Kesinlikle doğru, Sporting maçına da aynı taktikle çıkıyoruz Kasımpaşa maçınada.
Ne yalan soyliyim bilmiyorum boyle oynamak benim hosuma gidiyor. Aslinda her maca ayri taktikle cikan hocalari daha cok severim ama besiktas benim icin en buyuk takimdir, herkese karsi futbolunu oynar.
Zaten turkiyede her turlu aptalca elestiri gelecektir
Her maci ayni oynayan hocaya bizim basin soyle der
Hocanin 11i belli, bu su o neden oynamiyor, her maca ayni 11le cikilir mi(siirt koy hizmetleri yol su elektrik spor ile gunun moda takimi arguman olur, siirt yse spor ile barselonaya ayni kadro cikar mi,gibi)
Herkes bu oyunu ezberledi, onlemini aldi falan filan
Her maca ayri taktik ile cikan hocayi ise bizim futbol ulemalari soyle elestirir, takimin sabit 11i yok, bak kardesim fb gs tsnin kadrosunu direkt sayiyoruz(sokaktan gecen bir cocuk arguman olur, sokaktan gecen cocuga sor, kadroyu sayiyor) oyuncular birbirini unuturmus falab filan
Senol gunes cok elestirilmedi ben dahil kimse elestirmedi cunku hep dogrulari yapti ta ki antalyaspor macina kadar. Antalya macina necip ile baslamasi bizi buralara getirdi. Ben ozaman tepkimi koydugum icin vicdanim rahat, rahat olmayan senol gunes. Insallah hatasinin farkina varmistir. Takimin ustuyle basiyla oynamaz.