Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298799 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen Katılıyorum , Beck Keşke Faul Yapsaydı

faul yapsa kırmızı kart.

Çevrimdışı 38life

İki bekimiz de "Cılız" diye nitelendirilebilecek futbolcular. Bu nasıl iş?

Çevrimdışı Scout

faul yapsa kırmızı kart.
Hiç Değilse Skoru Korumaya Çalışırdık  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Scout

faul yapsa kırmızı kart.
1-1 Olduktan Sonra Takım Bir Şoka Girdi Giriş O Giriş Koptu Gitti Zaten O Dakikadan Sonra Maç  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhanı Sol Kanat Oynatsak Oynayabilir mi ?
Oğuzhan'ı değil de Sosa'yı kanatta oynatmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Sosa Ceza Sahasına Daha Kolay Giriyor Bence Oğuzhanı Oynatmak Lazım  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Kuntz

Tolga avatarını gördükçe içim cız ediyor. Zago ve Ronaldo gibi iki stoperimiz olsa şu anda 8-9 puan fark yapmıştık herhalde.

Kanat konusunda da yine sana katılıyorum. Mevcut kadroda oraya kaydırılabilecek tek adam Sosa.

Çevrimdışı Tolga

Sosa Ceza Sahasına Daha Kolay Giriyor Bence Oğuzhanı Oynatmak Lazım  :bawling:
Oğuzhan orta sahada bile zaman zaman adam kovalamıyorken kanatta oynatırsak o tarafı otobana çevirirler :) Sosa en azından şu ara fiziksel açıdan iyi durumda orada idare edebilir.

Kalan haftalarda ya Sosa'yı ya da Cenk'i kanatta denemek lazım artık.

Çevrimdışı Tolga

Tolga avatarını gördükçe içim cız ediyor. Zago ve Ronaldo gibi iki stoperimiz olsa şu anda 8-9 puan fark yapmıştık herhalde.

Kanat konusunda da yine sana katılıyorum. Mevcut kadroda oraya kaydırılabilecek tek adam Sosa.
Zago gibi stoperimiz uzun zamandır olmadı. Sert, ısıran, agresif ve kolay kolay pozisyon hatası yapmayan bir adam lazım şu savunmaya.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Arkadaşlar bilmem aramızda yönetime yakın biri var mı ama çok önemli bi konu var.

Gomez her istiklal marşı okunurken saygısız hareketler yapıyor. Hiç fark etmemişsinizdir bile büyük ihtimal ama bu son maçta artık seviye atladı bacağını öne doğru uzattı. Bir ülkede İstiklal Marşı okunurken böyle yapılmaz normalde Milli maçlarda bile en kavgalı ülkeler böyle terbiyesizlik yapmıyo. Bunu birinin iletmesi lazım uyarmaları gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

faul yapsa kırmızı kart.

Yok yahu mete vermezdi kirmizi. Marselonun indirdigine vermedi ki ben gelisine cakardim direkt kirmiziyi o pozisyonda. Mete kart vermemeye yeminli gibi iki uc hatasi vardi ama bu mac ozelinde elestiremem.

Mesela penalti pozisyonunu cozemedim ben. Ustune gomezi bir daha jndirdiler caprazda bu pozisyon bence en net hatasiydi.

Çevrimdışı tangaz

İki bekimiz de "Cılız" diye nitelendirilebilecek futbolcular. Bu nasıl iş?

düzeltme gereği hissettim. ismail bek değil futbolculuğu dahi tartışılır. 41 yaşındayım. kadirle başlayan üzülmezle dewam eden süreçte mutludur müchtür mehmet sedeftir tanju kayhandır tosicdir mottadır oparedir serdar topraktepedir aklıma gelen gelemeyen kim var kim yoksa hepsi de ismailden iyiydi... bunun kadar kötü savunma yapan bir bek görmedim... yediğimiz gollerin yarısı bundan kaynaklanıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Scout

Oğuzhan orta sahada bile zaman zaman adam kovalamıyorken kanatta oynatırsak o tarafı otobana çevirirler :) Sosa en azından şu ara fiziksel açıdan iyi durumda orada idare edebilir.

Kalan haftalarda ya Sosa'yı ya da Cenk'i kanatta denemek lazım artık.
Şampiyon Olursak Gönderilecek Oyuncu Sayısı Çok Fazla  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı kartalpençesi

Bundan sonra fenerin 3 günde bir maçı var nerdeyse. bu ay daha konya+gs+mersin+konya+trabzon maçı var. Eğer Aykut kocaman fenere vermezse maçları 2 konya maçı var biri ztk olsada bence puan kaybı yaşar.ikinci devre biz feneri yenemedik gs nasıl yenecek bilmiyorum. Diğer ayda önemli olan başakşehir maçı var üstüne konya ile oynuyor. başakşehirde puan kaybedebilir.
Sonuç olarak kalan 8 maçta en fazla 3 maçta puan kaybı yaşar artık berabere yada yenilgi.(konya-Bşehir-gs) diğerleri kolay takım.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı mylife1903

Zago ronaldo degil iki tane stamm olsa alacagimiz maksimum puanlardayiz. Bizim aldigimiz puan iyi fb cok belese puan aldi is oyuzden karisiyor. Istediginiz kadroyu kurun bizim suan aldigimiz puan iyi puandir. Dokumu gene yapayim.
Ilk yaridan kasimpasa maci, bursaspor maci, osmanlispor maci aldigimiz puan 7. Ekstra puanlar bunlar. Cikip 34 maci da kazanacak halimiz yok hakemler birakmaz zaten.

Çevrimdışı tangaz

Zago ronaldo degil iki tane stamm olsa alacagimiz maksimum puanlardayiz. Bizim aldigimiz puan iyi fb cok belese puan aldi is oyuzden karisiyor. Istediginiz kadroyu kurun bizim suan aldigimiz puan iyi puandir. Dokumu gene yapayim.
Ilk yaridan kasimpasa maci, bursaspor maci, osmanlispor maci aldigimiz puan 7. Ekstra puanlar bunlar. Cikip 34 maci da kazanacak halimiz yok hakemler birakmaz zaten.

gerçekten de fb çok beleş puanlar aldı kayseri antalya maçları ilk aklıma gelenler. bizim beleşe verdiğimiz maçlarda var ilk yarıda gençler akhisar ts maçlarında haybeden 6 puan kaybettik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Viviano

Biz madem sistem olarak Barcelona'yı örnek alıp tiki taka oynuyoruz o zaman bizim de topu kaptırdığımız andan itibaren 3-4 saniye içinde 3'lü 4'lü presle topu tekrar kazanmamız lazım. Bizde topu kaptırdıktan sonra geri topa bakan yok!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bundan sonra fenerin 3 günde bir maçı var nerdeyse. bu ay daha konya+gs+mersin+konya+trabzon maçı var. Eğer Aykut kocaman fenere vermezse maçları 2 konya maçı var biri ztk olsada bence puan kaybı yaşar.ikinci devre biz feneri yenemedik gs nasıl yenecek bilmiyorum. Diğer ayda önemli olan başakşehir maçı var üstüne konya ile oynuyor. başakşehirde puan kaybedebilir.
Sonuç olarak kalan 8 maçta en fazla 3 maçta puan kaybı yaşar artık berabere yada yenilgi.(konya-Bşehir-gs) diğerleri kolay takım.

fenerin şansı hep şike yapabileceği takımlarla oynuyor.

Konya
Başakşehir
Sivas
Mersin (Hem geberik hem hocaları ümit özat)

Bide geberik gs ile oynuyor.

Eğer yatmazlarsa konya,başakşehir kesin çelme takar.Ts ve gs çelme takabilir.

Çevrimdışı Kuntz

Aldığımız puanın kötü olduğunu söylemiyorum zaten. Türkiye ligi ortalaması belli zaten. Fenerbahçe konusuna da katılıyorum. Oynadıkları futbola baktığımızda hakem hataları ile alınan puanlarla birlikte bu noktada kaldılar. Yoksa Konya kadar puanı ancak toplayabilirlerdi. Benim kastım şu açıkçası; Zago gibi ısıran ve Ronaldo gibi onu resmen tamamlayan iki stoperimiz olsaydı şu tablonun üzerine rekor puan çıkarabilirdik. Yoksa dediğim gibi kötü puan topladık demiyorum.

Çevrimdışı atalay

Boyko konusunda muhteşem "R" yapanlar var.  :D

Çevrimdışı mylife1903

düzeltme gereği hissettim. ismail bek değil futbolculuğu dahi tartışılır. 41 yaşındayım. kadirle başlayan üzülmezle dewam eden süreçte mutludur müchtür mehmet sedeftir tanju kayhandır tosicdir mottadır oparedir serdar topraktepedir aklıma gelen gelemeyen kim var kim yoksa hepsi de ismailden iyiydi... bunun kadar kötü savunma yapan bir bek görmedim... yediğimiz gollerin yarısı bundan kaynaklanıyor.

Reis gunahina girme ismailin yahu cocuk hucum beki 10 gol yedik butun rakipler cozdu sadece o kanattan geliyorlar ama ismail defansta hata yapsa da inanilmaz bindirmeler yapiyor 6 gol 8 asistle takimin hucum lokomotifi. Yazarken kahkahalarla guldum yemin ederim, kendime geldim biraz ohh

Futbolcu falan degil ya akraba torpiliyle lisans cikarilmis

Çevrimdışı tangaz

Aldığımız puanın kötü olduğunu söylemiyorum zaten. Türkiye ligi ortalaması belli zaten. Fenerbahçe konusuna da katılıyorum. Oynadıkları futbola baktığımızda hakem hataları ile alınan puanlarla birlikte bu noktada kaldılar. Yoksa Konya kadar puanı ancak toplayabilirlerdi. Benim kastım şu açıkçası; Zago gibi ısıran ve Ronaldo gibi onu resmen tamamlayan iki stoperimiz olsaydı şu tablonun üzerine rekor puan çıkarabilirdik. Yoksa dediğim gibi kötü puan topladık demiyorum.

şunu da atlamayın zago ronaldo tandem oynamıyordu 3lü savunma oynardık ronaldo sarkık liberoydu ağırdı ama pozisyon bilgisi ve tecrübesi ile toparlardı tandem oynadıklarında darmadağın oluyorlardı.

aslında mevcut oyunculardan pedro franco sarkık libero rolüne uygun çocuktu. pedro franco alexis marcelo üçlüsü ile oyun formatını 3-6-1e dönüştürüp kalabalık orta saha kurgusu ile ortada sert oynayan ve bize zorluk çıkaran takımlara karşı etkili olabilirdik. (bknz.lucescu beşiktaşı)

Çevrimdışı ozan062

Şampiyon Olursak Gönderilecek Oyuncu Sayısı Çok Fazla  :bandit:

neden olursak, olamadıgımız zaman hele daha beter o zaman baska sekilde gonderilmeli artık adını siz koyun:)

olursak zaten para verip gonderlim cnk zor bunları gondermemiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kuntz

şunu da atlamayın zago ronaldo tandem oynamıyordu 3lü savunma oynardık ronaldo sarkık liberoydu ağırdı ama pozisyon bilgisi ve tecrübesi ile toparlardı tandem oynadıklarında darmadağın oluyorlardı.

aslında mevcut oyunculardan pedro franco sarkık libero rolüne uygun çocuktu. pedro franco alexis marcelo üçlüsü ile oyun formatını 3-6-1e dönüştürüp kalabalık orta saha kurgusu ile ortada sert oynayan ve bize zorluk çıkaran takımlara karşı etkili olabilirdik. (bknz.lucescu beşiktaşı)

Başıma bir şey gelmeyecekse ben Pedro'yu beğeniyordum zaten :D Bu fikrine de kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Boyko konusunda muhteşem "R" yapanlar var.  :D
Beni taşlamışlardı daha maça çıkmadan gömüyosunuz diye ama olan oldu artık destek vermek lazım napalım asıl sıkıntı taraftarın buradaki iş güzarlığı bir yerlerini yırttılar boyko gelsin diye kampanyalar felan oldu baya düzelirmi dersin?  yaşı genç bu sene göndermezler heralde ama şampiyon olacağız bu garanti biraz erteledik feneri tekrar yarışa soktuk hepsi bu herkes rahat olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi