Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295741 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 14:40:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyonluğa gidiyoruz konsantrasyonun dağılması için ellerinden geleni yapıyorlar aklım almıyor aklım.

Önce oyuncuları stada sokmalar ve kaybedilen Paşa maçı.

Ardından saçmasapan bir Karaman ziyareti.

Ardından sezonun bitimine 2 maç kala seçim tarihi belirleme.

Başkan rahatlayıp da bunları yapıyorsa gelecekten iyi şeyler umamayız. Bile bile yapıyorsa çok daha kötü. Silkelenip kendine gelmesi gerek bu kadar da değil.

Çocuk tacizini destekleyenlerin yanına gitmek bu az buz bir şey değil. Bunu normalde konuşmaya bile gerek yok çünkü açıklanacak yanı yok. Gitme kardeşim ödül almışsın oraya gitme ölmezsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mustafa pektemek takim ariyormus, bulabilir mi, bulursa yillik kac para verirler?

İndirime giderse başakşehir tam onun takımı. cuk oturur herşeyiyle.

Çevrimdışı tangaz

Mustafa pektemek takim ariyormus, bulabilir mi, bulursa yillik kac para verirler?

abdullah avcının takımı onun için idealdir hem evini falan da değiştirmez sulh içinde çözülür,  gitsin maaşının bir kısmını da biz ödeyelim gerekirse yeter ki gitsin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abdullah avcının takımı onun için idealdir hem evini falan da değiştirmez sulh içinde çözülür,  gitsin maaşının bir kısmını da biz ödeyelim gerekirse yeter ki gitsin  :D
5 tane forma alırım yeter ki gidecem desin  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İndirime falan gitmez, 3 senelik sözleşmesi var daha.

Kaldı başımıza.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 14:58:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Bursa'dan sol bek Emre'yi alırken takasa da sokulabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

emre yi beğeniyormusun sol bek te çağrı ?

Çevrimdışı Tolga

Bursa bize oyuncu satmıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Ekşi Sözlükte başkanı linç ediyorlar.. Ekşi hesabı olan birisi şu metni paylaşabilir mi?

Günler aylar öncesinden zamanı  belli olan ve bir Beşiktaş Kongre üyemizin katkılarıyla yapılan okul açılışı münasebetiyle gerçekleşen rutin bir ziyareti başka yönlere çekerek Beşiktaş ismini karalamaya çalışmak tam bir aymazlıktır…
Fikret Orman ın yakın zamanlarda yaptığı Vali ziyaretleri de aşağıdadır.. (ayrıca İl ve ilçe ziyaretleri , Belediye başkan ziyaretleri , okul açılışları listeye eklenmemiştir).
Beşiktaş ismini o pis ağızlarınıza alırken biraz araştırın öncelikle…

Fikret Orman ın Iğdır Valisi ziyareti     http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59210/
Fikret Orman ın Konya Valisi ziyareti    http://www.bjk.com.tr/tr/haber/58725/baskanimiz_fikret_orman_dan_konya_valisi_muammer_erol_a_ziyaret.tr.html
Fikret Orman ın Kırklareli Valisi ziyareti     http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52844
Fikret Orman ın Bursa Valisi ziyareti             http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54405
Fikret Orman ın Düzce Valisi ziyareti            http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52923
Fikret Orman ın Çanakkale Valisi ziyareti        http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/5386/1
Karabük Valisi ziyareti       http://www.bjk.com.tr/tr/haber/58606/
Fikret Orman ın Yalova Valisi ziyareti        http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66054/baskanimiz_fikret_orman_yalova_valisi_selim_cebiroglu_rsquo_nu_ziyaret_etti.tr.html
Fikret Orman ın Elazığ Valisi ziyareti     http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54687

Çevrimdışı tangaz

emre ???
vizyon diyoruz sonra emre diyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O çocuk iyi bir antrenörün elinde doğru takımla seviye atlar. Böyle bir niyet var mı sorun bu . Bu çocuğa yatırım yapılacaksa uygun maliyetlerle doğru bir yatırım olur. Her mevki için elimizde bol ve uygun seçenek olmalı .

Çevrimdışı 38life

emre ???

Emre İsmail'in yerine alınır yedek olarak. Bi kasç gün önce ben yazmıştım İsmailin yerine alınabilecek yedek türk beklerden biri.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz allahtan oynamiyor mustafa. Mustafa oyuna girdigi an benim icin puan kaybi kesin demek.
Oynamadigi icin sakatlanmiyor da

Ne bileyim ben hak etmedigimi almam simdi bir laf sokacam ona forum karisacak. Insan kendini hamit altintop gibi savunmamali.

Ben bilmem bana verdiler parayi hayir mi deseydim. Bu tipler sokakta cuzdan bulunca icindeki parayi alip cuzdani cope atan insanlar.

Çevrimdışı tangaz

Emre İsmail'in yerine alınır yedek olarak. Bi kasç gün önce ben yazmıştım İsmailin yerine alınabilecek yedek türk beklerden biri.

ismailin gitmeyeceğinden adım gibi emin olduğum için yerine yedek değil de ilk 11 oyuncusu bakmalıyız die düşünenlerdenim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zeminde son durum buymuş sanırım.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı firewater

Beşiktaş başkanı Peygamber değildir.
Beşiktaş Başkanlık makamı Peygamber makamı değildir.

O yüzden eleştirilir, İsteyen de hakaret eder. Hukuk vardır, hakaret edeni dava ederler, mahkemeler haklı bulursa cezasını keser.

Muhalifler şöyle muhalifler böyle. Başkana hata yaptı denilince, muhalifsiniz, işte muhalif cenah, muhalifler bu, bunlar ceviz eksin biçsin falan tarzı aşağılayıcı tutum sergilemek kimsenin haddi olmamalı.
Ha yukarıda da dediğim gibi, isteyen aşağılasın, isteyen eleştirsin, isteyen de hakaret edip küfür etsin, hepsinin bir karşılığı vardır hukukta.

Bana, başkanı eleştirdim diye hakaret de edebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz. Ne mahkemeye veririm ne başka bir şey, eğlenirim üstüne, güler geçerim. Başkası adına utanma duygusu yoğundur bende, Ben birini eleştirince, alakası olmayan bir başkası o işe dahil olursa bu bence sonuna kadar komik bir olaydır.  :ok:

Beşiktaş m uhalefeti ile ülke muhalefetinin hiç bir farkı yok.

Seçimler yaklaşırken es gürle sonra kenara çekil.

Muhalefet olacaksan koca Beşiktaşın başkanına tecavüzcü yaftasını yapıştırmayacaksın. Kaldıki adam 23Nisan haftasında Adı Ulusal Egemenlik olan bir anaokulu açıyor ve bu okulun her yanında Beşiktaş ablemleri ile dolu. Çünkü hayırsever bir kongre üyemiz yaptırmış. Konyadan dönmedende açılışı yapıyor. Ne yani yapmasamıydı gelmem bana tecavüzcü derlermi deseydi?

Başkanı hep beraber eleştirelim ama böyle bel altından vurmayalım lütfen.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz allahtan oynamiyor mustafa. Mustafa oyuna girdigi an benim icin puan kaybi kesin demek.
Oynamadigi icin sakatlanmiyor da

Ne bileyim ben hak etmedigimi almam simdi bir laf sokacam ona forum karisacak. Insan kendini hamit altintop gibi savunmamali.

Ben bilmem bana verdiler parayi hayir mi deseydim. Bu tipler sokakta cuzdan bulunca icindeki parayi alip cuzdani cope atan insanlar.

@mylife1903 abi sen nasıl Beşiktaşın oyuncusuna bunu dersin  nasıl bir sokak serserisi ile bir tutarsın nasıl nasıl nasıl

Çevrimiçi Koa_lAA

veloso- feghouli ikilisine acilen çökmek lazım... belkide çökmüşüzdür bilemiyorum tabide...

zivkoviç ede bikaç kaju denemesi yapmak lazım..- gelmez ama tanju ne demiş nasıl bukadar gol attın sorusuna.. denemeden olmaz denedim şut çektim oldu..- denemek lazım..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@mylife1903 abi sen nasıl Beşiktaşın oyuncusuna bunu dersin  nasıl bir sokak serserisi ile bir tutarsın nasıl nasıl nasıl
Bazen gerçekten kavramları karıştırıyoruz. Bir tarafta senede 4-5 trilyon para olup hiç bir şey yapmayan kulübe zarar veren adamlar bir tarafta kendi özel hayatından kısıntı yapıp 1 forma daha fazla alayım diye didinen insanlar. Bu insanlar yorum yapınca saygısız, hakaret eden oluyor öbür taraftaki adam şanslı Beşiktaş formasını taşıyan oyuncu. Devlet kurumu tulumunu giyen her siyasetçi gibi Beşiktaş'lı futbolcular da o formayı giyince dokunulmaz olmuyor, olmamalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 15:19:58
  • Beşiktaş / Bodrum
emre ???

Anlayamadım tam Emre'nin vizyona ters düşen yanı ne?

Ülkenin 20 yaşında en potansiyelli sol beki. Kadroya katılmasında ne gibi ters bir durum var Emre ve Çağlar gibi oyuncuların?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 15:21:55
  • Beşiktaş / Bodrum
emre yi beğeniyormusun sol bek te çağrı ?

Çok eksikleri var fiziksel olarak. Ancak oyun görüşü iyi ve yetenekli potansiyel aralığı yüksek.

İyi işlenirse 2 yıl içinde çok iyi bir sol bek olabilir.

Bursa bize oyuncu satmıyor :)

Yeni başkan ılımlı bitirmek istiyor durumu. Arena'nın bizim ile açılacak olması onurdur bizim için diye açıklama yaptı Beşiktaş ile ilgili.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RevivaL

Fazla büyütüp milletin ağzına sakız vermenin anlamı yok. Konuşup dursunlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 15:24:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Villareal Bakambu'dan sonra Serdar Aziz'i de talip olmuş bu arada. Artık herkes yetiştirip satmaya heveslendi ülkede umarım devamı gelir.

Özellikle Bursa çığır açabilir bu konuda alt yapısıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Bazen gerçekten kavramları karıştırıyoruz. Bir tarafta senede 4-5 trilyon para olup hiç bir şey yapmayan kulübe zarar veren adamlar bir tarafta kendi özel hayatından kısıntı yapıp 1 forma daha fazla alayım diye didinen insanlar. Bu insanlar yorum yapınca saygısız, hakaret eden oluyor öbür taraftaki adam şanslı Beşiktaş formasını taşıyan oyuncu. Devlet kurumu tulumunu giyen her siyasetçi gibi Beşiktaş'lı futbolcular da o formayı giyince dokunulmaz olmuyor, olmamalı.

ironi yaptığımın farkındasın değil mi?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serhat şimdi oyuncuyla sözleşme yapılacak , bunu eleştiririz sonra 'Sen başkandan, yönetimden , hocadan daha mı iyi biliyorsun' denir , üstü kapalı bizim zekamız , aklımız küçümsenir .  Bazı şeylerin gerçekleşmeyeceği 2 x 2= 4 kadar basit bir durum . Pektemekle sözleşme yenilenmesi durumu böyle. Köybaşı ile sözleşme yenilenme durumu keza böyle .Köybaşı şampiyonluk yolunda desteklense de desteklenmese de o hatalı golleri yedirtmeye devam edecek.Bu da 2 x2=4 kadar basit bir durum. Boyko ile anlaşma yapılırken de olacaklar belli . Ne yapalım o zaman? Susalım mı başkan, yönetim, hoca herşeyi bilir diyerek?
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 15:31:29 Onur Küçük ]