Cissokho'yu istemememin en buyuk sebebi bosta olan Caner varken yazik olur, yoksa kotu oyuncu degil. Caner'i de istememin en buyuk sebebi ofansda akil dolu isleri, yoksa Aly'nin defansi Caner'den daha iyi seviyede.
Cissokho Porto ve L'OL domeninde Avrupa'nin gozde beklerinden biriydi. Onun sanssizligi Liverpool'a transferi Liverpool'un kotu donemine denk geldigi gibi, o donen ligin en iyi beklerinden biri gosterilen Ispanyol Enrique'nin da kadro bulunmasi.
Ingiliz futboluna alismak kolay degil. Ozellikle ligin alt kisminda oynayan Villa'da. Bu yuzden bircok insan istemeyebilir ve cop muamelesi yapar. Lakin, Cissokho bugun Fransa'ya donse yine bir Monaco, Saint Etienne ve L'OL seviyesinde takima gider ve gayet basarili olur. Premier League cok yuksek bir seviye, ve o ligin alt siralarinda, ve hatta Championship'in ust siralarinda oynayan bazi oyuncular bizim icin kazanc olabilir kadromuza.
Cissokho icin Cagri gecende Opare yakistirmasi yapmis. Cissokho Opare'nin bir iki gomlek ustunde bir futbolcu. Opare'nin hizi disinda hicbir ozelligi yoktu. Bizim takimda, ozellikle son macda Ismail Burhanin son cizgiye inip orta yapmasina musade etti. Cissokho bu ortayi yaptirmaz. Motta'dan siyrilan oyunculara yaptigi penaltilar. Cissokho siyrilmasina izin vermez. Cissokho iki mucadelerde cok guclu bir bek icin. Ama mac icinde konstantrasyon sorunu yasayip adam kacirabiliyor. Ofansa cikip yardim etsede bu kesinlikle Caner seviyesinde degil. Zekasiyla yapmiyor bunu. Caner'i ben bu yuzden istiyorum cunki defansi zayif sayilsada ofansda cok fark yaratacak bek lazim bize.