Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7282518 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Renton

Gönül ister tabi yedek olarak uzatılmış olsun ama içten içe biliyorum ki seneye de 11 olacak  :kop: tosici elden çıkaramazsın şu an.İsmail ile sinir krizlerine devam  :ishock:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı raichu

Onu demeye çalıştım zaten maliyetler aynı olacaksa, oyuncular birbirine yakınsa ben değişikliğe gidip adaptasyon sorunu yaratmam kadroyu korurum.
tek korkum ismailin 11 de düşünülmesi bana öyle gibi geliyor
ismail-tosic beck-serdar la cl de heder ederler bizi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:20:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tek korkum ismailin 11 de düşünülmesi bana öyle gibi geliyor
ismail-tosic beck-serdar la cl de heder ederler bizi

O zaman dibine kadar eleştirilir karar işte yok öyle bir Dünya. İsmail as takım için, Serdar yedek takım için bile düşünülemez. Rezil kepaze oluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:22:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Ümit Karaal biraz adam olsaydı da bizi bu durumlara düşürmeseydi kaçıncı ziyan olan çocuk bu.

Biriniz de kendinize adam gibi bakın artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ümit Karaal biraz adam olsaydı da bizi bu durumlara düşürmeseydi kaçıncı ziyan olan çocuk bu.

aydın karabulut..

Çevrimdışı Mahmut

O zaman dibine kadar eleştirilir karar işte yok öyle bir Dünya. İsmail as takım için, Serdar yedek takım için bile düşünülemez. Rezil kepaze oluruz.

Yerlerini kimi alıcaz kaça alıcaz onu da söyler misin hocam, ben gerçekten merak ediyorum nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz.
Şu kadro şampiyon olmaya çok yakın, neyin kepazeliği bu. CL de 3.olursak bu kepazelik mi mesela.
Takımın ffp engeli olduğunu herkes biliyor, sadece bonservis değil maaştan da zarar etmememiz gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 00:28:39 Mahmut ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:27:18
  • Beşiktaş / Bodrum
4 sene önce Uefa en potansiyelli 2. bek seçti Ümit'i.

Adam 4 sene sonra Bayrampaşa'da bile 6 maça çıkamadı koca sezonda. Daha da söylenecek söz yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

sanki çok yaşlıymışım gibi bi yorum olacak ama  :D
yeni nesil böyle abi ergenlik çağında ellerine büyük fırsat,para,popülarite biraz geçsin dağılıyorlar hemen iş herzamanki gibi anne babada bitiyor yazık

Çevrimdışı 38life

Tolga ile sözleşme yenilenmesi kadar doğal bir şey olamaz. Yedek kulübesinde 1 kalecin zaten yerli olacak Günay mı olsun o kaleci Tolga mı denirse tartışmasız Tolga derim. Günay da 3. kaleci zaten.

İsmail ile sözleşme yenileme konusunda da; 2 sol bekimiz olacak biri yerli biri yabancı. 2'si de yabancı olamaz. Ya Eren Albayrak'ı alacaktık ya İsmail ile uzatacaktık. İkisi de 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda oyuncular.

Uyumu bozmamak adına İsmail ile yola devam etme kararı alınmış olabilir. İsmail yedek olacak o yüzden onunla da uzatılması normaldir. Önemli olan rakam burada. Necip'ten fazla almamalı yani 800-900 bin euro civarı.

İsmailin değil yedek olarak, a2 takımında kalması bile by kulübe ihanettir. İlla türk yedek sol bek bulunması gerekiyorsa altyapıdan bitane çıkarsınlar. İsmail'in bu sezon yenilen gollerdeki hatalarını burda bazı arkadaşlar detayları ile resimli resimli anlattı. İsmail futbolculuğu bırakmış. Onunla sözleşme uzatılırsa yönetim kafasına sıkmış olur.

Sezer Öztürk ile devam edilmesi ile aynıdır benim için bu. İsmail beyin olarak bitmiş. Gözünün önündeki adam gole doğru giderken seyreden hareket etmeyen bir insandan bahsediyoruz. Orada ben olsam koşarım en azından! Ve bunlar 1 değil 2 değil. Bu adamla devam etmenin bir bahanesi açıklaması olamaz!

Çevrimdışı ozgursum

Tolga nin da , Ismailin de 1 milyon ile 1.5 milyon euro araliginda alacagini dusunuyorum. Bizdeki rotasyon icindeki yerliler bu maasi aliyor. Hatta kulup gecen sene herkes benzer maas alsin diye bir ortalama yaratmaya calisti. Bu da 1.2-16 milyon araligidir. Klkip da rotasyon icinde yer alan bir oyuncuya 600-700 bin euro verilmez. Ayrica Caner disinda Ismailden daha iyi bir yerli solbek yok. Anadoluda oynamakla buyuk takimda oynamak ayni sey degil. Seviye farki var. Anadoluda yildiz olan oyucnularin %95 i buyuk takima geldiginde daha dusuk performans sergiler. Bunu dusununce riske girmenin manasi yok. Tosic istedigimiz zaman elimizden cikartabilecegimiz biri. Yuksek maasi yok , Sirbistan milli takiminin banko oyuncusu. Serdar ise kalmaz , Serdarin durumu Sampiyonluk netlesmeden aciklanmaz bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:30:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Yerlerini kimi alıcaz kaça alıcaz onu da söyler misin hocam, ben gerçekten merak ediyorum nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz.
Şu kadro şampiyon olmaya çok yakın, neyin kepazeliği bu. CL de 3.olursak bu kepazelik mi mesela.
Takımın ffp engeli olduğunu herkes biliyor, sadece bonservis değil maaştan da zarar etmemiz gerekiyor.

Kepazelik şöyle olur kardeşim. Beck cezalı olur senin grubunda çok abartı değil bir Dortmund olur ve Serdar'ı düşünmek bile istemiyorum o maçta. İsmail ona keza.

Bu sezonu örnek almayın bu sezon tüm kupalardan erken koptuk ve Uefa çok önemli değildi. Seneye Şampiyonlar ligi çok farklı platform. İsmail'i Serdar'ı kevgire çevirirler bu savunmalarla.

Boşa çıkan bekler var yabancı ve kaliteli. Görüşülür. Töre veya Sosa'nın satılma durumu var plan yapılır duruma göre oyuncu bakılır. Kesin konuşmuyorum sadece takımda Serdar'ın sağ bek olarak kalması ile Necip'in kalması aynı şey. Gereksiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:32:47
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmailin değil yedek olarak, a2 takımında kalması bile by kulübe ihanettir. İlla türk yedek sol bek bulunması gerekiyorsa altyapıdan bitane çıkarsınlar. İsmail'in bu sezon yenilen gollerdeki hatalarını burda bazı arkadaşlar detayları ile resimli resimli anlattı. İsmail futbolculuğu bırakmış. Onunla sözleşme uzatılırsa yönetim kafasına sıkmış olur.

Sezer Öztürk ile devam edilmesi ile aynıdır benim için bu. İsmail beyin olarak bitmiş. Gözünün önündeki adam gole doğru giderken seyreden hareket etmeyen bir insandan bahsediyoruz. Orada ben olsam koşarım en azından! Ve bunlar 1 değil 2 değil. Bu adamla devam etmenin bir bahanesi açıklaması olamaz!

Öyle bir Dünya yok. Altyapıda oyuncu filan da yok çok kolay çıkıyor ağzınızdan koyun edin demek o çocukları gidin bir izleyin önce. İsmail'e şükreder hale gelirsiniz.

Kolay mı oyuncuyu yukarı almak. Bir cezada sakatlıkta o çocuk sahaya çıkacak. Ne kadar hatası olsa da yedek olarak İsmail'in kalması her türlü isabetli karar olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 63 gol atmış ve inşallah şampiyon olacak.

İsmail Köybaşı bu maçların 23 tanesinde oynamış ve sadece 1 asist yapmış(Antep maçı).

Çaykur Rizespor bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 35 gol atmış ve küme düşmemeye oynuyor.

Eren Albayrak bu maçların 21 tanesinde oynamış ve 8 asist yapmış.

İsmail'in yapamadığı asistleri geçtim yedirdiği goller, verdirdiği pozisyonlar ortadayken nasıl olur da aynı maliyette bu iki isimden İsmail tercih edilir ? @Çağrı

Çevrimdışı ozgursum

Savunma pozisyon hatasi resimle aciklanmaz . Heleki hizli gelisen bir ataktaki hata. Neyse onemli olan o degil , onemli olan Milli takimin 2 solbekinden birine amator oyuncu muamelesi yapilmasi. Kusura bakmayin da Senol Gunes ve Fatih Terim  sizden daha iyi biliyordur futbolu bu kesin. Bu kadar abartmanin manasi yok her sene ayni seyler.Gecen sene Ersanla sozelesme uzadiginda laf soyleyenler yine benzer kisiler. Bu sene Ersan gidince konusulanlari biraz hatirlayinca ne kadar haksiz olundugu da ortada.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada İsmail'e yıllık 1-1.5 m euro arasında bir ücret vereceğimize Eren'i 600-700 bin euro'ya bedavaya almak daha mantıklı bir hamle olur.

Tabi yedek olarak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 63 gol atmış ve inşallah şampiyon olacak.

İsmail Köybaşı bu maçların 23 tanesinde oynamış ve sadece 1 asist yapmış(Antep maçı).

Çaykur Rizespor bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 35 gol atmış ve küme düşmemeye oynuyor.

İsmail'in yapamadığı asistleri geçtim yedirdiği goller, verdirdiği pozisyonlar ortadayken nasıl olur da aynı maliyette bu iki isimden İsmail tercih edilir ? @Çağrı
Erenin yükselen formunun olduğunu ve ismailden yaklaşık 3 yaş daha genç olduğunu da not düşelim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:35:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Tosic Beşiktaş'a gelmeden önce bir sezonda 11 asist yaptı. Herkes de bunu referans gösterdi o Tosic'i izledik. Bir kişi açıklayamaz sanırım şuan 11 asisti nasıl yaptı.

Eren'i Hikmet Karaman bile devamlı eleştiriyor maç içinde 15 dakika oynayarak yüksek seviyelere çıkamaz sonra bana sormasın neden milli takıma alınmıyorum diye diye.

Sadece rakamlarla yola çıkmayın Afonso Alves 40 gol atarak gittiği Premier ligde 4 gol atamadı. Youla 18 gol atarak geldi bize 4 gol attı.

Ha denener mi denenir burada da karar hocaya bırakılır hoca İsmail dediyse İsmail'dir yedek. Ben de arada büyük siklet farkı yoksa elimdeki oyuncuyu seçerim yabancı oyuncuyu sokmak yerine.

Ek olarak Eren'in ne istediğini de bilmiyoruz şuan her şey farazi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

İsmaille sözleşme uzatan yönetim birdaha profesyonellikten bahsedemez. İsmaille sözleşme uzatmak demek "Bu kulüpte sınırsız saçma hatalar zinciri kredisi var" demektir. İsmaille sözleşme uzatılması kulübün ciddiyetini zedeler, Oyuncuların motivasyonunu zedeler. Oyuncuların gözündeki büyük kulüp algısını zedeler. İsmail kafasında futbolu bitirmiş ama biz İsmaili bırakmıyoruz. Şaka gibi...

Çevrimdışı Anıl

Tosic Beşiktaş'a gelmeden önce bir sezonda 11 asist yaptı. Herkes de bunu referans gösterdi o Tosic'i izledik. Bir kişi açıklayamaz sanırım şuan 11 asisti nasıl yaptı.

Eren'i Hikmet Karaman bile devamlı eleştiriyor maç içinde 15 dakika oynayarak yüksek seviyelere çıkamaz sonra bana sormasın neden milli takıma alınmıyorum diye diye.

Sadece rakamlarla yola çıkmayın Afonso Alves 40 gol atarak gittiği Premier ligde 4 gol atamadı. Youla 18 gol atarak geldi bize 4 gol attı.

Ha denener mi denenir burada da karar hocaya bırakılır hoca İsmail dediyse İsmail'dir yedek. Ben de arada büyük siklet farkı yoksa elimdeki oyuncuyu seçerim yabancı oyuncuyu sokmak yerine.

Ek olarak Eren'in ne istediğini de bilmiyoruz şuan her şey farazi.
Şenol hoca İsmail dediyse eğer, ona da yazıklar olsun.

Çevrimdışı 38life

Öyle bir Dünya yok. Altyapıda oyuncu filan da yok çok kolay çıkıyor ağzınızdan koyun edin demek o çocukları gidin bir izleyin önce. İsmail'e şükreder hale gelirsiniz.

Kolay mı oyuncuyu yukarı almak. Bir cezada sakatlıkta o çocuk sahaya çıkacak. Ne kadar hatası olsa da yedek olarak İsmail'in kalması her türlü isabetli karar olur.

Altyapıda futbolcu yoksa sezona 1 sol bek ile başlayalım. Sakatlık durumunda yedek sağ bek sol beke geçsin. Ama İsmail bu kulüpten gitsin!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:37:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada İsmail'e yıllık 1-1.5 m euro arasında bir ücret vereceğimize Eren'i 600-700 bin euro'ya bedavaya almak daha mantıklı bir hamle olur.

Tabi yedek olarak.

Tosic'in 1.1'den yabancı olarak geldiği yere Eren 600'den geliyorsa hemen alsınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

İsmail o 1 asisti de yapmasın. Adam tek başına gol üretiyor rakibe!

Çevrimdışı Tolga

Tosic'in 1.1'den yabancı olarak geldiği yere Eren 600'den geliyorsa hemen alsınlar.
Eren bu parayı başka hiçbir yerde alamayacağına göre bu parayı kabul eder ki artık yabancı sınırı da yok yani fazla pazarlık da yapamaz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

eren 1.1 e de gelse ,ismaile maaş ödeyip 0 verim alacağıma erene o bonservisi ve aynı maaşı veririr verim alırım daha iyi.
dipnot:ismailin şampiyonlar liginde muhtemel ispanyol veya ingiliz bir rakibe karşı savunma yaptığını düşünemiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozgursum

Şenol hoca İsmail dediyse eğer, ona da yazıklar olsun.
Kusura bakma da sacmaladin biraz. Senol Gunes bir oyuncuyu tecih ediyor , bu Senol Gunes in gecmisi belli , seni su an sampiyonluga tasiyor. Sen kalkip yaziklar olsun diyorsun. Ne Hakla?