Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284439 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

sözleşmesi dewam eden (tosic) kupa kontenjanını dolduruyorsa ismaille yeni sözleşme yapıp onu da kupa kontenjanına koymak gereksiz bir hamle olur. tosic kupada oynar yeni gelecek sol bek ligde bu kadar basit.

Şenol Hoca'nın kafasında Tosiç sol bek değil de stoper yedeği olarak görünüyor bence.

Çevrimdışı can1903

Odaklanın beyler ya. Kazanacağız sıkıntı yok. Rehavete kapılamyın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ogün

sözleşmesi dewam eden (tosic) kupa kontenjanını dolduruyorsa ismaille yeni sözleşme yapıp onu da kupa kontenjanına koymak gereksiz bir hamle olur. tosic kupada oynar yeni gelecek sol bek ligde bu kadar basit.
Tosic'in Türk pasaportu olsa dediğine sonuna kadar hak verirdim abi ama maalesef. Ben Tosic'in gönderileceğini(kiralık ya da satış) düşüyorum/umuyorum -ki en başta, daha hoca bile belli değilken, transferin ilk günü Tosic'e imza attırmak saçmalığın daniskasıydı. Bu Türk/Yabancı kuralı tamamen yok olmadığı sürece İsmail gibi yeteneksizler para kazanmaya devam edecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca'nın kafasında Tosiç sol bek değil de stoper yedeği olarak görünüyor bence.
Neden İsmail sakat değilken 2-3 maç sol bek oynadı peki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Panjandrum

Tolga, Serdar, Ismail bunlardan herhangi biriyle sözleşme yenilenirse geçen 3 yılda biraz da parasızlık yüzünden gerçekleştirilen dönüşüm hamlesi direkt çöpe atılmış olur. Şampiyonluk gazıyla kulübün evlatlarıyla (!) sözleşme yenileyen Galatasaray'ın bugünkü durumu ortada. Aynı hatayı göz göre göre yapmak aptallık olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga, Serdar, Ismail bunlardan herhangi biriyle sözleşme yenilenirse geçen 3 yılda biraz da parasızlık yüzünden gerçekleştirilen dönüşüm hamlesi direkt çöpe atılmış olur. Şampiyonluk gazıyla kulübün evlatlarıyla (!) sözleşme yenileyen Galatasaray'ın bugünkü durumu ortada. Aynı hatayı göz göre göre yapmak aptallık olur.
İşte doğru cümle bu. Bunu anlatmaya çalışıyoruz arkadaşlara...
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sallapati

Son 3 maçta 0 çekeceğimize cidden inanıyor musun :D

Valla hocam kusura bakma ama fazla evhamlısın. Bizim için 2 kritik maç kaldı hatta tek bile denebilir.

Akhisar maçını aldık mı arkasından içeride Kayseri'yi yeneriz ve bu iş biter. Son 3 haftaya 5 puan önde girip 1 galibiyet 2 beraberlik alamayacak mıyız yani.

Ayrıca geçmiş haftalarda Konya yatar, Osmanlı'yı geç, Gs'nin zaten hali yok diyordun 3 maçta da takıldılar. Ts ve Başakşehir maçlarında da takılacaklar göreceksiniz.

Yani demem o ki biz önümüzdeki 2 maçı kazanalım Gs maçı şampiyonluk maçı olacak yüksek ihtimalle.

Tabi yine söylüyorum bu haftaki maç çok önemli ve zor geçecek. Akhisar maçı benim için şampiyonluk maçıdır.

evham değil.. sadece kötü senaryoyu ortaya koyarsak ayağımız yere basar... heryerde Beşiktaş Şampiyon , %90 vs yazılıyor..
Benim amacım testi kırılmadan uyarmak..

Konya -fb maçını SErkan Kırıntılı için söyledim.. nitekim Serkan maçı sattı.. 1. golü izlediniz.. Bu adam hersene hatır şikesi yapıyor FBye .. bu net.. O maçta neyse ki FBli oyuncular kaleye doğru dürüst şut bile çekemediler de Serkan da içeri alamadı...

GS-FB maçı Volkan Şen boş kaleye atsa belki 5 e gidecekti...

Neyse ki bu sene şimdiye kadar şans da bizim yanımızda..

şu an kroke durumdalar... Akhisar ve Kayseriyi alırsak yere düşerler ve hakem saymaya başlar.. En önemli maç sıradaki maç her zaman...

Çevrimdışı Nartallo

Olcay'ın ters topu ve Kerim'in zekası olmasa maç kilitleniyordu.

Karadeniz turunda da çok değerli işler yaptı Kerim. İnşallah Avrupa Şampiyonasına da gidecek.

Çevrimdışı Yado

Bu Transfer olaylarına daha ittihatlı yaklaşmak lazım arkadaşlar , Birçok pencereden analiz edip , düşünmek lazım.

O gelsin bu gitsinciler hiç eksik olmicak 3 kanat 5 önlibero 2 sol 1 sağ ek yetmedi mi bide kaleci ah be 3 stoperi unutmuşum :) 28 transfer yaparlar hergün.

Takımın FFP anlaşmaları bakacağımız en önemli pencere olmalı. Satmadan alamayız, satsak yerine aynı kalite alabilecekmiyiz oda ayrı muamma . Unutmamalı Sezon başı Demba ba gittiğinde N'doye Geliyordu allah korudu. Onu satalım daha iyisini alalımcılar biraz sakin olmalı.

2. en önemli pencere kanımca takımiçi huzur, soyunma odası antreman sahası iyi iletişimler.
Şimdi buraya gelmeden kim RVP'ye kötü forvet diyebilir ? Nani dediğiniz adam az bi adammı ? Fernandao TR gol kralı ! Vs.
Oyuncu alırken onun karakteri iş ahlakı bence kalitesiyle doğru orantılı.

Beck'i beğenmeyen var. bu adamın sorun çıkarma auu ouu deme ihtimali çok düşük.
Rodolfo ailesiyle, çocuklarıyla hayatını doldurmuş, ayrıldığı takımın taraftarlarını ağlatmış bir karakter.
Cenk Tosun dünya efendisi,doğuştan Beşiktaşlı düzgün bir adam.
Olcay atom karınca iş ahlakı ders olarak okutulacak bir adam.
Örnekleri daha da artırabiliriz.

Diyeceğim o ki oyuncu alırken yada sözleşme yenilerken Yönetimin ve teknik heyetin bu 2 konuyu fazlaca önemsediğini düşünüyorum ve bence de çok iyi yapıyorlar. İsmailin ve tolganın sözleşmeleri de bu minvalde uzatıldı diye tahmin ediyorum.
Her maç sövmekten kendimi alamadığım ismailin 1 kez ayağının kırılıp tam iyileştiğinde bağ kopardığını ve vazgeçmeyerek milli takım kadrosuna girdiğini ve ALLAH'ın izniyle TSL şampiyonu olacağını unutmamak gerekir. Her nekadar sevmesemde takdir etmek gerektiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak Şampiyonluklar iyi futbolcularla değil KARAKTERLİ TAKIMLARLA kazanılır. Ve Bizim Takımımızın gerçek bir takım olduğunu düşünüyorum.
Onu bunu kesip onlarca oyuncu transfer etmek yerine taraftar olarak üstümüze düşeni yapmamız yeterli olacaktır. Diğer işleri Yönetimin, Başkanın ve Hocanın halledeceğini düşünüyorum.

2015-2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaştır.
Şenol Güneş Sonunu getirebileceğimize inandığımız hocadır.
Fikret Orman Beşiktaşın yaşayacağı Güneşli günlerin Mimarıdır,Mühendisidir.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden İsmail sakat değilken 2-3 maç sol bek oynadı peki?

O sezon başındaydı. Sezonun ikinci yarısındaki erteleme maçlarında Tosiç stoperde daha sağlam olduğunu gösterince, Şenol hoca'nın fikri değişti diye düşünüyorum..

Biz de gidip Galatasaray gibi 2'şer 3'er milyon euro verilsin demiyoruz. Ayrıca Galatasaray'ı batıran kulübün evlatlarıyla imzalanan sözleşmeleri değildi sadece. Yeni transferlere geri dönüşü olmayan 100 milyon euro'dan fazla bonservis harcaması yaptı Galatasaray. Ayrıca aldığı futbolculara da muazzam paralar döktü. Sırf Drogba'ya 1.5 sene için 10 milyon euro verdiler.

Bugün yedek bir sol bekin Beşiktaş'tan talep edeceği en aşağı 650-700 bin euro'dur, İsmail de bu pozisyon için düşünülüyor ve bu parayı kabul ediyorsa kalması bizi batırmaz.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar Atiba nın lafı gecmişken kendisi ile ilgili ufak bir anımı anlatayım.Sanırsam ki bu olay inanan,inanmayan sonsuz saygı duymakla birlikte bu sene Allah tarafından korundugumuzun bir örnegi olsa gerek.

2015 Haziran-Temmuz gibi sanırsam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Lounge unda Atiba yı gördüm.Emek yoğun futbolculara özel ilgim oldugundan fırsatı kacırmadım ve direk gidip masasına oturmak ve biraz sohbet etmek icin izin istedim ve kendisiyle 1,5 saat kadar bir sohbetim oldu.Öncelikle şunu söylemek isterim ki,adam müthiş beyefendi,kibar ve tam anlamıyla Beşiktaş ımıza yakısan ve kendimize misyon ettigimiz degerleri fazlasıyla tasıyan bir arkadas.

Kendisini sözleşmesinin bitmesini takip eden sürecte uzun bir süre kimsenin arayıp sormadıgını,ondan sonra klübe cagirilip kendisine 600-700000 $ bareminde bir ücret teklif edildigini,kendisinin de bu teklifi piyasa kosullari ve diger oyuncularin kazandiklari paralari göz önüne alınca,kendisiyle dalga gecildigi seklinde algiladigi ve olumlu cevap vermeden ayrilik hazirliklarina basladigini anlatti.Beşiktaş ı cok sevdiginden bahsederken taraftari anlatirken gözleri parliyordu.Takimda en sevdigi ve genel olarak en sevilen futbolcu nun Sivok oldugu ve neden gittigini kimsenin anlamadigini anlatti.Türkiye yi cok sevdigini ayrilmak istemedigini söyledi.Uzun bir süre aranıp srulmadıktan sonra,tam umudu kesmiş ve klüp ariyorken,klübe davet edilerek teklifin revize edilerek 1,200.000 $ e yükseltildigini ve Beşiktaş ta kaldıgından bahsetti.Yönetilme tarzımızla ilgili burada pek bahsetmek istemedigim seylerden bahsetti.

İyiki de kalmış.Yoksa şu anda konustugumuz konuların cok cok uzagında olurduk... :)

Çevrimdışı Kuntz

Bu Transfer olaylarına daha ittihatlı yaklaşmak lazım arkadaşlar , Birçok pencereden analiz edip , düşünmek lazım.

O gelsin bu gitsinciler hiç eksik olmicak 3 kanat 5 önlibero 2 sol 1 sağ ek yetmedi mi bide kaleci ah be 3 stoperi unutmuşum :) 28 transfer yaparlar hergün.

Takımın FFP anlaşmaları bakacağımız en önemli pencere olmalı. Satmadan alamayız, satsak yerine aynı kalite alabilecekmiyiz oda ayrı muamma . Unutmamalı Sezon başı Demba ba gittiğinde N'doye Geliyordu allah korudu. Onu satalım daha iyisini alalımcılar biraz sakin olmalı.

2. en önemli pencere kanımca takımiçi huzur, soyunma odası antreman sahası iyi iletişimler.
Şimdi buraya gelmeden kim RVP'ye kötü forvet diyebilir ? Nani dediğiniz adam az bi adammı ? Fernandao TR gol kralı ! Vs.

Rodolfo ailesiyle, çocuklarıyla hayatını doldurmuş, ayrıldığı takımın taraftarlarını ağlatmış bir karakter.

Diyeceğim o ki oyuncu alırken yada sözleşme yenilerken Yönetimin ve teknik heyetin bu 2 konuyu fazlaca önemsediğini düşünüyorum ve bence de çok iyi yapıyorlar. İsmailin ve tolganın sözleşmeleri de bu minvalde uzatıldı diye tahmin ediyorum.
Her maç sövmekten kendimi alamadığım ismailin 1 kez ayağının kırılıp tam iyileştiğinde bağ kopardığını ve vazgeçmeyerek milli takım kadrosuna girdiğini ve ALLAH'ın izniyle TSL şampiyonu olacağını unutmamak gerekir. Her nekadar sevmesemde takdir etmek gerektiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak Şampiyonluklar iyi futbolcularla değil KARAKTERLİ TAKIMLARLA kazanılır. Ve Bizim Takımımızın gerçek bir takım olduğunu düşünüyorum.
Onu bunu kesip onlarca oyuncu transfer etmek yerine taraftar olarak üstümüze düşeni yapmamız yeterli olacaktır. Diğer işleri Yönetimin, Başkanın ve Hocanın halledeceğini düşünüyorum.

Şu aralar okuduğum en aklı selim yorum olmuş.

Çevrimdışı panic13

Kamil Glik deniyor. Kim bu?

Hayeller Kamil Glik, Hayatlar Alexis Delgado.

Kamil Glik'i alma ihtimalimiz varsa Chiellini'ye saralım. İhtimali daha yüksek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx besiktas benim icin herseyden once gelir. Ben once turkum sonra besiktasliyim ismail oglum olsa odunla doverim her mac sonrasi, alirim calistiririm her gun antreman sonrasi, besiktasla yatirir besiktasla kaldiririm. Besiktaslinin helal parasinin hakkini verdirir kari pesinde kosturmam sahada kopek gibi kostururum.
doğru  :D hepsini yaparsın ama benim oğluna bu futbolcu filan değil , ptt memuru dememi hakaret sayarsın sen mi karar veriyorsun benim oğlumun futbolcu mu ptt memurumu olduğuna dersin . :bandit: @mylife1903 .
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 17:54:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

üstad bu cümle çok saçma olmadı mı sence de? kimse kendi evladına böyle sözler söylemez. yanlış yerden geldin.  @ahmetx
?
saçma olmuş evet , İsmailin kendi kardeşiniz veya oğlunuz  olduğunu düşünün aynı şeylerin söylenmesini kabul eder misiniz ? demek istemiştim yanlış yazmışım .@tangaz  :iblush:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 17:54:07 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Tolga ve İsmaille kesin yenilerler , hoca ikisinden de vazgeçmiyor malesef çünkü .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yado

Şenol hoca şöle düşünmüş olmalı :
Canerin karakterini düzeltmek mi ismailin oyununu düzeltmek mi ? hmm İsmaili carlos yaparım lan ben imzalayın. '
 ihtimali ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayeller Kamil Glik, Hayatlar Alexis Delgado.

Kamil Glik'i alma ihtimalimiz varsa Chiellini'ye saralım. İhtimali daha yüksek.
abi aslında alabiliriz ama 10 12 milyon euro ödememiz gerekir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Eline sağlık kardeşim :ok:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 18:13:55 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ozgursum

Şenol hoca şöle düşünmüş olmalı :
Canerin karakterini düzeltmek mi ismailin oyununu düzeltmek mi ? hmm İsmaili carlos yaparım lan ben imzalayın. '
 ihtimali ?
Yoo bence olay su , solbek pozisyonunda gelistirmeye ihtiyacimiz var 2 oyuncu almamiz cok mantikli degil. O zaman oraya bulabilecegimiz iyi bir solbek alalim. Bu durumda 1 tane solbekimiz takimda kalacak. Sence hoca as solbeki yedek olarak  rotasyond tutup onune iyi bir solbek mi ister , yoksa yedek yine yedek olarak dursun as ouncuyu yollayalim  para kazanmadan , yerine yeni bir oyuncu alalim mi der? Ilk 18 de 7 yerli , kadroda 14 yerli oyuncu sartinin hala gecerli oldugunu unutmamaliyiz. Daha once de yazdim , takimd yerli stoper yok ,olacak gibi de durmuyor. Takimda Gokhan gonul gelmeze yerli sagbek de olmayacak. Yabanci yerli dengesi icin elindeki yerli solbek degerlidir malesef.