Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Yönetimin Mario Gomez etkisi yapmayacak hiçbir futbolcu'ya para dökeceğini sanmıyorum..ama  glik olsun coenrtao olsun,vergileri düşülünce şu an aldıkları parayı rahatlıkla karşılayabiliriz diye düşünüyorum.. coentrao 2m alıyordu sakatlanmadan önce,, kamil glik desen 500m'a oynuyor abi hala..
sadece aldığı paraya değil talip olan lig ve rakiplere de bakmalısın
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Aziz Yıldırım :"En önemli konu terör dedik. Devletin aldığı her kararda destek veririz. Paralel yapı için de aynısı geçerli. Hepimizin el birliğiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşaması için buna karşı mücadele etmeliyiz."

iktidara el uzatıyor , bakalım ne çıkacak bunun ardından ?  :D
şikeye kumpas çıktı  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu ne arkadaş ya.. her yerde azize konuşuluyor biz şampiyonluğa giderken.. amacına ulaştı herif

Çevrimdışı Ensar

bu ne arkadaş ya.. her yerde azize konuşuluyor biz şampiyonluğa giderken.. amacına ulaştı herif
e çok güzel bırakın onlar konuşsun biz usul usul şampiyon olalım  , farkında değil misiniz ne kadar karıştılar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Akhisar Akhisar Akhisar bunla yatıp bunla kalkiyorum , bi koysak şu koftelere bak basın kimi konuşuyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha iyi, boşverin. Baskı bizim takımın üzerinden çekildi böylece.

Çevrimdışı tangaz

uefa ile anlaşma 10 yıl sürsün istiyorum sattığın kadar alabilme kulüpte prensip olarak yerleşmiş olur .

ben buna katılmıyorum. böyle büyük kulüp olunmuyor. real madrid sattığı kadar almıyor. para basıp alıp sportif başarı ve bunu ticari başarıya çevirmek. bence esas bu döngünün kültürü oluşturulmalı ve bu kurumsal kimliğe dönüşmeli. 1-2 yıl gençlere para harcarsın 3.-4. yıl satarsın. biraz shaktar luce modeli bize daha uygun bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

ben buna katılmıyorum. böyle büyük kulüp olunmuyor. real madrid sattığı kadar almıyor. para basıp alıp sportif başarı ve bunu ticari başarıya çevirmek. bence esas bu döngünün kültürü oluşturulmalı ve bu kurumsal kimliğe dönüşmeli. 1-2 yıl gençlere para harcarsın 3.-4. yıl satarsın. biraz shaktar luce modeli bize daha uygun bence...
sıkıntı yok, güzel günler göreceğiz :) stadla iş bitmedi daha alt yapı yapılanması olacak..daha çok yolumuz var :)

Türkiye'deki alt yapı sisteminden bağımsız, kendi içimizde yeni bir yapılanmaya gidip Altınordu gibi,verim alabilir miyiz sizce?
Birde u17 olsun u21 olsun birşey dikkatimi çekti bu yıl izlediğim maçlarda..çocuklar A takının oyununu kopyalamaya çalışıyor elinden geldiğince, bir oyun kültürü oturtabilirsek bu çok önemli bir olay bence..
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 11:38:41 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı alimm

Efsane bir stoper 4 lüsü olur. Yerine göre 12 farklı ikili oluyor. Hadi Alexis-Çağlar ikilisini çıkar 11 ihtimal kalır. 11 ihtimalin hepsi de taş gibi göbek olur.

12 olmaz 6 olur alexis- çağlar ı çıkartınc da 5 kalır ;);)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı kyiv

Saint Yıldırım hergün konuşsun biz her sene şampiyon olalım. Kabülümüzdür!

Çevrimdışı Koa_lAA

geçen hafta kap a açıklama yapılmış ben daha yeni gördüm...

dönem kar/zarar 24 milyondan 48 milyona çıkmış... niye bukadar arttı acep..

umarım ffp bi sıkıntı çıkarmaz...

Çevrimdışı mylife1903

günaydın üstad @mylife1903 bakış açına hayranım olaylara hiç birimizin bakamadığı bir perspektiften bakabiliyorsun. dışardan bir göz tabii haliyle farklı oluyor. biz sürekli ülkede olduğumuz için bizde işletme körlüğü var. zaten 3 maymun olma konusunda hiç bir ülke elimize su dökemez :)
Gunaydin ustat dun yazdim zaten mezhebim genis benim alinmam ben. Ayrica gercek objektifimdir, politikaci olacam zaten yas ilerleyince. Cocuklar benim tarzima aliskin olmadigi icin ikili tartismaya bile girdim neredeyse ki hic sevmem.
Gec kaldim @tangaz gozlerim seni aradi.

Zaten yapacak isim yok bugun. Sikintidan geberiyorum. Mustafaya bir posta kirbac kaydim ama

en iyisi erkenden kafayi cekmek bugun zaten hava sicak nefes alamiyorum.

Konu disini baglayalim,
Akhisar macini kazanirsak fbde cozulmeler baslar, sene sonunu zor getirirler bizde iyi puan farkiyla sampiyon oluruz.

Çevrimdışı ahmetx

Türk yöneticileri için uygun değil ama söylediğin sistemler , anında kendilerini kaybediyorlar .

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin ustat dun yazdim zaten mezhebim genis benim alinmam ben. Ayrica gercek objektifimdir, politikaci olacam zaten yas ilerleyince. Cocuklar benim tarzima aliskin olmadigi icin ikili tartismaya bile girdim neredeyse ki hic sevmem.
Gec kaldim @tangaz gozlerim seni aradi.

Zaten yapacak isim yok bugun. Sikintidan geberiyorum. Mustafaya bir posta kirbac kaydim ama

en iyisi erkenden kafayi cekmek bugun zaten hava sicak nefes alamiyorum.

Konu disini baglayalim,
Akhisar macini kazanirsak fbde cozulmeler baslar, sene sonunu zor getirirler bizde iyi puan farkiyla sampiyon oluruz.

@mylife1903 bence de sezonun en önemli maçı akhisar, bu maçı alırsak fb çözülür aziz bir basın toplantısı daha yapar bu sefer saunadan tanga bikini ile çıkarsa şaşırmam gündemi değiştirmek için başka malzemesi kalmadı zira...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Türk yöneticileri için uygun değil ama söylediğin sistemler , anında kendilerini kaybediyorlar .

mevcut yönetim bu kültürü oturtabilir gibi görünüyor. seçilebilirse daha 6 sene görev süresi var sonuçta ve uzun bir süre.

Çevrimdışı Ensar

yeni öğrendim 10.500 bilet ayırmış Akhisar , süper olmuş ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Scout

Akhisar Maçını Kazanamazsak ŞAMPİYON Olamayız
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

Türkiye'deki alt yapı sisteminden bağımsız, kendi içimizde yeni bir yapılanmaya gidip Altınordu gibi,verim alabilir miyiz sizce?
Birde u17 olsun u21 olsun birşey dikkatimi çekti bu yıl izlediğim maçlarda..çocuklar A takının oyununu kopyalamaya çalışıyor elinden geldiğince, bir oyun kültürü oturtabilirsek bu çok önemli bir olay bence..
Turk orf gelenek adet okuzluk ve magandaligina uygun degildir. Turkiyede bagimsiz bir is yapmaya calistiginda basini ezerler hemen.
Yumusak gecis yapilmali. Sindire sindire.
Bu genc cocuklarin besiktas terbiyesi ile yetismesi lazim bu konuda kabatas lisesi yardimci olabilir.
12 yasindan sonra besiktasin icinde buyuyecek bu cocuklar, futbolcu olamadi duzgun insan olur. Futbolcu olamadi kulube hizmet eder.
Ama en buyuk problem toprakcilik, torpil, cifte standart ve adam kayirmadir. Hak eden gelecek vaad ededn cocuklarin buraya secilecegine beni zor inandirirsiniz. Eskiden 2 gunde lisans cikartilip genc milli takima alinan askerlikten yirttirilan cocuklar vardi.
Herseyin basi iyi niyet, tarafsizlik ve durustluktur.
Hakkaniyetli secim yapilmali ve bu genc beyinler cok dogru yonlendirilmeli.

6 yasinda bir cocugum var, guzel sanatlar okuluna gidiyor, matematik ve ileri okuma kurslarina gidiyor, baleye gidiyor, muzik okuluna gidiyor onumuzdeki sene hem yuzmeye hem tenise gidecek ayni zamanda da hergun tam zamanli okula gidiyor. Dans bale belki spordan saymayabilirsiniz ama bu kucuk beyinler icin cok onemli cocuk 2 senedir oyle bir gelismede ki inanilmaz. Konusurken bile olgun bir insanla konusuyorsunuz.  Biz bir spor kulubuysek genc nesilleri ornek bireyler olarak ve besiktasli kimligi ile yetistirmeliyiz.
Simdi gecen hocasi geldi 6 yasini doldurmamis cocuk icin baska dans okullarindan hocalar getirip gostereceklermis, bu hocalar okey verirse baska bir okula burslu gececek. Cocuk 6 yasinda 16 degil.
Insanlar bu kucuk ve taze beyinleri boyle takip edip kesfediyorlar sonra gelsin olimpiyat madalyalari, bizde ise tecavuz ediliyor bu genc beyinlere hem fiziki hem manevi

Çevrimdışı Scout

Stada Gidecek 8 bin Küsür Taraftara Büyük İş Düşüyor
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Akhisar Maçını Kazanamazsak ŞAMPİYON Olamayız

Aynen öyle. Matematiksel olarak öyle olmasa bile her maça bu psikolojiyle çıkmamız lazım. "Bu maçı alırsak şampiyon olacağız, alamazsak şampiyonluk gidecek!" psikolojisinde olmamız lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Abi zaten amerikayi kesfeymeye gerek yok, atom parcalamiyoruz, basarinin sirri duzgun araklamaktan gecer. Lucenin sistemi iyi ve calisiyor kopyalayacaksin, kopyalarken bir tesekkuru de cok gormeyeceksin.
Senol gunesle bu firsat var elimizde treni bir daha kacirmamak lazim ama senol gunesin de basariya ihtiyaci var, basari bu sene gelirse hak ettigi yere gelir senol gunes.

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten amerikayi kesfeymeye gerek yok, atom parcalamiyoruz, basarinin sirri duzgun araklamaktan gecer. Lucenin sistemi iyi ve calisiyor kopyalayacaksin, kopyalarken bir tesekkuru de cok gormeyeceksin.
Senol gunesle bu firsat var elimizde treni bir daha kacirmamak lazim ama senol gunesin de basariya ihtiyaci var, basari bu sene gelirse hak ettigi yere gelir senol gunes.

basacan parayı düzgün bir scouting ekibi kuracaksın. bir de alt yapı için adam gibi eğiticiler şart. eski futbolcuların hepsi alt yapı da hoca oluyor. her hangi bir eğitimi yok kendi bildiği yanlışları yeni nesillere aktarıyor. bozuk başlıyor bozuk gidiyor sonra pozisyon bilgisi olmayan topçuları konuşuyoruz. en önemli konu : eğiticinin eğitimidir. mesela isviçrede öğretmenler en yüksek maaşı alır bizde tıp mühendislik kazanmak nasıl zorsa adamlarda da öğretmen olmak zor. mantık basit gelecek nesilleri yetiştirecek eğitimciler en zeki en elit öğrencilerden seçilmeli. eğitici kaliteli ise yetiştireceği bireylerde kaliteli olacaktır. formül bu denli basit ama biz basiti yapamıyoruz. amerikayı keşfetcez yeniden belki de amerika amerika değildir belki marstadır  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

basacan parayı düzgün bir scouting ekibi kuracaksın. bir de alt yapı için adam gibi eğiticiler şart. eski futbolcuların hepsi alt yapı da hoca oluyor. her hangi bir eğitimi yok kendi bildiği yanlışları yeni nesillere aktarıyor. bozuk başlıyor bozuk gidiyor sonra pozisyon bilgisi olmayan topçuları konuşuyoruz. en önemli konu : eğiticinin eğitimidir. mesela isviçrede öğretmenler en yüksek maaşı alır bizde tıp mühendislik kazanmak nasıl zorsa adamlarda da öğretmen olmak zor. mantık basit gelecek nesilleri yetiştirecek eğitimciler en zeki en elit öğrencilerden seçilmeli. eğitici kaliteli ise yetiştireceği bireylerde kaliteli olacaktır. formül bu denli basit ama biz basiti yapamıyoruz. amerikayı keşfetcez yeniden belki de amerika amerika değildir belki marstadır  :alala:
En büyük problem alt yapı Türkiyede çünkü kısa vadede işe yaramıyor, Altınordu ve Bursa bu konuda iyiler .

Çevrimdışı mylife1903

Bu amerikayi kesfetme konusunda birsey yazardim ama forum spor forumu.
Abi zaten secerken hata yapiliyor bizde. Mesela ismail avrupada olsa sadece saglikli yasam icin spor yaptirirlardi, yardimci olurlar baska meslek dallarina yonlendirirlerdi.

Bizde dedigin gibi egitici egitilmemiski gidip genc beyinleri egitsin.

Bizim buralarda kucuk cocuklarla muhatap olan insanlarin hepsi ozel egitimlidir. Yas gruplarina gore baska baska egitmenler vardir. Futbol, basketbol ogretenlerin hic biride eski futbolcu basketbolcu falan degiller. Adamin isi cocuklara futbol ogretmek, bunlar top teperken hakemlik yapmak degil