Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289816 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

28 gözaltı varmış şike ve kumpasla ilgili..dün aziz yıldırım konuştu bugün 28 gözaltı..2-3 yıl önce aynı yatağa girenler şimdi nasıl da yiyorlar birbirlerini..

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek de alınırken yetenekli diye alındı. Bizim şanssızlığımız Pektemek. Sakat olmadığı ay yok herhalde. Şimdi forma bulamadığı için sağlam kalıyordur. :)

Yedekte Cenk çok iyi. Ama Gomez'den sıra gelmez tek forvetli sistemde. Anadolu kulüplerine çift forvet oynayabilecek durumdayız şu an.  O zaman Cenk daha da ustalaşır. Hücum organizasyonlarında otomatikleşmiş uyuma ulaşır. Komple forvet Cenk. Ondan çok yararlanmamız lazım.

Mesela Akhisar maçında Q17 ile Töre'ye gerek yok. 4-4-2 ile başlamak lazım. Sağda Olcay, sola Sosa, ortaya Atiba-Tolgay...

Q17 ile Töre bu maçta sakatlanabilir. O zemine teknik oyuncu sürülmez.
Aslinda bu mac ozelinde sistem degisimine sicak bakabilirim ama senol hoca bence dokunmaz takima.
quaresma, olcay baslanabilir bu mac. ortada atiba, necip ileride cenk gomez. sosa ve oguzhani korumus oluruz hem de saglam dururuz bu zeminde ama senol hocanin bir plani vardir. En zor maclarda bile sistemle cok oynamadi hoca.

Benim hosuma gidiyor aslinda, kimseyi takmiyoruz, cikip oynuyoruz. gelecek sezon sampiyonlar liginde bile bekliyorum ben bu oyunu, isterse real isterse bayern gelsin, cikip isimize bakalim. olursa olur, olmazsa olmaz, rakip dusunsun. 6 yedik, 8 yedik, 5 yedik bir 7 tane yemedigimiz kaldi zaten, biraz travma yasiyoruz ama toparlaniyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

28 gözaltı varmış şike ve kumpasla ilgili..dün aziz yıldırım konuştu bugün 28 gözaltı..2-3 yıl önce aynı yatağa girenler şimdi nasıl da yiyorlar birbirlerini..
hehe olmayan sikeye sike demistir onlar. sike zaten sahaya yansimamis. komik

simdi biz kufur edince federasyon neden ceza veriyor. mesela ben cikip cuneyt cakirin anasina, avradina sovunce kulup ceza aliyor, ettigim kufur yataga yansimadi ki

Çevrimdışı Anıl

simdi biz kufur edince federasyon neden ceza veriyor. mesela ben cikip cuneyt cakirin anasina, avradina sovunce kulup ceza aliyor, ettigim kufur yataga yansimadi ki

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Zapata ve caneri bedelsiz alabilirsek büyük iş yapmış oluruz.çok güzel fırsat var :D

Zapata ve caneri bedelsiz alabilirsek büyük iş yapmış oluruz.çok güzel fırsat var :D
sanırım coentrao ile ciddi ciddi ilgileniyoruz..valla yeni sakatlanmış olsa'da canere 8 kere tercih ederim

wiel kamil skrtel coentrao  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

coentraonun durumu nedir, kac para aliyor suan?
zapatayi bilmem cok gozume batmadi
skertel iyidir ismi de sempatik iyi geyik yaparim
kamili bilemedim glik mlik zor transfer.

transferden once eldekilerden kurtulmak lazim bence. ffp var, satmadan alamiyoruz, serdar ve ismaili 1tlye satalim bir takima, pektemek de 2 lira eder. 3 transfer yapariz bunlarin yerine

Çevrimdışı worns

Glik pek mümkün gözükmüyor. Oyuncu oldukça popüler, Torino satmaya karar verirse büyük liglerden alıcısı çıkar. Skrtel de zor olmakla birlikte iyi bir kontratla daha olası görünüyor. Bu tip stoperlerle anılmamız sevindirici denebilir ama şimdiden. Defans yapımız tam da bu seviyede bir oyuncunun varlığını gerektiriyor.

TS hakikaten pek parlak görünmüyor. Ellerinden geleni yapsalar da Fb'ye kaybedebilirler. Hele Akhisar'da tökezlersek Fb kesin kazanır. Akhisar maçı giderek sezonun maçına dönüşüyor benim gözümde.

Çevrimdışı rico_paşa

Sürekli transferden bahsetmenin sürekli mevcut futbolcuyu eleştirmenin zamanı değil arkadaşlar.

Sezona odaklanalım maç maç gidelim diyoruz çok mu zor anlamadım? Olur da şampiyon olamazsak alırız esas kamili. Sezon bitsin 3-5 isim de ben yazarım ama önce sezon bitsin.

Şu rodellaga mı nedir son haftalarda durumu nedir bilen var mı acaba bir ara takır takır atıyordu?
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

coentraonun durumu nedir, kac para aliyor suan?
zapatayi bilmem cok gozume batmadi
skertel iyidir ismi de sempatik iyi geyik yaparim
kamili bilemedim glik mlik zor transfer.

transferden once eldekilerden kurtulmak lazim bence. ffp var, satmadan alamiyoruz, serdar ve ismaili 1tlye satalim bir takima, pektemek de 2 lira eder. 3 transfer yapariz bunlarin yerine
kamil skrtel tandemi hayal zaten abi :D ama coentrao ve wiel, ikisini de bedelsiz alabiliz,coentrao gelmek ,sterse bu sakatlığın üstüne bedelsiz alırız eminim..zapata'nın sözleşme bitti zaten..kamil-skrtel'i geçtim..
zapata-kamil
zapata-skrtel  bu iki tandem'de çok bütük iş olur,eğer coentrao ve wiel'i bedelsiz alabilirsek,
 düşün sana: wiel- zapata -glik veya skrtel-coentrao..üçü bedelsiz bu trasferlerin

Çevrimdışı ahmetx

yine medya uçuşları başlamış Kamil , Skrtel ... Size tatlı rüyalar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

yine medya uçuşları başlamış Kamil , Skrtel ... Size tatlı rüyalar .
valla kamil konunusu çağrı söyledi :)

Çevrimdışı mylife1903

kamil skrtel tandemi hayal zaten abi :D ama coentrao ve wiel, ikisini de bedelsiz alabiliz,coentrao gelmek ,sterse bu sakatlığın üstüne bedelsiz alırız eminim..zapata'nın sözleşme bitti zaten..kamil-skrtel'i geçtim..
zapata-kamil
zapata-skrtel  bu iki tandem'de çok bütük iş olur,eğer coentrao ve wiel'i bedelsiz alabilirsek,
 düşün sana: wiel- zapata -glik veya skrtel-coentrao..üçü bedelsiz bu trasferlerin
zapatayi bilmem, istemem. olursa glik olsun olmazsa skertel baska adam aramaya gerek yok. elde bir suru stoper var, sampiyonlar liginde yari final oynamayacagiz masrafa gerek yok, uefa avrupa ligi icin 6 tane on eleme maci yapacagiz.

Bence Rodolfo iyi performans gosterirse stoper almazlar. Ayrica bu marcelonun opsiyon olayi nedir? takimi kume duserse para vermek zorunda miyiz? alengirli isler donmesin orada.
sag beke gerek yok beck var. oraya genc takimdan bir takviye yeterli
sol tarafa coentrao iyi olur aslinda gorusme bile yapilsa yeter, o menecer bozuntusu bir fikret orman tatsin, yildirim demiroren gibi keyif verici degildir tabii insallah 2-3 doz fikret orman tadar o mendes denen menecer.

zapatayi bilmem, istemem. olursa glik olsun olmazsa skertel baska adam aramaya gerek yok. elde bir suru stoper var, sampiyonlar liginde yari final oynamayacagiz masrafa gerek yok, uefa avrupa ligi icin 6 tane on eleme maci yapacagiz.

Bence Rodolfo iyi performans gosterirse stoper almazlar. Ayrica bu marcelonun opsiyon olayi nedir? takimi kume duserse para vermek zorunda miyiz? alengirli isler donmesin orada.
sag beke gerek yok beck var. oraya genc takimdan bir takviye yeterli
sol tarafa coentrao iyi olur aslinda gorusme bile yapilsa yeter, o menecer bozuntusu bir fikret orman tatsin, yildirim demiroren gibi keyif verici degildir tabii insallah 2-3 doz fikret orman tadar o mendes denen menecer.
mendez miymiş menajeri, adamın kanına girip beleş almak lazım.
şaka bir yana çin pazarı varken böle adamlar değerlendirilebilir ya..sadece ismini 15-20 ye  satarsın çine.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 10:28:46 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Koa_lAA

rangers-celtic maçında hafta sonu oynayan rangers stoperi sanırım danny wilson ismi.. sol stoper oynadı maçta...

bukadar kaliteli her iki ayağını bukadar iyi kullanan bi stoper az gördüm... adam harika başlatıyor geriden oyunu..

hava toplarında da iyi...

griffith karşısında da hiç sırıtmadı hız konusunda falan...

tam bizlik bir stoper... çok ama çok beğendim.. sakinliği falanda iyiydi.. okadar önemli maçta hep ayağa oynadı.. dan dun vurmadı topa falan..

rangers-celtic maçında hafta sonu oynayan rangers stoperi sanırım danny wilson ismi.. sol stoper oynadı maçta...

bukadar kaliteli her iki ayağını bukadar iyi kullanan bi stoper az gördüm... adam harika başlatıyor geriden oyunu..

tam bizlik bir stoper... çok ama çok beğendim.. sakinliği falanda iyiydi.. okadar önemli maçta hep ayağa oynadı.. dan dun vurmadı topa falan..
brendan rodgers'ın mahvettiği genç oyunculardan bir tanesidir, kendini bulmuş mu ?

Çevrimdışı tangaz

iyi adam üstelik sol ayaklı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

valla kamil konunusu çağrı söyledi :)
böyle adamları almak için para dökmek lazım çok şükür ki uefa ile anlaşmamız var ,
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

günaydın üstad @mylife1903 bakış açına hayranım olaylara hiç birimizin bakamadığı bir perspektiften bakabiliyorsun. dışardan bir göz tabii haliyle farklı oluyor. biz sürekli ülkede olduğumuz için bizde işletme körlüğü var. zaten 3 maymun olma konusunda hiç bir ülke elimize su dökemez :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

uefa ile anlaşma 10 yıl sürsün istiyorum sattığın kadar alabilme kulüpte prensip olarak yerleşmiş olur .

Çevrimdışı ahmetx

'' Şikeye kumpas ''  diyorlar bir de , şike olduğu kesin ama kumpaslı şike  :lol:

böyle adamları almak için para dökmek lazım çok şükür ki uefa ile anlaşmamız var ,
Yönetimin Mario Gomez etkisi yapmayacak hiçbir futbolcu'ya para dökeceğini sanmıyorum..ama  glik olsun coenrtao olsun,vergileri düşülünce şu an aldıkları parayı rahatlıkla karşılayabiliriz diye düşünüyorum.. coentrao 2m alıyordu sakatlanmadan önce,, kamil glik desen 500m'a oynuyor abi hala..

Çevrimdışı Koa_lAA

brendan rodgers'ın mahvettiği genç oyunculardan bir tanesidir, kendini bulmuş mu ?
valla ben çok beğendim... bu maça özelmi böyle oynadı bilemem.. belkide kariyer maçına denk geldik ama şaşırdım... fazla iyi oynadı... bi kaç maç takip etmekte fayda var..

iyi adam üstelik sol ayaklı

aynen abi sol ayak ama sağ ayağıyla da 30-40 metre adamın azının içine top attı kaç kere... bizim orta sahaların çoğunda olmayan bir yetenek var adamda...

Çevrimdışı Kemal

Ulan özledik be :bandit:

Tipik beşiktaşlı abartmasi diye düşünen olabilir ama real madrid havası yok mu ? Sanki ligtv 3 De  real iç saha maçı izliyoruz