Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294265 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deadam

Abi yapma beni oldurmek mi istiyorsun 3 lu savunma ve ismail. Ozellikle yaziyor ben kendimi intihar edeyim ustelik bunu da beceremeyim ve ip kendimi intihar etmeyi bile beceremedim, diye iyice kafayi yememi istiyor bu
Yoooooooooo olamaz
Abi 3-5-2 gibi gecen yazdik @tangaz reisle
Bize daha uygunu var ve elimizde atiba varken oynayabilecegimiz en iyi sistem 2-7-1
Ustelik atibayi fazla hirpalanmadan 2-3 sene daha kullanabiliriz. Lothar gibi oynar 40 yasina kadar

Geride marcelo alexis
Bunlarin onunde ve arkasinda atiba olacak savunma ve hucumda. Zaten iki kisilik oynuyor
Orta alanda beck sagda olcay solda ortada tolgay sosa oguzhan
Bunlarin onunde serbest adam quaresma
Ve en onde gomez
Kaleye de akhisarin diregi i koyariz tolgayi begenmiyorsaniz zaten rakipler kalemize gelemeyecek.

Evet amacım işkence çektirmek :D

Böyle seneye ismaili orda gördükce yavaş yavaş can çekişe çekişe :D  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Yok ya kanat oyuncularını fazla takip etmemişim. Memur olunca hep orta sahaya yönelik düşünüyorum ben. ortada ezilen ordan oraya sürüklenen :D kanatlarda olup işten kaytaramadığım için :D

Konuyu hayat felsefesinede bağladıktan sonra ben mesaiyi bitirir kaçarım :D

Zaten bugün çok kaçırdım çayıma kan karışmış damarlar boşalmış geziyom ortalıkta :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

.) vergileri düşünce 4m :) 2012 psg transferi adam :)

bir yanlışın vardır nusret o kadar alacağını sanmıyorum o adamın gomez 3.5 alıyor :) 28 yaşında 29 yaşına giricek seneye :)

Arkadasim yazdigin adamlarin yas ortalamasi 31.5 falandir

Bir anelka var burda onu da biz transfer edecektik fb araya girdi aldi, adam sakatlik sonrasi dinlenip guclenme safhasindaydi hemen gitti zaten.

Roberto carlosu unutmussun mesela, schumacher vardi, paff geldi

daha çok var aslında hagi,van hojdonk filan ben sen yıldız gelmiyor dediğin için yazdım :)

Sen istiyorsun ki bu oyuncular genç yaşta gelsin paran olduktan sonra gelirler b.ktan çin ligine bile gidiyorlar sen şampiyonlar liginde oynucaksın seyircin böyle ateşli parayı bastırdıktan sonra neden gelmesin :) Herşey parada bitiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Wan der Wiel için yıllık 3.1 milyon pound aldığı söyleniyor bu haberde. o da 4 milyon euro yapar.

http://sportspayroll.com/gregory-van-der-wiel-salary-paris-saint-germain/

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hepimiz ismailiz :D beddualık durum yok. İsmailin performansını bende beğenmiyorum. ancak gelecek oyuncu ismailden 2-3 gömlek yukarıda olmazsa anlamı yok :D o kadar para bağlamanın.

Bi beceremedik kanat oyuncusu ile kale işini Demba ba geldi sosa geldi q17 geldi ama kanat falan gelmedi bu takıma

sol ayaklı beck gelsin isonun yerine bir daha ağzımı açarsam renkli olayım ( bak çok ağır yemin ettim  :icool:)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

bir yanlışın vardır nusret o kadar alacağını sanmıyorum o adamın gomez 3.5 alıyor :) 28 yaşında 29 yaşına giricek seneye :)
psg'nin 2012-2013 transferlerinin hepsi böyle uçuk rakamlar.. arapların satın aldığı yıl işte..

2014 yılında şöyle bir haber çıkmış fransada futbolcu vergileri %75 bu vergi halen geçerliyse van der wiel 4 milyon € alıyorsa kalan parayı siz hesap edin artık  :ok:

http://www.fanatik.com.tr/2014/01/28/fransa-futbolunda-vergi-depremi-353273

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 dakika düşün etkinliği yapılacakmış 31.hafta maçlarından önce, acaba bu düşünme etkinliğine Hükümet, Federasyon, MHK, Basın ve Lig TV'de katılacak mı? Katılmayacaksa bizim katılmamızın bir anlamı yok..
Korku akıl katilidir.

psg'nin 2012-2013 transferlerinin hepsi böyle uçuk rakamlar.. arapların satın aldığı yıl işte..

vergileri düşünce o kadar para kalmıyordur işte nusret paylaştım 2014 yılında haber çıkmış %75 vergi var.

4 milyon € alıyorsa adama ne kalıyor ?

Adamlar boşuna avrupada oynarken buraya gelince 2.00 milyon € parayı görünce ağzının suyu akmıyor bizde futbolcu vergileri az.

Messi,neymar bile vergi kaçırıyor o derece uçuk işte :)

Çevrimdışı tangaz

2 dakika düşün etkinliği yapılacakmış 31.hafta maçlarından önce, acaba bu düşünme etkinliğine Hükümet, Federasyon, MHK, Basın ve Lig TV'de katılacak mı? Katılmayacaksa bizim katılmamızın bir anlamı yok..

düşünmek için önce beyin sonra vicdan gerekli bu saydığın kurumlarda ikisinden de yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

vergileri düşünce o kadar para kalmıyordur işte nusret paylaştım 2014 yılında haber çıkmış %75 vergi var.

Adamlar boşuna avrupada oynarken buraya gelince 2.00 milyon € parayı görünce ağzının suyu akmıyor bizde futbolcu vergileri az.

psg'yi bu sınıfın içerisine sokma :) hiç duymadın mı sezon başı zlatan'ın ham maaşının 15 m olduğunu :) wiel yanılmıyorsam real yerine psg'ye gitmişti..peki neden real yerine psg'ye gidersin ki 2012 yılında :) adım kadar eminim wiel'in cebine giren para bu..

Çevrimdışı tangaz

o %75 sanırım belli bir maaş (10 milyon olabilir) üzeri olsa gerek zlatanı falan kapsıyordu onu da araplar ödediler.
o sınırın altındakiler %45 ödüyor fransada avrupada tüm ülkelerde futbolcu vergileri %40-45 aralığında.
bizde vergiler sanırım %10-15 düzeyinde ve oyuncular değil kulüpler ödüyorlar diye biliyorum...
yani örnek olarak gomez 3,5 yazıyorsa bu parayı herif kemiksiz cebe atıyor vergisi de 525 binse kulüp ödüyor gibi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

daha çok var aslında hagi,van hojdonk filan ben sen yıldız gelmiyor dediğin için yazdım :)

Sen istiyorsun ki bu oyuncular genç yaşta gelsin paran olduktan sonra gelirler b.ktan çin ligine bile gidiyorlar sen şampiyonlar liginde oynucaksın seyircin böyle ateşli parayı bastırdıktan sonra neden gelmesin :) Herşey parada bitiyor.
Yoo ben genc yasta da gelseler, turkiyeye yahut cine ve ya arabistana gidenlerin bir defosu vardir diyorum. Her sey parada bitmiyor.
Yazdigin yahut turkiyeye gelen butun yildiz futbolcularin hepsi tartismaya aciktir. Hepsine bir kulp takilir.
Dunyanin bir akillisi biz degiliz.
Tercih edilen bir ulke degiliz, oynanan futbolun kalitesi, yoneticiler, basin, taraftarlar hepsi meydanda.

Her seyi gectim dunyanin en kotu yayin yapan yayinci kurulusu bizde, en gereksiz spikerler en gerizekali futbol yorumculari bizde. Derin futbol diye bir program var herseyin otesinde.

Maclarin goruntusu olmadan futbol konusulan futbol programlari var.

Hulk mesela oynuyor petersburgda. O adami oradan alip baska sehre zor goturursun mesela.

Baska nasil aciklarim dilim zaten donmuyor, yabanci oyuncu gelecek istanbul guzel, cok guzel sonra diyarbakira deplasmana gidecek, mac oynarken toma su sikacak falan, diyarbakira gitmeye gerek yok, futbol sahasinin yaninda polis biber gazi atacak falan

Cok paraya belki ama belki bazi futbolculari getirebilirsin ama onlar da para icin gelir ve ayagini sakinir, aheste oynar, lutfen sahaya cikar, rvp gibi.

Çevrimdışı mylife1903

düşünmek için önce beyin sonra vicdan gerekli bu saydığın kurumlarda ikisinden de yok...
Beyin bedava abi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sola Caner'i, sağa Wiel'i al kurtul bedava ya.

Wiel zor, olmadı Srna'ya yönelirsin, 33 yaşında ama 3 sene iyi verim verir inanıyorum.

Bu arada Skertel ve Glik haberlerinden sonra, nedense Glik gelirse takımı çok iyi benimsicek gibi hissediyorum :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Kaleye de akhisarin diregi i koyariz tolgayi begenmiyorsaniz zaten rakipler kalemize gelemeyecek.

Bu çok sertti :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fikret Orman: "Şampiyonluk kupasını TT Arena'da kaldıracağız"

gerçeklik payı var mı?

Varsa fikrim sabitlenecek.

Çevrimdışı RQ7_351903

gerçeklik payı var mı?

Ya kardeşim yapmayın şöyle şeyler bir aç bak bakalım, böyle bir ihtimal varmı Antep Fener'i yense bile şampiyonluğu garantilemiş olmuyorsun nasıl Arena'da kaldırıcan kupayı, 2 gram aklıyla fenerin troll hesapları sizleri oynatıyo.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya kardeşim yapmayın şöyle şeyler bir aç bak bakalım, böyle bir ihtimal varmı Antep Fener'i yense bile şampiyonluğu garantilemiş olmuyorsun nasıl Arena'da kaldırıcan kupayı, 2 gram aklıyla fenerin troll hesapları sizleri oynatıyo.

Bugüne kadar ki geçmişini göz önüne alınca dememiştir diyemedim. O yüzden de bilemedim, teyite muhtaç gördüm.

Çevrimdışı RQ7_351903

Bugüne kadar ki geçmişini göz önüne alınca dememiştir diyemedim. O yüzden de bilemedim, teyite muhtaç gördüm.
Yani tamam'da matematiksel olarak hiçbir ihtimali yok, Antep Fener'i yense biz kayseri'yi yensek 6 puan fark ile arenaya gideriz, G.Saray'ı yendik 9 puan oldu kaldı 2 hafta bizim için ama Fener'in de Başakşehir'e puan kaybı gerekiyor yani kupayı Arena'da kaldırmamızın imkanı yok çok basit bir denklem.

Fener'in küçük algı hesapları G.Saraylıları ve Beşiktaşlıları oyuna getiriyor küçük beyinleri ile algı yapıyor ama bu kadar beyinsiz bir gruplarki şu küçük denklemi hesap edemiyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de şampiyon oluyoruz be sonunda :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada ceza gelirse Konya maçında taraftarımız olmayacak mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

gerçeklik payı var mı?

3-5 sayfa geride yazdım. Ekşi'de bir FB taraftarı kaynak vs. belirtmeden Fikret Orman böyle birşey söylemiş gibi yazıyor, altında BJK-GS taraftarı kavga ediyor.

Tamamen algı oyunu, amaç derbi öncesi Galatasaray'ı hırslandırmak. Oyuna gelmeyin.
Be the change you want to see in the world. 🦅