Beşiktaş bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 63 gol atmış ve inşallah şampiyon olacak.
İsmail Köybaşı bu maçların 23 tanesinde oynamış ve sadece 1 asist yapmış(Antep maçı).
Çaykur Rizespor bu sezon ligde 29 maç oynamış ve 35 gol atmış ve küme düşmemeye oynuyor.
Eren Albayrak bu maçların 21 tanesinde oynamış ve 8 asist yapmış.
İsmail'in yapamadığı asistleri geçtim yedirdiği goller, verdirdiği pozisyonlar ortadayken nasıl olur da aynı maliyette bu iki isimden İsmail tercih edilir ? @Çağrı
Tosic Beşiktaş'a gelmeden önce bir sezonda 11 asist yaptı. Herkes de bunu referans gösterdi o Tosic'i izledik. Bir kişi açıklayamaz sanırım şuan 11 asisti nasıl yaptı.
Eren'i Hikmet Karaman bile devamlı eleştiriyor maç içinde 15 dakika oynayarak yüksek seviyelere çıkamaz sonra bana sormasın neden milli takıma alınmıyorum diye diye.
Sadece rakamlarla yola çıkmayın Afonso Alves 40 gol atarak gittiği Premier ligde 4 gol atamadı. Youla 18 gol atarak geldi bize 4 gol attı.
Ha denener mi denenir burada da karar hocaya bırakılır hoca İsmail dediyse İsmail'dir yedek. Ben de arada büyük siklet farkı yoksa elimdeki oyuncuyu seçerim yabancı oyuncuyu sokmak yerine.
Ek olarak Eren'in ne istediğini de bilmiyoruz şuan her şey farazi.