Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299084 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Abi ne bahtsiz takımiz biz , geçen sene Necip konuşuyorduk stoperde son haftalar hatta fb maci vardı bu sene yine Necip konuşuyoruz stoper devsirmesinde , 44 numaranın bağı kopacagina benim 2 ayagimin bağı kopsaydi daha iyiydi .

Çevrimdışı ozan062

Yok artık. Ciddi deme inanırım :D

adamı gecen transfer donemi istedik hatta burda ilan ettim forma alıcam dedim olmadı

simdimi alıcaklar hiç sanmıyorum adam sozlesme uzattı diye biliyorum hem daha 00ı geçmedi o 1nisandır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

adamı gecen transfer donemi istedik hatta burda ilan ettim forma alıcam dedim olmadı

simdimi alıcaklar hiç sanmıyorum adam sozlesme uzattı diye biliyorum hem daha 00ı geçmedi o 1nisandır
Liverpool seneye Skrteli gönderir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Liverpool seneye Skrteli gönderir

para isterler oda bizi zorlar cnk maasıda yuksek olur bu kelin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Zaten zor o iş ama ilgileniliyor olması bile güzel :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Skrtel çok zor ama olursa süper olur. Klopp salar mı bize acaba ? Rodgers Lucas'ı vermedi sonu belli.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

Necipin bombası patlamadan asli görevine dönmesi gerekiyor.her an  kart görebilecek ve yerini kaybedecek bir adamın stoperde oynaması bana hiç mantıklı gelmiyor.son iki maçtaki başarılı performansı rakiplerinin performansıyla alakalı.hızlı bir santrafor veya güçlü bir santraforla başedebilmesi çok zor.hem hızlı ve hem güçlü bir santraforla düşünemiyorum. :akuma:

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

kasımpaşanın forveti eren fenere transfer olduğu için ilk yarıdaki performansının aynısını göstermeye çalışacaktır.Necip = Alexis.. ikiside saatli bomba.Umarım Marcelonun yanında tek maçlık Tosic oynar.İki stoperde ağır ama bu maçta çok iş görürler.Hızlı stopere gerek yok çünkü.

Gomez eski performansına kavuştuğu için tekrardan top class bi takımda oynamak isteyecektir,istemiyorsa da kalsın 1 senede yeni stadımızda tokatlasın milleti bizim için hiç farketmez ama eski performansına bizim sayemizde kavuştu,gitmek istiyorsa ilkten bonservisini alalım da öyle gitsin artık 15-20-25 ne getirse kârdır  :ishock: yerine FALCAO..
şaka maka efsane kulubuz ha  :kop: yeni taktik olabilir aslında avrupadaki bitik denilen yaşı 30 civarı oyuncuları beleşe alalım donanım haber ölücüsü başkanımız sayesinde :D yağla balla bi güzel sonra 15-20 ye sat gitsin  :by2:

Falcaodan başka aklıma schweinsteiger ve ben arfa geldi ama ben arfa bitik değil sanırım bu sene yardırmış herif

Çevrimdışı MUTE

kasımpaşanın forveti eren fenere transfer olduğu için ilk yarıdaki performansının aynısını göstermeye çalışacaktır.Necip = Alexis.. ikiside saatli bomba.Umarım Marcelonun yanında tek maçlık Tosic oynar.İki stoperde ağır ama bu maçta çok iş görürler.Hızlı stopere gerek yok çünkü.

Gomez eski performansına kavuştuğu için tekrardan top class bi takımda oynamak isteyecektir,istemiyorsa da kalsın 1 senede yeni stadımızda tokatlasın milleti bizim için hiç farketmez ama eski performansına bizim sayemizde kavuştu,gitmek istiyorsa ilkten bonservisini alalım da öyle gitsin artık 15-20-25 ne getirse kârdır  :ishock: yerine FALCAO..
şaka maka efsane kulubuz ha  :kop: yeni taktik olabilir aslında avrupadaki bitik denilen yaşı 30 civarı oyuncuları beleşe alalım donanım haber ölücüsü başkanımız sayesinde :D yağla balla bi güzel sonra 15-20 ye sat gitsin  :by2:

Falcaodan başka aklıma schweinsteiger ve ben arfa geldi ama ben arfa bitik değil sanırım bu sene yardırmış herif

Falcao yerine Pato

Çevrimdışı mylife1903

Ne des m ben sevmiyorum o falcao mudur nedir onu da o pato mudur nedir onu da hatta benzemayi da begenmiyorum gecen sene dembayi begendim bu sene gomezi gelecek senede kim oynarsa onunsevip, begenecegim. Cok goz onunde bir mevki oldugu icin baskan hatasiz transfer yapar oraya, eminim. Transfer yapmadi da gomezin durumuna bagli, yeni gelecek adama gomez kadar maas odenecegi kesin, ustune bonservis odenir. Gomezin kalmasi en ucuz cozum.

Ben gomez tarzi oyunculari begenmiyorum ama adami tartismam, gomez tarzi oyuncular formsuz olduklarinda zaten yerden yere vuruluyorlar. Tsdeki oscar mesela, arsenaldeki giroud mudur nedir o kazma mesela bu giroudun birde ikizi var gignac. Ilk aklima gelenler. Sevmiyorum ben bu tarz adamlari.

Benim hayalim balotelli. Alsinlar arizayi, tamir ederiz burada biz onu zaten turkiyede tamire ihtiyaci kalmaz herkes kafayi yemis oldugu icin ulkenin en akillisi balotelli olur hatta bakan basbakan bile olur bizim ulkeye yok bashekim olur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Necipin bombası patlamadan asli görevine dönmesi gerekiyor.her an  kart görebilecek ve yerini kaybedecek bir adamın stoperde oynaması bana hiç mantıklı gelmiyor.son iki maçtaki başarılı performansı rakiplerinin performansıyla alakalı.hızlı bir santrafor veya güçlü bir santraforla başedebilmesi çok zor.hem hızlı ve hem güçlü bir santraforla düşünemiyorum. :akuma:
Eto'o dan veya balotelliden daha güçlüsümü varmış ben iki maçtada çok beğendim kafa yapısıyla ilgili heralde aşırı konsantre oynuyo sonra tabi bir saçmalamaya başlıyo sonu gelmiyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hasan yıdırım

statda bence yıldırım ları çağımanyın (aziz ve demirören)   :super:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Uyuz oluyorum bu o sene bu sene lafina. Ne kadar gereksiz bir slogan. O sene bu sene degil hersene besiktas

+1903 :claps: :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2016, 13:05:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Uyuz oluyorum bu o sene bu sene lafina. Ne kadar gereksiz bir slogan. O sene bu sene degil hersene besiktas

Doğrusu benim profilimde yazan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Skrtel ile ilgilenmemiz güzel, olursa süper olur tabiki..

O olmazsa Pepe yada Caceres defansın göbeğine tecrübeli ve defansa liderlik yapabilecek background'ı iyi bir oyuncu şart.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2016, 13:10:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rıdvan Oğuzhan'ı isterim ama Beşiktaşlı Oğuzhan olarak kalmasını isterim orada kalsın demiş  :kop:

Ulan bir kişi de demiyor ki neyi nereden alıyorsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rıdvan Oğuzhan'ı isterim ama Beşiktaşlı Oğuzhan olarak kalmasını isterim orada kalsın demiş  :kop:

Versinler 139tl+15tl forma ve isim yazdırma parası alsınlar kartal yuvasından işte :D :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Mehmet Topal prensip anlaşması?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

25 milyon euro cash direkt satalım

Çevrimdışı mylife1903

Bugun erkenden icmeye basladim. Trolleyebilir aksam saatlerinde.
Oguzhani babasi sunnet ettirmistir, kalan parcayi ridvana hediye edelim der gecerim.

Kafayi bulan ozeldem ulassin tokusturalim

Çevrimdışı Tolga

Mehmet Topal prensip anlaşması?
Sezon sonu ne olacak göreceğiz ama şahsi olarak bu transferin gerçekleşmesi yönünde çok beklentim yok :)

Sezon sonu ne olacak göreceğiz ama şahsi olarak bu transferin gerçekleşmesi yönünde çok beklentim yok :)

Bastian, Ndiaye, Topal ve sözleşmesi biten orta saha oyuncuları...

İsimler yavaş yavaş çıkmaya başladı bakalım yazın görücez ne olacağını :)

Yeterki kanser olmadan erkenden bitirelim şu transferleri :)

-Mustafa Kemal Atatürk

25 milyon euro cash direkt satalım

25 milyon verse bile fenere satmayalım bence, Ozzy'nin ezeli rakibe gitmesini istemem..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ersoy

Kanser olmadan transfer bitirmek mi ?  İmkansız :D

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Kanser olmadan geçen bir transfer dönemimiz oldu mu hiç :D