Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284383 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yılın maçı Akhisar olacak
Yılın maçı bundan sonraki her maç. Osmanlıspor maçının sonuna kadar bizim her maçımız yılın maçı. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Arthur

Arkadaşlar şuan her şey lehimizde seyir ederken bu şampiyonluğu almamız ve önümüzdeki 4-5 yıla damga vurmamız gerek. Herkes birlik olmalı ve takımımıza destek olmalı. Akhisar önemli bir dönüm noktası.  :tabe: +++ Renklilerin durumu ektedir. Moral tavan yapsın istedim  :sevinc

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar şuan her şey lehimizde seyir ederken bu şampiyonluğu almamız ve önümüzdeki 4-5 yıla damga vurmamız gerek. Herkes birlik olmalı ve takımımıza destek olmalı. Akhisar önemli bir dönüm noktası.  :tabe: +++ Renklilerin durumu ektedir. Moral tavan yapsın istedim  :sevinc
Sene başında 2 tane çakma yıldız getirir yine baştacı yaparlar. Başkanı ne ki taraftarı ne olsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Aynısı her noktada var ülkemizde, devlet başkanına o denir mi? Devlet büyüğüne bu denir mi? Ne olursa olsun anlı şanlı devletimizin bir üyesi sözlerimize dikkat edelim bu da bu olgunun Beşiktaş'a evrilmiş hali. Beşiktaş formasını geçirdi diye kimse dokunulmazlık zırhına sahip değil aynı bu ülkenin yöneticileri gibi. Hakaret olmadığı sürece ki bana göre futbolcu değil lafı hakaret değil istediğimiz gibi eleştiri yapabiliriz. Gidin bakın Avrupa'da itin bi taraflarına sokup çıkartıyorlar oyuncuları, bu adamların işi bu profesyonel oldukları için bu işten bizim hayal bile edemediğimiz paraları alıyorlar ve bunların karşısında da gerekli eleştirilere katlanmak zorundalar.

katılıyorum yılda 5 trilyon kazanan biri yılda bu kadar fahiş hata yapıyorsa futbolcu falan değil sözünü hak etmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

bu mantık doğru mu değil mi die sorguluyorum şimdi. anlı şanlı formayı giyiyor die kötü sözden korunmak. bilemedim. empati yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. ismail yahuu. taraftarın 7 yıllık çilesi...
İsmailin kendi kardeşiniz veya oğlunuz  olduğunu düşünün aynı şeyleri söyleyebilir misiniz yahu ? @tangaz @Serhat Akkaya .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beyler Rehavete girmeyelim.. son 3 maçımız:
GS
OSmanlı
Konya

3 maçta sıfır çekme ihtimali bile var (GS nin motive oynayacağını varsayarsak)

önümüzde Barça örneği var... 3 hafta önce 9 puan öndeydi.. şimdi puan puana...

medyanın gazına gelmeyelim.. 3 final maçımız var.. Akhisar -kayseri - GS... tam motivasyonla 9 puanı almalıyız
Son 3 maçta 0 çekeceğimize cidden inanıyor musun :D

Valla hocam kusura bakma ama fazla evhamlısın. Bizim için 2 kritik maç kaldı hatta tek bile denebilir.

Akhisar maçını aldık mı arkasından içeride Kayseri'yi yeneriz ve bu iş biter. Son 3 haftaya 5 puan önde girip 1 galibiyet 2 beraberlik alamayacak mıyız yani.

Ayrıca geçmiş haftalarda Konya yatar, Osmanlı'yı geç, Gs'nin zaten hali yok diyordun 3 maçta da takıldılar. Ts ve Başakşehir maçlarında da takılacaklar göreceksiniz.

Yani demem o ki biz önümüzdeki 2 maçı kazanalım Gs maçı şampiyonluk maçı olacak yüksek ihtimalle.

Tabi yine söylüyorum bu haftaki maç çok önemli ve zor geçecek. Akhisar maçı benim için şampiyonluk maçıdır.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 16:36:34 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Aynısı her noktada var ülkemizde, devlet başkanına o denir mi? Devlet büyüğüne bu denir mi? Ne olursa olsun anlı şanlı devletimizin bir üyesi sözlerimize dikkat edelim bu da bu olgunun Beşiktaş'a evrilmiş hali. Beşiktaş formasını geçirdi diye kimse dokunulmazlık zırhına sahip değil aynı bu ülkenin yöneticileri gibi. Hakaret olmadığı sürece ki bana göre futbolcu değil lafı hakaret değil istediğimiz gibi eleştiri yapabiliriz. Gidin bakın Avrupa'da itin bi taraflarına sokup çıkartıyorlar oyuncuları, bu adamların işi bu profesyonel oldukları için bu işten bizim hayal bile edemediğimiz paraları alıyorlar ve bunların karşısında da gerekli eleştirilere katlanmak zorundalar.
yanlış şeyleri karşılaştırıyorsun @Serhat Akkaya kimse laf söylenmesin demiyor ki , hakaret edilmesin diyor .İsmailin yetersiz olduğu konusunda hem fikiriz zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

eleştiri ayrı , hakaret ayrı .Kimse İsmailin takım için yeterli olduğunu kabul etmiyor zaten ama futbolcu değil , ptt memuruna benziyor demek resmen hakarettir @tangaz.
Tesbihte hata olmaz @ahmetx

Benim futbolcu tanimlamama uymuyor ismail ne desem, neresinden tutsam uymuyor adam. Futbolcu degil demek hakaret degil, durum tespitidir. Besiktas gibi bir camiada gorevde bulunanlar da en agir elestiriye hazirlikli olmalidir.

Benim icin futbolcu degil evet hasbel kader futbolcu oldugunu dusunuyorum zaten besiktas formasi giymese kendisi icin baska tanimlamalar yaparim. Saygimiz icindekine degil formaya.

Satin alan belli zaten besiktastan uzaklastirmak icin federasyon baskani yaptik. Oynatan da baskasi olmadigindan oynatiyor zaten.

Bunu satin alanin diger versiyonu zaten aziz yildirim ama onu federasyon baskanligi kesmez basbakan yapmak lazim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmailin kendi kardeşiniz veya oğlunuz  olduğunu düşünün aynı şeyleri söyleyebilir misiniz yahu ? @tangaz @Serhat Akkaya .
Niye kardeşim veya oğlum gibi göreyim ki? Kendini gram geliştirmemiş pozisyonları benim tribünden izlediğim gibi izleyen yaptığa işe saygısı olmayan birisine nasıl ben saygı duyayım? Biz bu adama sakatlansa da sahip çıktık arkasında durduk göndermedik takımda tuttuk, geldiğimiz nokta uygun pozisyonda karşısında kale varken 40 bin taraftarın aynı anda vurma İsmail diye bağırması. Çok fazla duygusal yaklaşıyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

üstad bu cümle çok saçma olmadı mı sence de? kimse kendi evladına böyle sözler söylemez. yanlış yerden geldin.  @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur

Sene başında 2 tane çakma yıldız getirir yine baştacı yaparlar. Başkanı ne ki taraftarı ne olsun :)
Biz Beşiktaşlılar zaten biliyoruz bunların ne mal olduğunu. Önemli olan bu noktada yumruğu vurup zaten birlik olan takım ve taraftarı güzel yıllara, zaferlere kavuşturmak. O da olacak inşallah.  :D

Çevrimiçi Necmi

Atiba konusunda da yanlış yönlendirme yapıyorsun, Atiba az kalsın takımdan gönderiliyordu Veli ve Tolgay sakatlanmasa şu an Atiba yoktu, ayrıca Atiba ile 33 yaşındayken 2 yıl daha sözleşme uzattık aynı ücretle, üstünü üstlük 30 maç ve fazlasını oynarsa 200 bin euro ekstradan para vereceğiz diye sözleşmeye ilavede bulunduk. Atiba ile İsmail'i kıyaslaman ne kadar doğru?
burda atibayla sözleşme yapıldı diye az yaygara yapmadınız
onuda hatırlıyormusun :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Ben sana hakaret etsem , bu fikir hürriyeti mi oluyor ? @mylife1903

Ben mehzebi genis adamim @ahmetx hakaret edebilirsin kolay kolay alinmam ben.

Zaten simdi yazsan "cok sacma salak yaziyorsun, yazilarini okumuyorum, yazar degilsin, turkceyi kotu kullaniyorsun, gerizekalisin, futboldan anlamiyorsun" desen senin fikrindin.

Fikirlerinizi acik acik soyleyebilmeniz icin fikirlerinize katilmasam bile kendimi atese atarim ben.

Çevrimdışı tangaz

şu ismaille sözleşme yenilenmesi bence akıl tutulması ile eşdeğerdir ve bu sözleşmeyi yapan yönetim bir daha vizyon kelimesi ile aynı cümle içinde olmayı hak etmiyordur. benim görüşüm böyle...

Çevrimdışı mülkübey

Ismail gittiği gün yerine kim gelirse gelsin  taraftarın bir sonraki şampiyonluğa inancı 2 katına çıkar. Yillarimizi inancımızı takımımıza güvenimizi defalarca çalan bir şahsiyet.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

@ahmetx besiktas benim icin herseyden once gelir. Ben once turkum sonra besiktasliyim ismail oglum olsa odunla doverim her mac sonrasi, alirim calistiririm her gun antreman sonrasi, besiktasla yatirir besiktasla kaldiririm. Besiktaslinin helal parasinin hakkini verdirir kari pesinde kosturmam sahada kopek gibi kostururum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burda atibayla sözleşme yapıldı diye az yaygara yapmadınız
onuda hatırlıyormusun :evillol:
Başkalarıyla karıştırdın galiba abi beni  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

şu ismaille sözleşme yenilenmesi bence akıl tutulması ile eşdeğerdir ve bu sözleşmeyi yapan yönetim bir daha vizyon kelimesi ile aynı cümle içinde olmayı hak etmiyordur. benim görüşüm böyle...

Vizyon, Profesyonellik, Kurumsallık, Ciddiyet gibi bir çok kelimeden birdaha bahsedilemez o imza atıldığında.

Çevrimdışı mylife1903

Vizyon, Profesyonellik, Kurumsallık, Ciddiyet gibi bir çok kelimeden birdaha bahsedilemez o imza atıldığında.
Ekonomi, ffp gibi kelimleri ne yapacagiz benim derdim atiba. Yazik degil mi 1milyona oynuyor adam. Adalet, esitlik. Hakkimizla oynarken insanlara hak ettigini vermeyi ogrenmek lazim.

Bu atiba kanadali degil guney amerikali falan olsaydi yahut meneceri  juan figer falan olsaydi buyuk olay cikardi para konusunda.

Çevrimdışı Ogün

İsmail elbette eleştirilecek. Bu adam futbolcu, ondan beklenen görevler var ve bunları yerine getiremiyor. Bu adamı eleştirmeyelim de Beşiktaşın çocuğu, olsun mu diyelim? Bu nasıl bir mantık? "Döver de sever de" gibi.
 Sezon boyunca iyi oynadığı iki maç var. Biri 4-0'lık Konya maçı diğeri GS maçı. Geriye kalan maçlarda kademeyi gir(e)mez, ofsaytı bozar, adam kaçırır, ileri çıkar geri dönüşü isteksiz olur... Takımın şu an en net bir şekilde beceriksiz oyuncusu İsmail'dir.
 Amaaa... Bu adamla sözleşme imzalanmalı mı? Evet. Ücreti 800bin euro'yu geçmeyecekse, evet, imzalanmalı fakat bu adam sadece kupa maçlarına görev almalı.

Çevrimdışı tangaz

İsmail elbette eleştirilecek. Bu adam futbolcu, ondan beklenen görevler var ve bunları yerine getiremiyor. Bu adamı eleştirmeyelim de Beşiktaşın çocuğu, olsun mu diyelim? Bu nasıl bir mantık? "Döver de sever de" gibi.
 Sezon boyunca iyi oynadığı iki maç var. Biri 4-0'lık Konya maçı diğeri GS maçı. Geriye kalan maçlarda kademeyi gir(e)mez, ofsaytı bozar, adam kaçırır, ileri çıkar geri dönüşü isteksiz olur... Takımın şu an en net bir şekilde beceriksiz oyuncusu İsmail'dir.
 Amaaa... Bu adamla sözleşme imzalanmalı mı? Evet. Ücreti 800bin euro'yu geçmeyecekse, evet, imzalanmalı fakat bu adam sadece kupa maçlarına görev almalı.

senede 6-8 kupa maçı 800bin euro??? maç başı 100bin euro eder.  :alala:

Çevrimdışı Ogün

senede 6-8 kupa maçı 800bin euro??? maç başı 100bin euro eder.  :alala:
Tosiç 900bin alıyor, kaç maç oynadı? Olaylara öyle bakarsak yedekleri sadece altyapıdan koyalım, 11 kişi bütün sezon devam eder.

Çevrimdışı kyiv

Bence İsmail ile sözleşme yıllığı 200 bin eurodan yenilensin. Ancak yerine direkt 11 de oynayacak bir transfer yapılsın. Eğer gücü yetiyorsa o transferden daha iyi performans gösterip formayı alsın. Formayı alırsa da zaten gereken iyileştirme yapılır. Ancak İsmailin öyle kendisini geliştirmek gibi bir gayesi olduğunu sanmıyorum. Ama lütfen o yeni transfer Tosic gibi olmasın en az 2 tık üstü olmalı

Çevrimdışı tangaz

Tosiç 900bin alıyor, kaç maç oynadı? Olaylara öyle bakarsak yedekleri sadece altyapıdan koyalım, 11 kişi bütün sezon devam eder.

sözleşmesi dewam eden (tosic) kupa kontenjanını dolduruyorsa ismaille yeni sözleşme yapıp onu da kupa kontenjanına koymak gereksiz bir hamle olur. tosic kupada oynar yeni gelecek sol bek ligde bu kadar basit.

Çevrimdışı 38life

Akhisar maçı biletleri nezaman satışa çıkar? 10500 bilet ayrıldığı söyleniyor stad zaten 16500 kişilik. Eğer doğruysa bu gitmeyi düşünüyorum istanbuldan.