Bu Transfer olaylarına daha ittihatlı yaklaşmak lazım arkadaşlar , Birçok pencereden analiz edip , düşünmek lazım.
O gelsin bu gitsinciler hiç eksik olmicak 3 kanat 5 önlibero 2 sol 1 sağ ek yetmedi mi bide kaleci ah be 3 stoperi unutmuşum

28 transfer yaparlar hergün.
Takımın FFP anlaşmaları bakacağımız en önemli pencere olmalı. Satmadan alamayız, satsak yerine aynı kalite alabilecekmiyiz oda ayrı muamma . Unutmamalı Sezon başı Demba ba gittiğinde N'doye Geliyordu allah korudu. Onu satalım daha iyisini alalımcılar biraz sakin olmalı.
2. en önemli pencere kanımca takımiçi huzur, soyunma odası antreman sahası iyi iletişimler.
Şimdi buraya gelmeden kim RVP'ye kötü forvet diyebilir ? Nani dediğiniz adam az bi adammı ? Fernandao TR gol kralı ! Vs.
Oyuncu alırken onun karakteri iş ahlakı bence kalitesiyle doğru orantılı.
Beck'i beğenmeyen var. bu adamın sorun çıkarma auu ouu deme ihtimali çok düşük.
Rodolfo ailesiyle, çocuklarıyla hayatını doldurmuş, ayrıldığı takımın taraftarlarını ağlatmış bir karakter.
Cenk Tosun dünya efendisi,doğuştan Beşiktaşlı düzgün bir adam.
Olcay atom karınca iş ahlakı ders olarak okutulacak bir adam.
Örnekleri daha da artırabiliriz.
Diyeceğim o ki oyuncu alırken yada sözleşme yenilerken Yönetimin ve teknik heyetin bu 2 konuyu fazlaca önemsediğini düşünüyorum ve bence de çok iyi yapıyorlar. İsmailin ve tolganın sözleşmeleri de bu minvalde uzatıldı diye tahmin ediyorum.
Her maç sövmekten kendimi alamadığım ismailin 1 kez ayağının kırılıp tam iyileştiğinde bağ kopardığını ve vazgeçmeyerek milli takım kadrosuna girdiğini ve ALLAH'ın izniyle TSL şampiyonu olacağını unutmamak gerekir. Her nekadar sevmesemde takdir etmek gerektiğini düşünüyorum.
Sonuç olarak Şampiyonluklar iyi futbolcularla değil
KARAKTERLİ TAKIMLARLA kazanılır. Ve Bizim Takımımızın gerçek bir takım olduğunu düşünüyorum.
Onu bunu kesip onlarca oyuncu transfer etmek yerine taraftar olarak üstümüze düşeni yapmamız yeterli olacaktır. Diğer işleri Yönetimin, Başkanın ve Hocanın halledeceğini düşünüyorum.
2015-2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaştır.
Şenol Güneş Sonunu getirebileceğimize inandığımız hocadır.
Fikret Orman Beşiktaşın yaşayacağı Güneşli günlerin Mimarıdır,Mühendisidir.