ve iyi para kazanmayi. Mesela bugun tolgay bizden aldigi net ucreti almanyadan orta sinif bir takimdan alsa 5 dakika durmaz burada.

O yuzden glik sikertel falan zor transferler. Gelmez o adamlar. Bize biraz daha defolusu lazim bunlarin yahut yaslisi.

Zago super oyuncuydu mesela belki turkiyeye gelmis en iyi yabancilardan biriydi ama yasliydi. zaten gencliginde getiremezsin.

Scout olaylari da cok gercekci degil, 18 yasinda bir cocuk bulsan onu zaten porto kapar elinden, besiktasa getiremezsin.

Mesela balotelliyi getirebilirsin, herif ariza. Olabilir ama benzemayi getiremezsin bu yasinda.
Kimseyi kirmak istemedigim icin acik acik yazamiyorum tum gercekleri.

Birazda gercekci bakin. Ayni defans ile bir sezon daha oynayalim kalede de tolga olsun, ismailin yerine duzgun bir bek olsun ama pahalisindan iyisinden realdeki marcelo tarzi bir adam suan 15 gol az yemistik ayrica bir 10 golde fazla atmistik.

O yuzden kimseyi asmayin kesmeyin, ismailin yerine duzgun bir futbolcu gelsin ben ayni kadro ile daha basarili olacagimiza eminin. Tasarruf edilen paralarla da sosa, atiba, oguzhana, toreye capenkenzam yapilsin.

Çevrimdışı tangaz

Boyko

Beck - Rhdolfo - İsmail

Atiba - Oğuzhan

Axel- Sosa - Quaresma

Hulk-Gomez

ismaili değiştir dostum bak çok beddua alırsın sonra demedi deme  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Deadam

İsmail mi yazıyor orada?  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

O orta saha ve hücum hattından sonra ismail kenarda süreyya abiyle tavla oynasa kimse farkına varmaz :D  :super: :super: :super:
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O orta saha ve hücum hattından sonra ismail kenarda süreyya abiyle tavla oynasa kimse farkına varmaz :D  :super: :super: :super:
Tavla oynarken zar tutar, çirkeflik yapar onuda beceremez İsmail  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Tavla oynarken zar tutar, çirkeflik yapar onuda beceremez İsmail  :evillol: :evillol:

beyler iso tavlayla okey falan oynamaya kalkar sonra pulların üzerinde sayılar falan arar  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Boyko

Beck - Rhdolfo - İsmail

Atiba - Oğuzhan

Axel- Sosa - Quaresma

Hulk-Gomez
Abi yapma beni oldurmek mi istiyorsun 3 lu savunma ve ismail. Ozellikle yaziyor ben kendimi intihar edeyim ustelik bunu da beceremeyim ve ip kendimi intihar etmeyi bile beceremedim, diye iyice kafayi yememi istiyor bu
Yoooooooooo olamaz
Abi 3-5-2 gibi gecen yazdik @tangaz reisle
Bize daha uygunu var ve elimizde atiba varken oynayabilecegimiz en iyi sistem 2-7-1
Ustelik atibayi fazla hirpalanmadan 2-3 sene daha kullanabiliriz. Lothar gibi oynar 40 yasina kadar

Geride marcelo alexis
Bunlarin onunde ve arkasinda atiba olacak savunma ve hucumda. Zaten iki kisilik oynuyor
Orta alanda beck sagda olcay solda ortada tolgay sosa oguzhan
Bunlarin onunde serbest adam quaresma
Ve en onde gomez
Kaleye de akhisarin diregi i koyariz tolgayi begenmiyorsaniz zaten rakipler kalemize gelemeyecek.

Arkadaslar travma yasatmak istemiyorum ama turkiyeye oyuncu getirmek cok zordur.
Bazi seyleri parayla bile cozemezsiniz.
Gelen oyuncularin defosu olur, diyorum inanmak istemiyorsunuz.

Simdi basliyoruz saymaya mesela quaresmadan gidelim. Bu herifin devamliligi olsa, takim oyunu oynasa, hocasini dinlese buraya gelmez. Gel mezzzz.

Beck biraz daha hirsli olsa, hucumda daha aktif olsa, topu cok iyi kullansa buraya gelmez.

Aci ama gercek bu.

Alexis az daha hizli olsa, kopuk kopuk oynamasa buraya gelmez.

Tepki veriyorsunuz ama dogrusu bu. Teknik direktorler bu oyunculardan verim almak zorunda. Bazen gozunuzu kapatacaksiniz, bazen sirtini sivazlayacaksiniz, oyununuzu az degistireceksiniz bu adamlardan takim yaratip verim alacaksiniz.

Yahut bizim yaptigimiz gibi gurbetci oyunculara yoneleceksiniz. Hepsi ister turkiyede oynamayi ve iyi para kazanmayi. Mesela bugun tolgay bizden aldigi net ucreti almanyadan orta sinif bir takimdan alsa 5 dakika durmaz burada.

O yuzden glik sikertel falan zor transferler. Gelmez o adamlar. Bize biraz daha defolusu lazim bunlarin yahut yaslisi.

Zago super oyuncuydu mesela belki turkiyeye gelmis en iyi yabancilardan biriydi ama yasliydi. zaten gencliginde getiremezsin.

Scout olaylari da cok gercekci degil, 18 yasinda bir cocuk bulsan onu zaten porto kapar elinden, besiktasa getiremezsin.

Mesela balotelliyi getirebilirsin, herif ariza. Olabilir ama benzemayi getiremezsin bu yasinda.
Kimseyi kirmak istemedigim icin acik acik yazamiyorum tum gercekleri.

Birazda gercekci bakin. Ayni defans ile bir sezon daha oynayalim kalede de tolga olsun, ismailin yerine duzgun bir bek olsun ama pahalisindan iyisinden realdeki marcelo tarzi bir adam suan 15 gol az yemistik ayrica bir 10 golde fazla atmistik.

O yuzden kimseyi asmayin kesmeyin, ismailin yerine duzgun bir futbolcu gelsin ben ayni kadro ile daha basarili olacagimiza eminin. Tasarruf edilen paralarla da sosa, atiba, oguzhana, toreye capenkenzam yapilsin.

çok haklısın :)

Drogba,Sneijder,Podolski,Van persie,Nani,Guti,Quaresma,Demba ba,Gomez,Anelka.

Çevrimdışı Deadam

ismaili değiştir dostum bak çok beddua alırsın sonra demedi deme  :icool:

Hepimiz ismailiz :D beddualık durum yok. İsmailin performansını bende beğenmiyorum. ancak gelecek oyuncu ismailden 2-3 gömlek yukarıda olmazsa anlamı yok :D o kadar para bağlamanın.

Bi beceremedik kanat oyuncusu ile kale işini Demba ba geldi sosa geldi q17 geldi ama kanat falan gelmedi bu takıma

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi yapma beni oldurmek mi istiyorsun 3 lu savunma ve ismail. Ozellikle yaziyor ben kendimi intihar edeyim ustelik bunu da beceremeyim ve ip kendimi intihar etmeyi bile beceremedim, diye iyice kafayi yememi istiyor bu
Yoooooooooo olamaz
Abi 3-5-2 gibi gecen yazdik @tangaz reisle
Bize daha uygunu var ve elimizde atiba varken oynayabilecegimiz en iyi sistem 2-7-1
Ustelik atibayi fazla hirpalanmadan 2-3 sene daha kullanabiliriz. Lothar gibi oynar 40 yasina kadar

Geride marcelo alexis
Bunlarin onunde ve arkasinda atiba olacak savunma ve hucumda. Zaten iki kisilik oynuyor
Orta alanda beck sagda olcay solda ortada tolgay sosa oguzhan
Bunlarin onunde serbest adam quaresma
Ve en onde gomez
Kaleye de akhisarin diregi i koyariz tolgayi begenmiyorsaniz zaten rakipler kalemize gelemeyecek.
Akhisar'ın direği cidden efsane  :kop: :kop: :kop:

Akhisar kulübünün direkleri için transfer görüşmelerine başlanmıştır şeklinde KAP bildirimi bekliyoruz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Bu sene ŞAMPİYON'UZ ULAN!!!

Çevrimdışı mylife1903

çok haklısın :)

Drogba,Sneijder,Podolski,Van persie,Nani,Guti,Quaresma,Demba ba,Gomez,Anelka.
Arkadasim yazdigin adamlarin yas ortalamasi 31.5 falandir

Bir anelka var burda onu da biz transfer edecektik fb araya girdi aldi, adam sakatlik sonrasi dinlenip guclenme safhasindaydi hemen gitti zaten.

Roberto carlosu unutmussun mesela, schumacher vardi, paff geldi

Çevrimdışı nusretaslanturk

vergileri düşünce oyuncuya ne kalıyor ?
.) vergileri düşünce 4m :) 2012 psg transferi adam :)
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 17:23:26 nusretaslanturk ]