Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin arka arkaya oynadığı 3 maçı da zorlu. Bu maçların 1 ya da 2 tanesinde takılmaları gerekiyor.

Takılmazlarsa kötü olur zira geri kalan maçlarda takılmalarını beklemiyorum.

Bizim için de Nisan ayı içerisinde oynayacağımız maçlar çok önemli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 14:28:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan konusunda anlamadığım kortikosteroid kullandık dediler. Ağrıyı kesmek için sadece kortikosteroid kullanılmaz. Non steroid anti inflamatuar ilaçlar da mevcut bloklamak için.

Kortikosteroid ise kortizon tipi ilaçlar olduğu için performans arttırıcı özelliği de oluyor. Burada bir tercih meselesi de var. Ne kullandıklarını özellikle yazmadılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fb'nin arka arkaya oynadığı 3 maçı da zorlu. Bu maçların 1 ya da 2 tanesinde takılmaları gerekiyor.

Ben fbye çok takılmıyorum açıkcası . Sivas - Akhisar deplasmanlarından sonra liderlik devam ediyorsa şansımız %75e çıkar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen oyle ust uste cok zorlu 3 maca cikacaklar Osmanli , Gs ,Konya bu 3 mactan sifir Hasarla cikmalari mumkun degil bence hatta 3 u de Fb ye ters gelecek karaktere sahip takimlar yani 3 unde de takilma ihtimalleri fazlasiyla var...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

ben ilk devre oynanan osmalı-fb maçındada osmanlı kesin puan alır bunlardan diye düşünüyodum... çünkü çok iyi oynuyolardı o haftalarda..

sonra öyle bir maç oynadılarki yani kaleye şut çekmediler nerdeyse... rezildiler..

şimdi yine osmanlı iyi oynuyor.. yine puan alır diye düşünüyorum ama bunların sağı solu belli olmuyorki :/

hakem yamuk yapmazsa normal şartlar altında fenerin takılması lazım osmanlı maçında bu futbolla...

Çevrimdışı Tolga

Ben fbye çok takılmıyorum açıkcası . Sivas - Akhisar deplasmanlarından sonra liderlik devam ediyorsa şansımız %75e çıkar
Gs maçına kadar takılmadan gelirsek o maçta beraberliğinde bizim için sıkıntı oluşturmaması için Fb'nin en kötü bir maçta olsa takılması lazım.

Aynen oyle ust uste cok zorlu 3 maca cikacaklar Osmanli , Gs ,Konya bu 3 mactan sifir Hasarla cikmalari mumkun degil bence hatta 3 u de Fb ye ters gelecek karaktere sahip takimlar yani 3 unde de takilma ihtimalleri fazlasiyla var...
Konya maçında puan kaybı yaşamalarını bekliyorum. Eğer Gs maçı normal gününde oynansaydı o maçtan da umudum vardı ama tabi yine de belli olmaz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kısa ve net söyleyim bu ligi ya 1 puan farkla biz kazanıcaz ya 1 puan farkla Fener buda sadece bizim elimizde kendi işimizi kendimiz halledip önümüzdeki tüm maçları hakemide yenerek kazanmamız gerekiyor lakin ben Fener'in maçlarında adaletli bir yönetim beklemiyorum hep kollanan taraf kendileri olucaktır buda böyle biline.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bende şampiyonu 1 puan belirleyecek diye düşünüyorum.

İşin kötü tarafı puan eşitliği durumunda fener avantajlı ikili averajda. Şampiyonluk öyle giderse çok koyar be.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Sene başında sadece Ozan için 7milyona çıkmıştık, bakalım bu yaz bu rakama çıkabilcek miyiz

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 14:52:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen sene Atınç gitti bu sene de Hamza gitse ne güzel olur 5 milyona :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

aynen  :D kasımpasa maçında da necip oynar diye düşünüyorum

Necibi severim iyi cocuk ama defansta oynadigi zaman yuregim agzimda. Son antalya macinda direkten dondu necip. O girise huseyin gocek nasil penalti calmadi anlamadim, ters ayakla daldi etoya. Allahtan topa dokundu da ortalik bulanmadi. Hani eyyam yapmayayim ben olsam belki calardim o pozisyona penalti, ters ayagi gordugum an carrt penaltiyi verirdim. Eto durust cocuk oyle havali bir dusus yapmadi, burak yilmaz olsa penaltiyi alirdi bizde ne ibe giydirirdik 2 hafta. Son saniyede adama girisine gelmedim daha.
Sakar cocuk, iyi niyetli ama sakar.
Butun mac iyi oynayip son 30snde su kaynatabilir.

Gecen sezon fb macinda da harika oynuyordu, hirsina yenik dustu basti gAza ileri cikti sonuc malum.

Malumsite haber gecmis sasirdim. Hep ismaili sisirirlerdi halbuki.
Butun besiktas kariyeri 2 gol 2 asistmis. Dunyanin en kazma futbolcusu oynasa bu kadar sene daha iyi istatistik yapar, hatta o bolgede her mac tribunden biri oynasin bu kadar sene daha iyi istatistik yapilirdi. Utanmadan 2myon euro istiyormus.

Yahu mustafa dogan bile gol atti bu formayla hemde fbye. Kariyerinin tek golu yanlis hatirlamiyorsam.

Deli ibonun istatistikleri ne diyor acaba.

Serdar kurtulus bile daha iyidir besiktas kariyerinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

7 galibiyet 1 beraberlik alacağız ve 85 puanla şampiyon olacağız  :eyes

Çevrimdışı Tolga

Sene başında sadece Ozan için 7milyona çıkmıştık, bakalım bu yaz bu rakama çıkabilcek miyiz
Ozan'a 7 m euro vermek istememizin sebebi onu 1-2 yıl sonra 10-11 m euro'ya satabileceğimize inanmamızdı. Biz de oynuyor olsaydı fiyatını arttırabilirdi, Fb'de harcandı tabi.

Bu yaz yüksek bonservisle oyuncu transfer etme girişimimiz olmaz. :)

Çevrimdışı Tolga

7 galibiyet 1 beraberlik alacağız ve 85 puanla şampiyon olacağız  :eyes
Fb'nin şu 3 maçından sonra şampiyonluk puanı belli olur gibi :D

83 ya da 85 puan olası gibi duruyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bende şampiyonu 1 puan belirleyecek diye düşünüyorum.

İşin kötü tarafı puan eşitliği durumunda fener avantajlı ikili averajda. Şampiyonluk öyle giderse çok koyar be.

Benim butun dualarim fbnin bir yerden sonra hepten motori patlatmasi uzerine. Mesela osmanli gs konya 0 puan gibi.
Insallah

Rakiplen ilgilenmiyorum ama fb cok hak etmedigi puan kazandi biraz dengelenmesi lAzim. Mesela bursa macini iyi oynamislardi ve puan kaybettiler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan'a 7 m euro vermek istememizin sebebi onu 1-2 yıl sonra 10-11 m euro'ya satabileceğimize inanmamızdı. Biz de oynuyor olsaydı fiyatını arttırabilirdi, Fb'de harcandı tabi.

ozanın ayağının iyi olmadığını düşünüyorum  :) bakarsın boykoyu 4 5'e okutup 7 8'e iyi kaleci(ospinayı) alırız  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Benim butun dualarim fbnin bir yerden sonra hepten motori patlatmasi uzerine. Mesela osmanli gs konya 0 puan gibi.
Insallah

Rakiplen ilgilenmiyorum ama fb cok hak etmedigi puan kazandi biraz dengelenmesi lAzim. Mesela bursa macini iyi oynamislardi ve puan kaybettiler.

Ama Bursa maçı haksız yere seyircisiz oynandı abi, komple seyircisiz ne demek ya.

Karma'nın adaleti bence puan kaybetmeleri :evillol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

ozanın ayağının iyi olmadığını düşünüyorum  :) bakarsın boykoyu 4 5'e okutup 7 8'e iyi kaleci(ospinayı) alırız  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Ospina'yı sürekli hatırlatıyorsun sonra ister istemez insan üzülüyor :icool:

Bir oyuncu bu kadar hızlı dibe düşer mi düştü valla, Ozan toparlanamaz bundan sonra.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Bende çok istemiştim Ospina'yı ama asıl adamım Adler :icool:

-Mustafa Kemal Atatürk

Ne kadar ulan bi Bastian?

Bence sıkıntı Bastian'ın bonservisinden çok yıllık ücreti :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Bence sıkıntı Bastian'ın bonservisinden çok yıllık ücreti :D
Aah ahh..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina'yı sürekli hatırlatıyorsun sonra ister istemez insan üzülüyor :icool:
haklısın da içimde ukde kaldı muazzam bir kalecimiz olabilir idi potansiyel aralığını çok geniş görüyordum elbet bir gün buluşacağız  :)

Bir oyuncu bu kadar hızlı dibe düşer mi düştü valla, Ozan toparlanamaz bundan sonra.
dostum ben ayağının iyi olmadığını düşünüyorum pas mesafesi de kısa dikkat ettiysen ozi gibi sosa gibi direkt dikine oynayabilme özelliği yok şutlarının da kötü olduğunu düşünüyorum  :)

Çevrimdışı Tolga

Zaten Ozan, gelişimini devam ettirebilmek için Şenol Hoca ile çalışmak istiyordu.

Bursaspor, sorun çıkartınca Ozan da ortada kalmayayım diye mecburen Fb'ye gitti.