Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299019 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Zaten Ozan, gelişimini devam ettirebilmek için Şenol Hoca ile çalışmak istiyordu.

Bursaspor, sorun çıkartınca Ozan da ortada kalmayayım diye mecburen Fb'ye gitti.

Bursa'dan aldığı parada çok komik bi rakamdı, para açıklamalarından sonrada fener daha çok yatmıştır aklına diye düşünüyorum.

Sonuç olarak bence bize gelmemesi daha hayırlı oldu..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 15:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

transfer konusuyoruz hala vallahi hiç aklımdan geçmiyor transfer falan sadece gonderilecek olanlar aklımdan cıkmıyor fixtir zaten pektemek olcay ve ismail....

belki olcayı burada kesin birsekilde istemiyorum diyemem ama diğer ikisi full zarar olarak goruyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 16:12:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
transfer konusuyoruz hala vallahi hiç aklımdan geçmiyor transfer falan sadece gonderilecek olanlar aklımdan cıkmıyor fixtir zaten pektemek olcay ve ismail....

belki olcayı burada kesin birsekilde istemiyorum diyemem ama diğer ikisi full zarar olarak goruyorum

Şuan net olarak gidecek olan sadece Serdar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

içimden bir ses kalan maçlarımızı çok üstün oyunla ve güzel futbolla rahat kazanacağız diyor.. bence en göze hoş gelen futbolu kalan maçlarda oynayacağız...
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2016, 16:52:13 sallapati ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan net olarak gidecek olan sadece Serdar.
veli ile de umarım yollar ayrılır :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Adam gibi adam istiyorsan sınırlarını zorla neyse sözleşme şartları bonservissiz ver getir. Savunmaya Daniel Agger, Martin Caceres veya N'Kouluou bunlar gibi ŞL. seviyesinde 1 oyuncu lazım. Bunlardan 1'i alınmalı. Sağ beke getir Gregory van der Wiel veya Gökhan'ı. Orta saha ortası için keza birsürü boşta iyi oyuncular var ofansif orta sahaya ve kanatlarına Sofian Feghouli, Zivkovic gibi adamların sözleşmeleri bitiyor onlara bak. Bu yazdıklarım sözleşmesi olmayanlar daha birsürü ŞL. de oynamak isteyip takımında kalmak istemeyen, takımın finansından dolayı gitmek zorunda kalacak veya gözden düşmüş oyuncular var Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok. ŞL.'de başarı isteniyorsa böyle oyuncularla yakalanır fantaziyede gerek yok.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2016, 16:59:50 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı aşığımsana

Dergiden :evillol: :evillol: güzel benzetme.

Bir zamanların “Wonderkid”i... Beşiktaş’ın Hızlı Gonzales’i... Kara Kartalımız’ın genç yeteneği Kerim Frei, son dönemdeki performansıyla büyük beğeni topluyor.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı sallapati

Dergiden :evillol: :evillol: güzel benzetme.

Bir zamanların “Wonderkid”i... Beşiktaş’ın Hızlı Gonzales’i... Kara Kartalımız’ın genç yeteneği Kerim Frei, son dönemdeki performansıyla büyük beğeni topluyor.

ona en güzel benzetmeyi feyenoord maçı dönüşü uçakta demba ba yapmıştı... " beyaz kiriku"    :) :)

https://youtu.be/85gXf3G8ZYo?t=17m39s

Çevrimdışı ozan062

sakın kjaere laf yapmayalım adam 7 hafta yok:))

sonra doner bizede benzer sey olur aman diim amann:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

sakın kjaere laf yapmayalım adam 7 hafta yok:))

sonra doner bizede benzer sey olur aman diim amann:)

1 nisan şakasıymış bu  :D
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2016, 17:49:20 sallapati ]

Çevrimdışı mellfred

marcelo el bombası mı :)
el bombası ağır itham  ama marcelo'ya güvenilip yola çıkılmaz. rize'de sebep olduğu penaltıyı tolga mucizevi şekilde çıkarmasaydı ciddi sıkıntıya girmiş olabilirdik gereksiz bir elle oynamaydı. fener maçında da persie'yi kucaklayıp ittirdiğini hatırlıyorum. 0rada da penaltıya sebep oluyordu az kalsın. konya maçından yukarıda bahsetmiştim zaten

Çevrimdışı Zafer55

1.
Şampiyon olalım.

2.
Olcay-Oğuzhan-Gökhan-İsmail-Veli-Necip-Cenk-Tolgay-Tolga-Kerim ve Şenol Güneş seneye  takımda olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

1.
Şampiyon olalım.

2.
Olcay-Oğuzhan-Gökhan-İsmail-Veli-Necip-Cenk-Tolgay-Tolga-Kerim ve Şenol Güneş seneye  takımda olsun.

ismail,tolga,veli,gökhan

Çevrimdışı can1903

Yazın bomba transfer bekliyorum 1 tane
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Uyuz oluyorum bu o sene bu sene lafina. Ne kadar gereksiz bir slogan. O sene bu sene degil hersene besiktas

Çevrimdışı onder23

Seneye çok kaliteli bir sol bek almak şart gerekirse tek transfer yapılsın sol bek alınsın

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Uyuz oluyorum bu o sene bu sene lafina. Ne kadar gereksiz bir slogan. O sene bu sene degil hersene besiktas
haklisin  :claps:  :claps:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

her sene değil her gün Beşiktaş abi ne alaka bununla , şampiyon olacağımız daha güzel güneşli günlere ulaşacağımız sene bu sene
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Erdal Torunoğulları İngilterede Martin Skrtel menajeri ve kulübü Liverpool ile bir görüşme yaptı

Çevrimdışı Viviano

Erdal Torunoğulları İngilterede Martin Skrtel menajeri ve kulübü Liverpool ile bir görüşme yaptı
Fazla iyi bir stoper değil hatta bazen çok kalasça hatalar yapıyor ancak her anlamda çirkef ve sahada her anlamda hakemi baskı altına alabilir, rakibin ağzıyla burnunun yerini değiştirir ve sahada birisine ciddi manada gıcık kapıp, takarsa mutlaka sakatlar. Bu yönden gelmesini isterim. Takıma baya abilik yapar.

Fazla iyi bir stoper değil hatta bazen çok kalasça hatalar yapıyor ancak her anlamda çirkef ve sahada her anlamda hakemi baskı altına alabilir, rakibin ağzıyla burnunun yerini değiştirir ve sahada birisine ciddi manada gıcık kapıp, takarsa mutlaka sakatlar. Bu yönden gelmesini isterim. Takıma baya abilik yapar.

skertel bu boru mu balbazar ile bile ne biçim kapışmıştı :D  :evillol:

Çevrimdışı Viviano

skertel bu boru mu balbazar ile bile ne biçim kapışmıştı :D  :evillol:
Fennnaaaa :lol:

Çevrimdışı Tolga

Yok artık. Ciddi deme inanırım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...