@Necmi abi her sene aynı muhabbeti yapıyorsunuz cidden can sıkıyor artık. Mustafa Pektemek'te aynı, Tosic imzalanırken aynı. Şimdi zamanı değil, bugün yeri değil, bunlar Beşiktaş'ın parası ve geleceği, siz bugünü düşünürken biz geleceği de düşünüyoruz bi de üstüne ergen muhabbeti yiyoruz. Aç son Sivas maçında yediğimiz golü 2-3 kez tekrar izle sonra bu İsmail futbolcu mu değil mi bi tekrar düşün, burada kaç yüz kişi var hepsi İsmail yetersiz diyor yapmayın etmeyin diyor biz ise şampiyonluğa gidiyoruz diye kulak tıkayacağız bu duruma, yönetim çıkar şampiyon olmadan hiç bir futbolcuyla görüşme yapmayacağız der herkes rahatlar, basının eline de koz vermez.
@Serhat Akkaya kardeşim renkli basının karıştırma haraketlerini göremiyormusunuz ismailin sözleşme bitiyor
ama tolga 2017 de sonlanıyor adamlar masa başında Beşiktaşı karıştırmak için taraftarı galyana getirecek haber yapıyorlar
hadi ismaille imzaya oturuyorlar tolga için neden otursunlar şimdiden acele edipte neden basının oyununa geliyorsunuz.
varmı öyle bir resmi açıklama daha durun lig bitene kadar ne haberler servis edilecek insanlar sazan olunca olta atanda
çok olur. Şuraya bak dön geriye oku günlerdir ismailden başka bir şey konuşulmuyor bu takım şampiyonluğa gidiyor yokmu
başka bir konu neden renkli basının gündem yapmasına müsade ediyorsunuz. 5-6 kişinin ismail muhabbetine esir ettiniz günlerce sayfayı
basının Beşiktaşın dikkatini şampiyonluk dışında başka noktalara çekme uğraşı var sizde buna atlıyorsunuz.
Ben ismaili savunmuyorumki maçı seyrederken sizden fazla küfür etmişimdir ama önceliğim ismail değil
Benim derdim şampiyonluk ismaille ne yapıldığı şu an için umrumda bile olmaz şampiyonluk yolunda benim
tepki vermemem bir bedel ödemekse şampiyonluk için bu bedeli öderim. Takım istim üzerindeyken bunu menejeri
fırsat bilir imzayı kapmak için yapar renkli basın fırsat bilir sizin gibi daha önceliğinin ne olduğunu bilmeyenler
olduğu sürece bunları lig bitene kadar daha çok yaparlar bak bekle ismail konusu kapansın hemen peşinden bir
haber daha patlatacaklar bu şampiyonluğumuzu ilan edene kadar veya kopana kadar devam edecek az uyanık
olun şu anda şampiyonluk dışında her konu tali pilandadır. Bak stadyum başlığını bile öldürdük ne bilgi düşüyoruz nede orda sohbet ediyoruz
stadın tantanası bize kasımpaşa maçına mal oldu. Bu saatten sonra Beşiktaşın şampiyonluk dışında gündemi olmamalı.
her şey tıkırında giderken kendimize bela aramayalım. Sonra dizimizi çok döveriz Biz bir camiayız burda ne konuşulursa
takımada o yansır sanki buraları oyuncular takip etmiyor camia şampiyonluğu ikinci plana atarsa bu takıma iyi olarak dönmez.
sen sürekli şampiyonluk üzerine konuşacaksınki takımda istim üzerinde kalsın motivasyonu bozulmasın.
yapabiliyorsan renklileri karıştıracak konuları konuş