Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı nusretaslanturk

ikisini bir arada almak neredeyse imkansız,yönetim öyle bir çılgınlık yapar mı bilmiyorum ama
zapata-skrtel
zapata-kamil

iki tandemde bu seneden sonra çokça tatmin edici olur..
benim oyum kamilden yana,
5-6 arası bitirirlerse
7m a sattığın 29 yaşındaki ersan yerine
5-6 ya 28 yaşında kamil..
bu arada bu adam torınoda hala 500bin euro'ya oynuyor

Çevrimdışı ahmetx

Sezon başı havalarına girmeyelim .Skertel , Kamil filan gelmez bu kadar basit Seria ve Epl de çok rahat iş bulurlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ikisini bir arada almak neredeyse imkansız,yönetim öyle bir çılgınlık yapar mı bilmiyorum ama
zapata-skrtel
zapata-kamil

iki tandemde bu seneden sonra çokça tatmin edici olur..
benim oyum kamilden yana,
5-6 arası bitirirlerse
7m a sattığın 29 yaşındaki ersan yerine
5-6 ya 28 yaşında kamil..
bu arada bu adam torınoda hala 500bin euro'ya oynuyor
Kamil + Skertel bence de imkansiz ama dediğin gibi

Skertel + Zapataya da fitim ben fazlasıyla isimizi görür

Skrtel +Kamil mukemmelinde otesinde Top class tandem olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Sezon başı havalarına girmeyelim .Skertel , Kamil filan gelmez bu kadar basit Seria ve Epl de çok rahat iş bulurlar.

Bizim vereceğimiz paraya avrupada cok az klüp çıkar artı şampiyonlar ligi olursa artılarımız olur.
Glik imkansızda skörtıl belki.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Franco-milosevic-Alexis Satıp gelen paraya skrtel ı alabilmek meziyettir, zor görüyorum, olması gereken bu ama.

Glik ise 10 peşin harici bırakmazlar. 10 peşin de bizim yönetim vermez geçiniz.

Neden olmasın abi ?
Skrtel Live de gozden düştü tamam Pl de piyasasi var ama iyi bir maas + SL + Stad kozu ile baglayabiliriz zaten bizi taniyor az cok :biggrinking:

Bizim vereceğimiz paraya avrupada cok az klüp çıkar artı şampiyonlar ligi olursa artılarımız olur.
aldıkları paralara bakarsan glik skrtel'den daha kolay transfer aslında
skrtel 3.5 m euro'ya oynuyor
kamil 500 bin euro.. aşağı yukarı aynı masrafta olur bu oyuncular
birine bonservisi fazla verirsin birisine maaşı
birisi 31 yaşında birisi 28

ikiside çok zor transfer..

Çevrimdışı Gordon Baba

https://twitter.com/ntvspor/status/724918267966541824

Öncelikle, Kamil Glik yalanını kim uydurduysa tebrikler.
Şimdi gelelim Skrtel meselesine. Skrtel, Beşiktaş'ın gereksinim duyduğu tipte oyuncu değil. Hava toplarına hakim ve kuvvetli... Başka? Dengeli mi? Akıllı mı? Teknik mi? Yönetim, Rhodolfo-Skrtel tandemi hayal ediyorsa geçmiş olsun.

Çevrimdışı tangaz

kamil zor ama skrtel zor değil. epl.de iş bulur burada kazanacağı paraya da iş bulur ama kariyer sonlarında zirveye oynayan bir takımda rol almak isteyebilir epl.de kalırsa muhtemelen alt-orta sıra takımlarında iş bulur bir de bu açıdan değerlendirelim. bence gelebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Glik imkansiz degil aslinda is Torinonun isteyecegi BONSERVIS te bitiyor minimum 8 -10 milyon kazanmak iateyeceklerdir boyle firsatlar 40 yilda bir gelir boyle kulüplere :tabe:

Çevrimdışı OrhanAker

Glik imkansiz degil aslinda is Torinonun isteyecegi BONSERVIS te bitiyor minimum 8 -10 milyon kazanmak iateyeceklerdir boyle firsatlar 40 yilda bir gelir boyle kulüplere :tabe:

hah işte o 8-10 milyonu duyunca bizim başkanı bi hayal et :evillol:
pazarlığa 3 den başlarız :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Artık terörden dolayı tatilede gelmez bu canavarlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

hah işte o 8-10 milyonu duyunca bizim başkanı bi hayal et :evillol:
pazarlığa 3 den başlarız :lol:
:biggrinking:

Ozaman Skertel icin butun sartlari zorlayıp yanina da Zapatayi alacagiz az oncede dedigim gibi fazlasiyla isimizi görür bu ikisi

Çevrimdışı tangaz

aldıkları paralara bakarsan glik skrtel'den daha kolay transfer aslında
skrtel 3.5 m euro'ya oynuyor
kamil 500 bin euro.. aşağı yukarı aynı masrafta olur bu oyuncular
birine bonservisi fazla verirsin birisine maaşı
birisi 31 yaşında birisi 28

ikiside çok zor transfer..

sanırım skrtel'in maaşı 3,12 milyon sterlinmiş  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Vergiyi dusunce 2 milyon € civari falan alıyordur heralde abi belkide daha az

Cunku hemen hemen butun liglerde Maaslarin en az %40 i vergi icin kesiliyor

Çevrimdışı Tolga

Skrtel kolay bir transfer olmaz ama uğraşılırsa da olabilecek bir transfer bana göre.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ben euro sanıyordum bu daha kötüymüş :) dediğim gibi işte, maaşla kandıracaksan, maaşla kandıracağın adam skrtel değil, o yüzden kamil transferi daha kolay skrtel'e göre ama sadece skrtel'e göre

ikisi de çok zor, ikisi de güzel hayaller.. bütçeyi sarsmayacak biçimde yapılabilirse ne ala, ama hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Madem bizim vereceğimiz para ve başarıyı avrupada bulamıyorlar buyursun gelsinler o zaman  :D Ama gelmiyorlar işte yaşadıkları ülke , çocukların eğitimi , eşlerin istekleri , liglerin kalitesi , takım hocası bunların hepsi etkili oluyor.

Çevrimdışı ahmetx

bizde de böyle olmalı %40 vergi zenginden fazla fakirden az .

ham maaş kardeşim o :) maaş +verginin %60'ı 3.12 m sterlin işte :)

Çevrimdışı sallapati

benim anlamadığım bir nokta var.. Neden Beşiktaş taraftarı hersene şampiyon olmadan "oley oley oley Şampiyon Beşiktaş " tezahüratları yapıyor...

bunu biri açıklarsa çok sevineceğim... en uyuz olduğum konu bu son zamanlarda..

şampiyon olamazsak içimizde kalmasın diye mi yapılıyor acaba?... bu tezahürat çok tehlikeli ve olumsuz bir tezahürat bence

Çevrimdışı ahmetx

Skrtel kolay bir transfer olmaz ama uğraşılırsa da olabilecek bir transfer bana göre.

lucas gibi ortada kalırız , hiç girme o işe .

bizde de böyle olmalı %40 vergi zenginden fazla fakirden az .
  :lol: :lol: :lol: türkiye abi burası  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı worns

1. Bu sene şampiyon olunacak ama İsmail ve Tolga kulüpte kalacak
2. Bu sene şampiyonluk kaçacak ama İsmail ve Tolga ile yollar ayrılacak

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Öyle sıtmalı bir seçenek ki ikisi de yukarıda tükürsen aşağı da tükürsen ne sakal olur ne de bıyık

Çok spekülatif bir soru önümüzde bu iki seçenek yok ama varsın olsun diyelim. Bu şampiyonluğun ne kadar kritik olduğunun farkında değiliz sanırım. Ben iki oyuncu kalacak, Atiba'ya alternatif olsun diye de Doğa Kaya alınacak derlerse bile şampiyonluğu seçerim, hepimiz de öyle yapmalıyız.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 16:04:44 worns ]