Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288222 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk Tosunun stilini Karim Benzema ya çok benzetiyorum.. Karim i de çok beğeniyorum.. 29 yaşında... keşke yolu düşse Beşiktaşa ama çok zor görünüyor.. piyasa değeri 60 milyon euro.. Realden sonra belki başka bir İngiliz takımına gider. ordan Çine ordan da Amerikaya gider muhtemel  :D

Benzema benim de en beğendiğim forvetlerden, keşke olsa bi gün :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aykan19o3

Çocukken babamın Galatasaray derbisini izlemeye gidip aşırı ısrarlarıma rağmen beni götürmediğini hatırlıyorum. Pazar akşamı tabi ertesi gün okulumuz var anne baskısıyla duşudur, ödevidir takipte edemiyorum içim içimi yiyor sonra birden kapı çalıyor peder boynunda atkısı yüzünde tebessüm odama giriyor, yazarken bile kulağımda çınlıyor ''Beşiktaş'ta Deli İbo var tanır mısın oğlum?'' sorusu. Anlıyorum ki kazanmışız golü de sol bekimiz İbrahim Üzülmez sağ ayağıyla atmış  :) Şimdi biz büyüdük dönemin ''Deli İbosu'' teknik direktör oldu. 33. hafta yine bir pazar akşamı İbrahim Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği Fener'e çelmesini takar da şampiyonluğumuzu ilan edersek soracağım babama ''Beşiktaş'ta Deli İbo vardı tanır mısın baba'' diye  :)

Çevrimiçi Necmi

Çocukken babamın Galatasaray derbisini izlemeye gidip aşırı ısrarlarıma rağmen beni götürmediğini hatırlıyorum. Pazar akşamı tabi ertesi gün okulumuz var anne baskısıyla duşudur, ödevidir takipte edemiyorum içim içimi yiyor sonra birden kapı çalıyor peder boynunda atkısı yüzünde tebessüm odama giriyor, yazarken bile kulağımda çınlıyor ''Beşiktaş'ta Deli İbo var tanır mısın oğlum?'' sorusu. Anlıyorum ki kazanmışız golü de sol bekimiz İbrahim Üzülmez sağ ayağıyla atmış  :) Şimdi biz büyüdük dönemin ''Deli İbosu'' teknik direktör oldu. 33. hafta yine bir pazar akşamı İbrahim Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği Fener'e çelmesini takar da şampiyonluğumuzu ilan edersek soracağım babama ''Beşiktaş'ta Deli İbo vardı tanır mısın baba'' diye  :)
:)  ağlatırsın babanı

Çevrimdışı AmaralGürses

ARKADASLAR COK GUZEL BIR ATASOZUMUZ VAR: BIR MUSIBET BIN NASIHATTAN IYIDIR!!!

Bakiyorum da bazilari sampiyonluk gitmis havasinda, bu cok tehlikeli ozellikle de taraftar profilimiz dusunuldugunde !!

Akhisar macinda facia, skandal, rezalet defansif hatalarimiza ragmen 1 puan cikarmamiz, bize faydali bir musibet oldu. Herkes son kez sallanip kendine geldi, artik buradan donus YOK!!

Icerde Kayseri, Osmanli'yi ezecegiz, bogacagiz gumbur gumbur 3 puanla cikacagiz Vodafone Arena'dan. Deplasmanlarda da akilli oynayip bir sekilde gerekli 1 veya 3 puani alacagiz, bunlarin hic biri uzagimizda degil.

BIR SOZUM DE FORUM YONETIMINE

Besikas tarihinin belki de en onemli sezonunda, sampiyonluk gitti, fener sampiyon oldu vs gibi mesajlar atan uyeler lig sonuna kadar banlanmalidirlar!!

Kimsenin insanlarin psikolojisini sabote etmeye, BESIKTASIMIZA zararli algi olusturmaya hakki yok!!!
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 04:53:38 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ARKADASLAR COK GUZEL BIR ATASOZUMUZ VAR: BIR MUSIBET BIN NASIHATTAN IYIDIR!!!

Bakiyorum da bazilari sampiyonluk gitmis havasinda, bu cok tehlikeli ozellikle de taraftar profilimiz dusunuldugunde !!

Akhisar macinda facia, skandal, rezalet defansif hatalarimiza ragmen 1 puan cikarmamiz, bize faydali bir musibet oldu. Herkes son kez sallanip kendine geldi, artik buradan donus YOK!!

Icerde Kayseri, Osmanli'yi ezecegiz, bogacagiz gumbur gumbur 3 puanla cikacagiz Vodafone Arena'dan. Deplasmanlarda da akilli oynayip bir sekilde gerekli 1 veya 3 puani alacagiz, bunlarin hic biri uzagimizda degil.

BIR SOZUM DE FORUM YONETIMINE

Besikas tarihinin belki de en onemli sezonunda, sampiyonluk gitti, fener sampiyon oldu vs gibi mesajlar atan uyeler lig sonuna kadar banlanmalidirlar!!

Kimsenin insanlarin psikolojisini sabote etmeye, BESIKTASIMIZA zararli algi olusturmaya hakki yok!!!

Banlamak ne kelime, direk siliniyolar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray maçı kader maçımız olacağa benzer.Yıllar yıllar önce metin ali feyyazlı yıllarda yine iddaasız Galatasarayı sidik zoruyla 4-3 yenmiştik.Galatasaray hep öne geçmiş biz beraberliği yakalayıp en sonunda şifonun golüyle kazanmıştık.Türkiyenin ilk siyahi oyuncularından iorfa bütün maçlarda dökülürken Beşiktaşa karşı aslan kesilmişti. Umarım gerekli konsantrasyonu sağlayıp Toki Areneda ilk defa Galatasarayı yeneriz. Yanılmıyorsam 1 beraberlik diğerleri kayıp.Artık makus talihimizi de değiştirmiş oluruz.

Galiba o macti bu iorfa kosarken kalecinin degaji bunun kafasina dusmustu, bizim kaleci zor cikartmisti ulan ne yillardi.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın Arena Kartalları.

Dün gece neler olmuş öyle teşvik itirafları havada uçmuş...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Arkadaslar :)

Umudunu kaybeden herseyini kaybeder ! Umutsuzluk yok Biz SAMPIYON Olacagiz !

Lakin Cenk ve Tosici 11 e monte etmek lazim artik

Cenk bu takima hirsi ve istegiyle karakter katiyor , Küsmüyor çalışıyor çabalıyor , Ayrica Bizim en buyuk silahimiz olan pas oyununa da oldukca yatkin , Ozi , Olcay ve Gokhanla tek Pas ucgenlerine giriyor bunu defalarca gördük..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşArena...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gunaydin Arkadaslar :)

Umudunu kaybeden herseyini kaybeder ! Umutsuzluk yok Biz SAMPIYON Olacagiz !

Lakin Cenk ve Tosici 11 e monte etmek lazim artik

Cenk bu takima hirsi ve istegiyle karakter katiyor , Küsmüyor çalışıyor çabalıyor , Ayrica Bizim en buyuk silahimiz olan pas oyununa da oldukca yatkin , Ozi , Olcay ve Gokhanla tek Pas ucgenlerine giriyor bunu defalarca gördük..
Altyapıdan çocuk da olur sol beke illa Tosic olmasına gerek yok :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kiz takimindan da olur ama en iyisi madem sol bek yok onzaman sol beksiz oynayacaksin doneceksin 3luye.

Altyapıdan çocuk da olur sol beke illa Tosic olmasına gerek yok :)
Sol bek icin demedim ki abi Stoper icin dedim

Tosicin sol bek performansi Ismailden daha beter ama Stoperde Fena degil stoper oynadığı maclarda hiç bariz hatasi olmadi pozisyon hatasi da yapmıyor

Tosici Marcelonun yanina cekip , Becki solbeke Alexiside sagbeke atmak mantikli geliyor bana

Çevrimdışı mylife1903

Tosicin sol bek performansi Ismailden daha beter ama Stoperde Fena degil stoper oynadığı maclarda hiç bariz hatasi olmadi pozisyon hatasi da yapmıyor

Tosici Marcelonun yanina cekip , Becki solbeke Alexiside sagbeke atmak mantikli geliyor bana
Keske akhisar macinda boyle oynatabilseydik.
Icerideki mac icin fazla defansif olur.

Keske akhisar macinda boyle oynatabilseydik.
Icerideki mac icin fazla defansif olur.
Osmanlı ve Gs maclarina bu şekilde cikilabilir cok da iyi olur ama Bunu denemek icinde en uygun mac Kayseri maci

Cunku bi anda bu kadar oynanmaz defans hatti ile oyuzden Kayseri macinda deneme yanilma taktiğiyle bu sekilde çıkabiliriz

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence de böylesi daha iyi olabilir. Bu arada geçenlerde seninle stadın orada dakika farkıyla karlışamamışız, Bursa maçından 1 veya 2 gün önce oralarda foto çekiyordun sanırım sonradan gördüm :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Son 4 Maca bu 11 ile cikmaliyiz :busted_cop: :busted_cop:

DENYS BOYKO

ALEXIS.        MARCELO.    TOSIC.       BECK

ATIBA.       OGUZHAN

CENK.                  SOSA.                   OLCAY

MARIO. GOMEZ

Bence de böylesi daha iyi olabilir. Bu arada geçenlerde seninle stadın orada dakika farkıyla karlışamamışız, Bursa maçından 1 veya 2 gün önce oralarda foto çekiyordun sanırım sonradan gördüm :)
Yok abi Bursa macindan 1 veya 2 gun once stadin oraya gelmedim benzetmis olabilirsin :)

Ama mac gunu stadin oradaydim Forum ekibiyle beraber belki mac gunu gormussundur stad cevresinde veya Semtte , Kazanin oralarda falan :ok:

Çevrimdışı tangaz

bizim başkan geçen sene taraftar istedi seviyor die Quaresmayı almadı mı geçen sezon. şimdi de taraftar istemiyor die birileri ile sözleşme uzatmasın. taraftar istemiyoooor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı SLYKRT

KAYSERİSPOR
Organize ve defansif bir oyun anlayışları olsada vodafon arenada fazla şanslarının olacağını düşünmüyorum
GALATASARAY
Takımın hali ortada malüm şampiyonlukta fenerbahçeyle çekiştiğimizi düşündüğümüzde ve fenerbahçenin bu şampiyonlukla 4. yıldızı takmasını istemeyeceklerinden maçı fazla umursayacaklarını düşünmüyorum.Umursasalar dahi fenerbahçe-trabzon maçının bi benzeri olur önemli olan yedimizden fazla atmamız.
OSMANLISPOR
Ahmet göçek başkan koyu beşiktaşlı.Artı olarak bu maçta vodafon arenada 2 haftayı kayıpsız geçtiğimizde cehenneme dönen stadda top dahi yapabileceklerini düşünmüyorum.Bizim gençler heycan yapmayıp düzenli oynarsa çok rahat kazanırız
KONYASPOR
Ununu eleyip eleğini asmış olacak türk dutfolcular asılsa dahi yabancıların kafa tatilde kumsal bich felan takılıyor olacakalar.UEFA ya gitmeyi zaten garantilediler.Bu maçta şenol güneşinde büyük takım çalıştırıp çalıştıramayacağınıda anlamış olacağız.
Birkez daha şu stadı iyiki açmışız diyorum yoksa bu senede şampiyonluk avuçlarımız içinden kayıp gidebilirdi.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Kayseri macinda Kalede Boyko ollmali

Bu taraftarin onunde maca cikmak Boykonun performansini cok olumlu yonde etkikeyecektir ve buyuk moral motivasyon olacaktir

Boyko duygusal ve hirsli bir yapiya sahip oynadigi takimlarda taraftarla arasi hep iyi olmus bir oyuncu bu nedenle taraftar desteğine ihtiyaci var taraftar desteklerse performansi en az %100 artacaktir bundan eminim

Çevrimdışı kyiv

Galiba o macti bu iorfa kosarken kalecinin degaji bunun kafasina dusmustu, bizim kaleci zor cikartmisti ulan ne yillardi.

Kaleci Jaroslaw Bakoydu...Sergen'de 1 gol atmıştı.Stadın nerdeyse tamamı Beşiktaşlıydı.Ve maç sonunda gelen şampiyonluk...İzmitte bile daha dün gibi hatırladığım olağanüstü kalabalık kutlamalar olmuştu.Bütün ana caddeler doluydu...92 yılı mayısı....24 yıl olmuş...vay beee
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 09:52:12 kyiv ]

Çevrimdışı tangaz

Sergen'de 1 gol atmıştı.Stadın nerdeyse tamamı Beşiktaşlıydı.Ve maç sonunda gelen şampiyonluk...İzmitte bile daha dün gibi hatırladığım olağanüstü kalabalık kutlamalar olmuştu.Bütün ana caddeler doluydu...92 yılı mayısı....24 yıl olmuş...vay beee

belki de ogün karşılaşmışızdır, omuz omuza zıplamışızdır. bende izmitte o kutlamadakilerden biriydim :) iorfa denen herifi mustafa denizli almıştı hatta bir adam daha vardı kampta ikisini denemiş ve iorfada karar kılmıştı denizli sonra herif dökülünce kampta süperdi golleri sıralıyordu ama şimdi tanıyamıyorum adamı die demeç vermişti. hatta iorfanın adı İYİ URFA'ya çıkmıştı hatırlarsınız...

Son 4 Maca bu 11 ile cikmaliyiz :busted_cop: :busted_cop:

DENYS BOYKO

ALEXIS.        MARCELO.    TOSIC.       BECK

ATIBA.       OGUZHAN

CENK.                  SOSA.                   OLCAY

MARIO. GOMEZ
Evet Arkadaslar Kalan 4 macimiza bu 11 le cikmamiz gerktiğini düşünüyorum

Basta @Çağrı @atalay @tangaz abi @Tolga ve @mylife1903 abi olmak uzere hepinizin bu konu hakkinda Görüşlerini bekliyorum :busted_cop: :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 09:58:51 Yunus Emre Dökmeci ]