Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288703 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi COB

Junior Hoillet diyorlar. Nasil bilirsiniz? Adam midir?

Çevrimdışı worns

Junior Hoillet diyorlar. Nasil bilirsiniz? Adam midir?

Bence bonservissiz ve makul bir yıllık ücretle iyi transfer olur. Bir dönem burda yazmıştım adını öneri olarak. Atletik, bizim ligin dinamiklerine uygun, sol kenarda Bakambu etkisi yapabilir. Olcay'la birlikte sol tarafı götürürler.

Ama Ben Arfa, Quaresma ya da Töre'nin alternatifi olamaz. Gösterişsiz, top tekniği ortalama bir oyuncu. Ama Olcay'ın bu seneki performansını temel alırsak onun ötesinde verim vereceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı doctore

Akhisar Maçını Kazanamazsak ŞAMPİYON Olamayız

rahat olun fener li futbolcuların çoğu kafada bitirdiler takımlarını. zaten adam akıllı oynamıyorlar. Başakşehir ve Trabzon maçlarında en az 3 puan kayıpları var. kaldı ki bizim takım çatır çatır top oynuyor Allah nazardan saklasın. şampiyonluk havasına girdiler. tt arenada bu iş bitecek...
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 13:32:57 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Mehmet57

Adler
Diekmeier-Rhodolfo-Skrtel-Hector
Bradley-Jedinak
Oguzhan
Ben Arfa-Gomez-Sosa

Para olsa ne guzel olurdu  :D

Çevrimdışı tangaz

dün ali fuat duatepe ispanyadan sol bek tiye bir tweet atmıştı kim olabilir acaba?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Adler
Bradley-Jedinak
Oguzhan
Ben Arfa-Gomez-Sosa

Sadece Hector ve Skrtel olabilse defansta çok şey değişir.

Çevrimdışı worns

dün ali fuat duatepe ispanyadan sol bek tiye bir tweet atmıştı kim olabilir acaba?

İspanya'dan sol bek denilince aklıma Juanfran geliyor. :) Çok da umutluydum kendisinden bizden önce Celta'da iyi bir kariyeri vardı.

Çevrimdışı nusretaslanturk

coentrao abi işte, bonservisi real'de

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

İspanya'dan sol bek denilince aklıma Juanfran geliyor. :) Çok da umutluydum kendisinden bizden önce Celta'da iyi bir kariyeri vardı.

hepimiz umutluyduk milli takım oyuncusuydu sonuçta :)

Çevrimdışı Mehmet57

Nacho (Vallecano), De la Bella (Sociedad), Jonny (Celta Vigo), Biraghi (Granada), Siqueira (Valencia) bence olasiligi daha yuksek isimler Coentrao'ya bakarak.

Çevrimdışı sozkul

hepimiz umutluyduk milli takım oyuncusuydu sonuçta :)

Çok yavaştı.

Çevrimdışı tangaz

coentrao bu sezon baya sakatlanmış ayağı kırılmış şimdide uyluk yaralanması varmış temmuz ortası dönecekmiş nasıl döneceği de meçhul  :alala: vazgeçtim istemiyorum abi bizi ismayllle muhtaç bırakmayacak sağlık sorunu olmayacak biri olsun.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Çok yavaştı.

bizde kaldığı sürece yaptığı tek şey bir avrupa maçında ibrahim akına uzun bir top atmıştı onun dışında tek kare gelmiyor gözüme o derece silikdi performansı. ben hep yazıyorum bize bir marcus münch gerek...

coentrao bu sezon baya sakatlanmış ayağı kırılmış şimdide uyluk yaralanması varmış temmuz ortası dönecekmiş nasıl döneceği de meçhul  :alala: vazgeçtim istemiyorum abi bizi ismayllle muhtaç bırakmayacak sağlık sorunu olmayacak biri olsun.  :bandit:
RULET mi olur diyorsun abi??

Çevrimdışı tangaz

RULET mi olur diyorsun abi??

işin ucunda ismaile muhtaç kalmak riskini görünce 6 patlar silaha 5 mermi koyup RULET olur diyorum  :)

Çevrimdışı mylife1903

Adler
Bradley-Jedinak
Oguzhan
Ben Arfa-Gomez-Sosa

Bradley yazilmasa hemen benim transferleri yazacaktim ama bu bradley bozuyor beni. Atibanin yerine istedigim tek adam. Hatta yonetim bana desinki bak kardes bradleyi aliyoruz ama ismaile zam yapacaz, ismaile bile agzimi acmam, onune yatarim

Bilmeyen arkadaslar icin kendi transfer listemi yazayim;
Ingiltere kirali, tacsiz kiral pale, rahtmetli baskan kenedi, bakinbauyer, kaleci mayer, bricit bardo, nadiya komanachi ve fenebahceli cemil

Çevrimdışı mylife1903

bizde kaldığı sürece yaptığı tek şey bir avrupa maçında ibrahim akına uzun bir top atmıştı onun dışında tek kare gelmiyor gözüme o derece silikdi performansı. ben hep yazıyorum bize bir marcus münch gerek...
Asirtma bir golu vardi abi. Bizden ajaxa kiralik gitmisti. Kotu futbolcu degildi ama uyum saglayamadi

Çevrimdışı Scout

Orta Açabilecek Bir Adamı Sol Beke Koyun İsmailden Daha İyi Oynar  :evillol:
Pika Pika

işin ucunda ismaile muhtaç kalmak riskini görünce 6 patlar silaha 5 mermi koyup RULET olur diyorum  :)
Oynayalım bir rulet abi, çok moda :)

Çevrimdışı mylife1903

Orta Açabilecek Bir Adamı Sol Beke Koyun İsmailden Daha İyi Oynar  :evillol:
Ben 2 sene sonra quaresmanin bek oynamasini istiyorum. Millet hucum beki gorsun

Çevrimdışı Scout

Töre Daha Uygun Gibi , Q7 Pek Adam Kovalamaz
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

Walsh iyi profesyoneldi getirsek oynar mı abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabio Coentrao  :bandit:

Yakışır bu adam bize Real Madrid'te ki marcelo kadar iyi bence :)

Çevrimdışı mylife1903

Töre Daha Uygun Gibi , Q7 Pek Adam Kovalamaz
Tore genc daha 10 sene sonra quaresma futbolu birakinca formayi toreye devreder.
Quaresma ismailden kotu oynar, diyen