Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298805 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zago gibi stoperimiz uzun zamandır olmadı. Sert, ısıran, agresif ve kolay kolay pozisyon hatası yapmayan bir adam lazım şu savunmaya.

Bunun için seneye ön tarafı koruyup 1-2 takviye yapıp savunmayı komple.. Bakın komple diyorum, değiştirmek lazım.

Parayı basmayınca olmuyo işte yönetim ne zaman görecek acaba bunu. Bıktık yamalardan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Boyko konusunda muhteşem "R" yapanlar var.  :D

üstad oldum olası rus asıllı oyunculara karşıyım ülke dışına çıktıklarında olmuyorlar bir türlü, kaldıki boyko uyumlu eğilimli değişime açık olmasına rağmen olmuyor ve olmayacak. yol yakınken d.kieve çakmalıyız  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

Beni taşlamışlardı daha maça çıkmadan gömüyosunuz diye ama olan oldu artık destek vermek lazım napalım asıl sıkıntı taraftarın buradaki iş güzarlığı bir yerlerini yırttılar boyko gelsin diye kampanyalar felan oldu baya düzelirmi dersin?  yaşı genç bu sene göndermezler heralde ama şampiyon olacağız bu garanti biraz erteledik feneri tekrar yarışa soktuk hepsi bu herkes rahat olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav adam top bizim yarı sahaya gelince suratı bi değişiyor farkettinizmi:D

adam yani bana top gelmesinde ne olursa olsun kafasında hele o karambollerde havadan gelen toplara yaptıgı mudahaleler efsane boyle rezillik yok yani nasıl bu adam uefada işler becermiş çözemedim nerden bulduk bunu dicem yani az kaldı cnk bunu demeye hakkımız var 3.3 milyon verdik dile kolay
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Beni taşlamışlardı daha maça çıkmadan gömüyosunuz diye ama olan oldu artık destek vermek lazım napalım asıl sıkıntı taraftarın buradaki iş güzarlığı bir yerlerini yırttılar boyko gelsin diye kampanyalar felan oldu baya düzelirmi dersin?  yaşı genç bu sene göndermezler heralde ama şampiyon olacağız bu garanti biraz erteledik feneri tekrar yarışa soktuk hepsi bu herkes rahat olsun

üstad oldum olası rus asıllı oyunculara karşıyım ülke dışına çıktıklarında olmuyorlar bir türlü, kaldıki boyko uyumlu eğilimli değişime açık olmasına rağmen olmuyor ve olmayacak. yol yakınken d.kieve çakmalıyız  :D

Zamanında zaaflarını söyledim. Şu an için bir değerlendirme yapmak sağlıklı değil. Fakat ekstrası yok, büyük ihtimalle de olmayacak. 1.Sınıf yada oraya aday potansiyelde bir kaleci değil. Ayrıca 3 ay daha bekleselerdi daha ucuza hatta free transfer edilebilirdi.

Çevrimdışı RQ7_351903

adam yani bana top gelmesinde ne olursa olsun kafasında hele o karambollerde havadan gelen toplara yaptıgı mudahaleler efsane boyle rezillik yok yani nasıl bu adam uefada işler becermiş çözemedim nerden bulduk bunu dicem yani az kaldı cnk bunu demeye hakkımız var 3.3 milyon verdik dile kolay

Hocam yan toplar tam efsane ya, yok böyle birşey kornerler2de penaltı gibi heyecanlanıyorum.Yine saçma bir topa çıktı.

Hala öğrenemedik başarının sırrını, şuan kalede Sirigu olsa bence farklı şeyler konuşuyorduk.

Çevrimdışı ozan062

Hocam yan toplar tam efsane ya, yok böyle birşey kornerler2de penaltı gibi heyecanlanıyorum.Yine saçma bir topa çıktı.

Hala öğrenemedik başarının sırrını, şuan kalede Sirigu olsa bence farklı şeyler konuşuyorduk.

birde burda herkes iddaalasıyordu olimpiyatın ruzgarı diye
gorduk işte dun hiç alakası yokmus :s20:

Çevrimdışı Özay

Oyuncu havuzumuzu mutlaka geliştirmemiz gerekiyor. Şu iyi adam biraz kalsın, bu güzel karakter otursun kulübede filan bunlarla bir yere varamayız. Şu an as oyuncu olanların en az 4 tanesini seneye yedek bırakabilecek kadar kaliteli oyuncular katmamız gerekiyor. Geçen yıl 15 milyon ayırdılar bütçeye, üstüne bir sürü de oyuncu sattık ama transfere harcanan para 10 milyonu geçmedi. Ali ece bile sırf şu pintiliğimiz yüzünden boyko'nun tercih edildiğini söylüyor.

Karşı takımda Caner kötü oynayınca anında hasan ali orayı rahatlıkla doldurabiliyor. Gökhan gönül sakatlanıyor anında oraya Şener geliyor. Ama biz şu şampiyonluk yarışında bile İsmail'i çekmek zorundayız. Aynı şekilde Beck'in forum düşüklüğü var mutlaka rotasyona sokulması gerekiyor ama yerine kimseyi koyamıyoruz. Mustafa Pektemek'e filan hiç girmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Zamanında zaaflarını söyledim. Şu an için bir değerlendirme yapmak sağlıklı değil. Fakat ekstrası yok, büyük ihtimalle de olmayacak. 1.Sınıf yada oraya aday potansiyelde bir kaleci değil. Ayrıca 3 ay daha bekleselerdi daha ucuza hatta free transfer edilebilirdi.

free alıp kieve satıp para kazanırdık  :D o parayla da ceviz işine girip borçları öderdik  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi senin şu herşeyi eleştiren huyunu sevmem doğruya doğru ama bu gerçekten tam eleştirmelik dün başarılı tek bir kurtarışı var oda ofsayt olan vasat bir kaleci 3 milyon verdik ben herzaman rene Adler gelsin istedim ospina neto bunlar konusulup boyko gelince baya üzülmüştüm o gün herkes bir oynasın dediler demeselermiş keşke hiç oynamasa yeriymiş dünkü golü tolga yemiş olsa şuan asıyoduk adamı bkz:Akhisar maçı ikinci gol

Çevrimdışı mellfred

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/27/kasimpasa-2-1-besiktas-mac-ozeti
şu maçı bir de  ismaili takip ederek izleyin lütfen. ben bu kadar gamsız adam görmedim. kendi kanadından gelen en az 3 pozisyonu takip etmeden öylece izledi herif. dün oynadığı bu maçtan 35000 lira para kazandı bu eleman

Çevrimdışı OrhanAker

sende kendini taraftar olarak yırt işte..

Çevrimdışı ozan062

Abi senin şu herşeyi eleştiren huyunu sevmem doğruya doğru ama bu gerçekten tam eleştirmelik dün başarılı tek bir kurtarışı var oda ofsayt olan vasat bir kaleci 3 milyon verdik ben herzaman rene Adler gelsin istedim ospina neto bunlar konusulup boyko gelince baya üzülmüştüm o gün herkes bir oynasın dediler demeselermiş keşke hiç oynamasa yeriymiş dünkü golü tolga yemiş olsa şuan asıyoduk adamı bkz:Akhisar maçı ikinci gol

aynen öyle elimizdeki en büyük arguman verilen para simdi inan 1milyona falan alsak gram laf yapmam birde tabiki yonetimin yaptıgı reklamında haddi hesabı yok ama neyse yani temelinde para performansta sıkıntı var

Çevrimdışı hic2222

İşte ölüm kalım mücadelesi veren şerefli, her fırsatta insanlık dersi veren Ümit ÖZAT'ı, Haysiyetiyle, duruşuyla medyamızda örnek insan olarak adledilen Aykut KOCAMAN'ı göreceğiz arkadaşlar.
Rıza hoca bize Beşiktaşta bu öğretildi dedi. "Şerefinle oyna hakkınla kazan" ı sözde değil özde ortaya koydu.
Bakalım Fenerbahçelilere neler öğretilmiş.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kalyoncu

İsmail köybaşını konuşmak artık utançtır iyi bir yedek demesin kimse lütfen tek içimi ferahlatan sözleşmesinin bitiyo oluşu fikret orman çıkıp umarım karakterli bir cocuk demez.rezilleri oynamak budur dün çıldırttı beni sadece şampiyonluğu erteledik olacağız herkes rahat olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte ölüm kalım mücadelesi veren şerefli, her fırsatta insanlık dersi veren Ümit ÖZAT'ı, Haysiyetiyle, duruşuyla medyamızda örnek insan olarak adledilen Aykut KOCAMAN'ı göreceğiz arkadaşlar.
Rıza hoca bize Beşiktaşta bu öğretildi dedi. "Şerefinle oyna hakkınla kazan" ı sözde değil özde ortaya koydu.
Aykut kocamanda sözde yeneceğiz ücüncü olmak için şart dedi özdesini pazar günü göreceğiz.

Çevrimdışı atalay

En kritik maçta yenilen iki gol o kadar absürt ki... İlk golde; yerleşim hatası, Necip'in kademeye giremeyişi, Beck'in çok kolay eksilişi, Boyko'nun hatası...

İkinci golde; maç boyunca switch yapan Atiba - Marcelo ikilisinin rolleri değiştirmesi. Marcelo'nun kaybettiği top, İsmail'in karşılama mesafesini koruması gereken topa hareket etmesi, takip etmesi gereken pozisyona Marcelo'nun gitmesi, Marcelo'nun boşaltığı alanı Atiba'nın dolduramayışı...

Zincirleme hatalar...
İsmail'in 2 golde de hatası var. İlk golde gereksiz bir faul. İkincide Nani hareketlenirken uyuyor. 2 metre gerisindeki Nani, Ozan'ın 1 saniyelik top kontrolü esnasında fırlıyor ve İsmail'in 6-7 metre önünde bomboş vaziyette topu ağlara yolluyor. Alexis uzaklaştıramıyor; Tolga çıkıp, açıyı kapatmıyor; İsmail rakibini kaçırıyor; Marcelo duruyor. Zincirleme hata...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son dakikalarda Mustafa Pektemek'in oyuna alınması Şenol Güneş'in de zihnen yorulduğunun bir göstergesi. Konuştuğumuz kişi Mustafa Pektemek, Mustafa Pektemek tekrar yazıyorum MUSTAFA PEKTEMEK..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Son dakikalarda Mustafa Pektemek'in oyuna alınması Şenol Güneş'in de zihnen yorulduğunun bir göstergesi. Konuştuğumuz kişi Mustafa Pektemek, Mustafa Pektemek tekrar yazıyorum MUSTAFA PEKTEMEK..

onu hafta içi oynadıkları hazırlık macı için almıs olabilir ısınık diye ne bileyim:) cnk onceden hiç almıyordu dün aldı ilkkez sasırttı bizleri ama muhtemelen hazırlık macından gelen bi durum

misal kimse bahsetmedi bu bizim tolgay varya ortasahada oynayan

adamın yürücek kosucak hali yok ve biz bu adama mecburuz:( pekii o aylardır ortalıkta gorunmeyen veli efendi noldu? hiç bahseden yok? adam zamlı maasını aldı ortalıkta yok

ki haketti ama neden yoksun ortalıkta peki

Çevrimdışı mylife1903

şunu da atlamayın zago ronaldo tandem oynamıyordu 3lü savunma oynardık ronaldo sarkık liberoydu ağırdı ama pozisyon bilgisi ve tecrübesi ile toparlardı tandem oynadıklarında darmadağın oluyorlardı.

aslında mevcut oyunculardan pedro franco sarkık libero rolüne uygun çocuktu. pedro franco alexis marcelo üçlüsü ile oyun formatını 3-6-1e dönüştürüp kalabalık orta saha kurgusu ile ortada sert oynayan ve bize zorluk çıkaran takımlara karşı etkili olabilirdik. (bknz.lucescu beşiktaşı)

Reis bu forumda cok onceleri yazdim ben 2-7-1 elimizde atiba gibi bir cevher var at ortalarina stoperlerin baris icinde cozulsun bu is. Anadolu takimlari zaten tek forvet oynuyor kalabalik ortasaha ile bogarsin. Lucescu zaten aptaldi adamin hayati 4-4-2 geldi burda 3luye dondu.

@tangaz lucescu ile yunanistanda 5 yedigimiz maci hatirlarsin sen. Bakti adam beklerde is yok, beksiz cozum buldu.

O mac sonrasi hatirladigim bir lazio macinda 4-4-2 oynadik boy olcumuzu aldi italyanlar hemen. Bir daha da oynamadik.

Çevrimdışı mylife1903

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/27/kasimpasa-2-1-besiktas-mac-ozeti
şu maçı bir de  ismaili takip ederek izleyin lütfen. ben bu kadar gamsız adam görmedim. kendi kanadından gelen en az 3 pozisyonu takip etmeden öylece izledi herif. dün oynadığı bu maçtan 35000 lira para kazandı bu eleman
Her mac ayni. Sec begen izle yahu. Daha ileri gidip pozisyon pozisyon da yazarim ama yazik emegime yazik

Bizim taraftar hep yanlis adama kiziyor ben deli oluyorum.

Gs macinda yedigimiz gole bakin, kim acaba orda 25m top sisiremeyen
Fb macinda arkasi donuk adama faul yapmaya calisip, yapamayan
Fb macinda ikinci golde naninanani gecerken izleyen
Loko macinda ofsayti bozan
Hava topuna sicrayamayan
Hep ayni hep

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail'in ne defansı ne hücumu iyi. İkisi de berbat. İyi olduğu zamanlar sadece fiziksel olarak iyiydi gidip geliyodu iyi diyoduk.

Bi futbolcunun topla ilişkisi bu kadar mı kötü olur ya? Kayaya mı vuruyosun arkadaş senelerce haşır neşir olduğun bildiğin top işte.

Kırıkkalespor'da bile forma verilmeyecek adamı mecburen oynatıyoruz ya ne diyim..

Ayrıca o videoda "İsmaaaaeeeeell" diye bağıran arkadaşa çok hak veriyor ve anlıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Ne ogretildigi belli

Gecen @cursedofdragon fotosunu koymustu bir daha koyar simdi "kazan da nasil kazanirsan kazan bir sekil kazan" gibi birseydi

Aykutta para kazanacak o mactan "bir sekilde kazanacak" ama oyle ama boyle hangi sekil kazanacak parayi bakacagiz. Faul sayilarini alalim simdiden. Mesela ilk yari bizim macta kac faul yapmis konya, fbye kac faul yapmislar?

Çevrimdışı ozan062

İsmail'in ne defansı ne hücumu iyi. İkisi de berbat. İyi olduğu zamanlar sadece fiziksel olarak iyiydi gidip geliyodu iyi diyoduk.

Bi futbolcunun topla ilişkisi bu kadar mı kötü olur ya? Kayaya mı vuruyosun arkadaş senelerce haşır neşir olduğun bildiğin top işte.

Kırıkkalespor'da bile forma verilmeyecek adamı mecburen oynatıyoruz ya ne diyim..

Ayrıca o videoda "İsmaaaaeeeeell" diye bağıran arkadaşa çok hak veriyor ve anlıyorum.

ibrahim üzülmez inönüde taraftarlar tarafından hayli taciz ediliyordu:)

bunu ismail ile devam ettirecez bir anlamda aslında istiyordum bu anları yasamasını cnk haketti... iyi cocuk kontenjanından sozlesme uzatılmaması için birseyler yapmak lazım ama zor cnk bizim yogurt yiyisimiz budur der geçerler :(((

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her mac ayni. Sec begen izle yahu. Daha ileri gidip pozisyon pozisyon da yazarim ama yazik emegime yazik

Bizim taraftar hep yanlis adama kiziyor ben deli oluyorum.

Gs macinda yedigimiz gole bakin, kim acaba orda 25m top sisiremeyen
Fb macinda arkasi donuk adama faul yapmaya calisip, yapamayan
Fb macinda ikinci golde naninanani gecerken izleyen
Loko macinda ofsayti bozan
Hava topuna sicrayamayan
Hep ayni hep

Aynen katılıyorum. Görmek istemiyorum o formayı üzerinde artık yetti kaç senedir.

Bu sene şu adama rağmen şampiyon olalım da sonra el sallarız arkasından.

Şimdi haftaya bi de yeni stada çıkacak ya bu iyice eli ayağına dolaşır.. O sahneler geçiyo gözümün önünden..

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demek