Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296622 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

senin için geçmiş abi bana sor sen :D

Gomez seneye de bizle :)
21 nisanda kalıp kalmayacağını bildirecekmiş 9 mayısa kadar süre istemiş fanatik orhan yıldırım haberi ahmet nur Çebi ile röportaj

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya eleştiri nedir linç nedir bilmiyorsun, bilmeyebilirsin, yargılamam. Yada bilerek böyle bir tutum sergiliyorsun, ha bak bunu yargılarım, yadırgarım.

Başkan ne işin var karamanda, milletin ağzına sakız olmamıza gerek varmıydı deniyor. Bu ne eleştiridir, ne linç. Bu fikir beyanıdır.

Sanırım başkan da bu ensar vakfını desteklemek için orada dersen bu eleştiriye girer.

Sanırım başkan da bu ensarcılarla aynı fikirde, aynı ziynette biri dersen bak bu eleştirinin bir tık üstüne girer.

Bu üçünü de söylemek bugün için mümkündür. Söyleyenin Vicdanına kalmış meseledir.

Ben şahsen, Beşiktaş kulubü başkanı Fikret orman, Karaman da açtığı okuldan sonra, bugün davası başlayacak Ensar olayı mağduru çocuklara moral ziyareti yaparak forma hediye etti yazılarını görmek isterdim.

Buda sanırım Bir kısmın hoşuna gitmeyecekti ve bu kez onlar tarafından "eleştiri ve linç" edilecekti.

Doğrusu neydi? Karaman maraman bugün gitmeyecekti. nokta

Başkanın Karaman'da ne işi olduğunu açıkladık mı? Açıkladık.

http://www.karamandauyanis.com/fatma-musa-yazicioglu-anaokulu-aciliyor/33557/

Serkan yazıcıoğlu aldı bir hayırsever anaokulu yaptırıyor.
Bu kişi (okulun duvarında beşiktaş amblemi koyacak kadar) beşiktaş'lı bir kongre üyesi ve okulu merhum anne babasının adına yaptırıyor.
Valiyi, belediye başkanını ve fikret orman'ı davet ediyor.
Esas davetli fikret orman olduğu belli, çünkü açılış günü fikret orman'ın konya'ya geldiği günün ertesi günü olarak belirleniyor.
Fikret orman konya'ya ödül almaya gittiği günün ertesi, karaman'a gidip okul açılışına katılıyor.
Fikret orman belediye başkanıyla kahvaltı yapıyor, valiyi ziyaret ediyor.

Hala ne işi vardı diyorsanız, artık daha fazla anlatacak bir şey yok.

Bu insanlar meşgul insanlar, planları haftalar öncesinden yapılıyor. "Orada bugün Ensar vakfı duruşması var, şimdi gitmeyeyim", "Şurada şu gün Ali İsmail'in katilleri serbest bırakıldı, oraya da gitmeyeyim", "Beriki yerde yarın şehit cenazesi var, gitmek olmaz" dersen, hiç bir planını takvimine uyduramazsın. Biz İsveç değiliz, her gün bir yerde bir şey oluyor.

Bu kadar yoğun insanlar hayatlarını sosyal medya ve bir kaç ekşisözluk yazarının keyfine göre yaşayıp ona göre planlamak zorunda değiller.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 13:56:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

konu dışı olacak ama sanki Gomez gidecekmiş gibi bir his var içimde :(

olayları irdeleyelim...
normalde 21 nisanda sözleşme uzatılması yada sonlandırılması karara bağlanacaktı. bu tarih gomezin talebi ile 9 mayıs olarak revize edilmiş. bu 2 türlü yorumlanabilir. birincisi; şampiyonluk garantilensin ona göre kalıp kalmamak konusunda pozisyonumu belirleyeyim. ikincisi; olası farklı transferler için menajerime zaman kazandırayım.

bu bilgiler ışığında gitme olasılığı var maalesef kaldı ki ülkenin siyasi durumu terör konuları güvensizlik ortamı vbvb eminim ailesini etkilemiştir ve oğullarının ingiltere de yaşamasını, yakaladığı çıkışı EPL ile taçlandırmasını istemeleri doğaldır. burada belirleyici olan Gomezin ben burada mutluyum ve dewam etmek istiyorum diyebilmesi olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar herkes bu konudaki fikrini söyledi daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Her ne kadar Fikret Başkan'ın, Karaman Valisi ile görüşmüş olması zamanlama açısından yanlış olsa da bu konuları çok fazla konuşmak şampiyonluğa giderken camiayı yıpratabilir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

kimse alinmasin ama londra mi istanbul mu deseler %90 gider adam.

Çevrimdışı Ensar

Bu kişi (okulun duvarında beşiktaş amblemi koyacak kadar) beşiktaş'lı bir kongre üyesi ve okulu merhum anne babasının adına yaptırıyor.
Esas davetli fikret orman olduğu belli, çünkü açılış günü fikret orman'ın konya'ya geldiği günün ertesi günü olarak belirleniyor.
Fikret orman konya'ya ödül almaya gittiği günün ertesi, karaman'a gidip okul açılışına katılıyor.

Bu insanlar meşgul insanlar, planları haftalar öncesinden yapılıyor. "Orada bugün Ensar vakfı duruşması var, şimdi gitmeyeyim", "Şurada şu gün Ali İsmail'in katilleri serbest bırakıldı, oraya da gitmeyeyim", "Beriki yerde yarın şehit cenazesi var, gitmek olmaz" dersen, hiç bir planını takvimine uyduramazsın. Biz İsveç değiliz, her gün bir yerde bir şey oluyor.

Bu kadar yoğun insanlar hayatlarını sosyal medya ve bir kaç ekşisözluk yazarının keyfine göre yaşayıp ona göre planlamak zorunda değiller.
+ takip etmesi de mümkün değil , ben bi iki hafta yoğunluk yaşadım hayatımda herşeyden koptum takip edemedim hiç birseyi , başkan nasıl takip etsin acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Koa_lAA

Arkadaşlar herkes bu konudaki fikrini söyledi daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Her ne kadar Fikret Başkan'ın, Karaman Valisi ile görüşmüş olması zamanlama açısından yanlış olsa da bu konuları çok fazla konuşmak şampiyonluğa giderken camiayı yıpratabilir.

aaa olurmu 20 gün sonra seçim var... muhalifler daha 20 gün kaşır bu konuyu... kulübün yıpranması falan umurlarında değil... şampiyonluk falan hiç önemli değil zaten bazıları için... tek amaç koltuğu ele geçirip ceviz falan satmak heralde...

Çevrimdışı dkn_34

Gomezin gidip kalmasında euro 2016 performansıda çok önemli bence

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çocuk tecavüzcülerini kollayan birisi diyoruz "ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ" tekrar yazıyorum "ÇOCUK TECAVÜZCÜSÜ" 3 sene boyunca sözde açılması yasak olan okullarda "ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDEN" bir şahsı ve direk olarak alakalı bir kurumu savcılık soruşturmasında aklamaya çalışan birisiyle hem de bu duruşmanın yapıldığı gün görüşüyorsun. Ben sana ne anlatsam boş arkadaşım sen o kendi vicdanını rahat ettiren dünyanda yaşamaya devam et.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

+ takip etmesi de mümkün değil , ben bi iki hafta yoğunluk yaşadım hayatımda herşeyden koptum takip edemedim hiç birseyi , başkan nasıl takip etsin acaba

bu ve benzeri durumları düşünerek başkanlık makamları danışman ve PRcıları bünyesinde bulundurmak zorundadırlar. böylelikle bu ve benzeri hata sayısı minimuma inecektir.  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

O yüzden Euro 2016'dan evvel Gomez işinin netleşmesi lazım.

Gerçi ben gitmesine ihtimal vermiyorum ama yine de işi sağlama almamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

aaa olurmu 20 gün sonra seçim var... muhalifler daha 20 gün kaşır bu konuyu... kulübün yıpranması falan umurlarında değil... şampiyonluk falan hiç önemli değil zaten bazıları için... tek amaç koltuğu ele geçirip ceviz falan satmak heralde...

:) :)
Muhalifler he. Fikret bey de bir zamanlar, o muhaliflerden biriydi.
Muhalefet sözcüğü aklınıza ne getiriyor bilemiyorum. Ama öcü olmadığını bilin.

Çevrimdışı tangaz

ben euro 2016 öncesi bizde kalıp kalmayacağı belli olacaktır die düşünüyorum.

+ şampiyona öncesi bizle sözleşme imzalar ama gider turnuvada 8 golle kral olur sonra EPL kulüpleri gelir bize 25 milyoncuk önerir o zaman hep birlikte uğurlarız havaalanında  :D

Çevrimdışı Ensar

bu ve benzeri durumları düşünerek başkanlık makamları danışman ve PRcıları bünyesinde bulundurmak zorundadırlar. böylelikle bu ve benzeri hata sayısı minimuma inecektir.  :ok:
heh şimdi bi yere geldik , suç baskanın mi yoksa onu bu konuda uyarmayanlarin mi ? ben gerçekten baskanın bunu bilerek yaptığına inanmıyorum. inananlar da çocuk tecavüzü felan diye konuşuyor ama tek amaçları siyaset bence

Çevrimdışı tangaz

heh şimdi bi yere geldik , suç baskanın mi yoksa onu bu konuda uyarmayanlarin mi ? ben gerçekten baskanın bunu bilerek yaptığına inanmıyorum. inananlar da çocuk tecavüzü felan diye konuşuyor ama tek amaçları siyaset bence

nihayetinde yanında çalışan profesyonelleri (warsa) kendisi seçiyor. doğru kişilerle çalışması gerekir danışman kadrosu çok önemlidir bu ve benzeri kurumlarda, 15 milyon ve üzeri her görüşten taraftar kitlesine sahip bir başkan akıllı olmak zorunda. kaldı ki bu olay son derece vahim bir konu olup tüm toplumu derinden yaralamıştır. bu olayda ismi geçen hiç bir figürün Beşiktaş arması ile yan yana getirilmesi kabul edilemez bir hatadır.

Çevrimiçi Koa_lAA

:) :)
Muhalifler he. Fikret bey de bir zamanlar, o muhaliflerden biriydi.
Muhalefet sözcüğü aklınıza ne getiriyor bilemiyorum. Ama öcü olmadığını bilin.

ben kim üstüne alcak diye merak ediyordum arkadaşım sen aldın :D

muhalefetten korkan biri değilim o yüzden rahatım sorun yok... hayatım muhalefetle geçti (bi sonuç alamadık ama neyse :D )

ben olayın bukadar büyümesinden rahatsızım... yani şöyle olay hakkında herkes - bende dahil- yanlış dedik ama bi kısım olayı uzatıyor hatta hakaret ediyor... burda da biraz artniyet arıyor insan... sonuç : sadece millete, renklilere malzeme veriyoruz.. başka bişey değil...

hukuksal olarak taraf olmasa bile şu an için halkın nazarında suçlu olarak görülen bir valiyle (ki o ile okul açmaya gitmiş haberlere göre.. hatta bi dersliğe rahmetli babasının ismi falan verilmiş başkanın.. bu arada vali de o açılışta var..) makamında görüşmesi yanlış...

Çevrimdışı dkn_34

ben euro 2016 öncesi bizde kalıp kalmayacağı belli olacaktır die düşünüyorum.

+ şampiyona öncesi bizle sözleşme imzalar ama gider turnuvada 8 golle kral olur sonra EPL kulüpleri gelir bize 25 milyoncuk önerir o zaman hep birlikte uğurlarız havaalanında  :D
aynen turnuva öncesi belli olur durumu .şuan almanyanın 1.forveti durumunda gomez beşiktaşımızın dünyada tanınmasında çok önemli bir rolü var.bence euro 2016da gol kralı olur .barça ,real istemedikçe hiçbir yere  gitmez .seneye zaten inşallah şampiyonlar ligindeyız oradada gollerine devam eder.

Çevrimdışı Ensar

nihayetinde yanında çalışan profesyonelleri (warsa) kendisi seçiyor. doğru kişilerle çalışması gerekir danışman kadrosu çok önemlidir bu ve benzeri kurumlarda, 15 milyon ve üzeri her görüşten taraftar kitlesine sahip bir başkan akıllı olmak zorunda. kaldı ki bu olay son derece vahim bir konu olup tüm toplumu derinden yaralamıştır. bu olayda ismi geçen hiç bir figürün Beşiktaş arması ile yan yana getirilmesi kabul edilemez bir hatadır.
okey aynı taraftayız.katılıyorum , ama başkan birilerini yalıyor diyen adam Beşiktaş baskanlık makamına hakaret etmiş oluyor. eee bu mu Beşiktaşli duruşu

ben kim üstüne alcak diye merak ediyordum arkadaşım sen aldın :D

muhalefetten korkan biri değilim o yüzden rahatım sorun yok... hayatım muhalefetle geçti (bi sonuç alamadık ama neyse :D )

ben olayın bukadar büyümesinden rahatsızım... yani şöyle olay hakkında herkes - bende dahil- yanlış dedik ama bi kısım olayı uzatıyor hatta hakaret ediyor... burda da biraz artniyet arıyor insan... sonuç : sadece millete, renklilere malzeme veriyoruz.. başka bişey değil...

hukuksal olarak taraf olmasa bile şu an için halkın nazarında suçlu olarak görülen bir valiyle (ki o ile okul açmaya gitmiş haberlere göre.. hatta bi dersliğe rahmetli babasının ismi falan verilmiş başkanın.. bu arada vali de o açılışta var..) makamında görüşmesi yanlış...

Tamam işte, şunu baştan desek olay olacak mı?

bugün Başkanın orada olması yanlıştır. Hangi taraftan bakarsan bak, diğer taraf için hatadır.
Bitti. Bu kadar.
Ama bunu söyleyemeyecek kadar körelmiş vicdanlara cevap verme zaruriyeti, konunun uzamasına sebep oluyor. İnsanlar tekrara düşüyor, konuda sakız oluyor uzuyor.

Soruları yanlış soruyoruz.
Bugün ben oraya Fb başkanı gitse de eleştirirdim, Fikret başkan gidince de eleştireceğim. Ama biliyorum ki, Aziz aynısını yapsa eleştirecek insanlar fikret başkan yapınca eleştirmemek, eleştirememek konusunda kendileriyle yarışıyor. Buda benim hayatta illet olduğum en önemli şeylerden biridir. İnsanlar kendilerini bile ikna edemedikleri şeylerde, insanları körü körüne ikna çabasına giriyor.

Çevrimdışı tangaz

okey aynı taraftayız.katılıyorum , ama başkan birilerini yalıyor diyen adam Beşiktaş baskanlık makamına hakaret etmiş oluyor. eee bu mu Beşiktaşli duruşu

başkan kimseyi yalamıyor.
başkan lobi oluşturacağım derken işin suyunu çıkarıyor.
mobese kamerası görse gülümseyip poz verme boyutunda şuan ve bir an evvel şampiyon olup rahatlayıp önüne bakması gerekiyor. akabinde çevresine donanımlı insanlardan oluşan profesyoneller konuşlandırmalı...

Çevrimiçi Koa_lAA

Tamam işte, şunu baştan desek olay olacak mı?

bugün Başkanın orada olması yanlıştır. Hangi taraftan bakarsan bak, diğer taraf için hatadır.
Bitti. Bu kadar.
Ama bunu söyleyemeyecek kadar körelmiş vicdanlara cevap verme zaruriyeti, konunun uzamasına sebep oluyor. İnsanlar tekrara düşüyor, konuda sakız oluyor uzuyor.

Soruları yanlış soruyoruz.
Bugün ben oraya Fb başkanı gitse de eleştirirdim, Fikret başkan gidince de eleştireceğim. Ama biliyorum ki, Aziz aynısını yapsa eleştirecek insanlar fikret başkan yapınca eleştirmemek, eleştirememek konusunda kendileriyle yarışıyor. Buda benim hayatta illet olduğum en önemli şeylerden biridir. İnsanlar kendilerini bile ikna edemedikleri şeylerde, insanları körü körüne ikna çabasına giriyor.

yok ama ben burda daha bi kişi görmedim sabahtan beri- eğer bu forumdan bahsediyorsan- başkanın yaptığını yanlış demeyen... herkes hemfikir gibi...

sosyal medyanın tamamını diyorsan oraya bakamıyorum iş yerinden.. neler dönmekte twitterda falan pek bilmiyorum...

herkesin hemfikir olduğu şey sanırım dava günü ve hassas bir konu olması sebebiyle bugün yapılması yanlış oldu ziyaretin...

ama bundan ötesi hakarete varan sözler falan biraz aşırıya kaçmakta bence.. bu da olayın uzaması ve gündemin birden azizden bize kayması, kulüpteki birliktelik havasının bozulması demek olur ki son haftalarda sıkıntı çıkar... 30 haftanın emeğine yazık olur... gerek yok..

Çevrimdışı 38life

Ş A M P İ Y O N   B E Ş İ K T A Ş !

Çevrimdışı Ensar

yok ama ben burda daha bi kişi görmedim sabahtan beri- eğer bu forumdan bahsediyorsan- başkanın yaptığını yanlış demeyen... herkes hemfikir gibi...

sosyal medyanın tamamını diyorsan oraya bakamıyorum iş yerinden.. neler dönmekte twitterda falan pek bilmiyorum...

herkesin hemfikir olduğu şey sanırım dava günü ve hassas bir konu olması sebebiyle bugün yapılması yanlış oldu ziyaretin...

ama bundan ötesi hakarete varan sözler falan biraz aşırıya kaçmakta bence.. bu da olayın uzaması ve gündemin birden azizden bize kayması, kulüpteki birliktelik havasının bozulması demek olur ki son haftalarda sıkıntı çıkar... 30 haftanın emeğine yazık olur... gerek yok..
katılıyorum aynı görüşteyim

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemek takim ariyormus, bulabilir mi, bulursa yillik kac para verirler?

Beşiktaş başkanı Peygamber değildir.
Beşiktaş Başkanlık makamı Peygamber makamı değildir.

O yüzden eleştirilir, İsteyen de hakaret eder. Hukuk vardır, hakaret edeni dava ederler, mahkemeler haklı bulursa cezasını keser.

Muhalifler şöyle muhalifler böyle. Başkana hata yaptı denilince, muhalifsiniz, işte muhalif cenah, muhalifler bu, bunlar ceviz eksin biçsin falan tarzı aşağılayıcı tutum sergilemek kimsenin haddi olmamalı.
Ha yukarıda da dediğim gibi, isteyen aşağılasın, isteyen eleştirsin, isteyen de hakaret edip küfür etsin, hepsinin bir karşılığı vardır hukukta.

Bana, başkanı eleştirdim diye hakaret de edebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz. Ne mahkemeye veririm ne başka bir şey, eğlenirim üstüne, güler geçerim. Başkası adına utanma duygusu yoğundur bende, Ben birini eleştirince, alakası olmayan bir başkası o işe dahil olursa bu bence sonuna kadar komik bir olaydır.  :ok: