Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295731 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ileri demokrasi ülkelerinde bu ve benzeri olaylar olduğunda başbakan iç işleri bakanı sağlık bakanı aile ve sosyal politikalar bakanı VALİyide alıp istifa ederler, olay japonyada olsa toplu harakiri yaparlar. olayların bu denli sıcak olduğu bir zamanlamada sen Beşiktaş başkanı olarak valiyi ziyaret edersen bu resim "Beşiktaş başkanından valiye destek" olarak algılanır. ziyaret bu bağlamda yanlıştır...
Bizimki de ileri demokraaaasi abi ne eksigi var onlar aptalsa istiifa ediyorlarsa bizimkiler neden etsin olur mu oyle sey. Hem capon bakan kopruden atlasa bizimkiler de mi atlasin?

Çevrimdışı aşığımsana

Yahu arkadaşım 10 tane erkek çocuğa tecavüz edilmiş. Vali, Kaymakam bu olayların saklanması için çalışmada bulunmuşlar bunlar ortaya çıkarılmış sen halen muhalif duruş diyorsun. Bunda muhalif olmayıp neyde olacağız?
Yahu ben başkan doğru yaptı demiyorum ki. Olayın bugün yaşanması zaten bir sorun ama görülüyor ki bir okul açılışı var ve başkan açılışa gitmiş. Başkan her yerde yaptığı gibi -gitmemesi gereken- vali ziyaretine gitmiş. Muhalif dememin sebebi her olayda başkana olan tutuma olan bir eleştiriden başka bir şey değil.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı aşığımsana

Sevgili dostum, o sosyal medya cengaverlerinden(!) daha muhalif olduğuma inanabilirsin, gezide gözlerimin kan çanağına döndüğünden falan bahsetmem siyasete gireceği için bahsetmiyorum.

Ama sosyal medya denen oluşumdan nefret ediyorum. Stadın açılış günü asılan resimlerden Atatürk'ün resmini kesip Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını göstererek ortalığı galeyena getiren, sonra rüzgar Erdoğan'ın resmini sıyırınca bu sefer "Erdoğan'ın resmi kaldırıldı" diye ortalığı galeyena getiren sosyal medyada 10 yazılıyorsa 1'ine inan, ona da görmeden inanma.
ben muhalif derken siyaset anlamında değil Beşiktaş başkanına olan tutuma demiştim.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

neyse arkadaşlar haydi Beşiktaşa ve şampiyonluğa odaklanalım. olanla ölenin çaresi yok maalesef. umarım başkan bir daha benzer hatalar yapmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vali ziyareti konusundaki fikrimi söyledim özet geçeyim. Rezillik.

Gökhan gönül haberi hem fotomaç da hem hürriyette var.

İki ayrı yayın grubu. Birşeyler var sanki. Fotomac da Aly cissokko da yazılmış. Şahsen istemem bunu.

Çevrimdışı Türkay

Ya bi şampiyon olsaydık ya şu kaos çıkmadan  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı worns

lobi desemde anlayacigindan süpheliyim :)

Henüz bir lobiye falan dayandığımız yok evet ama yönetimin bunun peşinde olduğunu, iktidarla ilişkilerini kuvvetlendirmek için elinden ne gelirse yaptığını söylememek bana bu şartlarda biraz zor görünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an sadece Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım Gerisi boş...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

turgay demir geçenlerde transfer konusunda beşiktaş seneye 4Gye geçer gibi bir laf etmişti son günlerde 3fenerliden biri alındı ama ismi belli değil demeçleri vbvb alt alta konunca sanki gökhan gönül ismi gerçekleşmiş gibi duruyor. ben şahsen istemem fb.yi bu denli sahiplenmiş biri olduğu için. caner topal olsa olabilir derim çünkü ortalıkda dolanan 3-4 transfer yapmış isimler ama gg fb.ye sembol olmuş biri ve bünyemize uymaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

ya kaçınız davanın bugün olduğunu biliyordu bir yürüyün gidin işinize eleştirmek vurmak için yer arıyorsunuz ne alakası var davayla , başkan olduğundan beri her yerde vali belediye başkanı kaymakam kim bulduysa ziyaret etmiş Beşiktaşı temsil etmiş bir adam. kesin destek için gitmiştir , saçmalığa bak arkadaş ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

ben muhalif derken siyaset anlamında değil Beşiktaş başkanına olan tutuma demiştim.

Onları ne yapsan mutlu edemezsin zaten. Biri önce "inşaat a.ş miyiz?" diyor, sonra başkanlık vaadinde "beşiktaş ceviz üretip satacak" yazıyor.

Öteki önce "stadı yetiştiremezler" diyor, sonra stad açılınca "Ne acele ettiniz?" diyor.

Bir ortamda herkesi mutlu edemezsin.

Çevrimdışı tangaz

ya kaçınız davanın bugün olduğunu biliyordu bir yürüyün gidin işinize eleştirmek vurmak için yer arıyorsunuz ne alakası var davayla , başkan olduğundan beri her yerde vali belediye başkanı kaymakam kim bulduysa ziyaret etmiş Beşiktaşı temsil etmiş bir adam. kesin destek için gitmiştir , saçmalığa bak arkadaş ya

@Ensar kimse destek için gitmiştir demiyor sakin ol. belki bir sürü insan bilmeyebilir bugün dava olduğunu ama Beşiktaş başkanlık makamı daha dikkatli olacak hata etmiştir ziyaret kötü zamana denk gelmiştir. mealinde eleştiriler yapıyor...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok enteresan şeyler okuyorum. Hastayım ateşim var, hayal değil dimi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Simdi biraz objektif bakacagim olaya fazla derine girmeden

Turkiyede birisi sizin yakininizsa, yanlis yapmamistir
birisi sizin topraginizsa, yanlis yapmamistir

birbirinizi kayirirsiniz, bizim milletin %80i boyle.

ustelik karsisinda guclu birini gordu mu korkar. bu guc bazen para olur, bazen medya olur, bazen ikili iliskiler olur.

Vali ile kaymakam atanmis, secilmemis devlet gorevlileri, iktidarin adami degiller(kitap ustunde)

bu adamlarin bu vakfi neden korumaya calistigini anlamadiginiz zaman butun ulkeyi kaybedersiniz.
devamli yaziyorum
turkiyede koltuga oturanlar haklari ile o koltukta oturmadiklari icin hem rekabetten korkarlar, hem yerlerini kaybetmekten korkarlar bunlar bozulen turk genleri ile de birlesince karsinizda yeni turkiye.
Vali korkuyor, cunku vakfin ikili iliskilerini biliyor herhalde. Kaymakam korkuyor.
bu insanlar bu olayi kapatmaya calismaktan memnun degillerdir, boyle sereffsizler cok nadir bulunur ama korku insana herseyi yaptirir. ustelik bu korkunun yaninda fabrika ayari olarak yalakalik, yalancilik, toprakcilik geliyorsa ortam boyle olur.

Baskanin iyi niyetinden suphem yok, insallah iyi niyetlidir. simdi bu iki olayi karistirmanin bir alemi yok. zamanlamasi manidar.
yazik ben uzaktan bakinca cok uzuluyorum.
Konunun Besiktas ile fazla bir ilgisi olmamali, kulup aciklama yapabilir, aciklama gelirse bunun getirisi ve goturusu olacaktir.

Ben baskanin bizim kadar ince dusundugune inanmiyorum, ben bile anlamadim mesela ne davasi, nerede, karaman ne. Algi boyle bir olaydir.

En son bir almanla konustugumda, konu donup dolasip hitlere gelmisti, adam kabul etmiyor tabii, bizi rezil etti dunyaya bilmemne sabit konusmalar, hani bunlar utaniyor ya nazi olmaktan falan filan. ulan dedim kes yikama yaglamayi secimle getirdiniz iste adami.

Çevrimdışı berkotistis

Her zaman desteklediğim büyük başkan dediğim,
açılışta bile o sözlerini heyecandan belli e olur o kadar adam Türkiyenin en önemli arazisine stat yapıyor izinler alınmadan olmaz  abartsa da olur o kadar dedim. 
Ancak bugün yaptığı... Bunun savunulacak en ufak bir yanı yok gerçekten inanamıyorum bu yaptığına.
Savunanlar neyini savunuyor hayret ediyorum, arkadaşım lütfen objektif olun.
Aylardır Türkiye bu konuyla çalkalanıyor , tüm tartışma programlarında bu konu ,
Vali suçlu mu suçsuz mu diye insanlar münakaşa ediyor yani bu adam herhangi biri değil suçluluğu kanıtlanmamış suçsuz  biri olabilir. 
Nasıl olur ? Beşiktaş başkanı nasıl olur bu adama plaket verir forma hediye eder ?
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 13:00:45 berkotistis ]

Çevrimiçi golazokartal

bu kadarsınız işte. Bu kadar.
Sen paralelsin sen gezici, sen başkana bilmem nesin falan. 2 satır konuşacak kabiliyetten dahi yoksun adamların can simididir bu pozisyonunuz.
Armağan kardeşim uzun süredir hiçbir şey yazdığını görmedim.Herhalde küstü forzadan sonra burayı da bıraktı dedim.Ama tekrar iletilerini görmek gerçekten güzel.Senin gibi adamların heryerde olması gerektiğini düşünüyorum.Ülkemizde herkes tek bir noktadan bakmaya o kadar alıştırılmış ve koyun olmuş ki,kendi fikirleri dışında birşey söylenildiği zaman söyleyeni düşman gözüyle görüyorlar.Aslında eleştirinin,muhalefetin gerçekte çok iyi birşey olduğunun farkında değiller.Senin alıntıladığın arkadaşın yazdıkları tamamen günümüz insan profilinin karşılığı.

Çevrimdışı MUTE

Ben Fikret Orman'ı sevmediğimi ve istifa etmesi gerektiğini kaç kere dile getirdiğim de ya mesajlarım silindi ya engellendim. Baktım bugün herkes Fikret Orman'ı eleştiri yağmuruna tutmuş gidiyor.

BesiktasArena yöneticileri ve adminleri burada ben haksızlığa uğramış olmuyor muyum? Hani burada adalet vardı? Sizin adaletten kastınız buysa eğer söyleyecek söz bulamıyorum. Bu son mesajım benim. Artık bu forumda yokum. Burada adaletin olmadığını bugün öğrendim.

Hani sizin deyiminizle kimse Beşiktaş başkanı hakkında eleştiri de bulunamazdı. Siz kendi kuralınızı çiğniyorsunuz. Önce siz kendi içinizde adaleti sağlayın sonra adalet dağıtın.

Herkese elveda Beşiktaşlı kardeşlerim ve BesiktasArena yönetici ve adminleri. Her zaman TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Başkan, takımı hafta sonu maça "çocukların cinsel istismarina hayir" pankartiyla cikarabilir mi? Buna evet cevabi veremiyorsaniz bu olayda baskani savunmayin bence.

Çevrimdışı ahmetx

Vali ziyareti konusundaki fikrimi söyledim özet geçeyim. Rezillik.

Gökhan gönül haberi hem fotomaç da hem hürriyette var.

İki ayrı yayın grubu. Birşeyler var sanki. Fotomac da Aly cissokko da yazılmış. Şahsen istemem bunu.
Armağan tekrar hoşgeldin  :hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

simdi konu taze hemen bir gezindim internette. eksisozluk gerizekalilari var onlardan baska dillendiren olmamis.
sozluk yazari degilim ama devamli okurum turkiyede ne kadar gerizekali var,diye

gokhan tore olayinda bile turk insaninin ortalama iq seviyesi belli olmustu.
ulan agza silahi sokan gokhan degil, gerizekalilar hala yok gokhan ona silah tutsun buna silah tutsun, adamin eli silaha gitmemiski. silahli bir ortamda ve cok cirkin bir ortamda bulunmus.

baskana da aynisi yapiliyor. yahu ne alakasi var bu okul acilisinin planlamasi buyuk ihtimal bu ensar vakfi olayinin patlak vermesinden once yapilmistir.

dersiniz ki

baskana dun gece telefon gelmis, talimatla konyaya gitmis bir odul organize edilmis hollywood filmi gibi sonra sabah karamana gonderilmis talimatla.

offf ne desem patlayacak

buyutulecek bir sey yok, kulup aciklama yapar. benim yazdigim tek forum burasi oldugu icin once burayi okuyorum, haberi gordum ama anlamadim sonra dedim yuh neler oluyor, turkiye karisti falan sandim, bir gezindim soyle internet ortaminda 8-10 tane gerizekali renkli troll tayfasi disinda yazan eden yok.

ortalik cok karisirsa kulup aciklama yapar

Çevrimdışı worns

Bir çok yerde Karaman meselesiyle ilgili ciddiye alınacak oranda tepki oluştuğunu görüyorum. Fikret Orman'ın bunları dikkate alacağını umalım.

Çevrimdışı mylife1903

Başkan, takımı hafta sonu maça "çocukların cinsel istismarina hayir" pankartiyla cikarabilir mi? Buna evet cevabi veremiyorsaniz bu olayda baskani savunmayin bence.

cok aptalca bir pankart olur
zaten bu takimlarin sahaya ciktigi pankartlar kadar futbolumuzda gereksiz birsey yok.
tecavuzcuye, tecavuz caizdir, diye bir pankartla cikilmasi lazim.

ne o oyle vergi haftaniz kutlu olsun, o ne vergi , ne vergisi ne haftasi
kutlu dogum haftasi kutlu olsun
polis teskilatinin kurulus haftasi kutlu olsun
sacma sapan pankartlar

bizim futbolcular su pankartla ciksin sahaya `cocuklara bari dokunmayin (Hakaret Yasak)₅`

Çevrimdışı worns

Doğru soruyu sormuşsun. Kimse de bu soruya olumlu yanıt veremeyecek ne yazık ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

abi renkli basının ekmeğine yağ sürüyorsunuz ben basının harbi harbi burayı takip ettiğine inanıyorum skertel ismi yazdık bugün hemen habertürk,fanatik gazetesinde Beşiktaş Skertel ile ilgileniyor denmeye başladı.

Başkanın yanlışları var.Aziz yıldırımın yaptığı gibi gündem değiştirdi kimse Beşiktaş'ı konuşmuyor artık sizde tam olarak azizi yıldırımın yaptığını yapıyorsunuz bütün okları fikret orman'a çekiyorsunuz.

Şuanda odaklanmamız gereken tek şey Akhisar maçı ve şampiyonluk.

Sene sonunda yanlış transferleri sözleşmeleri başkanın hatalarını hepsini tek tek konuşalım.

Çevrimdışı mylife1903

Bir çok yerde Karaman meselesiyle ilgili ciddiye alınacak oranda tepki oluştuğunu görüyorum. Fikret Orman'ın bunları dikkate alacağını umalım.
ya nerde tepki ben goremedim gazetelere falan baktim, yandas gazetelere, muhalif gazetelere besiktas baskani okul acti
bir tane o cevizcinin haber sitesinde 3 tane baslik var hem vali hem kahvalti hem okul acilisi, ciddiye alinacak bir tepki yok. zaten turkiyenin yarisi ciddi tepki vermez  o kesin kalan yarisinin yarisi da besiktasli zaten cok buyuk tepki gelmez