Pektemek de alınırken yetenekli diye alındı. Bizim şanssızlığımız Pektemek. Sakat olmadığı ay yok herhalde. Şimdi forma bulamadığı için sağlam kalıyordur. 
Yedekte Cenk çok iyi. Ama Gomez'den sıra gelmez tek forvetli sistemde. Anadolu kulüplerine çift forvet oynayabilecek durumdayız şu an. O zaman Cenk daha da ustalaşır. Hücum organizasyonlarında otomatikleşmiş uyuma ulaşır. Komple forvet Cenk. Ondan çok yararlanmamız lazım.
Mesela Akhisar maçında Q17 ile Töre'ye gerek yok. 4-4-2 ile başlamak lazım. Sağda Olcay, sola Sosa, ortaya Atiba-Tolgay...
Q17 ile Töre bu maçta sakatlanabilir. O zemine teknik oyuncu sürülmez.
Aslinda bu mac ozelinde sistem degisimine sicak bakabilirim ama senol hoca bence dokunmaz takima.
quaresma, olcay baslanabilir bu mac. ortada atiba, necip ileride cenk gomez. sosa ve oguzhani korumus oluruz hem de saglam dururuz bu zeminde ama senol hocanin bir plani vardir. En zor maclarda bile sistemle cok oynamadi hoca.
Benim hosuma gidiyor aslinda, kimseyi takmiyoruz, cikip oynuyoruz. gelecek sezon sampiyonlar liginde bile bekliyorum ben bu oyunu, isterse real isterse bayern gelsin, cikip isimize bakalim. olursa olur, olmazsa olmaz, rakip dusunsun. 6 yedik, 8 yedik, 5 yedik bir 7 tane yemedigimiz kaldi zaten, biraz travma yasiyoruz ama toparlaniyoruz.