Ya eleştiri nedir linç nedir bilmiyorsun, bilmeyebilirsin, yargılamam. Yada bilerek böyle bir tutum sergiliyorsun, ha bak bunu yargılarım, yadırgarım.
Başkan ne işin var karamanda, milletin ağzına sakız olmamıza gerek varmıydı deniyor. Bu ne eleştiridir, ne linç. Bu fikir beyanıdır.
Sanırım başkan da bu ensar vakfını desteklemek için orada dersen bu eleştiriye girer.
Sanırım başkan da bu ensarcılarla aynı fikirde, aynı ziynette biri dersen bak bu eleştirinin bir tık üstüne girer.
Bu üçünü de söylemek bugün için mümkündür. Söyleyenin Vicdanına kalmış meseledir.
Ben şahsen, Beşiktaş kulubü başkanı Fikret orman, Karaman da açtığı okuldan sonra, bugün davası başlayacak Ensar olayı mağduru çocuklara moral ziyareti yaparak forma hediye etti yazılarını görmek isterdim.
Buda sanırım Bir kısmın hoşuna gitmeyecekti ve bu kez onlar tarafından "eleştiri ve linç" edilecekti.
Doğrusu neydi? Karaman maraman bugün gitmeyecekti. nokta
Başkanın Karaman'da ne işi olduğunu açıkladık mı? Açıkladık.
http://www.karamandauyanis.com/fatma-musa-yazicioglu-anaokulu-aciliyor/33557/Serkan yazıcıoğlu aldı bir hayırsever anaokulu yaptırıyor.
Bu kişi (okulun duvarında beşiktaş amblemi koyacak kadar) beşiktaş'lı bir kongre üyesi ve okulu merhum anne babasının adına yaptırıyor.
Valiyi, belediye başkanını ve fikret orman'ı davet ediyor.
Esas davetli fikret orman olduğu belli, çünkü açılış günü fikret orman'ın konya'ya geldiği günün ertesi günü olarak belirleniyor.
Fikret orman konya'ya ödül almaya gittiği günün ertesi, karaman'a gidip okul açılışına katılıyor.
Fikret orman belediye başkanıyla kahvaltı yapıyor, valiyi ziyaret ediyor.
Hala ne işi vardı diyorsanız, artık daha fazla anlatacak bir şey yok.
Bu insanlar meşgul insanlar, planları haftalar öncesinden yapılıyor. "Orada bugün Ensar vakfı duruşması var, şimdi gitmeyeyim", "Şurada şu gün Ali İsmail'in katilleri serbest bırakıldı, oraya da gitmeyeyim", "Beriki yerde yarın şehit cenazesi var, gitmek olmaz" dersen, hiç bir planını takvimine uyduramazsın. Biz İsveç değiliz, her gün bir yerde bir şey oluyor.
Bu kadar yoğun insanlar hayatlarını sosyal medya ve bir kaç ekşisözluk yazarının keyfine göre yaşayıp ona göre planlamak zorunda değiller.