Yanlış düşünüyorsunuz faul sayılarınıda alın fenere daha çok yapmışlardır fener o maçı zor kazandı kadıköydeki maçı aykut kocaman geçen sene fenerle konyada berabere kaldı ben bekliyorum rıza etkisi ondanda artık şu yatma kalkma işlerini bırakalım ben osmanlı maçından sonra bıraktım mesela futbolumuza odaklanalım kimsenin kimseye yatacak hali yok herkes can derdinde
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad işte, senin benim buradaki diğer arkadaşlarımızın ne dediğinin anlamı yok.
Konya maçında göreceğiz. Ha Fener çıkar eze eze hakkıyla maçı alır birşey diyemezsin.
Tabiki bunları söylerken dün özellikle Şenol hocanın dönen topları alamayan, orta sahası yol geçen hanına dönmüş
, topu ileriye taşıyamayan takıma daha inatla forvet sahaya sürmesi
, oyuncuların Vodafone Arenaya bayram havasında dönme isteklerinin olmaması
, gardı düşmüş feneri iyice strese sokacak bir oyun ortaya koymamaları hiçbir şekilde maruz görülemez.
Tabiki oyuncularımız aklını başına alır, teknik direktörümüz şampiyonluk stresine girmiş oyuncuları
doğru organize edemezse Konya fenere 5 atsa ne fayda. Bizde gider bursaya, sivasa, akhisara, kayseriye takılırız.
Elbette önce biz işimizi yapmalıyız. Ha biz işimizi yaparsak ve buna rağmen konya, mersin fenere yatarsa o zaman konuşma hakkımız doğar.