Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299009 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan Töre: Takımımla bugün antrenmana çıktım Bursa maçında oynayıp takımıma şampiyonluk yolunda faydalı olmak istiyorum.

kaynak ? Senmisin ?

Çevrimdışı iilkerr

Herkes cok guzel tespitler yapmis yorumlari okudukca dogru valla diyorum. Bilgi paylastikca cogalir tesekkurler herkese. Insallah hocamiza da bilmedigi, goremedigi konulari dogru ifade edecek birileri vardir. İlla ki var da umarim senol hoca bunlari dinliyordur. Avantaji kaybettik ama 7 de 7 yaptigimiz taktirde sampiyon olacagimiza %1 milyon inaniyorum. Artik kredimiz kalmadi.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

kaynak ? Senmisin ?
Gökhan töre Twitter hesabı.
Ordan paylaşmış.

Çevrimdışı 38life

@Çağrı

http://www.aliece.com/2016/04/adler-yerine-boyko-alirsan/

"Adler 2 milyon daha pahalı diye Boyko’yu almak, Max Kruse 1 milyon daha pahalı diye yerine Batuhan’ı almak kadar abesle iştigal."

Aynen öyle. Aynı şekilde Ospina'yı 4 sene önce pazarlıkta komik rakamlarda fark var diye almadık.

Artık bu tasarruf politikasından nefret etmeye başladım. Önünde bir kaliteli futbolcu alma fırsatın varsa çok büyük rakamlar değilse alacaksın. Nedir bu tasarruf sevdası? Burası işyeri değil.

Çevrimdışı 38life

Adler'i çok istedik ama maalesef alma şansımız yoktu. Ancak abartısız yazın takasa sokmak gerek Adler ile. Üstüne istiyorlarsa da veririz 1 milyon.

Bu adam değer kaybetmeden hemen takasa sokmam ya da satmak lazım.

5 aylığına transfer edilip 5 maça çıkıp gönderilen bir futbolcuya hiçbir aklı başında başkan para vermez. 500 bine satabilirsek biryere çıkaralım gitsin.

Çevrimdışı 38life

Adanasporlu Canberk İsmailden en az 3 gömlek üstün.Belki denk gelmiştir bu hafta maç 2-2 iken son dakika galibiyet golünü de attı
İzleyen arkadaşlar bilirler.

Bravo  :ok:

Çevrimdışı tangaz

"Adler 2 milyon daha pahalı diye Boyko’yu almak, Max Kruse 1 milyon daha pahalı diye yerine Batuhan’ı almak kadar abesle iştigal."

Aynen öyle. Aynı şekilde Ospina'yı 4 sene önce pazarlıkta komik rakamlarda fark var diye almadık.

Artık bu tasarruf politikasından nefret etmeye başladım. Önünde bir kaliteli futbolcu alma fırsatın varsa çok büyük rakamlar değilse alacaksın. Nedir bu tasarruf sevdası? Burası işyeri değil.

ospinayı ogün alsaydık muhtemelen 3 katına satardık dünya kupasından sonra. satılsın anlamında söylemiyorum bunu doğru planlamanın sonucuna örnek olarak ifade ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı solar

Şöyle ilginç bir simetri var, sol taraf ilk yarının maçları, sağ taraf ikinci yarı. Ertelemeler yüzünden aynı takımlarla oynanmasalar da puan kayıpları sıra olarak aynı maçlarda olmuş, puan kayıp şekilleri de birbirinin zıttı.

Aynı zamanda Gökhan (7) Gomez (33) topladık ne etti? 40! Yine Gökhan (7) Oğuzhan (15) Sosa (5) Atiba (13) topladık ne etti? 40! Çare Töre!

Çevrimdışı 38life

arkadaslar hatayi yanlis yerde ariyorsunuz. Kaleci gelmis, alinmis, alinmasaymis iyiymis tamam ama o top o kaleye gelmeyecek, marcelo gidip artislik yapip top kaptirmayacak, ismail yerinde duracak, necip sag bekin kademesine bakacak, sonra sadece kaleci hatali ne guzel. ayni seyi size is yerinde yapsalar ortaligi ayaga kaldirirsiniz. insaata dondu, sivaci duvar yamuk, duvarci kolon egri, betoncu kalip yatmis.

Senol Gunes hatali, takimin ustuyle basiyla oynanmaz. alin size kerim frei, ismail, necip. quaresmayi elestirenler nerede simdi, takimi bozuyormus quaresma. vallahi takim dun hic bozuk degildi. Sosa ve Atiba disinda `farkinda` oyuncu yok takimda.

Bu genc arkadaslar Besiktasi real madrid falan saniyorlar kafayi yemek uzereyim. Ucuza takim kurup, hatasiz ilerleyen bir camiayiz. Benim icinde besiktas herseyden once gelir. her seyden. ama biraz gercekci bakin olaylara. burasi bir sirket, borc harc gitmeye calisiyor. hatasiz olmamiz lazim. hata baskandan basladi antalyaspor maci sonrasi ve senol gunese kadar gitti.

Elinde Alexis varsa oynar butun ispanya gerizekali bir biz akilliyiz
Elinde Quaresma varsa oynar, quaresma tartisilmaz
ismail oynamaz, tosic oynar.

Necip trabzon macinda iyi oynadi diye oynatiyor Senol Gunes, Tosic kotu mu oynadi?
tosic, ismailden kotu oynayamaz bu kadar basit.

beklerin iyi degilse cikar bekleri 3lu oyna kardesim, bir reaksiyon goster, hocam. Butun kapasitesiz turk teknik direktorler gibi son 10 dakika rakip kapaninca butun forvetleri sahaya surmek kadar caresizlestigini senol hocanin ilk defa goruyorum. Benim sinirim antalya macindan beri kendisine. burada yazilanlarda sabit kadroyu gorur gormez elestirmeye basladim ve elestirecegim. Besiktasin teknik direktoru olacaksin ve elestirilmeyecek yok yaaa

Ben kendimden cok seviyorum besiktasi be, canimizi veririz. Elestirmeyecegiz, elestiririz.

En son bilicde ayni caresizligi yasamisti mustafa pektemekler falan hepsi sahada. sonuc degismemisti. Hocalarin telasi takima yansiyor.

Simdi dunden beri bekliyorum biri yazsin, diye Oguzhanin durumu nedir? Ben baskan olsam mesela fbnin bu genc fiseklerine kiz arkadaslar ayarlardim mesela, mac oncesi morallerini bozardim, aziz yildirim da belki benim gibi dusunuyordur.
Oguzhan antalya macindan beri benim gozume batiyor, Quaresmayi macta cildirtan oguzhan olmustur aslinda. Sen kendine maestro, diyorsan guzel kardesim insan yonetimini bileceksin.
Hergun bin tane ayri insanla ugrasiyorum, hepsi ayri irktan ayri renkten ayri dinden yahu baska baska lisanlarda anlasiyorsun bunlarla birine bagirirsin, birinin sirtini sivazlarsin birine 100gr vodka doldurursun.
Quaresmayi bileceksin nasil oyuncu, sinirlendirmeyeceksin vereceksin pasini ortak payda ortak proje besiktasin sampiyonlugudur. Oguzhan efendi ikinci yarida bindi takimla beraber sosanin sirtina maestroluk yapiyor. ayni ismail gibi elestirilmiyor.

saka gibi

yurtdisinda yabancilar okusa ilginc bulurlar bizim taraftari, adamlar quaresmayi begenmiyor falan, diye.

hadi cok yazdim bir kere daha yazayim,

Senin takiminin adi Real Madrid, barcelona, bayern falan degilse elinde quaresma varsa tahtaya adini yazarsin yanina da 10 tane adam atarsin ki takim sahaya ciksin. yok diyorsan ki takimin oyununu bozuyor almayacaksin quaresmayi. Quaresma varsa oynar, oynatmayan, oynatamayan Samet Aybaba gibi tipler hatalidir.

quaresmaci olacak adim yakinda, hic sevmem sirk topcularini ama gercekci adamimdir. KErim Frei i quaresmaya tercih edenler vardi bu forumda.

Bu kadar uzun yazma hocam kimse okumaz. Parça parça yaz gönder herkes okur :D

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle doğru, Sporting maçına da aynı taktikle çıkıyoruz Kasımpaşa maçınada.

Ne yalan soyliyim bilmiyorum boyle oynamak benim hosuma gidiyor. Aslinda her maca ayri taktikle cikan hocalari daha cok severim ama besiktas benim icin en buyuk takimdir, herkese karsi futbolunu oynar.

Zaten turkiyede her turlu aptalca elestiri gelecektir
Her maci ayni oynayan hocaya bizim basin soyle der
Hocanin 11i belli, bu su o neden oynamiyor, her maca ayni 11le cikilir mi(siirt koy hizmetleri yol su elektrik spor ile gunun moda takimi arguman olur, siirt yse spor ile barselonaya ayni kadro cikar mi,gibi)
Herkes bu oyunu ezberledi, onlemini aldi falan filan

Her maca ayri taktik ile cikan hocayi ise bizim futbol ulemalari soyle elestirir, takimin sabit 11i yok, bak kardesim fb gs tsnin kadrosunu direkt sayiyoruz(sokaktan gecen bir cocuk arguman olur, sokaktan gecen cocuga sor, kadroyu sayiyor) oyuncular birbirini unuturmus falab filan

Senol gunes cok elestirilmedi ben dahil kimse elestirmedi cunku hep dogrulari yapti ta ki antalyaspor macina kadar. Antalya macina necip ile baslamasi bizi buralara getirdi. Ben ozaman tepkimi koydugum icin vicdanim rahat, rahat olmayan senol gunes. Insallah hatasinin farkina varmistir. Takimin ustuyle basiyla oynamaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne yalan soyliyim bilmiyorum boyle oynamak benim hosuma gidiyor. Aslinda her maca ayri taktikle cikan hocalari daha cok severim ama besiktas benim icin en buyuk takimdir, herkese karsi futbolunu oynar.

Zaten turkiyede her turlu aptalca elestiri gelecektir
Her maci ayni oynayan hocaya bizim basin soyle der
Hocanin 11i belli, bu su o neden oynamiyor, her maca ayni 11le cikilir mi(siirt koy hizmetleri yol su elektrik spor ile gunun moda takimi arguman olur, siirt yse spor ile barselonaya ayni kadro cikar mi,gibi)
Herkes bu oyunu ezberledi, onlemini aldi falan filan

Her maca ayri taktik ile cikan hocayi ise bizim futbol ulemalari soyle elestirir, takimin sabit 11i yok, bak kardesim fb gs tsnin kadrosunu direkt sayiyoruz(sokaktan gecen bir cocuk arguman olur, sokaktan gecen cocuga sor, kadroyu sayiyor) oyuncular birbirini unuturmus falab filan

Senol gunes cok elestirilmedi ben dahil kimse elestirmedi cunku hep dogrulari yapti ta ki antalyaspor macina kadar. Antalya macina necip ile baslamasi bizi buralara getirdi. Ben ozaman tepkimi koydugum icin vicdanim rahat, rahat olmayan senol gunes. Insallah hatasinin farkina varmistir. Takimin ustuyle basiyla oynamaz.
Hayır konu farklı 11 değil, konu rakibe göre oyununa farklı nüanslar katmak. Rakiplerin bize basacağı belli biz yine daha önce beraber kaldığımız taktiğin aynısıyla maça çıkıyoruz, orta saha direncini arttır oyunu rolantide oyna topa bas. Biz hızla çıkacağız ayağına arkada resmen kocaman bir yarı alan bıraktık rakibe. Bunu öngörüp buna göre bir taktikle maça çıkmak kastettiğim. Şenol Hoca'nın yaptığı bile bile lades.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kuntz

Ay sonu en az 3 puan önde olacağız. 4 olursa ballı lokma tatlısı olur.

Çevrimdışı iilkerr

Bu sene sampiyonu konyayla gs belirleyecek gorunen o.. Yani bence

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Cenk
Oğuzhan Sosa Töre
Necip Atiba
İsmail Marcelo Alexis Beck
Tolga

Böyle Bir Kadroyla Çıksak Nasıl Olur ?
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

Hayır konu farklı 11 değil, konu rakibe göre oyununa farklı nüanslar katmak. Rakiplerin bize basacağı belli biz yine daha önce beraber kaldığımız taktiğin aynısıyla maça çıkıyoruz, orta saha direncini arttır oyunu rolantide oyna topa bas. Biz hızla çıkacağız ayağına arkada resmen kocaman bir yarı alan bıraktık rakibe. Bunu öngörüp buna göre bir taktikle maça çıkmak kastettiğim. Şenol Hoca'nın yaptığı bile bile lades.
Serhat zaten ideali bu. Ufak rotusler yaparsin islem tamam. Onde mi basiyorlar 8-10 dakika uzun topla cikart prese takilma, sonra kostur adamlari yorulsun rakip, gidip bodoslama kalabaligin icine atlamaya gerek yok.

Çevrimdışı 38life

ospinayı ogün alsaydık muhtemelen 3 katına satardık dünya kupasından sonra. satılsın anlamında söylemiyorum bunu doğru planlamanın sonucuna örnek olarak ifade ediyorum.

Çıldırmıştım o dönem. Sanırım Fikret Ormanın geldiği ilk sezondu. Ospina'nın çok iyi olduğu ve çok çok daha iyi olacağı okadar belliydi ki; o komik paralar yüzünden vazgeçilmesi beni mahvetmişti.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk
Oğuzhan Sosa Töre
Necip Atiba
İsmail Marcelo Alexis Beck
Tolga

Böyle Bir Kadroyla Çıksak Nasıl Olur ?

Ismail oynadikca sonuc degismez. Atarsak yeneriz atamazsak puan kaybi

Çevrimdışı Scout

Oğuzhanı Sol Kanat Oynatsak Oynayabilir mi ?
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

Yedigimiz ilk golu seyrettim tekrardan of ki ne of. Adam topu uzun vuracak necip efendi one kosu yapiyor, santra sonrasi top rakipte kerim one kosuyor. Zincirleme akil tutulmasi.
Kasimpasa kirilgandi o golu yemesek cok rahat alirdik maci. Yazik oldu

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhanı Sol Kanat Oynatsak Oynayabilir mi ?

Yumusak kalir ve iceri kacar. Oguzhan bence dinlenmeli biraz

Çevrimdışı 38life

Bir takımın defans 4'lüsünün en iyisi asıl mevkiisi ortasaha olan Necip ise o takım nasıl şampiyon olur?

Öyle oynamalıyız ki 90 dakika boyunca top bizde ve rakip sahada olmalı ve hiç top kaybetmemeliyiz. Ozaman şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Scout

Yedigimiz ilk golu seyrettim tekrardan of ki ne of. Adam topu uzun vuracak necip efendi one kosu yapiyor, santra sonrasi top rakipte kerim one kosuyor. Zincirleme akil tutulmasi.
Kasimpasa kirilgandi o golu yemesek cok rahat alirdik maci. Yazik oldu
Aynen Katılıyorum , Beck Keşke Faul Yapsaydı
Pika Pika