Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292040 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi murat

Zapata ve caneri bedelsiz alabilirsek büyük iş yapmış oluruz.çok güzel fırsat var :D
zapata çine gitmek istiyormuş.
ben arfa için simeone aramış.ilk tercihi psg .sonra atm.ayrıca türkiyede bizden başka fb ve gs de istiyormuş.ayrıca aly sissokko ile ilgileniyormuşuz.küme düştüğü için boşa çıkıyormuş.
kaynak marko kırdemir.fifa menejeri.

Çevrimdışı atalay

Cissokho; kulübün sol bek transferlerindeki başarılarına, bir yenisini daha eklemesi demek (!)

Çevrimiçi Mehmet57

Cissokho'yu istemememin en buyuk sebebi bosta olan Caner varken yazik olur, yoksa kotu oyuncu degil. Caner'i de istememin en buyuk sebebi ofansda akil dolu isleri, yoksa Aly'nin defansi Caner'den daha iyi seviyede.

Cissokho Porto ve L'OL domeninde Avrupa'nin gozde beklerinden biriydi. Onun sanssizligi Liverpool'a transferi Liverpool'un kotu donemine denk geldigi gibi, o donen ligin en iyi beklerinden biri gosterilen Ispanyol Enrique'nin da kadro bulunmasi.

Ingiliz futboluna alismak kolay degil. Ozellikle ligin alt kisminda oynayan Villa'da. Bu yuzden bircok insan istemeyebilir ve cop muamelesi yapar. Lakin, Cissokho bugun Fransa'ya donse yine bir Monaco, Saint Etienne ve L'OL seviyesinde takima gider ve gayet basarili olur. Premier League cok yuksek bir seviye, ve o ligin alt siralarinda, ve hatta Championship'in ust siralarinda oynayan bazi oyuncular bizim icin kazanc olabilir kadromuza.

Cissokho icin Cagri gecende Opare yakistirmasi yapmis. Cissokho Opare'nin bir iki gomlek ustunde bir futbolcu. Opare'nin hizi disinda hicbir ozelligi yoktu. Bizim takimda, ozellikle son macda Ismail Burhanin son cizgiye inip orta yapmasina musade etti. Cissokho bu ortayi yaptirmaz. Motta'dan siyrilan oyunculara yaptigi penaltilar. Cissokho siyrilmasina izin vermez. Cissokho iki mucadelerde cok guclu bir bek icin. Ama mac icinde konstantrasyon sorunu yasayip adam kacirabiliyor. Ofansa cikip yardim etsede bu kesinlikle Caner seviyesinde degil. Zekasiyla yapmiyor bunu. Caner'i ben bu yuzden istiyorum cunki defansi zayif sayilsada ofansda cok fark yaratacak bek lazim bize.

Çevrimdışı tangaz

Cissokho; kulübün sol bek transferlerindeki başarılarına, bir yenisini daha eklemesi demek (!)

katılıyorum süper hamle olur !
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ben oyunun savunma boyutunda beyaz adamı tercih ediyorum. siyahiler daha varoş olduğu için IQ sorunları olabiliyor. hücumda doğaçlama iş görse de savunma da zeka şart. sürprize yer yok. ben stoperde john terry den 2 sene performans alabileceğimizi ve zago etkisi yaratacağını düşünüyorum.
Hahah abi ayni mantik basketboldada beyaz uzun severim, atletik spektekular siyahi uzun mac sonu yorulur ama beyaz upuzun pivot kisalmaz.

Çevrimdışı murat baltacı

İnşallah şampiyon olalımda hem yönetimin hem Şenol hocanın üzerindeki baskı azalacaktır o yüzden transfer sezonunda çok yerinde hamleler bekliyorum. Şimdi bile adı çıkan skrtel,zapata,coentrao,glik gibi kaliteli isimler konuşuluyo sözleşmesi biten ve belli sebeplerle formdu düşen kaliteli oyunculara yönelmek iyi hamleler.

Defansa wiel,zapata,glik,caner yapsak avrupada iş görürüz sola coentrao olursa efsane olur. renklilere yapacağımız son hamle bu olur yazın sağlam takviyeler gelince beş sene ambargo koyarız ne fb ne gs karşı koyamaz :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

John Terry Temiz Adam Değil Tosicin Karısına Sarkıntılık Yapar Görürüz O Zaman John Terryi
Terry gelsin hatta tottiyi yanina alip gelsin ben ismaile bir daha laf soylemem.
Totti terry gelsin ismail kalsin sol bek de istemem takima bak 2-3 milyon extra taraftar demek uzak doguda.

Çevrimdışı smyrna1903

NEVZAT DEMİR'DE FLAŞ CANER ERKİN BULUŞMASI

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki sol beki Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi ve yönetici Torunoğulları ile bir araya geldi.
1.5 saat süren toplantıda, oyuncuya yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme sunuldu.

Ligde bitime 5 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Listesinde yer alan isimler için şimdiden temaslara başlayan siyah-beyazlı yönetimden flaş bir hamle geldi.

Sarı-lacivertli takımda Galatasaray derbisi için kadroya alınmaması üzerine teknik direktör Vitor Pereira ve yönetici Ali Yıldırım ile yaşadığı tartışmalar sonrası süresiz kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak ile görüşüldü. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ndeki toplantıda İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Altıparmak ile bir araya geldi.

En büyük rakipleri Inter

Görüşmenin yaklaşık 1.5 saat sürdüğü kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin, yıldız oyuncu için yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme sunduğu öğrenildi. Yapılan ilk toplantının olumlu geçmesi üzerine siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak bakan 27 yaşındaki oyuncu da Ahmet Nur Çebi ile Nakkaştepe'deki ofisinde bir araya geldi.

Beşiktaş'ın Caner Erkin konusundaki en büyük rakibi İtalyan ekibi Inter olarak dikkat çekiyor. Şu anda Inter'i çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Caner'le ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Caner'in nasıl oynadığını biliyorum. Gelişimine şahit oldum. Hem kaliteli hem tecrübeli. Transfer dönemi geldiğinde bizim için iyi bir seçenek olabilir. Fakat konuşmak için henüz erken" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: Yeni Şafak

Çevrimdışı atalay

@Çağrı@atalay atleticodaki matias kranevitter nasıl olur bize pek süre alamamış bu sezon işimize yarar mı

Geçen sene Kranevitter adından sürekli söz etmiştim. Fakat artık o defter kapandı.

Olcay et yemiyormuş @atalay performasının düşmesiyle alakası olabilir mi bunun ?

Zaten karbonhidrat ağırlıklı beslenmeli... Şu anda dünya futbolunda geçerli beslenme: Akdeniz beslenme tipi. Olcay, vegan ise Forest Green Rovers'da oynamalı.

Çevrimdışı Yado

8 9 yabancılı kadrolu 11'ler kuran arkadaşları gördükçe dehşete düşüyorum açıkçası . Bu takım 3 sezondur en iyi yerli oyuncu havuzuna sahip takımdır Türkiyede.
Bu kadar çok yabancı alıp Türk futbolunu katletmeye teşebbüs etmek neresinden tutsan ihanet hıyanet gaflet dalalet olur.
Heleki takımın başında Şenol Güneş gibi milli değerleri yüksek bir adam varken !

Tolgayı boykoya tercih etmesi , ismaili motta ve tosiçe tercih etmesi , necip israrı daha önceki takımlarında elinden tutup parlattığı risk aldığı ozanları emreler unutulmamalı ..

Ben Şenol hocadan Beşiktaşda bu tür reaksiyonlar bekliyorum. Sizde Türk sporcusununun potansiyelini ve geleceğimizi bukdar küçük düşürmekten vazgeçin artık.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı atalay

katılıyorum süper hamle olur !

Bence katıldığın şeyi bir daha okumalısın!  :D

Çevrimdışı tangaz

Bence katıldığın şeyi bir daha okumalısın!  :D

ne okuduğumun farkındayım (!) işaretini gördüm ve ikileme yaptım @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

8 9 yabancılı kadrolu 11'ler kuran arkadaşları gördükçe dehşete düşüyorum açıkçası . Bu takım 3 sezondur en iyi yerli oyuncu havuzuna sahip takımdır Türkiyede.
Bu kadar çok yabancı alıp Türk futbolunu katletmeye teşebbüs etmek neresinden tutsan ihanet hıyanet gaflet dalalet olur.
Heleki takımın başında Şenol Güneş gibi milli değerleri yüksek bir adam varken !

Tolgayı boykoya tercih etmesi , ismaili motta ve tosiçe tercih etmesi , necip israrı daha önceki takımlarında elinden tutup parlattığı risk aldığı ozanları emreler unutulmamalı ..

Ben Şenol hocadan Beşiktaşda bu tür reaksiyonlar bekliyorum. Sizde Türk sporcusununun potansiyelini ve geleceğimizi bukdar küçük düşürmekten vazgeçin artık.
Yabanci oyuncunun kim olduguna bagli bence. Senol gunes turkiye icinde goturuyor takimi ama sampiyonlar liginde 3.olmak icin iyi yabanci sart. Futbol iyi futbolcuyla oynanir ister yerli ister yabanci olsun. Ayrica senol hocanin yerli israri bir yerde patlayacak ama insallah konya macinda fark 4 puanken patlar.
8-9 yabanciya katsi degilim aslinda ama 8-9 transfere karsiyim. Caner alinirsa mesela baska transfere gerek yok bence mustafa be ismail gitsin, yeter. Satilan olursa yerine adam alinsin kafi. Mesela tore giderim derse bir transfere hayir demem.
Rodolfonun durumu belirleyici bence. Riske girmeden terry alinabilir, rodolfo saglamsa oynar olmadi terry oynadi o da olumlu

Çevrimdışı mylife1903

Askerdeki ac ac gibi transferi acip kapatalim ne guZel olur. Caner in ismail pektemek out

Çevrimdışı atalay

ne okuduğumun farkındayım (!) işaretini gördüm ve ikileme yaptım @atalay

Eyvalllah! @tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok şey mi istiyorum aa komşular :D   :evillol:

Caner,gökhan,Van der Wiel,Ben arfa  bonservis ücreti verilmiyecek.

Falcao,Coentrao satın alma opsiyonlu kiralık.

Aras özbiliz zaten bizim.

Robben'i,Kamil glik,Skertel,Veleso bunlar biraz para tutar farkındayım satmadan oyuncu alamıyacağımız o yüzden töre,quaresma 2'sinden birisi belkide 2'si giderse böyle bir kadro kurabiliriz.

Rene Adler çok para değil.

Çevrimdışı Yado

Yabanci oyuncunun kim olduguna bagli bence. Senol gunes turkiye icinde goturuyor takimi ama sampiyonlar liginde 3.olmak icin iyi yabanci sart. Futbol iyi futbolcuyla oynanir ister yerli ister yabanci olsun. Ayrica senol hocanin yerli israri bir yerde patlayacak ama insallah konya macinda fark 4 puanken patlar.
8-9 yabanciya katsi degilim aslinda ama 8-9 transfere karsiyim. Caner alinirsa mesela baska transfere gerek yok bence mustafa be ismail gitsin, yeter. Satilan olursa yerine adam alinsin kafi. Mesela tore giderim derse bir transfere hayir demem.
Rodolfonun durumu belirleyici bence. Riske girmeden terry alinabilir, rodolfo saglamsa oynar olmadi terry oynadi o da olumlu
Milyon Milyon yuroları elin adamlarına vermektense Benim memleketimin evlatları alsın o paraları arkadaş. Şimdi fenerin RVP'ye verdiği para benim içimi acıtıyor arkadaş tamam ismi var ama adam bitmiş , daha önce bize gelen büyük transferler ferrari escude hatta almedia bu adamlar benim memleketimin parasını çapullayıp gidip italyada ispanyada yatırım yapan adamlar .
Bu paralar verilmişken boşuna takım için kafasını parçalamış milli takım için ter dökmüş pektemeğe helali hoş olsun aldığı paralar .

Aslında sadece BJK FB GS taraftarı için değil Tüm ülke olarak bazı şeyleri değiştirmemiz lazım ama malesef okdar çok değiştirmemiz gereken şey var ki ...
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Robben'i,Kamil glik,Skertel,Veleso bunlar biraz para tutar farkındayım satmadan oyuncu alamıyacağımız o yüzden töre,quaresma 2'sinden birisi belkide 2'si giderse böyle bir kadro kurabiliriz.

Buyur 10 tane yabancı futbolcu :) Helal olsun kardeşim süper kadro  :claps: :claps:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı panic13

Çok şey istiyorsun :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

Buyur 10 tane yabancı futbolcu :) Helal olsun kardeşim süper kadro  :claps: :claps:

Kaçtane türk oyuncu var iyi olan gel birlikte sayalım :)

Arda Çok iyi sayılmaz ama barçada.

Nuri iyi futbolcu nereden oynuyor Dortmund'ta.

Hakan çalhanoğlu iyi futbolcu nerede oynuyor bayern leverkusen'de.

Ömer Toprak,gökhan inler nerede oynuyorlar avrupada :)

Sen şimdi takımında gomez'i mi görmek istersin pektemek'i mesala yada şampiyonlar ligin'de diyeyim seneye gomez'i gönderelim pektemek ile şampiyonlar liginde oynayalım istersen :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@cursedofdragon bey napıyosunuz? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

@atalay @Çağrı Bugun radyosporda Güney Afrika'da görev yapan antranör Muhsin Ertuğral konuktu.Futbol üzerine söyleyişi yaparken Muhsin hoca;bir gün Bayern Münih oyuncusu Alaba ile ayak üstü konuşurken söz Guardiola'dan açıldı dedi.Hocam demiş Alaba hala ezberlemek zorunda olduğum oyun içindeki 46 koşu yolunu ezberliyorum demiş.Bu bahsettiği 46 koşu yolu ile ilgili veya buna benzer bir şey duydunuz mu daha önce?Oyun içinde futbolcu nasıl uygular bunu? :busted_cop: Hadi 2-3-4 taktik anladıkta 46 ne :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Falcao, Ben Arfa, Tolgay, G.Gönül, Caner, Harun. Bunların hiçbiri yedek kalmayı kabul edecek futbolcu değil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cisshokoya bencede gerek yok yani gelen oyuncunun tartışmaya açık olmaması lazım cisshoko son 3 sezondur yok gibi bişey.

Çevrimdışı Yado

Kaçtane türk oyuncu var iyi olan gel birlikte sayalım :)

Arda Çok iyi sayılmaz ama barçada.

Nuri iyi futbolcu nereden oynuyor Dortmund'ta.

Hakan çalhanoğlu iyi futbolcu nerede oynuyor bayern leverkusen'de.

Ömer Toprak,gökhan inler nerede oynuyorlar avrupada :)

Sen şimdi takımında gomez'i mi görmek istersin pektemek'i mesala yada şampiyonlar ligin'de diyeyim seneye gomez'i gönderelim pektemek ile şampiyonlar liginde oynayalım istersen :)

Benim sölemek istediğim hadi gidip en iyi yerlileri alalım değil zaten bu memlekete sporcu kazandıralım, yetiştirelim ,arayalım bulalım oynatalım ön önemlisi güvenelim bu adamlara güvenip arkasında durmazsan bırak futbolcuyu paketçi bile 3 gün sonra işini yapamaz hale gelir.

Kendimi açıklayabileceğim ve hayalimi sizin hafızanızda daha netleştirebileceğim örnek Galatasarayın Türk Spor tarihinin en önemli başarılarını alırken kadrosunda bulundurduğu yerli futbolcular ve sonrasında onları yurt dışına ihracı !

Arsenali finalde eleyip Uefayı alırken R. Madridi Yenip Süper kupayı alırken bu takımın yerli oyuncularını detaylı incelemenizi isterim.

Ayrıca Tabi ki kaliteli , bizi sınıf atlatacak yabacı futbolcular gelmeli ona bi itirazım yok ama yaşadığı ülkeye söver gibi 11 futbolcunun 10 unu yabancı yazan arkadaşları kınamadan geçemem kimse kusura bakmasın.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…