Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301277 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı GökhanG

Şöyle bi gerçek var ki bizim dünkü ilk 11 den -Atiba,Sosa,Oğuzhan hariç diğerleri büyük kulüplerin anca ve anca yedeği olur.

Ve belki linç edilicem ama fenerde van Persie nasıl ki sadece adı var diye oynuyorsa son 5-6 hafta da Gomez bizde öyle oynuyor. Cenk daha faydalı olur.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ibrahim üzülmez inönüde taraftarlar tarafından hayli taciz ediliyordu:)

bunu ismail ile devam ettirecez bir anlamda aslında istiyordum bu anları yasamasını cnk haketti... iyi cocuk kontenjanından sozlesme uzatılmaması için birseyler yapmak lazım ama zor cnk bizim yogurt yiyisimiz budur der geçerler :(((

Adam haklı. Kaç sene oldu 1 tek tüy bile koyamadı üzerine.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne ogretildigi belli

Gecen @cursedofdragon fotosunu koymustu bir daha koyar simdi "kazan da nasil kazanirsan kazan bir sekil kazan" gibi birseydi

Aykutta para kazanacak o mactan "bir sekilde kazanacak" ama oyle ama boyle hangi sekil kazanacak parayi bakacagiz. Faul sayilarini alalim simdiden. Mesela ilk yari bizim macta kac faul yapmis konya, fbye kac faul yapmislar?
Yanlış düşünüyorsunuz faul sayılarınıda alın fenere daha çok yapmışlardır fener o maçı zor kazandı kadıköydeki maçı aykut kocaman geçen sene fenerle konyada berabere kaldı ben bekliyorum rıza etkisi ondanda artık şu yatma kalkma işlerini bırakalım ben osmanlı maçından sonra bıraktım mesela futbolumuza odaklanalım kimsenin kimseye yatacak hali yok herkes can derdinde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Aynen katılıyorum. Görmek istemiyorum o formayı üzerinde artık yetti kaç senedir.

Bu sene şu adama rağmen şampiyon olalım da sonra el sallarız arkasından.

Şimdi haftaya bi de yeni stada çıkacak ya bu iyice eli ayağına dolaşır.. O sahneler geçiyo gözümün önünden..

Ismail ballidir gider muhtassahem saayg ayaagigynlan ilk golu atar vodafone arenada ustune yagli balli yeni sozlesme ve imza parasi, vefali kulubuz.

Çevrimdışı 38life

Adam haklı. Kaç sene oldu 1 tek tüy bile koyamadı üzerine.

Deli İbo 33.cü hafta fenere koysun başka birşey istemiyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

onu hafta içi oynadıkları hazırlık macı için almıs olabilir ısınık diye ne bileyim:) cnk onceden hiç almıyordu dün aldı ilkkez sasırttı bizleri ama muhtemelen hazırlık macından gelen bi durum

misal kimse bahsetmedi bu bizim tolgay varya ortasahada oynayan

adamın yürücek kosucak hali yok ve biz bu adama mecburuz:( pekii o aylardır ortalıkta gorunmeyen veli efendi noldu? hiç bahseden yok? adam zamlı maasını aldı ortalıkta yok

ki haketti ama neden yoksun ortalıkta peki
Hocanın maç içi tercihleri , Pektemek, Tolgay, Veli bunları teker teker ele alabiliriz fakat doğru olan husus şu ki ikinci yarı Fener ve Kasımpaşa maçlarında bizi yakan en temel husus defansımız . Defansın yerleşimi, defansın çok geride kurulması , orta saha ile defans arasındaki uzun mesafe , rakibin oyun yapısına bakıp defans oyuncularının baskı yapacağı yerlerin iyi tespit edilmemesi,  defans oyuncularının görev dağılımının düzgün yapılmaması,  defans oyuncuları arasındaki uyumsuzluk işte bütün bunların toplamı bizim defans-hücum herşey dahil oyun yapımızı tamamen bozdu. Oyunumuzun kötü olmasında en temel neden defanstı ve defansın en zayıf halkası İsmail olduğu için en fazla göze batan oyuncu da İsmail oldu.Defansı düzeltebilirsek  orta saha ve hücum ile alakalı meseleler sezon sonuna kadar halı altına süpürülür .Bir gerçek var ki bizi bu sezon yakarsa defans yakar. Şenol Hoca'nın sonunu getirebilen hoca olması için bu konuda çözüm bulması şart.

Çevrimdışı mylife1903

Yanlış düşünüyorsunuz faul sayılarınıda alın fenere daha çok yapmışlardır fener o maçı zor kazandı kadıköydeki maçı aykut kocaman geçen sene fenerle konyada berabere kaldı ben bekliyorum rıza etkisi ondanda artık şu yatma kalkma işlerini bırakalım ben osmanlı maçından sonra bıraktım mesela futbolumuza odaklanalım kimsenin kimseye yatacak hali yok herkes can derdinde

Ben yatar yatmaz demiyorum, aykutun bilecegi is o. Rizanin yaptiginin yanlis oldugunu belirtiyoruz dun @tangaz yazdi galiba fbye 3 faul yapmislar yazi ile uc bize bilmiyorum saymadim ama otuza yakindir. Bu motivasyondur ayni sekilde fbye de oynamasi gerekir. Bizi yenmesin riza hoca yahut aykut gitsin fbyi yensin demiyoruz bize nasil oynuyrlarsa fbye de ayni oyunu oynasinlar.

Yakin performanslar olursa kimsenin akli bulanmaz. Kasimpasa mesela ibb gibi faullu oynayan bir takim olur tamam her mac oyna oyununu biz yeneriz, yeniliriz. Ama sen gidip fb ile oynarken kiz futbolu oynayip besiktas macinda romali spartacus gibi girmeye baslarsan millet noluyooo, der.

Aykutun normal oyununu oynamasi lazim, yener, yenilir futbolda her sonuc var.

Çevrimdışı tangaz

Reis bu forumda cok onceleri yazdim ben 2-7-1 elimizde atiba gibi bir cevher var at ortalarina stoperlerin baris icinde cozulsun bu is. Anadolu takimlari zaten tek forvet oynuyor kalabalik ortasaha ile bogarsin. Lucescu zaten aptaldi adamin hayati 4-4-2 geldi burda 3luye dondu.

@tangaz lucescu ile yunanistanda 5 yedigimiz maci hatirlarsin sen. Bakti adam beklerde is yok, beksiz cozum buldu.

O mac sonrasi hatirladigim bir lazio macinda 4-4-2 oynadik boy olcumuzu aldi italyanlar hemen. Bir daha da oynamadik.

@mylife1903 aek hazırlık maçıydı 4-0 kaybettik hoca ısrarla ronaldo zago tandemi denedi o maçtan 3 gün sonra da lig maçı vardı 3-6-1e döndü gittik bursaya çakarak sezonu açtık çaka çaka bitirdik sezonu...

2-7-1 çok mantıklı üstad, alexis marcelo arasına koy atibayı ondan sonra 6 lı bir hat çek ileriyede gomezi koy rakipleri boğarız adeta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı hic2222

Üstad işte, senin benim buradaki diğer arkadaşlarımızın ne dediğinin anlamı yok.
Konya maçında göreceğiz. Ha Fener çıkar eze eze hakkıyla maçı alır birşey diyemezsin.
Tabiki bunları söylerken dün özellikle Şenol hocanın dönen topları alamayan, orta sahası yol geçen hanına dönmüş
, topu ileriye taşıyamayan takıma daha inatla forvet sahaya sürmesi
, oyuncuların Vodafone Arenaya bayram havasında dönme isteklerinin olmaması
, gardı düşmüş feneri iyice strese sokacak bir oyun ortaya koymamaları hiçbir şekilde maruz görülemez.
Tabiki oyuncularımız aklını başına alır, teknik direktörümüz şampiyonluk stresine girmiş oyuncuları
doğru organize edemezse Konya fenere 5 atsa ne fayda. Bizde gider bursaya, sivasa, akhisara, kayseriye takılırız.
Elbette önce biz işimizi yapmalıyız. Ha biz işimizi yaparsak ve buna rağmen konya, mersin fenere yatarsa o zaman konuşma hakkımız doğar.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı atalay

İsmail'in sadece ligde bireysel hatalarından yedirdiği goller; Antalya, Kayseri, Başakşehir maçındaki 2.gol, Fb maçındaki her iki gol, Rize ve son Kasımpaşa maçı...

Bunlara GS ve Eskişehir maçlarındaki hatalı paslarının devamında pozisyona dönüşen ve golle sonuçlananları eklemiyorum bile... Bir savunmacı daha ne kadar sıkıntı yaratabilir?

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben yatar yatmaz demiyorum, aykutun bilecegi is o. Rizanin yaptiginin yanlis oldugunu belirtiyoruz dun @tangaz yazdi galiba fbye 3 faul yapmislar yazi ile uc bize bilmiyorum saymadim ama otuza yakindir. Bu motivasyondur ayni sekilde fbye de oynamasi gerekir. Bizi yenmesin riza hoca yahut aykut gitsin fbyi yensin demiyoruz bize nasil oynuyrlarsa fbye de ayni oyunu oynasinlar.

Yakin performanslar olursa kimsenin akli bulanmaz. Kasimpasa mesela ibb gibi faullu oynayan bir takim olur tamam her mac oyna oyununu biz yeneriz, yeniliriz. Ama sen gidip fb ile oynarken kiz futbolu oynayip besiktas macinda romali spartacus gibi girmeye baslarsan millet noluyooo, der.

Aykutun normal oyununu oynamasi lazim, yener, yenilir futbolda her sonuc var.
Bu olayları yanlış yerlere çekmektir biz Beşiktaşız kasımpaşa nasıl oynamış farketmemesi lazım çıkıp yenmeliydik Rıza hocanında yaptığı yanlış değil abi bende teknik direktör olsam bende bu ülkenin en iyi oynayan takımını yenmek için herşeyi yaparım cv sine şampiyon takımdan 5 puan aldı bunu koydu rıza hoca fenere karşı niye öyle oynamadı yada iki hafta önceki bursa maçında bu kadar kötü olan takımı aşırı motive etmiş geçen sene fenerliler aykut hocaya demişti niye o kadar sert oynadınız berabere kaldınız şampiyonluktan ettiniz diye oda sen fenerbahçeysen yenersin demişti bizim direk tartışmamız gereken defansın rezilliği rıza hocayada ayıp ediliyo heryerde küfürler hakaretler

Çevrimdışı tangaz

İsmail'in sadece ligde bireysel hatalarından yedirdiği goller; Antalya, Kayseri, Başakşehir maçındaki 2.gol, Fb maçındaki her iki gol, Rize ve son Kasımpaşa maçı...

Bunlara GS ve Eskişehir maçlarındaki hatalı paslarının devamında pozisyona dönüşen ve golle sonuçlananları eklemiyorum bile... Bir savunmacı daha ne kadar sıkıntı yaratabilir?

3-5 attığımıza maçlarda ofsaytı bozup gol olan ya da olmayan pozisyonları da eklersen bilanço giderek vahamet boyutunu aşıyor.
sözleşme yenilendiği gün gidip kulübü basabilirim. muhtemelen büyük bir kitle peşimden koşarak gelecektir  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşin daha kötü tarafı önümüzdeki seneki transfer planlamasında ilk 11 için bir sol bek düşünülmüyor oluşu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Nartallo

Olimpiyat'ta Moskova maçında bozduğu ofsayt var daha...

Sezon giderse ve bu arkadaş o gün sahada olursa çok sağlam bir tepki alacak bu gidişle.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 17:40:21 Nartallo ]

Çevrimdışı OrhanAker

İşin daha kötü tarafı önümüzdeki seneki transfer planlamasında ilk 11 için bir sol bek düşünülmüyor oluşu.

:duman:

Sol bek ben oynarım o zaman.veya...
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 17:40:19 OrhanAker ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 aek hazırlık maçıydı 4-0 kaybettik hoca ısrarla ronaldo zago tandemi denedi o maçtan 3 gün sonra da lig maçı vardı 3-6-1e döndü gittik bursaya çakarak sezonu açtık çaka çaka bitirdik sezonu...

2-7-1 çok mantıklı üstad, alexis marcelo arasına koy atibayı ondan sonra 6 lı bir hat çek ileriyede gomezi koy rakipleri boğarız adeta...

@tangaz ekonomisi de iyi bu taktigin. Atiba bu sistemde daha 5 sene oynar. Alexis oynar, marcelo ile rodolfo oynar beck cok rahat oynar ortanin saginda kalan tek is sol taraf oraya alacaksin parayi basip bitti is. Caner bak guzel oynar ortanin solunda. Mac kaybetmezsin yahu.

Yapilmisi var, diyarbakirda zar-zor bulent demirlek gibi satilmis bir hakemle guc bela yenebilmislerdi.

Çevrimdışı mylife1903

En sonunda quaresma tartismayi biraktik. Yahu maclari kazanirken ben yaziyordum bu ismaili moderasyona bile alindim bakin cok ciddi bir konu bu ismail meselesi.

Bu adami milli takima cagirip bize tekrardan cakmaya falan calisiyorlar. Ftnin cvsindenvardir boyle seyler. Rahim ve erkani kadroya almisti bunlari bize cakmislardi, bir daha da almadilar milli takima ustune bizim iki yakamiz bir daha biraraya gelmedi.

Mete hoca yaktin bizi bir sari kart vermedin bu ismaile.

Çevrimdışı Ogün

https://twitter.com/hakasikci/status/717360601530560513

Aykut Kocaman hakkında ki yorumum.
Tek ümidim Konya taraftarı. Gerçi bu maç iyi adamlarını oynatmaz Aykut efendi. Sonra Akçay'ın yaptığı açıklama gibi antremanda çok çalıştı der. Ayıp be. Serkan denen herifi oldum olası sevmedim zaten. Nasıl goller yiyecek kim bilir...

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçta İsmail'in pozisyon hatalarını bizim kulüpteki çocuklara izlettireceğim. Bek oyuncuları ne yapmamalı diye... Hocanın da büyük hatası var. Dünkü performans 90 dakika sahada kalmaz...

Çevrimdışı tangaz

Tek ümidim Konya taraftarı. Gerçi bu maç iyi adamlarını oynatmaz Aykut efendi. Sonra Akçay'ın yaptığı açıklama gibi antremanda çok çalıştı der. Ayıp be. Serkan denen herifi oldum olası sevmedim zaten. Nasıl goller yiyecek kim bilir...

hakikaten mr.akçay maç sonu çok komikti webo çok iyi antrenman yapmış müthiş profesyonelmiş ee bende gideyim antrenmanlarda hem çalışır hem didinir hem de psikolojik danışmanlık yaparım beni de oynatsın o zaman. maç sattım demenin adı profesyonellik olsun  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Dünkü maçta İsmail'in pozisyon hatalarını bizim kulüpteki çocuklara izlettireceğim. Bek oyuncuları ne yapmamalı diye... Hocanın da büyük hatası var. Dünkü performans 90 dakika sahada kalmaz...

@atalay dur Allah aşkına çocuklardan tek tük kötü etkilenenler olur gece uykuları falan kaçar, psikolojileri ile oynama  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Yazik,zehirlemeyin cocuklari.

Çevrimdışı 38life

Tosic'in bukadar kötü olacağına ihtimal vermiyorum. Kendi kalesine bi kaç hafta içinde 2 gol atmak büyük talihsizlik ama bu ekstrem olay. Tabii ki tek sorun kendi kalesine gol atması değil defansta da sıkıntılı ama İsmail ile yanyana koyduğunda ben Tosic'in bukadar istikrarlı bir şekilde takımı katlettiğini hatırlamıyorum.