Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281872 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 11:47:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ismaylllin ev adresini falan bilen/bulabilecek olan yok mu? şu son 20 sayfanın çıktısını alalım kargoyla karşı ödemeli  :D gönderelim. belki delikanlılık yapıp istenmediğim yerde durmam falan der  :bandit:

Bana 5 milyon euro versinler dövseler kalırım :D 3 yıl için kaç defa dayak yesem yeridir sonrası cenneti vaat ediyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ortada kesin birşey yokken nasıl bu kadar galeyana geliyorsunuz şaşırıyorum.  Yahu NTVspor ya NTVspor  bize Ndoye u getiren hatta yayını kesip canlı bağlantıya gidip Beşiktaşta Ndoye transferi diye yayın yapan NTVspor.  Ndoye de hani şu Trabzonda 12 maçta sıfır gol atan var ya aha o ndoye , şuan forvetimizin 22 golü var bu arada hatırlatayım.  Adamlar bizi kızıştırmak için gündem yaratıyor herkes de aaauğğğğğ ismail mi diyor.  Abiler haftaya şampiyonuz lütfen yapmayın ya :halay:
Sanırım sen Erdal Torunoğulları'nın açıklamalarını okumadın. Bi okuyup gel istersen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

dediklerinizden şunu anlıyorum. ismail futbolcu değil. ismaili oynattıgı için şenol güneşte teknik direktör değil..bunlar futboldan anlamıyorlar.o çok begendiğiniz gökhan canerin takımına şuan 5 puan fark atmışız..ve statlarında 90 dakika yuhalandılar... 5 hafta kaldı  5 puanla lideriz..akhisarı yendik mi bitiriyoruz bu işi..siz hala kalkmışsınız ismail şöle ismail böle diyorsunuz...ismaili eleştirmekle ismaili oynatan lider takımın teknik direktörünü de eleştirmiş oluyorsunuz.farkındamısınız  :)

İsmail'i eleştirenlerin bunu düşündüklerini sanmıyorum, ama artık negatif yorum okumaktan gına gelmeye başladı bana.

Beşiktaş taraftarının geneli mutsuzluğu o kadar içselleştirmiş ki, hiç bir olayın iyi tarafını göremez olmuşlar. Bir nevi mazoşizmi gibi.

Stad yapılır, orası neden böyle, burası neden öyle?

Stad biter, biletler neden öyle, fiyatlar neden böyle?

Gomez golleri sıralar, sene sonunda gider mi, Fiorentina'ya döner mi?

Şampiyonluk yolunda en önemli deplasman geçilirken rakibin sahasında yuhalanır, İsmail neden öyle, sözleşme neden böyle?

Takıma olumlu bakın biraz, valla diyorum.

100. yıl şampiyonluğuna giderken takım sürekli Galatasaray odaklı medyanın komplo ve saldırıların uğruyordu. Ama taraftar takımın arkasında kaya gibi duruyordu. Takımın sol açığı Üzülmez'di, sağ açığı santrafordan bozmaydı, Cordoba ve Giunti kiralıktı. Kimse Üzülmez ne öyle, Kaan Dobra ne böyle, Giunti ve cordoba kalır mı diye düşünmüyordu, herkes şampiyonluğa odaklanmıştı.

Artık şampiyonluğa odaklanmamız lazım. Kulüp odaklandı, oyuncular odaklandı, milletin derdi hala İsmail, sözleşme, transfer.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 11:50:45 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Ortada kesin birşey yokken nasıl bu kadar galeyana geliyorsunuz şaşırıyorum.  Yahu NTVspor ya NTVspor  bize Ndoye u getiren hatta yayını kesip canlı bağlantıya gidip Beşiktaşta Ndoye transferi diye yayın yapan NTVspor.  Ndoye de hani şu Trabzonda 12 maçta sıfır gol atan var ya aha o ndoye , şuan forvetimizin 22 golü var bu arada hatırlatayım.  Adamlar bizi kızıştırmak için gündem yaratıyor herkes de aaauğğğğğ ismail mi diyor.  Abiler haftaya şampiyonuz lütfen yapmayın ya :halay:

hiç sevmem ama ntvspor o haberi doğru yapmıştı tv izlemiyormusun daha 2 gün önce erdal başkan açıkladı almıştım ndoyeyi die son saniyede fikret başkan ndoyeyi bırak son bir şans olarak gomezi dene demiş ve gomez transferi sürpriz şekilde olmuş o 2 günlük italya seyahati olumsuz bitseydi ndoye Beşiktaştaydı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 11:49:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol gunes suana kadar gordugum en az elestirilen besiktas teknik direktorudur. Bizim taraftar hincal in hucum futbolu gazina ve algisina yenik dusup lucescuyu elestirmistir yahu
Senol hoca son 1 aydie cok telasli, takimin ustuyle basiyla oynamaya basladi ayrica.
Tabiiki elestirecegiz, zaten turkiyenin basina da ne geliyorsa bu elestiri korkusundan geliyor.

Sıkıntı eleştiride değil eleştiri kültüründe.

Adam 3-5 maç kazanınca göklere çıkarıp sonra yere çakmak bize göre eleştiri. O yüzden eleştirilen yapıcı eleştiri ile eleştiriyi ayırt edemiyor direk düşman gibi algılıyor ülkemde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

ismaylllin ev adresini falan bilen/bulabilecek olan yok mu? şu son 20 sayfanın çıktısını alalım kargoyla karşı ödemeli  :D gönderelim. belki delikanlılık yapıp istenmediğim yerde durmam falan der  :bandit:
@tangaz adam geri zekali mi gitsin besiktastan bulmus yahli balli sozlesmeleri. Gitse nereye gidecek, bizden giden kapasitesiz futbolcularin akibetine bakalim.

Gokhan gules nerde
Gokhan zan ne oldi
Sinan kurumus mu neydi o nerede o
Baki mercimek
Ibo toraman nerde nasil
Gokhan suzen
Berkant
Neydi adi o fbden gelen boksor oldu futbolcu olamadi
Ismail de boksor olsun

Çevrimdışı yedic

yahu vallahi cildirmamak elde degil. Tolga ve Ismail'in 2 senedir kurtardiklari yaziyla (bir) mac yok aksine yaptiklari hatalardan elimizdeki kac maci verdik, bir de ustune sanki mukafat gibi sozlesme imzaliyoruz.

kisisel istatistik ve efektif olarak ustun rakibindeki oyuncular bile sozlesme yenilemezken sen daha sene bitmeden sampiyon olmadan yetersizlikleri kanitlanmis adamlarla 3 sene garanti sozlesmeyi imzaliyorsun. Bu takim seneye SL ye gidecek, demekki yonetim kaderine razi-adamlardan memnun. Hadi Pektemek olayinda yabanci sinirina takildi acele edildi orada hata yapildi diyelim goz gore gore yapilan hata niye tekrarlaniyor.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 11:54:13 yedic ]

Çevrimdışı tangaz

Bana 5 milyon euro versinler dövseler kalırım :D 3 yıl için kaç defa dayak yesem yeridir sonrası cenneti vaat ediyor :D

düşündüm de dayağı bölüşsek, parayla birlikte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ilhan mansız

Taraftar üzerinde bir algı oluşturuluyor ve maalesef bazıları da buna bilinçli olarak katılıyor. Ne İsmail miş Adam'ı yerden yere vuruyorsunuz. O çocuk haftalardır bu takımda ilk 11 oynuyor birkaç pozisyon hatası dışında da gayet iyi oynadı. Takım gayet iyi giderken konu bulunamayınca herhalde konu İsmail oldu, insan okuduklarına inanamıyor.

Çevrimdışı kartal190321

hatırlıyormusunuz arkadaşlar eskişehirden  tarık ve   veyseli istemiştik astronomik paralar istedikleri için vazgeçmiştik..gs zıplamıştı sanırım tarıka 4.5 euro veyselede 2.5  3.5 arası para vermişlerdi..iki topcuyda eskişehirde harikalar yaratıyorlardı..noldu gs de paraları çöpe attılar..anadoluda topcu alıp kadroya monte etmek zordur tutması çok çok zor yani..orda burda  alalım ismailden iyi diyenler arkadaşlar bu ihtimalleri düşünmüyorlar bence..tarık 18 giremiyor  veysel kasımpaşada bile vasat..eren diyen arkadaşlar..erenin trabzonda kovuldugunu tutulamadıgını unutmuşlar sanırım..ikinci lig topçusu caglar biz istedik diye 2.5m euro fiyat biçtiler..öle büyük takıma kimse  600   700m euroya futbolcu vermez isteyen beşiktaş olunca otomatikmen fiyatı  2 milyon eurolara gidiyor..futbolcu satmadan alamıyoruzda bu kötü durumda var..kadromuz önümüzdeki sezonda çok değişmez bence imkanda yok maalesef..allahın izniyle bu sezonu şu kalan 5 maçı alnımızın akıyla bitirelim şampiyon olalımda..yeni sezon öncesi planlama yapılır..3  5  kuruş hesabı yapan FİKRET başkan ve yönetimine güveniyoruz..yapılabilecegin en iyisini yapacaklarına şüphemiz yoktur. :icool:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

@tangaz adam geri zekali mi gitsin besiktastan bulmus yahli balli sozlesmeleri. Gitse nereye gidecek, bizden giden kapasitesiz futbolcularin akibetine bakalim.

Gokhan gules nerde
Gokhan zan ne oldi
Sinan kurumus mu neydi o nerede o
Baki mercimek
Ibo toraman nerde nasil
Gokhan suzen
Berkant
Neydi adi o fbden gelen boksor oldu futbolcu olamadi
Ismail de boksor olsun

@mylife1903 sizin çocuklar beck konusunda iyi iş çıkartmıştı acaba başkana mı el atsalar ismaylll ile sözleşme mevzuunda kökten çözüm olur ne dersin  :naughty:

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'i eleştirenlerin bunu düşündüklerini sanmıyorum, ama artık negatif yorum okumaktan gına gelmeye başladı bana.

Beşiktaş taraftarının geneli mutsuzluğu o kadar içselleştirmiş ki, hiç bir olayın iyi tarafını göremez olmuşlar. Bir nevi mazoşizmi gibi.

Stad yapılır, orası neden böyle, burası neden öyle?

Stad biter, biletler neden öyle, fiyatlar neden böyle?

Gomez golleri sıralar, sene sonunda gider mi, Fiorentina'ya döner mi?

Şampiyonluk yolunda en önemli deplasman geçilirken rakibin sahasında yuhalanır, İsmail neden öyle, sözleşme neden böyle?

Takıma olumlu bakın biraz, valla diyorum.

100. yıl şampiyonluğuna giderken takım sürekli Galatasaray odaklı medyanın komplo ve saldırıların uğruyordu. Ama taraftar takımın arkasında kaya gibi duruyordu. Takımın sol açığı Üzülmez'di, sağ açığı santrafordan bozmaydı, Cordoba ve Giunti kiralıktı. Kimse Üzülmez ne öyle, Kaan Dobra ne böyle, Giunti ve cordoba kalır mı diye düşünmüyordu, herkes şampiyonluğa odaklanmıştı.

Artık şampiyonluğa odaklanmamız lazım. Kulüp odaklandı, oyuncular odaklandı, milletin derdi hala İsmail, sözleşme, transfer.

O takimin hocadi afedersin cingene lucescuyu. Dunyanin en iyilerinden biri ustelik sampiyon hocaydi, son sampiyondu adam yahu. Lucescudaki futbol bilgisinin yarisini bugunku yonetimde bulamayiz,kiyas kabul etmez. Lucescu cok buyuk bir hocadir. Bence dunyanin en iyisidir, tipten kaybediyor biraz, soyle yakisikli olsaydi reali calistirirdi.

Çevrimdışı tangaz

Taraftar üzerinde bir algı oluşturuluyor ve maalesef bazıları da buna bilinçli olarak katılıyor. Ne İsmail miş Adam'ı yerden yere vuruyorsunuz. O çocuk haftalardır bu takımda ilk 11 oynuyor birkaç pozisyon hatası dışında da gayet iyi oynadı. Takım gayet iyi giderken konu bulunamayınca herhalde konu İsmail oldu, insan okuduklarına inanamıyor.

şaka bu di mi???

Çevrimdışı Anıl

Gerçekten de öyle...
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 11:59:07 Anıl ]

Çevrimdışı tuncaboylu

O takimin hocadi afedersin cingene lucescuyu. Dunyanin en iyilerinden biri ustelik sampiyon hocaydi, son sampiyondu adam yahu. Lucescudaki futbol bilgisinin yarisini bugunku yonetimde bulamayiz,kiyas kabul etmez. Lucescu cok buyuk bir hocadir. Bence dunyanin en iyisidir, tipten kaybediyor biraz, soyle yakisikli olsaydi reali calistirirdi.

Heh iyi hatırlattın. Lucescu o zaman büyük hoca değildi, çalıştırdığı en iyi takım Inter'di ve 4 ayda kovulmuştu.

Ayrıca Lucescu dediğimiz adam Galatasaray'ı şampiyon yapıp gelmişti, Beşiktaş için "köpekler istedi diye atlar ölmez" demişti, Hıncal her hafta "Lucescu korkaktır" diye beyin yıkıyordu.

Taraftar onun da arkasında durdu. Şimdi aynı tarz bir teknik direktör tercihi olsa, tesisleri basardı zamane taraftarı.

"Bu sene sanki Metin Ali Feyyaz", oynanan futbol sanki 100. yıldaki futbol, ama taraftarın aklı hala başka yerde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir kaç pozisyon hatası mı? Sen Juventus maçlarını mı izliyorsun Beşiktaş maçları yerine acaba?  :alala:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

düşündüm de dayağı bölüşsek, parayla birlikte  :D

kambersiz düğün olmaz yettim :D
dayakta olsa birlikte yiyecez
3 e de bölüşürüz sonra avrocukları  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 12:05:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar konu çok uzadı maça odaklanalım tekrardan.

Akhisar deplasmanına gideceğiz ve Akhisar biraz silkelenmiş gibiydi Bursa maçında Bursa çok kötü olsa da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akhisar deplasmanına gideceğiz ve Akhisar biraz silkelenmiş gibiydi Bursa maçında Bursa çok kötü olsa da.
Temkinli oyunu elden bırakmamak lazım, bir şekilde gol atıyoruz sonuçta, Kasımpaşa maçındaki gibi deli danalar gibi saldırmadan rakibi tartmadan kafa göz girmeyelim. Kontra atak konusunda tehlikeli bir takım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maçı izlemedim, ama tehlikeli pozisyonları Bursaspor gibi yazıyor canlı anlatımda.

İyi mi oynadılar?

Çevrimdışı Tolga

Evet artık bu konuyu çok uzatmamak lazım.

Şampiyonluk gelene kadar maçlara odaklanmamız lazım. Akhisar maçından gerçekten çekiniyorum zor maç olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 12:07:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Heh iyi hatırlattın. Lucescu o zaman büyük hoca değildi, çalıştırdığı en iyi takım Inter'di ve 4 ayda kovulmuştu.

Ayrıca Lucescu dediğimiz adam Galatasaray'ı şampiyon yapıp gelmişti, Beşiktaş için "köpekler istedi diye atlar ölmez" demişti, Hıncal her hafta "Lucescu korkaktır" diye beyin yıkıyordu.

Taraftar onun da arkasında durdu. Şimdi aynı tarz bir teknik direktör tercihi olsa, tesisleri basardı zamane taraftarı.

"Bu sene sanki Metin Ali Feyyaz", oynanan futbol sanki 100. yıldaki futbol, ama taraftarın aklı hala başka yerde.

Fenerbahçe için söylemişti diye hatırlıyorum o Romen atasözünü.

Kalan kısma katılıyorum 3 Bükreş şampiyonluğu vardı onun dışında iyi bir taktisyen ama kariyerli ve başarılı bir teknik direktör değildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Akhisar çok diriydi ve hiç alan vermedi Bursaya

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir kaç pozisyon hatası mı? Sen Juventus maçlarını mı izliyorsun Beşiktaş maçları yerine acaba?  :alala:
hocanın sürekli ilk 11 oynattığı bir oyuncu bu, sezon boyunca rakiplere Verdiğimiz pozisyon sayısı ortada ve Şenol hoca Ismaili hiç kesmedi. Onun yaptığı hataların tek sebebi bek oyuncusu olmaması. Canerinde İsmail'e yakın hatası vardır ve iddia ediyorum Ismaili kolay kolay kimse kesemez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 12:09:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçı izlemedim, ama tehlikeli pozisyonları Bursaspor gibi yazıyor canlı anlatımda.

İyi mi oynadılar?

İyi oynamadı iyi savundu diyelim. Gol kıtlığı yaşıyorlar Bursa çok salak goller yedi ama biraz can olacaktır bu 3 puan Akhisar'a.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli